Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Αγαπη μου μην φοβηθείς! 

Να εισαι ποσο πιο ψύχραιμη κ ηρεμη μπορεις!! 

Ζητα καισαρική για να μην ζοριστούν τα κοριτσια! 

Εγω εκανα καισαρική με μεγαλη τομή για να μην πιεστεί καθολου ο μικρος. 

Σε παρακαλώ οτι θελήσεις παρε με! 

Το κινητό μου στο στελνω στο μεσιτζερ. 

Να εισαι ηρεμη! 

Μην αγχωνεσαι για τα γραμμάρια! Κ μικρότερα μωράκια τα καταφέρνουν. 

Αχ ρε συ εδω μου μένω δεν εχει!!! Κ με τις αντλήσεις κ τα πήγαινε Ελα στο νοσοκομείο δεν προλαβαίνω να παω θεσσαλονικη. Οτι διαβαζω απο ομάδες κ απο σάιτ.

Κ τα ψωνια σπαστά τα κανω. 

Σ ευχαριστω πολυ! Σε εκανα φίλη μου! Αχαχαχ Ο ανδρας μου που ειναι δίπλα μου στη φωτο, εχει πράσινα αλλα ειναι μικρά, η μαμά μου επίσης εχει γαλανά κ η πεθερα μου κ ο πεθερος μου πράσινα. Μονο ο μπαμπάς μου εχει κάστανα! Λες να παρει απ αυτόν;;; Αχαχαχ γερος να ναι κ οτι θελει ας ειναι. 

Τωρα δεν φαινεται πολυ, μονο καστανόξανθο μαλλάκι εχει. Εγω γεννήθηκα με ασπρο μαλλι κ συνεχιζω να ειμαι ξανθιά. 

Ειναι πολυ σπανιο στην περιπτωση σας να βγει με καστανα ματια. Ενας κουκλος θα ειναι οπως και να χει!!!

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Κορίτσια μου κλαίω 

Είμαι στην κλινική με μεγάλη αιμορραγία! Με έχουν στον καρδιοτοπογραφο για να ακουν τις καρδούλες των μωρών. 

Τραχυλος καλος, πλακούντες καλοι, και εγω γεμάτη αίμα! 

Θεε μου!!!! Δωσμου δύναμη! 

Μαριγωλουλα  μου δειξε τους ποσο δυνατη εισαι και οπως και  να εχει τα Μαριγουλακια σου θα ειναι ασφαλη!!Μπορει να  μην εχουν τις ιδανικοτερες συνθηκες αλλα αν και κοριτσια ειναι παλικαρια!!!οπως και ο Δωρουλακος το παληκαρακι μας!φιλια και ο Θεος να σου δινει δυναμη!

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

@Marigula το αντέγραψα για σενα απο τον σύνδεσμο που αφησε η@Ζαχαρωτο  

Πέγκυ, πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια και να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! (είναι κάτι που δεν μου είπε κανείς όταν γέννησα πρόωρα. Ούτε εγώ περίμενα ευχές, άλλωστε. Είχα σοβαρότερα θέματα, και επίσης δεν είχα καταλάβει καν ότι είχα γεννήσει. Η Μαριάννα μου είναι 1 έτους τώρα.)

Γέννησα στις 26 εβδομάδες και 6 μέρες ακριβώς (σου θυμίζει κάτι, νομίζω). Το βάρος της κόρης μου ήταν λίγο παραπάνω από το δικό σας. Δεν αναφέρω συγκεκριμένο νούμερο, γιατί σίγουρα η προσοχή σου θα μείνει σε αυτό και θα κάνεις τη σύγκριση, ενώ δεν πρέπει. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ, απλώς θέλουν πίστωση χρόνου.

Από τη μικρή μου εμπειρία, μια ταπεινή γνώμη. Τα δεδομένα της κόρης σου είναι πάρα πολύ καλά:

-αναπνευστικό οκ. Καίριο θέμα, μας το τόνιζαν συνεχώς. Ανέφερες το c-pap. Είναι το ελαφρύτερο. Μπράβο σας. Εμείς, για να φτάσουμε να μειώσουμε τόσο πολύ την υποστήριξη από οξυγόνο, κάναμε 1,5 μήνα!

-από εγκεφαλική αιμορραγία τίποτα. Επίσης μπράβο. Εμείς είχαμε μια β' βαθμού που τελικά την απορρόφησε χωρίς κατάλοιπα.

-μάτια οκ. Πολύ σημαντικό. Αλλά και να είχε πρόβλημα, οι χειρουργοί πλέον το διορθώνουν.

-Το ότι μόνο αυτή επιβίωσε σημαίνει όχι μόνο ότι το παιδί έχει τσαγανό(!), αλλά και ότι είναι προορισμένο από τη φύση του για να αντέξει. Η κόρη μου με διέψευσε πανηγυρικά όσες φορές λιποψύχησα. Εκείνη δεν το έβαλε κάτω ούτε μία στιγμή.

-Λοιμώξεις: ναι, είναι πρόβλημα. Αλλά εμείς περάσαμε 2 απλές (με 10ημερα σχήματα αντιβίωσης) και 1 σοβαρότατη, την οποία κανείς δεν μπορούσε να διαγνώσει με ακρίβεια. Έτρεχα με μπουκαλάκι αίματός της στο Πανεπιστημιακό εργαστήριο για εξέταση... Απόγνωση. Τελικά, οι γιατροί, με συνεχείς αλλαγές αντιβίωσης, την πέτυχαν και αυτή. (Εμείς είχαμε και άλλα: χειρουργείο στα 1200 γρ. για να κλείσει ένα θωρακικό αγγείο -βοτάλλειος πόρος- που είχε μείνει ανοιχτό λόγω προωρότητας. Εκεί να με δεις! Τελική σούμα: βγήκαμε όταν ήταν η προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού μου. Όμως: ίδιες περιπτώσεις με τη δική μου βγήκαν στον 1 μήνα. Η δική μου ήθελε να το περάσει μετ' εμποδίων. Η περιπέτεια είναι στο αίμα της οικογενείας μας...)

Συμπέρασμα από τη δική μου εμπειρία, αν μου επιτρέπεις:

Έχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς σου. Δεν έχουμε άλλωστε άλλη επιλογή από το να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Απλώς με τις μέρες η παρατηρητικότητά σου θα ενταθεί. Έτσι, θα μπορείς να διακρίνεις (και να επισημαίνεις διακριτικά, αν χρειαστεί...).

Μη φοβηθείς. Οι μεταπτώσεις συναισθημάτων (Δόξα σοι ο Θεός-Βοήθα Παναγιά μου και αντίστροφα) είναι μέσα στο παιχνίδι. Όπως μου είχε πει μια γιατρός (καλή της ώρα): Τα πρόωρα που νοσηλεύονται επί μακρόν είναι γεμάτα απογοητεύσεις. Αλλά τελικά τα καταφέρνουν.-

Η καταληξη του μωρου της πεγκυς...   

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1γερες και δυνατες.Τα ματακια μας δε θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα το μονο που μπορει να μας μεινει ειναι μια μικρη μυωπία.Ειμαστε κοντα στα 2 κιλά και ολα καλα.Μιλήσμε και με τη φυσιοθεραπευτρια ειπε οτι το παιδι εχει πάρα πολυ καλό μυικο τονο και θα χρειαστει απλα βασικα πραγματα για φυσιοθεραπειες τιποτα το ιδιαιτερο. Ειμαι χαρουμενη και ευτυχισμενη εχει 2 μερες κλαιω συνεχεια.Δε μπορω να εκφρασω τα τοσα ευχαριστω που σας χρωσταω γιατι σε όλη τη πορεια της μπεμπουλας σας ειχα συμπααστατες Σας ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου!!!!!!!!!!!!!

Και το καλυτερο?????????Μπηκαμε και στο στηθος και θα αρχισουμε να τρωμε μάλλον μονο απο εκει πλεον:P:p:p

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

Κοπέλες μου, αν ακούσετε στις ειδήσεις στην Κύπρο  μέλλουσα μητέρα σκότωσε γιατρό να ξερετε οτι είμαι εγώ σοβαρά τώρα!!! 

Δεν τους άρεσε τίποτα από τις εξετάσεις μου, μα τίποτα!!! Αμφισβητουν τα πάντα. Αύριο αρχιζω από την αρχή. Και οταν λέμε απο την αρχή από την αρχη!!! 

Γενικά αναλύσεις, μέχρι ηπατίτιδα, ιλαρα, ερυθρά. Παμε μετά για αυχενική, μετα για ανώμαλη μαζί αυτές οι δυο. Και η έκπληξη... Μαζί όλα αυτά... Καμπύλη ζαχάρου!!!!!!! Ο γιατρός εδώ λέει με τις μετρήσεις που έχω είμαι διαβητικη (98-158-104). Νεύραααααα!! 

Αα αμφισβητεί την ανάλυση για σπασιμων νερών κ λέει πως δεν σπασαν τα νερά απλα ειναι αιματωμα του τραχηλου. Δεν μπορεί να είναι σίγουρος οτι σπασαν νερα με αίμα! Ποιος ήρθε? Οταν σπάσουν τα νερά δεν έχεις κι αιμα? Και η ανάλυση!? 

ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΌΝ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ!!!???? 

Αίμα δεν έχω, υγρα δεν έχω, συσπάσεις δεν έχω!!!  Ο γιατρός μου είμαι συνεχώς στο τηλέφωνο, λέει αν ολα είναι καλα θα ζητήσει να με μεταφέρουν κοντα του, 35 εβδομάδες θα δεν έχω επιπλοκη, ια μείνω εδω γι να μην πληρώνουμε την κλινική γιατί εδώ ειναι δωρεάν και 35 εβδομάδες θα με μεταφέρουν στην κλινική του. Και εγώ αυτό θέλω. 

Ρεεε πήγα να ρωτήσω πόσο βάρος είναι τα μωρά κ σχεδόν να με δείρουν. Για τις εβδομάδες τους η ανάπτυξη είναι καλή κ φυσιολογική!!! Αυτή ήταν η απάντηση που πήρα!!!!! 

Αυτό είναι το δημόσιο της Κύπρου!!! 

Ααα δεν με φτάνουν αυτά.. Θα αρχίσω και συλλογή ουρων, 24 ωρων γιατί από το άγχος μου, ψηλωσε η πίεση. Ααα ρε παιδι μου, φυσικό δεν είναι??? Μου λες ολα αυτά κ περιμένεις να είμαι καλά??? 

Καλά είπα δεν τις γλιτώνουν!!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Marigula είπε:

Κοπέλες μου, αν ακούσετε στις ειδήσεις στην Κύπρο  μέλλουσα μητέρα σκότωσε γιατρό να ξερετε οτι είμαι εγώ σοβαρά τώρα!!! 

Δεν τους άρεσε τίποτα από τις εξετάσεις μου, μα τίποτα!!! Αμφισβητουν τα πάντα. Αύριο αρχιζω από την αρχή. Και οταν λέμε απο την αρχή από την αρχη!!! 

Γενικά αναλύσεις, μέχρι ηπατίτιδα, ιλαρα, ερυθρά. Παμε μετά για αυχενική, μετα για ανώμαλη μαζί αυτές οι δυο. Και η έκπληξη... Μαζί όλα αυτά... Καμπύλη ζαχάρου!!!!!!! Ο γιατρός εδώ λέει με τις μετρήσεις που έχω είμαι διαβητικη (98-158-104). Νεύραααααα!! 

Αα αμφισβητεί την ανάλυση για σπασιμων νερών κ λέει πως δεν σπασαν τα νερά απλα ειναι αιματωμα του τραχηλου. Δεν μπορεί να είναι σίγουρος οτι σπασαν νερα με αίμα! Ποιος ήρθε? Οταν σπάσουν τα νερά δεν έχεις κι αιμα? Και η ανάλυση!? 

Αίμα δεν έχω, υγρα δεν έχω, συσπάσεις δεν έχω!!!  Ο γιατρός μου είμαι συνεχώς στο τηλέφωνο, λέει αν ολα είναι καλα θα ζητήσει να με μεταφέρουν κοντα του, 35 εβδομάδες θα δεν έχω επιπλοκη, ια μείνω εδω γι να μην πληρώνουμε την κλινική γιατί εδώ ειναι δωρεάν και 35 εβδομάδες θα με μεταφέρουν στην κλινική του. Και εγώ αυτό θέλω. 

Ρεεε πήγα να ρωτήσω πόσο βάρος είναι τα μωρά κ σχεδόν να με δείρουν. Για τις εβδομάδες τους η ανάπτυξη είναι καλή κ φυσιολογική!!! Αυτή ήταν η απάντηση που πήρα!!!!! 

Ααα δεν με φτάνουν αυτά.. Θα αρχίσω και συλλογή ουρων, 24 ωρων γιατί από το άγχος μου, ψηλωσε η πίεση. Ααα ρε παιδι μου, φυσικό δεν είναι??? Μου λες ολα αυτά κ περιμένεις να είμαι καλά??? 

Ηρεμησε δεν πειράζει να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη ... στο δημόσιο να ξέρεις δεν έχουν συμφέρον να σ πουν βλακείες για να σ παρουν λεφτα αντίθετα στο ιδιωτικό θα σ κανανε περισσότερες εξετάσεις για να πάρουν κατι παραπάνω (αυτη ειναι η άποψή μου βέβαια) Επίσης στο δημόσιο δεν θα κάτσουν να σε κανακεψουν θα κάνουν απλα την δουλειά τους και οτι καλύτερο μπορουν γτ Αλλιώς κινδυνεύουν να τους παρουν την άδεια αν κάνουν λάθος... τέλος στο Δημόσιο έχουν εξοπλισμο που στην κλινική ουτε καν γι αυτό κ σε πηγαν εκει ...μην φοβάσαι λοιπόν δεν πρόκειται να σ κάνουν τπτ κακο ...ηρεμησε και θυμισου πως οπως ολα πήγαν καλα την προηγούμενη φορά ετσι θα πανε και τωρα

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Marigula είπε:

Προσπαθησε οσο μπορεις να ηρεμησεις και να το δεις σαν μια ευκαιρια για εναν ελεγχο παραπανω στα μωρακια σου. Ευχομαι καλα αποτελεσματα Μαριγούλα μου!!!

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Απλά ρε κορίτσια δεν με πειράζει ας κάνουν ξανά τα πάντα!!! Και αυχενική κ β επιπέδου κτλ κτλ, 

Την καμπύλη ζαχάρου αυτή με πείραξε, αυτή γιατί χρειάζεται ξανά? Και πες οτι με τα δικά τους είμαι διαβητικη δεν μπορούσαν να μου πουν προσεχε κτλ κτλ, πρέπει να ξαναγίνει???? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Marigula είπε:

Απλά ρε κορίτσια δεν με πειράζει ας κάνουν ξανά τα πάντα!!! Και αυχενική κ β επιπέδου κτλ κτλ, 

Την καμπύλη ζαχάρου αυτή με πείραξε, αυτή γιατί χρειάζεται ξανά? Και πες οτι με τα δικά τους είμαι διαβητικη δεν μπορούσαν να μου πουν προσεχε κτλ κτλ, πρέπει να ξαναγίνει???? 

Καλα εννοειται πως ουτε αυχενικη ουτε β επιπεδου μπορουν να ξανακανουν αφου εισαι πλεον στο τελος της 30ης εβδομαδας. Ασε να λενε. Τωρα για την καμπυλη σκασιλα σου αφου λογικα θα ρχονται να σου παιρνουν αιμα αυτοι δε θα καθεσαι 2 ωρες σε μια καρεκλα στην αναμονη. Εδω μου ζητησε εμενα η γυναικολογος μου να την ξανακανω, που εχω ηδη διαγνωστει με διαβητη κυησης.

tt1db33b

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Μη φοβάσαι τίποτα. Ότι χρειαστείς μιλά μου 

Οι κοριτσαρες σου εχουν καλό βάρος και είσαι σε καλή εβδομάδα. Όλα θα πάνε καλά. :)

Οτι να ναι! Γι αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη στο δημόσιο. Απλα οπως εμαθα, θέλουν να επαναλαμβανουν εξετάσεις, δεν σε αφηνουν να φύγεις εύκολα για να λένε οτι εχουν δουλειά.

Απέναντι μου μια κοπέλα, διδυμα με ενα πλακούντα. Την έχουν μεσα εδω κ δυο μήνες για παρακολούθηση γιατί είναι ενας πλακούντας.

Δίπλα μου, διδυμα, εκανε υπερυχο κ κατι δεν αρεσε στον γιατρό και την έχουν τωρα μεσα 15 μέρες για να ξανακανουν υπερυχο. Υπερυχο δεν ξαναεκαναν μονο παλμούς μετρανε. Η κοπέλα πριν φώναζε. 

Απέναντι μου κοπελα 1 μηνα γιατί ο τραχηλος της ειναι 2.2. Ενα μωράκι!!! 

Αααααα θα μείνω εδω μέσα!!! Θα περάσουμε ωραία τι καλα τι καλά!!!! 

Μην ρωτάτε πως θα κάνουν αυχενική κ β επιπέδου σε εγκυμοσύνη 30 εβδομαδων ούτε εγω ξέρω!!!! Χαχαχαχα!!!! 

Αύριο θα εφοδιαστο με tablet γιατί εχω διακοπές ενος μηνως μπροστα μου!!!! 

Και πολύ μα πολύ υπομονή!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Marigula είπε:

Οτι να ναι! Γι αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη στο δημόσιο. Απλα οπως εμαθα, θέλουν να επαναλαμβανουν εξετάσεις, δεν σε αφηνουν να φύγεις εύκολα για να λένε οτι εχουν δουλειά.

Απέναντι μου μια κοπέλα, διδυμα με ενα πλακούντα. Την έχουν μεσα εδω κ δυο μήνες για παρακολούθηση γιατί είναι ενας πλακούντας.

Δίπλα μου, διδυμα, εκανε υπερυχο κ κατι δεν αρεσε στον γιατρό και την έχουν τωρα μεσα 15 μέρες για να ξανακανουν υπερυχο. Υπερυχο δεν ξαναεκαναν μονο παλμούς μετρανε. Η κοπέλα πριν φώναζε. 

Απέναντι μου κοπελα 1 μηνα γιατί ο τραχηλος της ειναι 2.2. Ενα μωράκι!!! 

Αααααα θα μείνω εδω μέσα!!! Θα περάσουμε ωραία τι καλα τι καλά!!!! 

Μην ρωτάτε πως θα κάνουν αυχενική κ β επιπέδου σε εγκυμοσύνη 30 εβδομαδων ούτε εγω ξέρω!!!! Χαχαχαχα!!!! 

Αύριο θα εφοδιαστο με tablet γιατί εχω διακοπές ενος μηνως μπροστα μου!!!! 

Και πολύ μα πολύ υπομονή!!!!!! 

Ουτε αν υπογραψουν να φυγουν δεν τις αφηνουν; Οφου οφου με αγχωσες τωρα... Εσυ παρ' ολα αυτα ψυχραιμια.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Δεν παίρνουν ρίσκο Αναστασία μου να υπογράψουν να φυγουν! Γιατί απλα έχει πολιτική το νοσοκομείο πως αν υπογράψεις κ φύγεις κ ξανάρθεις είτε εσύ είτε το μωρό, δεν σε δέχονται. 

Και επειδή δεν εχουμε αλλη μονάδα εντατικής για νεογνά  στην Κύπρο δεν τολμά καμια μας να το κάνει!!!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Marigula είπε:

Δεν παίρνουν ρίσκο Αναστασία μου να υπογράψουν να φυγουν! Γιατί απλα έχει πολιτική το νοσοκομείο πως αν υπογράψεις κ φύγεις κ ξανάρθεις είτε εσύ είτε το μωρό, δεν σε δέχονται. 

Και επειδή δεν εχουμε αλλη μονάδα εντατικής για νεογνά  στην Κύπρο δεν τολμά καμια μας να το κάνει!!!!! 

Και τοσα χρονια ειχα την εντυπωση οτι ειστε πολυ πιο μπροστα απο εμας... κοιτα να δεις...

tt1db33b

Just now, Αναστασία33 είπε:

Και τοσα χρονια ειχα την εντυπωση οτι ειστε πολυ πιο μπροστα απο εμας... κοιτα να δεις...

Σε άλλα θέματα μπορεί ναι, στην υγεία όχι, με τίποτα!!! Γι αυτό προσπαθούν τώρα να ενώσουν το δημόσιο με το ιδιωτικό και το ιδιωτικό να πληρωνετε από το κράτος κ εσύ να πληρώνεις ένα μικρό ποσό. 

Αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα κανουν σκ@@@)_ πάλι!!!! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Marigula είπε:

Σε άλλα θέματα μπορεί ναι, στην υγεία όχι, με τίποτα!!! Γι αυτό προσπαθούν τώρα να ενώσουν το δημόσιο με το ιδιωτικό και το ιδιωτικό να πληρωνετε από το κράτος κ εσύ να πληρώνεις ένα μικρό ποσό. 

Αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα κανουν σκ@@@)_ πάλι!!!! 

Μαλλον γιατι μπορει ναι ειστε αλλο κρατος αλλα παλι Ελληνες και να κανουν σωατη δουλεια σ' αυτα δυσκολο :-P

Υπομονη κοριτσακι μου και να ξεμπερδεψετε οσο το δυνατον γρηγοροτερα.

Δηλαδη αν σου πουν πως πρεπει να μεινεις εκει μεχρι να γεννησεις, αλλα ο γιατρος σου κρινει οτι δε χρειαζεται και πεις εκει οτι ζητας αδεια να μεταφερθεις στην κλινικη μεχρι να γεννησεις επειδη ειναι κοντα στο σπιτι σου δε θα σε ξαναδεχτουν αν χρειαστουν τα μωρα σου κατι;

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...