Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Ο γιατρός μου πρότεινε για κάποιες ημέρες. Θα τον ρωτήσω την Τετάρτη που θα πάμε να δούμε τον μικρό.

Κορίτσια έχει βγάλει και αλλά σεμινάρια η nutricia!!!!

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

Ευτυχια το ουρεοπλασμα πρεπει να αντιμετωπιστει με αντιβιωση.Ειχες ξανακανει κολπικη καλλιεργεια πριν την εγκυμοσυνη?γενικα ξερω οτι ευθυνεται για την υπογονιμοτητα

Ειχα κανει μαζι με ολες τις υπόλοιπες εξετάσεις τοτε που έμαθα ότι είμαι έγκυος...

Δεν θα πειράξει το μωρο η αντιβίωση?Δεν ξέρω τι να κανω κουράστηκα πια ...

%20url%5D

πρίν από 2 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Ειχα κανει μαζι με ολες τις υπόλοιπες εξετάσεις τοτε που έμαθα ότι είμαι έγκυος...

λες να ειναι λαθος τα αποτελεσματα?

4ywWp2.png

λες να ειναι λαθος τα αποτελεσματα?

Μα είναι δυνατόν? Τι να σ πω... η γιατρός μου ειχε πει οτι οι εγκυες επειδή αλλαζει το ph ειναι πιο εύκολο να πάθουν κατι τετοιο...τοτε... αλλα τόσους μήνες δεν νοιάστηκε να κάνουμε επανεξέταση ευτυχώς που πηγα μονη μ κ εκανα

%20url%5D

και εγω μονη μου παω και τις γραφω.πανω κατω ξερω τι εξετασεις ειναι να κανω.κοιταω και τις παλιες τι μου εγραφε στην αναλογη εβομαδα.

ενιωθες καποια ενοχληση ή προεραιτηκα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

και εγω μονη μου παω και τις γραφω.πανω κατω ξερω τι εξετασεις ειναι να κανω.κοιταω και τις παλιες τι μου εγραφε στην αναλογη εβομαδα.

Προαιρετικά γτ ουρων μου εγραφε ας πουμε και ηξερα πως απο Ουρολοίμωξη η κολπιτιδα τραχιλιτιδα μπορεί να προκληθεί τοκετός...το χειρότερο είναι πως διάβασα πως αν δεν φύγει και πας για φυσιολογικό τοκετό μπορεί να μολυνθεί κ το μωρο ...Άλλες γραφανε πως είχαν και μια χαρα γέννησαν χωρίς πρόβλημα στην ωρα τους...τωρα απλα θα κατσω σ αναμενα κάρβουνα μέχρι αυριο που εχω γιατρο..

%20url%5D

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Προαιρετικά γτ ουρων μου εγραφε ας πουμε και ηξερα πως απο Ουρολοίμωξη η κολπιτιδα τραχιλιτιδα μπορεί να προκληθεί τοκετός...το χειρότερο είναι πως διάβασα πως αν δεν φύγει και πας για φυσιολογικό τοκετό μπορεί να μολυνθεί κ το μωρο ...Άλλες γραφανε πως είχαν και μια χαρα γέννησαν χωρίς πρόβλημα στην ωρα τους...τωρα απλα θα κατσω σ αναμενα κάρβουνα μέχρι αυριο που εχω γιατρο..

ασε να δεις τι θα σου πει και μετα αγχωνεσαι αν χρειαστει!!ηρεμησε προς το παρον

4ywWp2.png

πρίν από 44 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ευτυχια το ουρεοπλασμα πρεπει να αντιμετωπιστει με αντιβιωση.Ειχες ξανακανει κολπικη καλλιεργεια πριν την εγκυμοσυνη?γενικα ξερω οτι ευθυνεται για την υπογονιμοτητα

Το ουρεοπλασμα ενοχοποιειται για πολλα, αλλα δεν εχει αποδειχθει ξεκαθαρα. Φυσικα ποιος το ρισκαρει...

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

πρίν από 30 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Το ουρεοπλασμα ενοχοποιειται για πολλα, αλλα δεν εχει αποδειχθει ξεκαθαρα. Φυσικα ποιος το ρισκαρει...

1 hour ago, palmoira είπε:

οντως μια χαρα!!!

αααα δεν σας είπα ....ειναι η τρίτη μέρα που έχει λόξυγκα το εμβρυακι μου.εσεις το έχετε νιώσει ?

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Το ουρεοπλασμα και σε μενα ασυμπτωματικο ηταν.

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Μα είναι δυνατόν? Τι να σ πω... η γιατρός μου ειχε πει οτι οι εγκυες επειδή αλλαζει το ph ειναι πιο εύκολο να πάθουν κατι τετοιο...τοτε... αλλα τόσους μήνες δεν νοιάστηκε να κάνουμε επανεξέταση ευτυχώς που πηγα μονη μ κ εκανα

Ισχυει αυτο. Πεφτει και το ανοσοποιητικο στην εγκυμοσυνη.

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Ηρεμησε το σημαντικο ειναι πως το βρηκες. Θα δεις τι θα σου πει και η γιατρος. Ειναι καποιοι που δε δινουν μεγαλη εκταση και αλλοι που θα σου δωσουν κατευθειαν αντιβιωση. Εγω προτιμω τους δευτερους για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Ομως κι αλλες κοπελες εχω διαβασει εχουν παρει στην εγκυμοσυνη αντιβιωση αρα ειναι οκ μη μου αγχωνεσαι.

1 hour ago, palmoira είπε:

Ωραια δηλωσα μολις συμμετοχη και στις ανησυχιες μιας νεας μαμας, αλλα συνεχιζει να μην ερχεται απαντηση για τα προηγουμενα...

πρίν από 56 λεπτά , ERIANTON είπε:

οντως μια χαρα!!!

αααα δεν σας είπα ....ειναι η τρίτη μέρα που έχει λόξυγκα το εμβρυακι μου.εσεις το έχετε νιώσει ?

Λοξυγκα οχι ακομα. Για πες μας πως ειναι;

tt1db33b

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, izambella είπε:

Για τις αιμορροΐδες βάλτε λάδι σε μια Γάζα και στην κατάψυξη. Γίνονται παγάκια λαδιού και μετά βάλτε την απάνω. Θα σας ανακουφίσει! 

Συγγνώμη κολπικό δεν είναι το υποθετο π ρογεστερονης?

Και εγώ κολπικα ήξερα, αλλά ο γιατρός μου θέλει πίσω για τρεις λογους.

1. Κολπικα λέει τρέχει κ δεν έχεις πλήρες απορρόφηση. Έχει κάποια διαρροή. 

2. Θέλει καθαρό κόλπο για τυχόν καλλιέργεια σε κάποια επιπλοκη

Και 3. Θελει να ξέρεις τι υγρά έχεις απο οσμή, χρώμα κτλ 

Ουρεοπλασμα : το έχω περάσει!!! Φυσικά πριν την εγκυμοσύνη. Ευθύνεται για υπογονημοτητα καθώς τρώει το γονιμοποιημενο ωάριο πριν την εμφύτευση. Για να φύγει θέλει αντιβίωση (άσχετο αλλά σε εμενα υο καθαρισαν με υστεροσκοπηση). 

Υπάρχουν αντιβίωσης που δεν επηρεάζουν το έμβρυο. Αυτό που ξέρω επίσης είναι ότι αν υπάρχει δεν σε αφήνουν για φυσιολογική γεννα. 

Ααα είναι κολλητηκο με την επαφη (μην σε αγχωσω περισσότερο τώρα) αντιβίωση να πάρει κι ο σύζυγος σου. Εμείς τότε πήρε προληπτικά ο σύζυγος μου για 15 μέρες. Μιλα με τον γιατρό!!! 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

5 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Λοξυγκα οχι ακομα. Για πες μας πως ειναι;

σαν ελαφρια αγγιγματακια ανά δυο- τρια δευτερόλεπτα κρατάει αρκετά θα το καταλάβεις κατευθείαν όταν συμβεί .

4 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Και εγώ κολπικα ήξερα, αλλά ο γιατρός μου θέλει πίσω για τρεις λογους.

1. Κολπικα λέει τρέχει κ δεν έχεις πλήρες απορρόφηση. Έχει κάποια διαρροή. 

2. Θέλει καθαρό κόλπο για τυχόν καλλιέργεια σε κάποια επιπλοκη

Και 3. Θελει να ξέρεις τι υγρά έχεις απο οσμή, χρώμα κτλ 

Ουρεοπλασμα : το έχω περάσει!!! Φυσικά πριν την εγκυμοσύνη. Ευθύνεται για υπογονημοτητα καθώς τρώει το γονιμοποιημενο ωάριο πριν την εμφύτευση. Για να φύγει θέλει αντιβίωση (άσχετο αλλά σε εμενα υο καθαρισαν με υστεροσκοπηση). 

Υπάρχουν αντιβίωσης που δεν επηρεάζουν το έμβρυο. Αυτό που ξέρω επίσης είναι ότι αν υπάρχει δεν σε αφήνουν για φυσιολογική γεννα. 

Ααα είναι κολλητηκο με την επαφη (μην σε αγχωσω περισσότερο τώρα) αντιβίωση να πάρει κι ο σύζυγος σου. Εμείς τότε πήρε προληπτικά ο σύζυγος μου για 15 μέρες. Μιλα με τον γιατρό!!! 

μελετημενος ο γιατρος σου.εγω κολπικα τα επερνα.βεβαια προληπτικα γιατι ειχα μια αποβολη πριν το ν πρωτο μου ειχε πει και σαλοσπιρ προληπτικά αλλα δεν τα πήρα ποτέ.ουτε του το ειπα.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Και εγώ έχω περάσει ουρεοπλασμα, μην ανησυχείς τόσο πολύ και κάνε μια επαναληπτική λήψη είναι πάρα πολύ δύσκολο να μείνεις έγκυος αν το έχεις. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν φεύγει εύκολα εγώ 2,5 χρόνια το πάλευα και είχα πιει έναν τονο αντιβιοτικά ο άντρας μου 2,5 χρόνια ελεύθερες επαφές δεν κόλλησε ποτέ .. πολλοί γιατροί το αφήνουν έτσι γιατί δεν φοβούνται ότι κάνει κάποιο θέμα , εγώ αν έβγαινα θετική τώρα , πράγμα όχι απίθανο δεν θα έμπαινα σε κύκλους αντιβιωσεων . 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Καλημερα Ειρηνη μου, καλημερα σε ολες!!

Εγω κλασικα περιμενω την Δευτερα για να παω για υπερηχο.Μονο αυτο σκεφτομαι...τιποτε αλλο...

Σιγα σιγα αδειαζουμε και το δωματιο που θα γινει το δωματιο της νεραιδουλας μας.Αν ολα πανε καλα την αλλη εβδομαδα θα παρουμε και τα χρωματα.

• Μου αρέσει 3

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...