Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλησπέρα κοπέλες μου, πώς είστε? 

Η μικρούλα μου πολύ καλύτερα απο χθες. Σήμερα δεν της έδωσα τίποτα, μέχρι στιγμής όλα καλά, άρα αύριο σχολείο. 

Αιμορροΐδες!!!! Τι ήθελα να πάρω τον γιατρό και να του το πω!!!! Μου έδωσε μια κρέμα, τόλμησα κ έβαλα εψές, θάνατος μόνο αυτό θάνατος!!!! Τέτοιο κλάμα, άσε που έκανα ντους 5 φορές ή και περισσότερο και δεν περνά με τίποτα!!!! Σαν να εχω συνεχώς φωτιά στον ποπο!!!! Βάζω και τα υπόθετα... 

Καταταλλα, καλά!!!! Δόξα των Θεο! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!! Ούτε εμένα μου έχει έρθει e mail αποδοχής από το σεμινάριο !

28 εβδομαδες σήμερα , μια χαρά πρώτο μαξιλαράκι :-) ο Αιματοκρίτης σταματά να πέφτει τώρα σωστά? 

Και εγώ έχω θέμα με την τουαλέτα ..2 σιδηρους τη μέρα τι να σου κάνει το καημένο το έντερο . Παγωμένο νερό με βοηθά εμένα.

MugJp2.png 

πρίν από 34 λεπτά , Marigula είπε:

Η μικρούλα μου πολύ καλύτερα απο χθες. Σήμερα δεν της έδωσα τίποτα, μέχρι στιγμής όλα καλά, άρα αύριο σχολείο. 

Αιμορροΐδες!!!! Τι ήθελα να πάρω τον γιατρό και να του το πω!!!! Μου έδωσε μια κρέμα, τόλμησα κ έβαλα εψές, θάνατος μόνο αυτό θάνατος!!!! Τέτοιο κλάμα, άσε που έκανα ντους 5 φορές ή και περισσότερο και δεν περνά με τίποτα!!!! Σαν να εχω συνεχώς φωτιά στον ποπο!!!! Βάζω και τα υπόθετα... 

με το καλο να παει σχολειο το κοριτσι σου!

στις αιμορροΐδες ετσι "λειτουργει" η κρεμα?

πρίν από 4 λεπτά , Alzira είπε:

Καλησπέρα!! Ούτε εμένα μου έχει έρθει e mail αποδοχής από το σεμινάριο !

28 εβδομαδες σήμερα , μια χαρά πρώτο μαξιλαράκι :-) ο Αιματοκρίτης σταματά να πέφτει τώρα σωστά? 

Και εγώ έχω θέμα με την τουαλέτα ..2 σιδηρους τη μέρα τι να σου κάνει το καημένο το έντερο . Παγωμένο νερό με βοηθά εμένα.

3ο τριμηνο!!!γιουοπιιιιι!!!Εγω παλι την μερα που πηγα για καμπυλη δεν ηπια σιδηρο και εγβ εκει δυσκολευτηκα.κατα τα αλλα ευτυχως ειμαι 'ευκολη"

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Δεν σας ξεχνάω με τιποτα κ μπαινω να διαβάσω να νεα σας!! 

Συσπασεις σημερα έγραψε το κοντέρ.. με καλωδιωσαν.. περιμενουμε! 

Φιλια σε ολες κ καλα μαθηματα!! 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

4 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

με το καλο να παει σχολειο το κοριτσι σου!

στις αιμορροΐδες ετσι "λειτουργει" η κρεμα?

3ο τριμηνο!!!γιουοπιιιιι!!!Εγω παλι την μερα που πηγα για καμπυλη δεν ηπια σιδηρο και εγβ εκει δυσκολευτηκα.κατα τα αλλα ευτυχως ειμαι 'ευκολη"

Δεν ξέρω Ειρήνη μου, ποτε δεν ειχα, αιμορροΐδες, μόνο στην εγκυμοσύνη και στις δύο. 

Να φανταστείς ότι ο πόνος, το κάψιμο απο την κρέμα καλά κράτα ακόμη!!!! 

Δώρα μου δεν μπορουν να σου δώσουν κάτι για συσπάσεις? Οταν ήμουν μέσα κ έφεραν μια 32 εβδομάδες με συσπάσεις την ειχαν φορτώσει με κορτιζόνη. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου. Προσεξτε και με την ιλαρα τωρα. Δε θελω να σας αγχωσω απλα ελεγξτε οτι ειστε καλυμενες απο τα εμβολια σας. Εχει βγαλει το ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοινωση. Ενα μεγαλο ποσοστο κρουσματων στην Ελλαδα ειναι ανεμβολιαστοι η εμβολιασμενοι με την 1η μονο δοση.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

22 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Καλημέρα!!

Αχ σε καταλαβαίνω! κι εγώ υποφέρω με αυτό το θέμα..... :( Τοσο καιρό δεν έλεγα τίποτα στο γιατρό αλλά μου είχε γίνει εφιάλτης το θέμα τουαλέτα. Τώρα μου έδωσε ένα σιρόπι το duphalac να πιω για 10 μέρες. Δεν άλλαξε κάτι στη συχνότητα αλλά τουλάχιστον δεν υποφέρω τόσο...

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 38 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Καλημέρα!!

Αχ σε καταλαβαίνω! κι εγώ υποφέρω με αυτό το θέμα..... :( Τοσο καιρό δεν έλεγα τίποτα στο γιατρό αλλά μου είχε γίνει εφιάλτης το θέμα τουαλέτα. Τώρα μου έδωσε ένα σιρόπι το duphalac να πιω για 10 μέρες. Δεν άλλαξε κάτι στη συχνότητα αλλά τουλάχιστον δεν υποφέρω τόσο...

Εγώ ξεκίνησα γάλα Μαγνησίας και δαμάσκηνα. Ευτυχώς τώρα είναι η εποχή τους και είναι πεντανόστιμα!!!

preg.png

To θεμα μου κοριτσάκια μου είναι ότι επειδή βάζω υπόθετο πισω προγεστερονη, μου φέρνει ευκιλιωτητα. 2-3 φορές την ημέρα. Δεβ έχω πρόβλημα τουαλέτας. Το πρόβλημα μου είναι μετά την τουαλέτα, είτε χαρτί ειτε πλύσιμο, αρχίζει το κάψιμο και όλη μέρα υποφερω!!!! 

Μέχρι ποτ κλαιω από τον πόνο!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Γεια σας κοριτσια!!Πως ειστε όλες;

Δωρουλα δεν θελω να σε αγχωσω αλλα με αγχωνεις οταν δεν γραφεις .... τι απεγινε με τις συσπασεις?τα φιλια μου!!!

Μαριγουλα μου εγω κολπικα επερνα την προγεστερονη δεν ειχα ακουσει οτι την βαζουνε και πισω.Ξερω απο το στομα ή κολπικα.Για την ουτροτζεσταν δεν λες?

πρίν από 50 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ ξεκίνησα γάλα Μαγνησίας και δαμάσκηνα. Ευτυχώς τώρα είναι η εποχή τους και είναι πεντανόστιμα!!!

το γαλα μαγνησιας εχει και καποιες παρενέργειες καλό ειναι να μιλησεις να με τον  γιατρό αν περνεις και μαγνησιο γιατι η υπερμαγνησιαιμια εχει καποιες ανεπιθυμητες ενεργειες.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου . 

Ειρηνουλα ακόμη έχει κακο βήχα κάνουμε τα σπρέι που έλεγα. Φαντάσου να πήγαινε παιδικό τώρα που είναι τόσο αδύναμος και δεν τρώει δεν κοιμάται. Τραβάω μεγάλο ζόρι. Μου ξυπνάει όλη την νύχτα ανά μια ώρα μια η μυτούλα μια ξεράθηκε ο λαιμός να πίνει θέλει  . Σίδηρο με καμία Παναγία ούτε μουρουνελαιο καταφέρνουμε. Έχει πάθει φοβία. Επίσης το μωρό μου πάλι γύρισε σε ισχιακη θέση :shock:

Δώρα μου περιμένω τα νέα σου ... τι έγινε με τις συσπαεις .

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Elpidaaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου . 

Ειρηνουλα ακόμη έχει κακο βήχα κάνουμε τα σπρέι που έλεγα. Φαντάσου να πήγαινε παιδικό τώρα που είναι τόσο αδύναμος και δεν τρώει δεν κοιμάται. Τραβάω μεγάλο ζόρι. Μου ξυπνάει όλη την νύχτα ανά μια ώρα μια η μυτούλα μια ξεράθηκε ο λαιμός να πίνει θέλει  . Σίδηρο με καμία Παναγία ούτε μουρουνελαιο καταφέρνουμε. Έχει πάθει φοβία. Επίσης το μωρό μου πάλι γύρισε σε ισχιακη θέση :shock:

Δώρα μου περιμένω τα νέα σου ... τι έγινε με τις συσπαεις .

Καλως το κοριτσι!!Ακομα ταλαιπωρειται μωρε το μικρουλι σου.γιατι το εχει παρει απο φοβο ρε γαμωτο?τι να σου πω αντε να του περασει γρηγορα.Ναι με τον παιδικο θα ειχες θεμα!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

On 17/9/2017 at 2:59 ΜΜ, Marigula είπε:

Για τις αιμορροΐδες βάλτε λάδι σε μια Γάζα και στην κατάψυξη. Γίνονται παγάκια λαδιού και μετά βάλτε την απάνω. Θα σας ανακουφίσει! 

πρίν από 51 λεπτά , Marigula είπε:

To θεμα μου κοριτσάκια μου είναι ότι επειδή βάζω υπόθετο πισω προγεστερονη, μου φέρνει ευκιλιωτητα. 2-3 φορές την ημέρα. Δεβ έχω πρόβλημα τουαλέτας. Το πρόβλημα μου είναι μετά την τουαλέτα, είτε χαρτί ειτε πλύσιμο, αρχίζει το κάψιμο και όλη μέρα υποφερω!!!! 

Μέχρι ποτ κλαιω από τον πόνο!!! 

Συγγνώμη κολπικό δεν είναι το υποθετο π ρογεστερονης?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ευχαριστώ Ειρήνη μου ευτυχώς τώρα δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Ελπίζω σε λίγες μέρες να περάσουν όλα και να του κάνω επιτελους τις εξετάσεις που έπρεπε 

ολα μια χαρα θα γίνουν κοριτσακι μου.προσπαθησε μονο να μην τα περνεις όλα βαρέως.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...