Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Γεια σας κοριτσια πως ειστε; 

εγω σταθερά.. τα ιδια.. Ο γιατρος μου δίνει ελπιδα Μηπως κ κρατηθούμε μεχρι τις 30βδομαδες. 

Η Crp ειναι εξεταση για μολύνσεις. Την κανω συνεχεια εδω. 

Μπράβο Δώρα!! Κάθε ώρα που κερδίζεις για το μωράκι σου στο σώμα σου είναι μεγάλο όφελος. Μακάρι να φτάσεις στις 30! Να κανείς όμορφες σκέψεις για το μωράκι σου, να του μιλάς και να είσαι όσο μπορείς πιο ήρεμη!!

Crp κάνω και εγώ κάθε φορά 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή μερα σας!!!

Αναστασια που ρωτας και οποιο αλλο κοριτσι ραντεβου εγω επαψα να κλεινω τηλςφωνικα.Δεν δινω τα 0.90 λεπτα για κατι που μπορω να κανω απο το κομπιουτερ μου. μπαινω στο παρακατω συνδεσμο και μετους κωδικους που μπαινω στο taxisnet μπαινω και εκει.κλεινω τον γιατρο που θελω .αν ειναι για γυναικολογο (εγκυμοσυνη) για χαρτια,φαρμακα εξετασεις ή για εμβολιο.συμπληρωνω ολα τα στοιχεία και παω κατω κατω που λεει συνθετη αναζήτηση και επιλεγω ΣΠΜΠ(σταθμος προστασιας μανας και παιδιου).για να κλεισετε μς το αμκα του παιδιου πρεπει να κανετε εισαγωγη με τα στοιχεια στο οποιο ειναι εξαρτωμενο μελος.δηλ οποιος τον ασφαλίζει και μετα οταν ζηταει παπι αμκα βαζεις του παιδιου.

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλή μερα σας!!!

Αναστασια που ρωτας και οποιο αλλο κοριτσι ραντεβου εγω επαψα να κλεινω τηλςφωνικα.Δεν δινω τα 0.90 λεπτα για κατι που μπορω να κανω απο το κομπιουτερ μου. μπαινω στο παρακατω συνδεσμο και μετους κωδικους που μπαινω στο taxisnet μπαινω και εκει.κλεινω τον γιατρο που θελω .αν ειναι για γυναικολογο (εγκυμοσυνη) για χαρτια,φαρμακα εξετασεις ή για εμβολιο.συμπληρωνω ολα τα στοιχεία και παω κατω κατω που λεει συνθετη αναζήτηση και επιλεγω ΣΠΜΠ(σταθμος προστασιας μανας και παιδιου).για να κλεισετε μς το αμκα του παιδιου πρεπει να κανετε εισαγωγη με τα στοιχεια στο οποιο ειναι εξαρτωμενο μελος.δηλ οποιος τον ασφαλίζει και μετα οταν ζηταει παπι αμκα βαζεις του παιδιου.

Το 14900 χρεώνει 1 ευρώ την κλήση όντως αλλά εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι γίνεται κ αλλιώς ... Καλώς που το μάθαμε λοιπόν!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Just now, IoannaMas είπε:

Το 14900 χρεώνει 1 ευρώ την κλήση όντως αλλά εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι γίνεται κ αλλιώς ... Καλώς που το μάθαμε λοιπόν!

ασε που παλια ελεγα στην μαμα μου αν παρεις για ραντεβου κλεισε και για μενα αν χρειαζομουν την συγκεκριμενη στιγμη και ελεγαν οτι για διαφορετικο αμκα ξαναπερνεις με νεα χρεωση.το ειχα ακουσει ποσο καιρο και δεν μπορουσα να βρω το λινκ για να μπ ,.ρωταγα στο ικα και δεν μου ελεγαν και το βρηκα σε ενα σαιτ απο αυτα που λενε πως ν πληρωνεται λιγοτερα στην δεη και αλλα που ειναι προς οφελος μας.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια ! Τώρα μόλις κρέμασα την καινούργια κουρτίνα που αγόρασα για το παιδικό και βλέπω πως μου την έχει κάνει κοντή :mad: με ενοχλεί πάρα πολύ παρόλο που είναι 3-4 πόντοι μόνο . Μόνο που το σκέφτομαι θυμώνω και είναι Σάββατο πρέπει να περιμένω να πάει Δευτέρα απόγευμα για να του την πάω , τσαμπα ο ενθουσιασμός :-(

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

On 15/9/2017 at 7:51 ΜΜ, ERIANTON είπε:

Δωρουλα επιτέλους  !με το αμινακο εχει αλλαξει κατι?μακαρι να φτασεις τις 30 .υπερηχο κανεις καθημερινά?

Το αμνιακό δεν κάθεται καθολου. Εχω μονο 1εκ. Απλα γεμίζω κ αδειάζω συνεχεια. Η κατάσταση δεν αλλάζει Απλα επειδη δεν εχω συσπάσεις τολμάμε να προχωρήσουμε. Παντα με επιφύλαξη ομως. 

Υπερηχο μεγαλο κανω μια φορα την εβδομάδα. Με κατεβάζουν το ισόγειο που εχει. 3 φορες την ημέρα ακούμε καρδια. 

Φαρμακα κανονικα. 

Εξετασεις αιματολογικές κ Crp καθε μερα κ ηταν σουπερ. 

Σας παραμέλησε λιγο αλλα μπηκα σε 1 ομάδα που ειναι για γονεις με πρωορα μωρά κ σε αλλες 2 που ειναι για θηλασμό. Ειναι πολυ σημαντικό να ρωτάω κ να ενημερώνομαι γιατι πλησιάζει ο καιρος κ δεν θελω να κανω λάθη. 

Μεσα στην επομενη βδομαδα θα μιλήσω με πιστοποιημένο σύμβουλο θηλασμού κ θα με πανε στο παπαγεωργιου να γνωρίζω την διευθύντρια του νεογνολογικου κ να ενημερωθώ για τα σχετικά. 

Οποτε μπορω θα σας ενημερωνω!! Δεν σας ξεχνώ να το θυμάστε! Ειστε οι φίλες μου οι χριστουγεννιάτικες! 

• Μου αρέσει 7

1WWgp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Το αμνιακό δεν κάθεται καθολου. Εχω μονο 1εκ. Απλα γεμίζω κ αδειάζω συνεχεια. Η κατάσταση δεν αλλάζει Απλα επειδη δεν εχω συσπάσεις τολμάμε να προχωρήσουμε. Παντα με επιφύλαξη ομως. 

Υπερηχο μεγαλο κανω μια φορα την εβδομάδα. Με κατεβάζουν το ισόγειο που εχει. 3 φορες την ημέρα ακούμε καρδια. 

Φαρμακα κανονικα. 

Σας παραμέλησε λιγο αλλα μπηκα σε 1 ομάδα που ειναι για γονεις με πρωορα μωρά κ σε αλλες 2 που ειναι για θηλασμό. Ειναι πολυ σημαντικό να ρωτάω κ να ενημερώνομαι γιατι πλησιάζει ο καιρος κ δεν θελω να κανω λάθη. 

Μεσα στην επομενη βδομαδα θα μιλήσω με πιστοποιημένο σύμβουλο θηλασμού κ θα με πανε στο παπαγεωργιου να γνωρίζω την διευθύντρια του νεογνολογικου κ να ενημερωθώ για τα σχετικά. 

Οποτε μπορω θα σας ενημερωνω!! Δεν σας ξεχνώ να το θυμάστε! Ειστε οι φίλες μου οι χριστουγεννιάτικες! 

Μπραβο Δωρουλι μου δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που προχωρας σταθερα. Μας αφησες για καινουριες φιλες το παραδεχεσαι ε; :-D Κι εμεις σ' εχουμε καθε μερα στο μυαλο μας να το ξερεις!!! :wub:

Κοριτσια δηλωσε καμια συμμετοχη για το νεο σεμιναριο nutricia που εχει την Πεμπτη; Δηλωσα απο τη μερα που το λεγατε οτι βγηκε, αλλα δε μου εχει ερθει ακομα απαντηση, ενω στο αλλο του θηλασμου νομιζω μου ηρθε η απαντηση το επομενο πρωι. 

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Φαρμακα κανονικα. 

μπραβο κοριτσακι μου!!! ενημερώσουμε και να εισαι ετοιμη για να κανεις το καλυτερο.σε σκεφτομαστε καιβσιγουρα νας σκεφτεσαι και εσύ.φιλια πολλα!!!

η Αγγελικη Δαλιανη γεννησε δυο μηνες νωριτερα αλλοβενα βιαστικο μωρδελι

• Μου αρέσει 4

4ywWp2.png

Καλημέρα!!!

και εγω εχω δηλωσει συμμετοχη.... .

Πονάει πολύ ο γλουτος( ,το ισχιο) μου εχει πανω από εβδομάδα και όσο πάει περισσότερο.Κατα τα αλλα μια χαρα!!ααα το βραδυ εσκαγα απο την ζεστη.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Κοριτσια δηλωσε καμια συμμετοχη για το νεο σεμιναριο nutricia που εχει την Πεμπτη; Δηλωσα απο τη μερα που το λεγατε οτι βγηκε, αλλα δε μου εχει ερθει ακομα απαντηση, ενω στο αλλο του θηλασμου νομιζω μου ηρθε η απαντηση το επομενο πρωι. 

Καλημέρα!!! Κι εγώ έχω δηλώσει συμμετοχή εδώ και μέρες αλλά δεν μου απάντησαν τίποτα..... Σήμερα γράφτηκα και στο επόμενο που βγήκε για την περιποίηση του μωρού! Ελπίζω να μας δεχτούν!

• Μου αρέσει 2

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 40 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Καλημέρα!!! Κι εγώ έχω δηλώσει συμμετοχή εδώ και μέρες αλλά δεν μου απάντησαν τίποτα..... Σήμερα γράφτηκα και στο επόμενο που βγήκε για την περιποίηση του μωρού! Ελπίζω να μας δεχτούν!

Καλα που το ειπες γιατι την περιποιηση τη θελω οπωσδηποτε!!! Μολις ελαβα μερος για να δουμε... Ειναι μερες που εχει βγει;

tt1db33b

Πάντως κορίτσια όσες φορές παρακολούθησα nutricia, ακόμα κ λίγες ώρες πριν να γραφομουν, Ποτέ δεν με απέρριψαν. Δεν νομίζω ότι γεμίζουν τόσο εύκολα. Κ αυτά η ίδια μαία που έκανε το θηλασμό τα κάνει; θα ήθελα να παρακολουθήσω κ από την άλλη μαία κανένα! Α κ Επίσης ανά κάποιους μήνες κάνουν κ σεμινάριο με παιδίατρο που είναι το πιο ωραίο απ όλα κατά τη γνώμη μου!

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , IoannaMas είπε:

Πάντως κορίτσια όσες φορές παρακολούθησα nutricia, ακόμα κ λίγες ώρες πριν να γραφομουν, Ποτέ δεν με απέρριψαν. Δεν νομίζω ότι γεμίζουν τόσο εύκολα. Κ αυτά η ίδια μαία που έκανε το θηλασμό τα κάνει; θα ήθελα να παρακολουθήσω κ από την άλλη μαία κανένα! Α κ Επίσης ανά κάποιους μήνες κάνουν κ σεμινάριο με παιδίατρο που είναι το πιο ωραίο απ όλα κατά τη γνώμη μου!

Αν θυμαμαι καλα το ονομα της και στα δυο καινουρια ειναι η ιδια μαια με αυτο που παρακολουθησαμε για το θηλασμο.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...