Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Για τα εμβόλια θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το κέντρο που πηγαίνουμε κ εμείς. Είναι πολλά τα εμβόλια κ αν πας σε ιδιώτη πρέπει να δίνεις 30 τη φορά. Σκέψου ότι τον πρώτο χρόνο είναι σχεδόν κάθε μήνα. Από κει κ πέρα εγώ πραγματικά δεν χρειάστηκα ποτέ παιδίατρο, η μικρή μου δεν έχει αρρωστήσει μέχρι τώρα. Στο σπίτι δεν ήρθε ποτέ κανείς. Ίσως να είμαι λάθος δεν ξέρω πάντως πιστεύω ειδικά αν θηλασεις, κ εφόσον δεν έχεις άλλο παιδάκι να αρρωσταίνει στο σχολειο, δεν θα έχεις θέμα με αρρώστιες.

Εεε ποιο ειναι το κέντρο αυτο γραψτο εδω να το χουμε υπόψιν ...το αλλο που εχω ακούσει απο πολλες ειναι οτι βρηκαν παιδιατρο εκει που γέννησαν τους εκανε καποιος καλη εντυπωση και οτι χρειάστηκε πηγαιναν εκει

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Εεε ποιο ειναι το κέντρο αυτο γραψτο εδω να το χουμε υπόψιν ...το αλλο που εχω ακούσει απο πολλες ειναι οτι βρηκαν παιδιατρο εκει που γέννησαν τους εκανε καποιος καλη εντυπωση και οτι χρειάστηκε πηγαιναν εκει

Στο πεδυ Αιγάλεω είναι πίσω από τον Άγιο Σπυρίδωνα. 

Επίσης βλέπω άλλους γονείς στο φιλικό μας περιβάλλον που έχουν παιδίατρος κ όλο τα παιδιά τους είναι άρρωστα κ όλο ντεπον δίνουν, μια για τα δόντια, μια για το εμβόλιο... Εγώ δεν της έχω δώσει ντεπον ούτε μισή φορά, το είχα πάρει κ έληξε κ το πέταξα σφραγισμένο. Φυσικά να σημειώσω ότι (Ίσως τυχαία) δεν μου έχει αρρωστήσει ποτέ, αν αρρωστήσει Φυσικά κ θα το πάω σε γιατρό (παίδων)

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , tinkerbell1991 είπε:

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;Εχω καιρο να σας γραψω αλλα διαβαζω τα νεα σας...Ηθελά να σας ρωτησω στις εξετασεις σας του μηνα κανεται κ crp?

Τι ειναι αυτο ?

%20url%5D

Γεια σας κοριτσια πως ειστε; 

εγω σταθερά.. τα ιδια.. Ο γιατρος μου δίνει ελπιδα Μηπως κ κρατηθούμε μεχρι τις 30βδομαδες. 

Η Crp ειναι εξεταση για μολύνσεις. Την κανω συνεχεια εδω. 

• Μου αρέσει 5

1WWgp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

εγω σταθερά.. τα ιδια.. Ο γιατρος μου δίνει ελπιδα Μηπως κ κρατηθούμε μεχρι τις 30βδομαδες. 

Δωρουλα επιτέλους  !με το αμινακο εχει αλλαξει κατι?μακαρι να φτασεις τις 30 .υπερηχο κανεις καθημερινά?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Εγω την κανω καθε μηνα κ αυτη τη γορα μου βγηκε λιγο ανεβασμενη βεβαια ο γιατρις μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο τα δοντια μογ που εχω αρκετα χαλασμενα.. Κ ηθελα να ρωτησω αν την κανουν κ αλλα κοριτσια κ σε τι επιπεδα βρισκονται...

Μπραβο δωρα χαιρομαι πολυ που εχεις καλα νεα..ολα με το καλο σου ευχομαι..

πρίν από 27 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Τι ειναι αυτο ?

Ειναι εξεταση αιματος που δειχνει τη φλεγμωνη στον οργανισμο...

Θα ζητήσω και εγώ crp :-) συνενοημενες όλες θα μας διαβάζει κανένας γιατρός και θα γελάει .  μπράβο Δώρα κρατά γερά κάθε μέρα κέρδος είναι!!

Όσο για τα ΜΜΜ υπάρχουν θέσεις που είναι για αυτό το σκοπό δεν είναι από ευγένεια. Όσο για τους άντρες νομίζω ότι το βρίσκουν πιο εντυπωσιακό το θαύμα της γέννησης γιατί δεν μπορούν να έχουν την εμπειρία και θέλουν περισσότερο να βοηθήσουν ίσως να νιώθουν και λίγο υποχρεωμένοι που τα περνάμε όλα αυτά για να κάνουμε παιδάκια. Αν και ο δικός μου λέει ότι σίγουρα είναι πιο δύσκολο να είσαι έγκυος αλλά και το να ζεις με μια έγκυο δεν είναι εύκολο πράγμα *Κουβέντα να γίνεται*

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

πρίν από 4 λεπτά , Alzira είπε:

Θα ζητήσω και εγώ crp :-) συνενοημενες όλες θα μας διαβάζει κανένας γιατρός και θα γελάει .  μπράβο Δώρα κρατά γερά κάθε μέρα κέρδος είναι!!

Όσο για τα ΜΜΜ υπάρχουν θέσεις που είναι για αυτό το σκοπό δεν είναι από ευγένεια. Όσο για τους άντρες νομίζω ότι το βρίσκουν πιο εντυπωσιακό το θαύμα της γέννησης γιατί δεν μπορούν να έχουν την εμπειρία και θέλουν περισσότερο να βοηθήσουν ίσως να νιώθουν και λίγο υποχρεωμένοι που τα περνάμε όλα αυτά για να κάνουμε παιδάκια. Αν και ο δικός μου λέει ότι σίγουρα είναι πιο δύσκολο να είσαι έγκυος αλλά και το να ζεις με μια έγκυο δεν είναι εύκολο πράγμα *Κουβέντα να γίνεται*

ΧαχαχΑχα τι τραβάνε οι κακόμοιροι όντως...ο δικός μου παραδέχομαι εχει περασει πολλάααα

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

πρίν από 3 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

ΧαχαχΑχα τι τραβάνε οι κακόμοιροι όντως...ο δικός μου παραδέχομαι εχει περασει πολλάααα

Με τα νεύρα που έχω .. υποφέρει αλλά τι να κάνουμε δεν μπορώ να κρατηθώ μερικές μέρες. 

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Eutuxia25 είπε:

Μα εγω νόμιζα πως πρέπει να έρθει κάποιος στο σπιτι οταν γεννήσεις να το εξετασει κτλ μετα εγω ειμαι ασχετη ποιον θα περνω οταν αρρωσταίνει ? Μπαα πρέπει να βρω γτ αλλιώς θα τρελαθω ειμαι που ειμαι ...δεν νομίζω να τον ανακατεψω με τον θηλασμός πιο πολυ να έρθει να δει αν ειναι καλα η να το παω μια στο τοσο θελω εεε και φυσικά να του κάνει τα εμβόλια

Ισχύει. Την πρώτη εβδομάδα ειχε έρθει σπίτι για τον μικρό ο παιδιατρος και μετα για εμβολια και οτιδήποτε ξεκινήσαμε κανονικά τις επισκέψεις. Υπαρχουν πολλες διαφορετικές προσεγγίσεις των παιδιάτρων για τον θηλασμό και την αναπτυξη των μωρών. Εμας ευτυχώς ο παιδιατρος τυχαίνει να ειναι και στο Μητέρα(στο Αλεξάνδρα γέννησα) και υπέρμαχος του θηλασμού. Ποτε δε μου ειπε τίποτα για να επέμβει, ίσα ισα οσο προχωρούσαμε και μεγάλωνε ο Θ. έλεγε μπράβο που το συνεχίζετε. 

Όμως, κορίτσια, τον παιδίατρο ή την επικοινωνία με κάποιον παιδίατρο για οταν χρειαστεί, ω μη γένοιτο, δεν την κάνεις μόνο για τα εμβόλια. Έχει το ιστορικό του παιδιού, πιθανές αλλεργίες και οτιδήποτε εχετε ψάξει κατα καιρους εκτενέστερα (πχ εμεις τον ειχαμε ψαξει για αλλεργιες γιατι ειχε κανει αλλεργική αντίδραση σε γαλα σκόνη που προσπαθήσαμε να του δωσουμε.)

Δε συζητάω οτι ξέρει δεδομένα και για τους γονεις και δεν ξεκινας μια επικοινωνία απο την αρχή εξηγώντας του εσυ ο,τι θυμάσαι απο προηγούμενο ιστορικό. Ξέρει το παιδί και απο εκεί συνεχιζει. Κερδίζεις χρόνο και "μαντεψιες".

Επίσης οταν υπάρχει κατι μικρό που λυνετε και με συμβουλή δια τηλ., οπως κάνετε φαντάζομαι και τωρα με τον γυναικολόγο σας για κάτι που σας απασχολεί , ο τακτικός σας γιατρός θα σας εξυπηρετήσει.   Φυσικά ξαναλέω, αυτή είναι η δική μου προσέγγιση. Και ναι, ισχύει οτι για μια συνεργασία μακροχρόνια, με γιατρό, καθηγητή, γυμναστή, ειναι καλο να ταιριάζετε.

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

1 hour ago, gaidaki είπε:

Ισχύει. Την πρώτη εβδομάδα ειχε έρθει σπίτι για τον μικρό ο παιδιατρος και μετα για εμβολια και οτιδήποτε ξεκινήσαμε κανονικά τις επισκέψεις. Υπαρχουν πολλες διαφορετικές προσεγγίσεις των παιδιάτρων για τον θηλασμό και την αναπτυξη των μωρών. Εμας ευτυχώς ο παιδιατρος τυχαίνει να ειναι και στο Μητέρα(στο Αλεξάνδρα γέννησα) και υπέρμαχος του θηλασμού. Ποτε δε μου ειπε τίποτα για να επέμβει, ίσα ισα οσο προχωρούσαμε και μεγάλωνε ο Θ. έλεγε μπράβο που το συνεχίζετε. 

Όμως, κορίτσια, τον παιδίατρο ή την επικοινωνία με κάποιον παιδίατρο για οταν χρειαστεί, ω μη γένοιτο, δεν την κάνεις μόνο για τα εμβόλια. Έχει το ιστορικό του παιδιού, πιθανές αλλεργίες και οτιδήποτε εχετε ψάξει κατα καιρους εκτενέστερα (πχ εμεις τον ειχαμε ψαξει για αλλεργιες γιατι ειχε κανει αλλεργική αντίδραση σε γαλα σκόνη που προσπαθήσαμε να του δωσουμε.)

Δε συζητάω οτι ξέρει δεδομένα και για τους γονεις και δεν ξεκινας μια επικοινωνία απο την αρχή εξηγώντας του εσυ ο,τι θυμάσαι απο προηγούμενο ιστορικό. Ξέρει το παιδί και απο εκεί συνεχιζει. Κερδίζεις χρόνο και "μαντεψιες".

Επίσης οταν υπάρχει κατι μικρό που λυνετε και με συμβουλή δια τηλ., οπως κάνετε φαντάζομαι και τωρα με τον γυναικολόγο σας για κάτι που σας απασχολεί , ο τακτικός σας γιατρός θα σας εξυπηρετήσει.   Φυσικά ξαναλέω, αυτή είναι η δική μου προσέγγιση. Και ναι, ισχύει οτι για μια συνεργασία μακροχρόνια, με γιατρό, καθηγητή, γυμναστή, ειναι καλο να ταιριάζετε.

Σωστό, απλά εμείς δεν έχουμε κανένα ιστορικό κ καμία αλλεργία μέχρι στιγμής! Επομένως δεν θα είχε κ κάτι να κρατήσει ο παιδιατρος... Πιστεύω η καθεμία μας μπορεί να το κρίνει αυτό, τι χρειάζεται η οικογένεια της. Εγώ το θεώρησα κάπως περιττό απ τη στιγμή κιόλας που δεν βρήκα κ κανέναν παιδίατρο που να με καλυπτει..

@Dwroulita85 κρατά γερα! Παρεούλα έχεις έστω;

bTQNp3.pngNhzDp2.png

3 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Ναι απλα ειναι δυσκολο να βρεις κοντα σου καποιον μ' αυτο τον τροπο.

3 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Στο πεδυ Αιγάλεω είναι πίσω από τον Άγιο Σπυρίδωνα. 

Επίσης βλέπω άλλους γονείς στο φιλικό μας περιβάλλον που έχουν παιδίατρος κ όλο τα παιδιά τους είναι άρρωστα κ όλο ντεπον δίνουν, μια για τα δόντια, μια για το εμβόλιο... Εγώ δεν της έχω δώσει ντεπον ούτε μισή φορά, το είχα πάρει κ έληξε κ το πέταξα σφραγισμένο. Φυσικά να σημειώσω ότι (Ίσως τυχαία) δεν μου έχει αρρωστήσει ποτέ, αν αρρωστήσει Φυσικά κ θα το πάω σε γιατρό (παίδων)

Δηλαδη μπορω να παω π.χ. στο πεδυ περιστεριου και να κανω εκει τα εμβολια; Χρειαζεται ραντεβου; Εχει μεγαλη αναμονη;

πρίν από 53 λεπτά , IoannaMas είπε:

Σωστό, απλά εμείς δεν έχουμε κανένα ιστορικό κ καμία αλλεργία μέχρι στιγμής! Επομένως δεν θα είχε κ κάτι να κρατήσει ο παιδιατρος... Πιστεύω η καθεμία μας μπορεί να το κρίνει αυτό, τι χρειάζεται η οικογένεια της. Εγώ το θεώρησα κάπως περιττό απ τη στιγμή κιόλας που δεν βρήκα κ κανέναν παιδίατρο που να με καλυπτει..

@Dwroulita85 κρατά γερα! Παρεούλα έχεις έστω;

Ειστε περιπτωση!!! Μακαρι να ειστε παντα ετσι και μακαρι και τα δικα μας μωρακια να μην αρρωσταινουν!!! :)

4 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

@Αναστασία33 μήπως εσυ ξερεις τι κανει η Δωρα? @IoannaMas η οποια αλλλη κοπέλα ειναι κοντα περιστέρι εχετε κανενα καλο παιδίατρο που να ειναι και συμβεβλημένος αλλα να έρχεται και σπιτι αν χρειαστεί

Κι εγω εχω πρηξει τον αντρα μου οτι πρεπει να βρουμε παιδιατρο και δεν καταλαβαινει. Λεω λεχωνα με το που θα γυρισω απ' το νοσοκομειο θα ψαχνω για παιδιατρο ειναι δυνατον; Αφου πρεπει να ερθει νομιζω 2 με 3 μερες αφου επιστρεψει σπιτι το μωρο απο το μαιευτηριο.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

8 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου!!!! Με κατατοπίσατε πλήρως! :):) Οπότε μαζεύουμε τα δικαιολογητικά και τα στέλνουμε με κάποιον γνωστό μας στο ΙΚΑ και μας ενημερώνουν αυτοί πότε περνάμε επιτροπή. Αλήθεια ισχύει ότι πρέπει το βιβλιάριο τράπεζας να είναι μόνο από Εθνική??? Γιατί κάπου διάβασα ότι μόνο σε λογαριασμό Εθνικής μπάινουν τα λεφτά από αναρρωτική καθώς και τα υπόλοιπα επιδόματα ,εγκυμοσύνης,λοχείας,οαεδ κτλ. και αναρωτιόμουνα επειδή δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική  αν θα πρέπει να ανοίξω.

Εγώ Πειραιώς έδωσα.

Για ραντεβού σε ΠΕΔΥ ή Κέντρα Υγείας http://rdv.ehealthnet.gr/  δωρεάν διαλέγεις ώρα, περιοχή και ημέρα και βλέπεις απευθείας τη διαθεσιμότητα. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

11 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Ναι απλα ειναι δυσκολο να βρεις κοντα σου καποιον μ' αυτο τον τροπο.

Δηλαδη μπορω να παω π.χ. στο πεδυ περιστεριου και να κανω εκει τα εμβολια; Χρειαζεται ραντεβου; Εχει μεγαλη αναμονη;

Ειστε περιπτωση!!! Μακαρι να ειστε παντα ετσι και μακαρι και τα δικα μας μωρακια να μην αρρωσταινουν!!! :)

Κι εγω εχω πρηξει τον αντρα μου οτι πρεπει να βρουμε παιδιατρο και δεν καταλαβαινει. Λεω λεχωνα με το που θα γυρισω απ' το νοσοκομειο θα ψαχνω για παιδιατρο ειναι δυνατον; Αφου πρεπει να ερθει νομιζω 2 με 3 μερες αφου επιστρεψει σπιτι το μωρο απο το μαιευτηριο.

Εμας Στο Αιγάλεω δεν έχει αναμονή αλλά κλείνουμε ραντεβού 8 το πρωί κ έτσι πάμε πρώτοι. Μας γράφει το εμβόλιο πάμε έξω το παίρνουμε κ το κάνουμε. Εννοείται ζυγισμα Κ ύψος επίσης κ το εξετάζει κ ο γιατρός. Είναι δωρεάν, το 14900 παίρνεις κ κλείνεις ραντεβού με το αμκα του παιδιου.

Βρες κανέναν στη γειτονιά σου από καμία φίλη κ τον καλείτε εκείνη την ώρα.. Αλλιώς πώς, χωρίς μωρό θα πας να κάνεις ραντεβού για να τον γνωρίσεις; 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...