Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ο μικρος μεγαλωνει... ωχχ καλη προοδο να εχει και να μην βγεις αληθινη σε αυτα που σκεφτεσαι.Ολα να πανε μια χαρα!εγω χτες πηρα την πρωτη κρυαδα.με ειδε η κυρια του και μου λεει να σας πω?????

και λεω ωχ απο τωρα?ο μικρος σημερα ηταν πολυ ανυπακοος και μου αναστατωνε την ταξη και τον χωρισα με τον φιλο του.και στην γυμναστικη του μιλαγε η γυμναστρια και ηταν επιεικως χεσμενη. εφυγα και εκλαιγα.απο τωρα λεω ????

καλα νεα να εχεις με τον ενδοκρινολο,περιμενω νεα σου.εγω ελεγα να παω στο ελενα .χτες ηταν απεργιες λεωφορειων σημερα δεν κυκλοφορουσα στο κεντρο αντε να δουμε ποτε θα το παρω αποφαση,ποτε θα ξαναερθεις εσυ ?

Ο δικος μου ειναι παρα πολυ μαζεμενος στο σχολειο δεν μιλαει καθολου ακομα κ οταν πρεπει ενω στο σπιτι ειναι εντελως αλλο παιδι! Δεν ακουει κανεναν ειναι παρα πολυ ζωηρος κ ανυπακουος! 

Θα παω απο Δευτερα να κανω κατι εξετασεις αιματος που μου ζητησαν απο το Ελενα κ θα κλεισω ραντεβου μετα. Εσυ πας χωρις ραντεβου? 

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημερα!!

πάρε τηλεφωνο σε ένα σταθμό μάνας και παιδιού μήπως ξέρουν να σου πουν.λόγικα θα ήξερε και ο γιατρός του ικα να σε καθοδηγήσει.μετα τις 30 μερες δεν εχεις αδεια κανονικη?

ναι μαλλον εκανα βλακεια που δεν τον ρωτησα...αλλα εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα οτι απλα παω τα χαρτια και τελειωσα.μετα διάβασα στο ιντερνετ οτι περνάς από επιτροπή και μπερδεύτηκα. Μετά τις 30 μέρες ξεκινάει η κανονική άδεια εγκυμοσύνης μου...

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 27 λεπτά , butterfly1986 είπε:

ναι μαλλον εκανα βλακεια που δεν τον ρωτησα...αλλα εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα οτι απλα παω τα χαρτια και τελειωσα.μετα διάβασα στο ιντερνετ οτι περνάς από επιτροπή και μπερδεύτηκα. Μετά τις 30 μέρες ξεκινάει η κανονική άδεια εγκυμοσύνης μου...

Ρωτα μηπως χρειαζεσαι και καποιο χαρτι απο τον εργοδοτη γιατι οταν ειχε χρειαστει ο αντρας μου πριν καποια χρονια μας εδωσε κ ο εργοδοτης του ενα χαρτι συμφωνα παντα με την αναρρωτικη που εχει δωσει ο γιατρος του εοπυυ και με ολα τα δικαιολογητικα ειχα παει στο ικα και σου λενε ποτε περνας επιτροπη αν θυμαμαι καλα. Ομως λογικα δεν πρεπει να τα πας εσυ.

tt1db33b

εγω δεν κλεινω ραντεβου.αν και μου ειπε τις προαλλες που τον πηρα για τα αποτελεσματα της καμπυλης να τον παρω τριτη απογευμα για να μου πει ποτε να παω.θα παω να κανω τον υπερηχο μου και αν θελει ας με δεχτει αν οχι.θα δω μονο το τεμπελακι μου.

και ο γιος μου μεχρι και στις κουνιες ειναι κυριος εκει που νιωθει ανεξαρτητος επειδη δεν ειμαι μαλλον την εχει δει αλλιως

1 ώρα πρίν, Maria D είπε:

Ο δικος μου ειναι παρα πολυ μαζεμενος στο σχολειο δεν μιλαει καθολου ακομα κ οταν πρεπει ενω στο σπιτι ειναι εντελως αλλο παιδι! Δεν ακουει κανεναν ειναι παρα πολυ ζωηρος κ ανυπακουος! 

Θα παω απο Δευτερα να κανω κατι εξετασεις αιματος που μου ζητησαν απο το Ελενα κ θα κλεισω ραντεβου μετα. Εσυ πας χωρις ραντεβου? 

4ywWp2.png

22 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

@palmoiraΜε κάθε επιφύλαξη το λέω αλλά νομίζω εξαρτάται κ από το πόσα ένσημα έχει ο καθένας. Εγώ ενώ έχω ΙΚΑ αλλά επειδή είχα ελάχιστα ένσημα δεν δικαιουμουν χρήματα. Για αυτό καλύτερα να πάει στο ΙΚΑ η καθεμία μόνη της να δει τα ένσημα της.

Γι αυτό έγραψα ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι 200 εργάσιμες ημέρες ( ασφάλισης) τα τελευταία δυο χρόνια...

15 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Νομίζω ότι οι άντρες απλά δεν καταλαβαίνουν την έγκυο, γενικά είναι πιο ευγενικοί και παραχωρούν σειρά και θέση πιο εύκολα , οι γυναίκες με εκπλήσσουν ειδικά αν η άλλη έχει περάσει εγκυμοσύνη.. ήμουν στο λεωφορείο προχτές και μπροστά στις θέσεις που είναι για τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια και λέω αν θα μπορούσε κάποιος να μου παραχωρήσει την θέση του γιατί είμαι έγκυος (μόνο γυναίκες καθόταν) και δεν σηκώθηκε καμία!! Ένας κύριος από άλλη θέση πιο πίσω σηκώθηκε ! 

Θα συμφωνήσω δυστυχώς. Υπάρχουν πολλοί άντρες που είναι πολύ πιο ευγενικοί με τις έγκυες από ότι γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση!!

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Γι αυτό έγραψα ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι 200 εργάσιμες ημέρες ( ασφάλισης) τα τελευταία δυο χρόνια...

Θα συμφωνήσω δυστυχώς. Υπάρχουν πολλοί άντρες που είναι πολύ πιο ευγενικοί με τις έγκυες από ότι γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση!!

Εγω πάντως οταν με το καλο γεννήσω και δω εγκυο να μην της δίνουν θεση η την σειρα τους θα φωνάζω ...μην είστε ρε ζωα δωστε στην κυρια θεση..γιατι μονο ετσι ισως καταλαβουν αφου φιλότιμο γιοκ

• Μου αρέσει 3

%20url%5D

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Ρωτα μηπως χρειαζεσαι και καποιο χαρτι απο τον εργοδοτη γιατι οταν ειχε χρειαστει ο αντρας μου πριν καποια χρονια μας εδωσε κ ο εργοδοτης του ενα χαρτι συμφωνα παντα με την αναρρωτικη που εχει δωσει ο γιατρος του εοπυυ και με ολα τα δικαιολογητικα ειχα παει στο ικα και σου λενε ποτε περνας επιτροπη αν θυμαμαι καλα. Ομως λογικα δεν πρεπει να τα πας εσυ.

Επειδή πρόσφατα έκανα τη διαδικασία για την αναρρωτική άδεια, χρειάστηκε το χαρτί του γιατρού που θα πρέπει να γράφει αριθμό ημερών άδειας, χαρτί εργοδότη σφραγισμένο, βιβλιάριο υγείας, βιβλιάριο τράπεζας φωτοτυπία. Τις πρώτες 15 ημέρες τις πληρώνεσαι απευθείας από το ΙΚΑ και τη διαφορά ο εργοδότης και τις υπόλοιπες περνάς επιτροπή. Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε την ημερομηνία της επιτροπής. Εννοείται ότι μπορεί να πάει κάποιος άλλος να καταθέσει τα χαρτιά αντί για εσένα. Σε περίπτωση που χρειάζεται επιπλέον άδεια και εφόσον δεν πας καθόλου στη δουλειά ,είναι διαδοχική η άδεια σου,χρειάζεται να πας μόνο το χαρτί του γιατρού σου. Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία του γιατρού σου είναι περασμένα στο σύστημα.Εάν δεν είναι δεν ξέρω εάν χρειάζεται και κάτι άλλο. Μπορείς να στείλεις κάποιον να το τσεκάρει και να πάρει το έντυπο του εργοδότη από το ΙΚΑ που ανήκεις. 

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Επειδή πρόσφατα έκανα τη διαδικασία για την αναρρωτική άδεια, χρειάστηκε το χαρτί του γιατρού που θα πρέπει να γράφει αριθμό ημερών άδειας, χαρτί εργοδότη σφραγισμένο, βιβλιάριο υγείας, βιβλιάριο τράπεζας φωτοτυπία. Τις πρώτες 15 ημέρες τις πληρώνεσαι απευθείας από το ΙΚΑ και τη διαφορά ο εργοδότης και τις υπόλοιπες περνάς επιτροπή. Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε την ημερομηνία της επιτροπής. Εννοείται ότι μπορεί να πάει κάποιος άλλος να καταθέσει τα χαρτιά αντί για εσένα. Σε περίπτωση που χρειάζεται επιπλέον άδεια και εφόσον δεν πας καθόλου στη δουλειά ,είναι διαδοχική η άδεια σου,χρειάζεται να πας μόνο το χαρτί του γιατρού σου. Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία του γιατρού σου είναι περασμένα στο σύστημα.Εάν δεν είναι δεν ξέρω εάν χρειάζεται και κάτι άλλο. Μπορείς να στείλεις κάποιον να το τσεκάρει και να πάρει το έντυπο του εργοδότη από το ΙΚΑ που ανήκεις. 

Και αυτό για τα επιδόματα όπως το έβγαλα φωτογραφία στο ΙΚΑ

Ξέρει κάποια πως μπορώ να επισυνάψω φωτογραφία??

preg.png

Εγω πλεον ειμαι σιγουρη. Σε αυτη τη φορα περιτριγυριζομαστε απο ΖΩΑ! Που κανουν πως δεν βλεπουν και μου θα στην πουν και απο πανω! Σορρυ κυρα μου, δεν εχει φουσκωσει αρκετα η κοιλια μου ακομα για να την δεις με τα ευαισθητα ματακια σου και να σηκωσεις την κωλαρα σου να καθησω! Το θεωρουσα παντα δεδομενο οτι καποιες κατηγοριες ατομων εχουν προτεραιοτητα πως να το κανουμε! Αλλα μαλλον εγω γεννηθηκα σε λαθος χωρα. Ευτυχως που δε χρησιμοποιω συγκοινωνιες γτ τα νευρα θα χαν χτυπησει κοκκινο. :mad:

• Μου αρέσει 3

tt1da0a6

5 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου!!!! Με κατατοπίσατε πλήρως! :):) Οπότε μαζεύουμε τα δικαιολογητικά και τα στέλνουμε με κάποιον γνωστό μας στο ΙΚΑ και μας ενημερώνουν αυτοί πότε περνάμε επιτροπή. Αλήθεια ισχύει ότι πρέπει το βιβλιάριο τράπεζας να είναι μόνο από Εθνική??? Γιατί κάπου διάβασα ότι μόνο σε λογαριασμό Εθνικής μπάινουν τα λεφτά από αναρρωτική καθώς και τα υπόλοιπα επιδόματα ,εγκυμοσύνης,λοχείας,οαεδ κτλ. και αναρωτιόμουνα επειδή δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική  αν θα πρέπει να ανοίξω.

wVRPp2.pngwTonp3.png

Να ξέρετε πάντως ότι σε δημόσιες υπηρεσίες οι έγκυες κ τα ΑΜΕΑ έχουν προτεραιότητα ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ. Δεν τιθεται θέμα σεβασμού ή καλής θελησης... Στα ΜΜΜ ευτυχώς τα παίρνω ελάχιστα κ δεν συγχυζομαι πάντως όταν εγώ δω έγκυο ή ΑΜΕΑ ή άτομα με πατερίτσες ή ηλικιωμένους πάντα θα σηκωθώ. Αυτές που με εκνευρίζουν είναι κάτι κυρατσες που χωρίς να έχουν τίποτα κ χωρίς να είναι κ ηλικιωμένες, περιμένουν να κάτσουν ή μπαίνουν σπρώχνοντας μην τυχόν τους φάμε τη θέση. Γενικά σε λεωφορεία είναι πολύ εύκολο να τσακωθεί κανείς!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

@Αναστασία33 μήπως εσυ ξερεις τι κανει η Δωρα? @IoannaMas η οποια αλλλη κοπέλα ειναι κοντα περιστέρι εχετε κανενα καλο παιδίατρο που να ειναι και συμβεβλημένος αλλα να έρχεται και σπιτι αν χρειαστεί

%20url%5D

πρίν από 8 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

@Αναστασία33 μήπως εσυ ξερεις τι κανει η Δωρα? @IoannaMas η οποια αλλλη κοπέλα ειναι κοντα περιστέρι εχετε κανενα καλο παιδίατρο που να ειναι και συμβεβλημένος αλλα να έρχεται και σπιτι αν χρειαστεί

Εγώ με τον παιδίατρο το έχω αμελήσει εντελώς.Μόνο για τα εμβόλια πηγαίνουμε με το ΙΚΑ κ είμαι υπέρ ευχαριστημένη από το κέντρο, καθόλου αναμονή κ εξυπηρετικοτατες κοπέλες κ εντελώς δωρεαν. Εγώ πηγαίνω Αιγάλεω αλλά νομίζω κ περιστέρι έχει καλό κέντρο. Σε ιδιώτη πήγα μια φορά κ έφαγα φρίκη κ δεν ξαναπηγα. Μου είπε να βάλω πρόγραμμα στον θηλασμό γιατί δεν θα αντέξω έτσι. Τελικά μια χαρά άντεξα κ ευτυχώς δεν χρειάστηκα ποτέ παιδίατρο μέχρι τώρα. Αν συμβεί κάτι έκτακτο θα πάμε παίδων κ τέλος. Είναι δύσκολο να βρεις παιδίατρο που να σου ταιριάζει...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Εγώ με τον παιδίατρο το έχω αμελήσει εντελώς.Μόνο για τα εμβόλια πηγαίνουμε με το ΙΚΑ κ είμαι υπέρ ευχαριστημένη από το κέντρο, καθόλου αναμονή κ εξυπηρετικοτατες κοπέλες κ εντελώς δωρεαν. Εγώ πηγαίνω Αιγάλεω αλλά νομίζω κ περιστέρι έχει καλό κέντρο. Σε ιδιώτη πήγα μια φορά κ έφαγα φρίκη κ δεν ξαναπηγα. Μου είπε να βάλω πρόγραμμα στον θηλασμό γιατί δεν θα αντέξω έτσι. Τελικά μια χαρά άντεξα κ ευτυχώς δεν χρειάστηκα ποτέ παιδίατρο μέχρι τώρα. Αν συμβεί κάτι έκτακτο θα πάμε παίδων κ τέλος. Είναι δύσκολο να βρεις παιδίατρο που να σου ταιριάζει...

Μα εγω νόμιζα πως πρέπει να έρθει κάποιος στο σπιτι οταν γεννήσεις να το εξετασει κτλ μετα εγω ειμαι ασχετη ποιον θα περνω οταν αρρωσταίνει ? Μπαα πρέπει να βρω γτ αλλιώς θα τρελαθω ειμαι που ειμαι ...δεν νομίζω να τον ανακατεψω με τον θηλασμός πιο πολυ να έρθει να δει αν ειναι καλα η να το παω μια στο τοσο θελω εεε και φυσικά να του κάνει τα εμβόλια

%20url%5D

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Μα εγω νόμιζα πως πρέπει να έρθει κάποιος στο σπιτι οταν γεννήσεις να το εξετασει κτλ μετα εγω ειμαι ασχετη ποιον θα περνω οταν αρρωσταίνει ? Μπαα πρέπει να βρω γτ αλλιώς θα τρελαθω ειμαι που ειμαι ...δεν νομίζω να τον ανακατεψω με τον θηλασμός πιο πολυ να έρθει να δει αν ειναι καλα η να το παω μια στο τοσο θελω εεε και φυσικά να του κάνει τα εμβόλια

Για τα εμβόλια θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το κέντρο που πηγαίνουμε κ εμείς. Είναι πολλά τα εμβόλια κ αν πας σε ιδιώτη πρέπει να δίνεις 30 τη φορά. Σκέψου ότι τον πρώτο χρόνο είναι σχεδόν κάθε μήνα. Από κει κ πέρα εγώ πραγματικά δεν χρειάστηκα ποτέ παιδίατρο, η μικρή μου δεν έχει αρρωστήσει μέχρι τώρα. Στο σπίτι δεν ήρθε ποτέ κανείς. Ίσως να είμαι λάθος δεν ξέρω πάντως πιστεύω ειδικά αν θηλασεις, κ εφόσον δεν έχεις άλλο παιδάκι να αρρωσταίνει στο σχολειο, δεν θα έχεις θέμα με αρρώστιες.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...