Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Και γω θελω να τσακωθω πολλες φορες αλλα κρατιεμαι.πρωτον φοβάμαι μην με γρουσουζεψουν και παθει τπτ η μπέμπα η σύγχυστω και γινει τπτ...τρανο παράδειγμα οι γείτονες που θυμούνται να βριστουν στις 2 το βραδυ η ο σκύλος τους που γαβγίζει στις 6 το πρωί μου έχουν κάνει την ζωή μου κόλαση αλλα κανω υπομονή γτ φοβάμαι ...πριν μεινω έγκυος θα ειχαν ακούσει πολυ άσχημα λογια απο μενα χωρια που θα τους κουβαλουσα την αστυνομία...και στο μετρο μου χει τύχει να κανω υπομονή γτ δεν ξέρεις τι τρελα κουβαλάει ο καθένας μπορεί να ναι τρελος κ να με χτύπησει

Μιλάτε για άτομα που ατε να πούμε δεν το σκέφτονται!!! Χθες στην καμπύλη! Χτύπησε το χρονόμετρο στις 2 ώρες. Εντομεταξυ γραμμή για να πάρουν αίμα. Θα είχε 5-6 άτομα συν αυτά που καθονταν. Μέσα επερνε αίμα μονο σας παρακαλώ η υπεύθυνη χημειου που ήταν μια κοπελίτσα γυρω στα 30.

Ζαλισμένη εγώ αφού δεν άντεχα, ειχα χλωμιαση κιολας. Με μεταφερε ο άντρας μου απο το χέρι κ καθησα στην είσοδο. Όταν βγήκε έξω να φωνάξει τον επόμενο της είπα πως χτύπησε το χρονόμετρο, και πήγα να σηκωθώ αφού ήμουν με την ιδέα πως δικαιούμαι να περάσω, εκτός ότι ήμουν 2 ώρες εκεί κ εγκυος κ νυστηκια, κ ζαλισμένη κ χλωμη. Αρχισε τότε να μου φωνάζει οτι δεν είναι η σειρά μου, και ο καθένας μπαίνει με την σειρά του και δεν πειράζει να αργήσουμε να πάρουμε αίμα για 10 λεπτά. 

Καλά λέω τι τραγικό έκανα?? Ζητησα συγνώμη και καθησα ξανα. Ο άντρας μου μου έφερε αμεσως νερό. Η κυρία φώναξε μια άλλη κυρία που έκανε κ αυτη σαχαρο αλλά αυτή πήρε την γλυκόζη και θα ερχοταν μετά απο 2 ώρες για να δώσει αίμα και μόλις ειχε μπει στην αίθουσα. Ο κόσμος να περιμένει γραμμή. 

Παίρνει απο αυτή αιμα και μου φωνάζει να περάσω. Ούτε δύναμη να σηκωθώ απο την καρέκλα ειχα. Μπήκα μέσα κ μου λέει οταν φοβάσαι και λίγο να δώσεις αίμα, πανικοβαλλεσαι. 

Ο άντρας μου εξω φρένων, και ήταν έτοιμος να μιλήσει με τον γιατρό μου που ειναι κ ο κύριος μέτοχος της κλινικής. Εγω δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. 

Ετσι μετά απο αυτό δεν περιμένω και τίποτα από τον απλό τον κόσμο εξω. Που στην τελική αρκετές φορες ειναι πιο πολιτισμενοι. 

Πρώτη εβδομάδα στο σχολείο και την 4η μέρα ανεβασαμε πυρετο!!! Πολυ ωραία!!! Καλά παμε!!! 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Marigula είπε:

Μιλάτε για άτομα που ατε να πούμε δεν το σκέφτονται!!! Χθες στην καμπύλη! Χτύπησε το χρονόμετρο στις 2 ώρες. Εντομεταξυ γραμμή για να πάρουν αίμα. Θα είχε 5-6 άτομα συν αυτά που καθονταν. Μέσα επερνε αίμα μονο σας παρακαλώ η υπεύθυνη χημειου που ήταν μια κοπελίτσα γυρω στα 30.

Ζαλισμένη εγώ αφού δεν άντεχα, ειχα χλωμιαση κιολας. Με μεταφερε ο άντρας μου απο το χέρι κ καθησα στην είσοδο. Όταν βγήκε έξω να φωνάξει τον επόμενο της είπα πως χτύπησε το χρονόμετρο, και πήγα να σηκωθώ αφού ήμουν με την ιδέα πως δικαιούμαι να περάσω, εκτός ότι ήμουν 2 ώρες εκεί κ εγκυος κ νυστηκια, κ ζαλισμένη κ χλωμη. Αρχισε τότε να μου φωνάζει οτι δεν είναι η σειρά μου, και ο καθένας μπαίνει με την σειρά του και δεν πειράζει να αργήσουμε να πάρουμε αίμα για 10 λεπτά. 

Καλά λέω τι τραγικό έκανα?? Ζητησα συγνώμη και καθησα ξανα. Ο άντρας μου μου έφερε αμεσως νερό. Η κυρία φώναξε μια άλλη κυρία που έκανε κ αυτη σαχαρο αλλά αυτή πήρε την γλυκόζη και θα ερχοταν μετά απο 2 ώρες για να δώσει αίμα και μόλις ειχε μπει στην αίθουσα. Ο κόσμος να περιμένει γραμμή. 

Παίρνει απο αυτή αιμα και μου φωνάζει να περάσω. Ούτε δύναμη να σηκωθώ απο την καρέκλα ειχα. Μπήκα μέσα κ μου λέει οταν φοβάσαι και λίγο να δώσεις αίμα, πανικοβαλλεσαι. 

Ο άντρας μου εξω φρένων, και ήταν έτοιμος να μιλήσει με τον γιατρό μου που ειναι κ ο κύριος μέτοχος της κλινικής. Εγω δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. 

Ετσι μετά απο αυτό δεν περιμένω και τίποτα από τον απλό τον κόσμο εξω. Που στην τελική αρκετές φορες ειναι πιο πολιτισμενοι. 

Πρώτη εβδομάδα στο σχολείο και την 4η μέρα ανεβασαμε πυρετο!!! Πολυ ωραία!!! Καλά παμε!!! 

Απαραδεκτο!!! Στην καμπυλη πειραζει και το δεκαλεπτο με την ασχετη που εμπλεξες!!! Και αγενης και ασχετη.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Πρέπει να μιλάμε κορίτσια χωρίς να θυμώνουμε κανονικά αλλά το δίκιο να το λέμε, εγώ πριν την εγκυμοσύνη μόλις έβλεπα έγκυο της έδινα τη σειρά μου από το σούπερ μάρκετ μέχρι οπουδήποτε ... @Marigula καλώς ή κακώς δικαιουσαι να περάσεις πρώτη για 1000 λόγους! 10 λεπτά είναι πολλά δεν είναι 2-3,  παίζουν ρόλο και 5 άτομα δεν είναι 10 λεπτά είναι 20 σχεδόν. 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Και εγω έδινα την θέση μου πριν και πραγματικά εχω απογοητευτεί δεν φανταζόμουν οτι υπήρχαν τοσο κακοι η αναίσθητοι αναμεσα μου και ειδικά απ τους Άντρες που πήγαν οι τρόποι τους?

%20url%5D

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι οι άντρες απλά δεν καταλαβαίνουν την έγκυο, γενικά είναι πιο ευγενικοί και παραχωρούν σειρά και θέση πιο εύκολα , οι γυναίκες με εκπλήσσουν ειδικά αν η άλλη έχει περάσει εγκυμοσύνη.. ήμουν στο λεωφορείο προχτές και μπροστά στις θέσεις που είναι για τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια και λέω αν θα μπορούσε κάποιος να μου παραχωρήσει την θέση του γιατί είμαι έγκυος (μόνο γυναίκες καθόταν) και δεν σηκώθηκε καμία!! Ένας κύριος από άλλη θέση πιο πίσω σηκώθηκε ! 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Καλημέρα όλη μέρα!!

Πως περνάτε?

Ελπιδακι τι κάνετε;Πως είναι ο γιος σου με το κρύωμα?καλυτερεψε?

Δωράκι εσύ πως είσαι? Σταθερή η κατάσταση σου;Τι γίνεται?

Αλζιρακι εννοείται οτι οι γυναίκες δεν είμαστε και τόσο φιλικές με τις αλλες γυναικες.Οι άντρες πάντα είναι πιο εξυπηρετικοί και σε έγκυες και σε "συμβατικές".

gaidaki και Ευτυχια εσείς που κυκλοφορείτε με τα μμμ είστε ηρωΐδες.Δεν μπαίνω  σε λεωφορεία αφενός γιατί έχω μεταφορικό αλλά και μικρή που ήμουν έφαγα πολλα σε ταξi.Βεβαια στα 20 με 23 που δούλευα και δύο δουλειές και οχι κατ'αναγκη περίσσευαν και τα σκορπούσα.Τώρα πάλι αν χρειαστεί να παω κάπου που δεν θα πάρω αμάξι περνώ ταξί.Οχι όμως για καθημερινή χρήση.Κουραγιο. gaidaki και εγώ λαχάνιαζα στον γιο όταν μίλαγα αλλά προς το τέλος της εγκυμοσύνης μου.

Μαριγουλα δεν θα σχολιάσω την κοπέλα στο μικρο/κο εμένα θα με άκουγαν σε ακτινα χιλιομετρου.Όταν πήγα για την καμπύλη είχε πολύ κόσμο σε αναμονή . πήγα μίλησα με μια κοπέλα στην γραμματεία και  τις είπα αν μπορώ να έχω προτεραιότητα.της ειπα οτι ήμουν ήδη 12 ώρες νηστική και εκτος απο το δυωρο που θα είχα με την καμπύλη είχα και πάνω απο 20 νούμερα αναμονή. Πήγε να πει μαλακία αλλά συγκρατήθηκε και με εξηπηρέτησε.Πως είναι το κορίτσι σου? έπεσε ο πυρετός?

4ywWp2.png

Καλημέρα σε όλες και ολα τα μικρά ζουζουνια!

@Marigula Περαστικά της. Εγώ δε θελω να ξεκινήσει αυτό το θέμα με τις αρρώστιες, είναι ζόρικα. Παρηγορηστε με εσεις με τα μεγαλύτερα παιδάκια... δεύτερη χρονιά δε θα ναι λιγαααααακι καλύτερα; Λιγάκι, δεν ονειροβατω... Γιατι, κατι που δε σας ειχα πει, ειναι οτι με το που μαθαμε για την εγκυμοσύνη το Πάσχα ο άντρας μου ειχε κοξακι απο τον μικρό. Δε μπορεσαμε να χαρούμε! Περναμε ποσους γιατρους πανικόβλητοι να βεβαιωσουμε αυτο που τωρα απο απόσταση μου φαίνεται λογικό: αφου δεν εμφανισα τπτ τοτε απο συμπτώματα τοτε ημουν οκ. Μαυρες διακοπές καναμε το Πάσχα...

@ERIANTON Γέλασα παρα πολυ που λες οτι τσαμπουκαλευεσαι! Εγω ειμαι πολυ ψάρι ρε γαμωτο... Ξέρεις ποτε γίνομαι θηρίο; Οταν δεν αφορά εμένα, αλλα το παιδί μου τα τελευταία χρόνια και τους μαθητές μου. Αν παρατηρώ το  τοσο πολυφορεμενο bulling  γίνομαι...λιοντάρι! 

Στατιστικά λοιπον εχω παρατηρησει απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη οτι οι άντρες και οι κοπέλες που αποκλείεται να εχουν κυοφορησει σηκωνονται για να κάτσω. Χθες που σας έγραψα στο λεωφορείο ζήτησα ευγενικά απο μια κυρια να κάτσω στις θεσεις για εγκύους και μου βγήκε κι απο πάνω "μα εσυ κοπελα μου δε φαίνεσαι έγκυος. Αν σε ειχα δει θα σηκωνομουν μονη μου" Με άσχημο εκνευρισμενο τρόπο!

Γι αυυο είχα απογοητευτεί πολυ χθες. Δεν ειμαι καθολου καλομαθημενη θελω να δηλώσω και μετακινουμε συνεχεια με συγκοινωνία, αρκεί ρε παιδιά να έρχονται περιπου στην ωρα τους. Η κατάσταση που σας λέω μου απαγορευει να προγραμματισω τη ζωη μου! Τα μαθήματα, το ποτε θα έρθει η κοπελα για τον μικρό... Νιώθω πολυ άσχημα για μια χρονιά που μολις ξεκινάει ! Και πιο πολυ με αγχώνει για μετα που θα ειναι μας και το μωρό. Εχω βαλει ετσι τα μαθηματα ωστε να λειπω ως 3 ωρες για να μαι μαζι του, οπως έκανα και στον Θ. Αν ειναι να τρωω τοσο αχρηστο χρόνο στη μετακινηση η σε ταξι... :?:-( Απελπισία...

Just now, gaidaki είπε:

Καλημέρα σε όλες και ολα τα μικρά ζουζουνια!

@Marigula Περαστικά της. Εγώ δε θελω να ξεκινήσει αυτό το θέμα με τις αρρώστιες, είναι ζόρικα. Παρηγορηστε με εσεις με τα μεγαλύτερα παιδάκια... δεύτερη χρονιά δε θα ναι λιγαααααακι καλύτερα; Λιγάκι, δεν ονειροβατω... Γιατι, κατι που δε σας ειχα πει, ειναι οτι με το που μαθαμε για την εγκυμοσύνη το Πάσχα ο άντρας μου ειχε κοξακι απο τον μικρό. Δε μπορεσαμε να χαρούμε! Περναμε ποσους γιατρους πανικόβλητοι να βεβαιωσουμε αυτο που τωρα απο απόσταση μου φαίνεται λογικό: αφου δεν εμφανισα τπτ τοτε απο συμπτώματα τοτε ημουν οκ. Μαυρες διακοπές καναμε το Πάσχα...

@ERIANTON Γέλασα παρα πολυ που λες οτι τσαμπουκαλευεσαι! Εγω ειμαι πολυ ψάρι ρε γαμωτο... Ξέρεις ποτε γίνομαι θηρίο; Οταν δεν αφορά εμένα, αλλα το παιδί μου τα τελευταία χρόνια και τους μαθητές μου. Αν παρατηρώ το  τοσο πολυφορεμενο bulling  γίνομαι...λιοντάρι! 

Στατιστικά λοιπον εχω παρατηρησει απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη οτι οι άντρες και οι κοπέλες που αποκλείεται να εχουν κυοφορησει σηκωνονται για να κάτσω. Χθες που σας έγραψα στο λεωφορείο ζήτησα ευγενικά απο μια κυρια να κάτσω στις θεσεις για εγκύους και μου βγήκε κι απο πάνω "μα εσυ κοπελα μου δε φαίνεσαι έγκυος. Αν σε ειχα δει θα σηκωνομουν μονη μου" Με άσχημο εκνευρισμενο τρόπο!

Γι αυυο είχα απογοητευτεί πολυ χθες. Δεν ειμαι καθολου καλομαθημενη θελω να δηλώσω και μετακινουμε συνεχεια με συγκοινωνία, αρκεί ρε παιδιά να έρχονται περιπου στην ωρα τους. Η κατάσταση που σας λέω μου απαγορευει να προγραμματισω τη ζωη μου! Τα μαθήματα, το ποτε θα έρθει η κοπελα για τον μικρό... Νιώθω πολυ άσχημα για μια χρονιά που μολις ξεκινάει ! Και πιο πολυ με αγχώνει για μετα που θα ειναι μας και το μωρό. Εχω βαλει ετσι τα μαθηματα ωστε να λειπω ως 3 ωρες για να μαι μαζι του, οπως έκανα και στον Θ. Αν ειναι να τρωω τοσο αχρηστο χρόνο στη μετακινηση η σε ταξι... :?:-( Απελπισία...

Και το χαρούμενο-αισιόδοξο μηνυμα της μέρας: παρατήρησα οτι απο εξωτερικου ηχους το μωρο αντιδρα πιο έντονα στο χαμο που κανουν μπαμπάς και γιος παίζοντας σούπερ ήρωες και ειμαι κοντά. Αγόρια ρε φίλε! Ανυπομονεί να συμμετέχει στο "ξυλικι" και τη δράση!:-P

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 42 λεπτά , gaidaki είπε:

Και το χαρούμενο-αισιόδοξο μηνυμα της μέρας: παρατήρησα οτι απο εξωτερικου ηχους το μωρο αντιδρα πιο έντονα στο χαμο που κανουν μπαμπάς και γιος παίζοντας σούπερ ήρωες και ειμαι κοντά. Αγόρια ρε φίλε! Ανυπομονεί να συμμετέχει στο "ξυλικι" και τη δράση!:-P

λοιπόν γλυκό μου gaidaki!!

θα σου πω σε εμας πως είχαν τα πράγματα.Εμείς ξεκινήσαμε σταθμό τον  Οκτώβρη του 2012 σχεδόν 3χρονων,παρα 3 μηνες( υπήρχαν κάτι θέματα τότε με το εσπα και καθυστρέρησαν να πάρουν τα παιδιά.με το που ξεκινησε ο γιος  στο τελος της εβδομάδας ήταν άρρωστος..Ήταν μόνιμα άρρωστος μέχρι τον Φλεβάρη που σταματήσε μια και καλή.ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.Τον κράταγα σπίτι μέχρι να γίνει καλά και όταν πήγαινε στο διημερο ήταν πάλι χάλια.Τον χτύπαγε στις αμυγδαλές και είχαν γίνει τεράστιες.Στο τσακ τις γλιτώσαμε και δεν του τις αφαίρεσαν.Μεχρι τα 5 αρρωστάκι!Να σου πω τι τον γλίτωσε από τότε και έπειτα όπως το εχω στο μυαλο μου?Όταν πήγε στο νηπιαγωγείο άρχισε κάτι ψυχαναγκαστηκά.Έπλενε συνέχεια τα χεράκια του .Στο νήπιο εκανε τα ιδια,αν ακούμπαγε πηρουνοκούταλο κάπου εκτός από το πιατο του το πεταγε στον νεροχυτη πριν προλαβω να πω τίποτα,δεν υπήρχε περίπτωση ποτεεε να πιει από ξένο ποτήρι μπουκάλι κτλ.ακόμα και τώρα.αυτό ακόμα εμεινε οποτε οταν δεν θελω να του δωσω κατι που πινω καφε αναψυκτικο πινω πρωτη(ξερω ειμαι καμπια χαχα) οταν δεν ηθελα να φαει κατι του ελεγα οτι ας πουμε τα γαριδακια εκει που τα φτιαχνουν ειναι ενας πουτα γλυφει για να δει αν ειναι το ιδιο νοστιμα και για να βαλει και αλλο αλατι αχαχα και δεν επερνε ουτε ενααααα.(μην με βριζετε).Με λιγα λογια εκτος του οτι ειχε παρει τα γνωστα γλυκουλια αντισωματα βοηθησε που επλενε τα χερια του ολη την ωρα.στους καρπους σκεψου ηταν ολο δερματιτιδες γιατι εβρεχε τα μανικια του και στεγνωναν πανω του (δεν στεγνωναν ηταν ολη μερα στο σχολειο βρεμενα)ευτυχως του περασε,δοξα τω θεο παναγια μου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Marigula πόσο σε καταλαβαίνω!!! Εδώ και 10 μέρες ξεκίνησε η κόρη μου παιδκό κ ο γιος μου βρεφικό κ από χθες τους έχω με πυρετό και μύξα!!! Ευτυχώς έχει ο άντρας μου άδεια σήμερα ! Ελπίζω μέχρι την Δευτέρα να είναι καλά γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω! Για να δούμε πόσους μήνες θα μας πάει έτσι....δεν θα σταματήσουν κάποια στιγμή να αρρωσταίνουν. Εγώ σκέφτομαι να τους κόψω για κανένα δίμηνο μόλις γεννήσω γιατί αλλιώς βλέπω το μωρό να κολλάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει!

Κορίτσια που έχετε κ άλλα παιδάκια σπίτι προλαβαίνετε να ξεκουραστείτε καθόλου??? Εγώ δουλειά μέχρι τις 4 κ μετά σπίτι τρέχω σαν τον Βέγγο μέχρι τις 11 να ετοιμάσω τα πάντα κ έχω κ αρκετή βοήθεια από τον άντρα μου από τις 6 κ μετά που γυρνάει κ αυτός και η μαμά μου όποτε μπορεί μας φέρνει φαγητά γιατί φυλαέι κ την γιαγιά μου 97 χρονών που έχει πάθει εγκεφαλικό αφού αναρωτιέμαι ώρες ώρες θα φτάσω μέχρι τον 9ο 'η θα ανοίξει ο τράχηλος καμία μέρα και θα βρεθώ προ εκπλήξεως!

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

πρίν από 37 λεπτά , gtkt1311 είπε:

Marigula πόσο σε καταλαβαίνω!!! Εδώ και 10 μέρες ξεκίνησε η κόρη μου παιδκό κ ο γιος μου βρεφικό κ από χθες τους έχω με πυρετό και μύξα!!! Ευτυχώς έχει ο άντρας μου άδεια σήμερα ! Ελπίζω μέχρι την Δευτέρα να είναι καλά γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω! Για να δούμε πόσους μήνες θα μας πάει έτσι....δεν θα σταματήσουν κάποια στιγμή να αρρωσταίνουν. Εγώ σκέφτομαι να τους κόψω για κανένα δίμηνο μόλις γεννήσω γιατί αλλιώς βλέπω το μωρό να κολλάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει!

Κορίτσια που έχετε κ άλλα παιδάκια σπίτι προλαβαίνετε να ξεκουραστείτε καθόλου??? Εγώ δουλειά μέχρι τις 4 κ μετά σπίτι τρέχω σαν τον Βέγγο μέχρι τις 11 να ετοιμάσω τα πάντα κ έχω κ αρκετή βοήθεια από τον άντρα μου από τις 6 κ μετά που γυρνάει κ αυτός και η μαμά μου όποτε μπορεί μας φέρνει φαγητά γιατί φυλαέι κ την γιαγιά μου 97 χρονών που έχει πάθει εγκεφαλικό αφού αναρωτιέμαι ώρες ώρες θα φτάσω μέχρι τον 9ο 'η θα ανοίξει ο τράχηλος καμία μέρα και θα βρεθώ προ εκπλήξεως!

μπραβο σου που τα καταφέρνεις τόσο καλά!αξιέπαινη.το οτι μπορει να εχουμε και αλλα παιδακια ειναι σχετικο.Ο γιος μου κοντευει τα 8 οπως ειναι φυσιολογικο είμαι αρκετά ανετη αφου ολα κανει μονος του.Μονο μαγειρευω συνηθως δυο φαγητα και σιγυροκαθαραριζω.ααααα και τον παω στο μπασκετ και οτι χρειαζεται για το σπιτι γενικα.εχω πολυ χρονο ειδικα τωρα που παει σχολειο.οι μανουλες που εχουν μικρα ειναι δυσκολο το φανταζομαι.αυτο ειναι το θετικο της υποθεσης που ξεχαστηκα καπου και δεν ξεκινησα νωρις το δευτερο παιδακι μου.

Εεε @Maria D? Πως ειστε εσεις ολα καλα???Πες κανενα νεο!Καλη σχολικη χρονιά κι ολας!!

4ywWp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ERIANTON είπε:

Εεε @Maria D? Πως ειστε εσεις ολα καλα???Πες κανενα νεο!Καλη σχολικη χρονιά κι ολας!!

Καλημερα Ειρηνη! Εμεις ξεκινησαμε γυμνασιο φετος κ τα βλεπω πολυ δυσκολα γιατι εχουμε πολλα μαθηματα κ ο μικρος με ζοριζε με τα μαθηματα σε ολο το δημοτικο κ απο οτι βλεπω ετσι θα συνεχισουμε κ φετος! Προβλεπεται δυσκολος χειμωνας με τον μπεμπη απο τη μια κ απο την αλλη τα μαθηματα!:? Εχω κ ραντεβου σημερα με τον ενδοκρινολογο το απογευμα για το σακχαρο :shock: να δω τι θα μου πει!

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει καμιά κοπελίτσα να με βοηθήσει. Από Δευτέρα ξεκινάω αναρρωτική για ένα μήνα. Μου έγραψε ο γιατρός μου που ειναι και συμβεβλημένος στον ΕΟΠΥΥ το χαρτί. Αλλά από εκεί και πέρα έχω μπερδευτεί σχετικά με το πως πρέπει να κινηθώ. Μαζεύω τα διακαιολογητικά και πάω στο ΙΚΑ ή πρέπει να πάρω κάπου τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού για να περάσω επιτροπή κι εκεί να πάω με τα δικαιολογητικά. Να διευκρινήσω ότι η άδεια είναι 30 μέρες.....:shock:

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Maria D είπε:

Καλημερα Ειρηνη! Εμεις ξεκινησαμε γυμνασιο φετος κ τα βλεπω πολυ δυσκολα γιατι εχουμε πολλα μαθηματα κ ο μικρος με ζοριζε με τα μαθηματα σε ολο το δημοτικο κ απο οτι βλεπω ετσι θα συνεχισουμε κ φετος! Προβλεπεται δυσκολος χειμωνας με τον μπεμπη απο τη μια κ απο την αλλη τα μαθηματα!:? Εχω κ ραντεβου σημερα με τον ενδοκρινολογο το απογευμα για το σακχαρο :shock: να δω τι θα μου πει!

Ο μικρος μεγαλωνει... ωχχ καλη προοδο να εχει και να μην βγεις αληθινη σε αυτα που σκεφτεσαι.Ολα να πανε μια χαρα!εγω χτες πηρα την πρωτη κρυαδα.με ειδε η κυρια του και μου λεει να σας πω?????

και λεω ωχ απο τωρα?ο μικρος σημερα ηταν πολυ ανυπακοος και μου αναστατωνε την ταξη και τον χωρισα με τον φιλο του.και στην γυμναστικη του μιλαγε η γυμναστρια και ηταν επιεικως χεσμενη. εφυγα και εκλαιγα.απο τωρα λεω ????

καλα νεα να εχεις με τον ενδοκρινολο,περιμενω νεα σου.εγω ελεγα να παω στο ελενα .χτες ηταν απεργιες λεωφορειων σημερα δεν κυκλοφορουσα στο κεντρο αντε να δουμε ποτε θα το παρω αποφαση,ποτε θα ξαναερθεις εσυ ?

πρίν από 7 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει καμιά κοπελίτσα να με βοηθήσει. Από Δευτέρα ξεκινάω αναρρωτική για ένα μήνα. Μου έγραψε ο γιατρός μου που ειναι και συμβεβλημένος στον ΕΟΠΥΥ το χαρτί. Αλλά από εκεί και πέρα έχω μπερδευτεί σχετικά με το πως πρέπει να κινηθώ. Μαζεύω τα διακαιολογητικά και πάω στο ΙΚΑ ή πρέπει να πάρω κάπου τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού για να περάσω επιτροπή κι εκεί να πάω με τα δικαιολογητικά. Να διευκρινήσω ότι η άδεια είναι 30 μέρες.....:shock:

Καλημερα!!

πάρε τηλεφωνο σε ένα σταθμό μάνας και παιδιού μήπως ξέρουν να σου πουν.λόγικα θα ήξερε και ο γιατρός του ικα να σε καθοδηγήσει.μετα τις 30 μερες δεν εχεις αδεια κανονικη?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...