Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , Marigula είπε:

Εγώ να δεις, γι αυτό τωρα εχω 2 βαλίτσες κάλτσες μιξ με ζευγάρι κ χωρίς. Και αντε τωρα να χωριστουν κτλ κτλ. 

Αν βάλω μανταλάκια στο πλυντήριο θα κάνω καμιά ζημιά??? 

Εγώ δεν θα έβαζα μανταλάκια μέσα στο πλυντήριο. Ή χύμα θα τις έβαζα ή έστω σε μια μαξιλαροθηκη μέσα αν δεν έχεις ειδικό διχτακι..

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θα τις έβαζα όλες μέσα σε διχτακι για ευαίσθητα και θα τις έκανα μετά ζευγάρια έτσι κι αλλιώς οι κάλτσες του μωρού πόσο χώρο πιάνουν δεν πειράζει να πλυθεί και καμία παραπάνω.

MugJp2.png 

Κορίτσια να σας γράψω τον πονο μου:

Ιατρικώς και σε σχέση με την εγκυμοσύνη εχθες εκανα μια μεγααααλη καουρα, τη μεγαλύτερη ever, αλλα επιβιωσα. Το αλλο ειναι που λαχανιαζω καθιστή στα μαθήματα! Μιλαω και λαχανιαζω! Μου χει κανει το διάφραγμα παιδικη χαρά το μπεμπιδι!

Και τέλος: τι θα γίνει με τις αστικές συγκοινωνίες ρε παιδια;;;; Δε μιλαω για τις απεργίες, τι ειχες Γιάννη τι ειχα πάντα... Μιλάω για το οτι λογω εργων ο προαστιακός εχει αλλάξει και αφαίρεση δρομολόγια επ αόριστον, και οτι τα λεωφορεία κυκλοφορούν οπότε και αν το θέλουν!  Μου λενε οι οδηγοί (τους οποίους ρωταω ευγενικά, μη φανταστείτε) οτι ειναι πολυ λιγοτεροι και δε βγαινουν οι βάρδιες. Αλλα δεν υπαρχει τίποτα στάνταρ! Βγαινεις και ααααααμα το πετύχεις! Για κάμποση ωρα προχθές δεν.κυκλοφορούσε καθολου ενα νούμερο εδω, Παλλήνη-Γέρακα. Καθολου δε φαινοταν στην εφαρμογή απο το δορυφόρο!

Και το καλύτερο οταν ερθει κάποιο, εννοείται δε μπορω να στριμωχτω να μπω, μπαινω με τη σειρα μου και δε σηκώνεται άνθρωπος αν δεν το ζητήσω.  Στην πρωτη εγκυμοσύνη ντρεπόμουν, αλλα μετα απο αναμονη και ορθοστασία δε μπορώ.Φοβάμαι και το σπρώξιμο !Ειμαι έξαλλη και απελπισμενη καιβειναι.μολις η δεύτερη εβδομάδα στα μαθήματα. 

Συγνώμη, έπρεπε κάπου να τα πω. , Δεν οδηγώ, αλλα και να οδηγουσα δεν ειμαι σίγουρη αν θα μπορούσαμε να συντηρήσουμε δεύτερο αυτοκίνητο, πληροφοριακά.

Ουφ!! Σκασμενη γυρίζω....

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

4 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Δηλαδή ολοκληρο μισθό δικαιουμαστε για τέσσερις μήνες οχι μισο? Μακαρι να καταλαβα σωστά αυτο που διάβασα...και μετα τους εξι μήνες του οαεδ παλι τον βασικό δεν σ δίνουν?

Δικαιούμαστε το μέσο όρο των 30 τελευταίων ημερών του προηγούμενου έτους. Δηλαδή του Δεκεμβρίου 2016. Αν κατάλαβα και εγώ καλά...Από τον ΟΑΕΔ είναι ο κατώτατος μισθός με βάσει την ΕΓΣΣΕ

preg.png

πρίν από 5 λεπτά , palmoira είπε:

Δικαιούμαστε το μέσο όρο των 30 τελευταίων ημερών του προηγούμενου έτους. Δηλαδή του Δεκεμβρίου 2016. Αν κατάλαβα και εγώ καλά...Από τον ΟΑΕΔ είναι ο κατώτατος μισθός με βάσει την ΕΓΣΣΕ

Δηλαδη τους 5 περιπου μηνες (2 περιπου πριν και 3 μετα) παιρνουμε κανονικα το μισθο μας ολοκληρο;

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , gaidaki είπε:

Κορίτσια να σας γράψω τον πονο μου:

Ιατρικώς και σε σχέση με την εγκυμοσύνη εχθες εκανα μια μεγααααλη καουρα, τη μεγαλύτερη ever, αλλα επιβιωσα. Το αλλο ειναι που λαχανιαζω καθιστή στα μαθήματα! Μιλαω και λαχανιαζω! Μου χει κανει το διάφραγμα παιδικη χαρά το μπεμπιδι!

Και τέλος: τι θα γίνει με τις αστικές συγκοινωνίες ρε παιδια;;;; Δε μιλαω για τις απεργίες, τι ειχες Γιάννη τι ειχα πάντα... Μιλάω για το οτι λογω εργων ο προαστιακός εχει αλλάξει και αφαίρεση δρομολόγια επ αόριστον, και οτι τα λεωφορεία κυκλοφορούν οπότε και αν το θέλουν!  Μου λενε οι οδηγοί (τους οποίους ρωταω ευγενικά, μη φανταστείτε) οτι ειναι πολυ λιγοτεροι και δε βγαινουν οι βάρδιες. Αλλα δεν υπαρχει τίποτα στάνταρ! Βγαινεις και ααααααμα το πετύχεις! Για κάμποση ωρα προχθές δεν.κυκλοφορούσε καθολου ενα νούμερο εδω, Παλλήνη-Γέρακα. Καθολου δε φαινοταν στην εφαρμογή απο το δορυφόρο!

Και το καλύτερο οταν ερθει κάποιο, εννοείται δε μπορω να στριμωχτω να μπω, μπαινω με τη σειρα μου και δε σηκώνεται άνθρωπος αν δεν το ζητήσω.  Στην πρωτη εγκυμοσύνη ντρεπόμουν, αλλα μετα απο αναμονη και ορθοστασία δε μπορώ.Φοβάμαι και το σπρώξιμο !Ειμαι έξαλλη και απελπισμενη καιβειναι.μολις η δεύτερη εβδομάδα στα μαθήματα. 

Συγνώμη, έπρεπε κάπου να τα πω. , Δεν οδηγώ, αλλα και να οδηγουσα δεν ειμαι σίγουρη αν θα μπορούσαμε να συντηρήσουμε δεύτερο αυτοκίνητο, πληροφοριακά.

Ουφ!! Σκασμενη γυρίζω....

Πάντως η γαϊδουριά ορισμένων δεν παίζεται!!!Ημουν στην τράπεζα και περίμενα, με φωνάζει η ταμίας για να με εξυπηρετήσει και έρχεται ένας γάιδαρος με κοστούμι του οποίου ήταν η σειρά να εξυπηρετηθεί και άρχισε να ουρλιάζει στην ταμία ότι είναι η σειρά του και δεν τον εξυπηρετεί!! Ούρλιαζε και ήρθε η διευθύντρια για να τον ηρεμήσει γιατί καθυστέρησε 5 λεπτά!

Στο ΜΕΤΡΟ όσες φορές έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω δεν έχει σηκωθεί ποτέ κανείς να παραχωρήσει τη θέση του. Σε αφήνουν με την κοιλιά τούρλα να κάθεσαι όρθια αλλά τώρα έχω βρει το κόλπο, στη μέση των βαγονιών υπάρχουν  οι θέσεις για εγκύους,ηλικιωμένους με την ειδική σήμανση όποτε πάω εκεί και ζητάω να καθίσω. 

• Μου αρέσει 2

preg.png

Αχχχ κορίτσια πως σας καταλαβαίνω..και γω αντιμετωπίζω την γαϊδουρια στα μέσα...αν σηκωθεί κάποιος θα ναι γυναικα ποτε άντρας.Μεγάλη απογοήτευση.. και γω εχω τρομερές καουρες ως τωρα με ηρεμουσε μονο η κοκα κολα απο χτες τπτ...στο τέλος κατα τις 4 το πρωί εφτιαξα γαλα με χεμο και.λιγο.βοήθησε και κοιμήθηκα σήμερα παλι τα ιδια..

%20url%5D

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Δηλαδη τους 5 περιπου μηνες (2 περιπου πριν και 3 μετα) παιρνουμε κανονικα το μισθο μας ολοκληρο;

119 ημέρες ολόκληρο το μισθό που παίρναμε το Δεκέμβριο του 2016. Αρκεί να έχεις δουλέψει 200 ημέρες τα τελευταία 2 έτη. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Εγώ ζητάω θέση από αυτές που είναι για εγκύους ή ηλικιωμένους ή τυφλούς ή όποιον έχει ανάγκη , δοκίμασα να στέκομαι από πάνω τους να κρατάω την κοιλιά και να κοιτάω επίμονα και δεν δουλεύει!! Για τις καούρες gaviskon παίρνω αλλά γενικά τα μικρά γεύματα με βοηθάνε και όχι φαγητό πριν τον ύπνο και όχι τηγανιτα γενικά ακόμη και το τσιγαρισμενο κρεμμύδι με ενοχλεί :-(

• Μου αρέσει 3

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

gaidaki αυτην την καουρα την επαθα προχτες που σας ρωταγα τι πινετε για την καουρα.

ευτυχως περασε .τωρα με ποναει γλουτος πολυυυ και ηβικο οστο.δεν μπορω να αλλαξω πλευρο και οταν ανοιγω το ποδι για να μπω στο αμαξι ποναω αρκετα.

χτες στο σουπερ μαρκετ περιμενα στο ταμειο με λιγα πραγματα και απο πισω μου μια ομορφη κοπελια ντυμενη  στην πενα μου λεει 

"γιατι δεν πας στο εξπρες ταμειο?'

"γιατι δεν θελω" της λεω(το εξπρες ειχε πανω απο δεκα ατομα )

"ναι αλλα χανουμε χρονο" μου λεει

γιατι εγω δεν εχω χρονο τις λεω?στιγμες χανω εγω?

ειπα να την διαολοστειλω αλλα λεω ασε κρατησου λιγο να φουσκωσεις και αλλο ειρηνουλα για να λενε οτι φταινε οι ορμονες

'

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ERIANTON είπε:

gaidaki αυτην την καουρα την επαθα προχτες που σας ρωταγα τι πινετε για την καουρα.

ευτυχως περασε .τωρα με ποναει γλουτος πολυυυ και ηβικο οστο.δεν μπορω να αλλαξω πλευρο και οταν ανοιγω το ποδι για να μπω στο αμαξι ποναω αρκετα.

χτες στο σουπερ μαρκετ περιμενα στο ταμειο με λιγα πραγματα και απο πισω μου μια ομορφη κοπελια ντυμενη  στην πενα μου λεει 

"γιατι δεν πας στο εξπρες ταμειο?'

"γιατι δεν θελω" της λεω(το εξπρες ειχε πανω απο δεκα ατομα )

"ναι αλλα χανουμε χρονο" μου λεει

γιατι εγω δεν εχω χρονο τις λεω?στιγμες χανω εγω?

ειπα να την διαολοστειλω αλλα λεω ασε κρατησου λιγο να φουσκωσεις και αλλο ειρηνουλα για να λενε οτι φταινε οι ορμονες

'

Ερωτηση "γιατι δεν πας στο εξπρες ταμειο?"

Σωστη απαντηση "γιατι δεν πας στο δ.....;"

Μα ειναι καποιοι που το ζηταει τοσο πολυ το βρισιδι ο οργανισμος τους.

• Μου αρέσει 3

tt1db33b

πρίν από 6 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ερωτηση "γιατι δεν πας στο εξπρες ταμειο?"

Σωστη απαντηση "γιατι δεν πας στο δ.....;"

Μα ειναι καποιοι που το ζηταει τοσο πολυ το βρισιδι ο οργανισμος τους.

Και γω θελω να τσακωθω πολλες φορες αλλα κρατιεμαι.πρωτον φοβάμαι μην με γρουσουζεψουν και παθει τπτ η μπέμπα η σύγχυστω και γινει τπτ...τρανο παράδειγμα οι γείτονες που θυμούνται να βριστουν στις 2 το βραδυ η ο σκύλος τους που γαβγίζει στις 6 το πρωί μου έχουν κάνει την ζωή μου κόλαση αλλα κανω υπομονή γτ φοβάμαι ...πριν μεινω έγκυος θα ειχαν ακούσει πολυ άσχημα λογια απο μενα χωρια που θα τους κουβαλουσα την αστυνομία...και στο μετρο μου χει τύχει να κανω υπομονή γτ δεν ξέρεις τι τρελα κουβαλάει ο καθένας μπορεί να ναι τρελος κ να με χτύπησει

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

καλα αυτο το τι εχει καθενας στο μυαλο του ειναι ενα θεμα.εγω γενικα δεν αφηνω κουβεντα να πεσει κατω και γενικα χωνομαι και μου ελεγε η πεθερα μου ποτε θα σε αρχισει κανεις στις γρηγορες.........

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Και γω θελω να τσακωθω πολλες φορες αλλα κρατιεμαι.πρωτον φοβάμαι μην με γρουσουζεψουν και παθει τπτ η μπέμπα η σύγχυστω και γινει τπτ...τρανο παράδειγμα οι γείτονες που θυμούνται να βριστουν στις 2 το βραδυ η ο σκύλος τους που γαβγίζει στις 6 το πρωί μου έχουν κάνει την ζωή μου κόλαση αλλα κανω υπομονή γτ φοβάμαι ...πριν μεινω έγκυος θα ειχαν ακούσει πολυ άσχημα λογια απο μενα χωρια που θα τους κουβαλουσα την αστυνομία...και στο μετρο μου χει τύχει να κανω υπομονή γτ δεν ξέρεις τι τρελα κουβαλάει ο καθένας μπορεί να ναι τρελος κ να με χτύπησει

Α καλα κι εγω τωρα στην εγκυμοσυνη κανω υπομονη. Ευτυχως που δεν κυκλοφορω τελικα γιατι θα μου ειχαν γινει τα νευρα κροσια.

• Μου αρέσει 3

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...