Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Αχ  άστα Ειρήνη μου. Κ τώρα που θα έχουμε κ ακόμη πιο μικρά στο σπίτι κ θα αρρωσταίνουν όλοι  μαζί τι θα κάνουμε πω πω . Το ένα φάρμακο που μπαίνει στην μάσκα είναι flixotide και το δεύτερο  aerolin.  

Έχει τόσο άσχημο βήχα που ξενύχτι κάνουμε.  Τώρα λίγο τον πήρε ο ύπνος αλλά και πάλι πνίγεται 

τα εχουμε κανει ολα .θα περασει.... εμας μας ειπε ενας γιατρος στο παιδων να μπει αμεσα για να αφαιρέσουν αμυγδαλες ευτυχώς τον αφησαμε λίγο πηγαμε και σε αλλον γιατρο και τελικα τις γλιτωσαμε.

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Ουφ, από το πρωί τωρα καθησα σπίτι!!!! 

Λοιπόν κάναμε καμπύλη! Μια χαρα μετρήσεις! Αν κ μου έγραψε την 3 ωρών κάναμε 2 με την συγκατάθεση του γιατί στην 1ωρα ζαλιστηκα. 94, 158, κ 108!!!

Το απόγευμα κάναμε υπερυχο! Οι μπεμπες μεγαλωνουν φυσιολογικά. 1093γρ η μία 1073γρ η άλλη. 

Έβαλα σε 15 μέρες 2 κιλά.!!!! Συνολικά 3 μέχρι τώρα! Ουφ δεν θέλω αλλά γιατί έχω και λίγα παραπάνω!!!! 

Του πήρα κ τα χαρτιά για να παρω το επίδομα μητρότητας και οταν έφυγα ειδα πως έβαλε πάνω ημερομηνία τοκετού 12/11/2017. Μακάρι να φτάσω μέχρι εκεί!!! 

Φιλια!!!! 

ωραια !τι ποσα περνετε εκει?ποσο ειναι το επιδομα μητρότητας?

πρίν από 30 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εγω περιμενω και το αλλο φροντιδα βρεφους!!! Δεν εχω ιδεα!!!

Δε μπορω να πατησω καπου για να δηλωσω συμμετοχη...

Ενταξει το βρηκα!!!

για ποτε ειναι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , ERIANTON είπε:

τα εχουμε κανει ολα .θα περασει.... εμας μας ειπε ενας γιατρος στο παιδων να μπει αμεσα για να αφαιρέσουν αμυγδαλες ευτυχώς τον αφησαμε λίγο πηγαμε και σε αλλον γιατρο και τελικα τις γλιτωσαμε.

για ποτε ειναι?

21/9 

tt1db33b

Γεια σας κορίτσια κι απο μένα!!!! Κι εγώ στο γιατρό ήμουνα σήμερα όπως και πολλές άλλες όπως βλέπω. Τα μικρούλια μας είναι 1012γρ και 1122γρ. Εμάς εξετάσεις μας είπε θα ξανακάνουμε μετά την 28 βδομάδα. Γιατί μου φάνηκε παράξενο που όλες κάνετε καμπύλη σακχάρου και εμάς δεν μας έχει αναφέρει τίποτα οπότε τον ρώτησα...Μονο 3 κιλά Marigula!!!!!!Μια χαρά είσαι!! εγώ έψω πάρει ήδη 9... :oops: Από Δευτέρα μου έγραψε και αναρρωτική να ξεκουραστούμε λίγο αφού η κοιλιά έχει γίνει σαν μπάλα του μπασκετ! Αυτά τα δικά μου νέα!

Αλήθεια πως ήταν το σεμινάριο της Nutricia???Ήθελα πολύ να το παρακολουθήσω αλλά δεν μπόρεσα λόγω δουλειάς. Θα πάω όμως σε ένα στο Λητώ στις 23/9 που έχει λίγο απ'όλα.

• Μου αρέσει 3

wVRPp2.pngwTonp3.png

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

για ποτε ειναι?

Είναι ανάλογα με τον μισθό σου Ειρήνη μου. Περίπου τα 2/3 του μισθού σου επι 4 μήνες που δεν δουλεύεις. Φυσικά εξαρτάται και αν έχει κι άλλα εξαρτομενα, κ τι συμφωνία έχεις με τον εργοδότη σου. 

Εμένα πχ ο εργοδότης μου, μου πληρώνει κανονικό μισθό και παίρνει αυτός το επιδομα μητρότητας. 

Οπως και τώρα που είμαι με άδεια ασθενείας παίρνω κανονικά τον μισθό μου κ ο εργοδότης μου παίρνει το επιδομα ασθενείας. Έχουν περιπου στα 400 ευρώ διαφορά. Εννοείται ο μισθός ειναι περισσότερα. 

Τώρα έχουμε και επίδομα πατρότητας. Δυο εβδομάδες μέσα στους 4 μήνες που κάθετε η μητέρα, ο πατέρας παίρνει άδεια πατρότητας. Ισχύει ότι κ στην άδεια μητρότητας! 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Εγω περιμενω και το αλλο φροντιδα βρεφους!!! Δεν εχω ιδεα!!!

Δε μπορω να πατησω καπου για να δηλωσω συμμετοχη...

Ενταξει το βρηκα!!!

Τη φροντίδα βρέφους περιμένω και εγώ Αναστασία. Για του ανώδυνου δεν θα γραφτώ αφού θα πάμε με καισαρική .☹️☹️

preg.png

17 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Μου το έβγαλε τώρα 740 γρ αλλά ο γιατρός είπε δεν είναι σίγουρο γιατί μόλις γύρισε. Μετά όμως στο σπίτι είδα ότι πριν 3 εβδομάδες ήταν 500 γρ όποτε μια χαρά είναι. Κ στο ίντερνετ είδα για την εβδομάδα του καλά είναι.  Γενικά μικρούλης μου φαίνεται όπως ο γιος μου . Σίγουρα παίζει ρόλο η υγεία μου κ τα πολλά φάρμακα που πίνω ... Αλλά δεν πειράζει γερό να είναι. Από τώρα ξεκινάω ασβέστιο κ δεν έχω ιδέα που να το χωρέσω στο πρόγραμμα μου. Από το πρωί μέχρι τον ύπνο κάτι πίνω.  Ό γιατρός μου έτσι το πάει. Κάθε 3 εβδομάδες μέχρι τον 7ο μήνα. Μετά ανά δύο εβδομάδες. Κ με ηρεμεί αφάνταστα η συχνή παρακολούθηση μιας και σηκώνω όλη μέρα βάρος κ έχω πονακια .

Κορίτσια τι έγινε με το σεμινάριο ??? Θα ήθελα πολύ να μάθω πως ήταν τι λέγανε. 

Εμείς ξεκινήσαμε θεραπεία με μάσκες στο μωρο κ γίνετε χαμουλης. Όλο μου κλαίει κάτω .... Κ εγώ όλο κάτω σκύβω να τον πάρω αγκαλίτσα . Όταν είναι άρρωστο θέλει χέρια κ εγώ επίσης δεν μπορώ αλλιώς 

Για το ασβέστιο εμένα μου έχει πει για να απορροφάται σωστά να το πίνω όχι κοντά σε γαλακτοκομικα (1-1 1/2 ώρα μετα από κατανάλωση γαλακτοκομικών )και να πίνω μετα 1-2 ποτήρια νερού για να αποφύγουμε κρυστάλλους ασβεστίου. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 12 λεπτά , palmoira είπε:

Για το ασβέστιο εμένα μου έχει πει για να απορροφάται σωστά να το πίνω όχι κοντά σε γαλακτοκομικα (1-1 1/2 ώρα μετα από κατανάλωση γαλακτοκομικών )και να πίνω μετα 1-2 ποτήρια νερού για να αποφύγουμε κρυστάλλους ασβεστίου. 

αυτο με τα γαλακτοκομικα δεν το ηξερα.

4ywWp2.png

Καλημέρα, θέλω βοήθεια!!!! Εχω 1 βαλίτσα κ 1 τσάντα από κάλτσες μωρουδιστικες. Δηλαδη ηλικίας 0-3 μεχρι 6-9 Θέλω να τις πλύνω (φρεσκαρισμα) και να τις φυλαξω. Άλλες όμως ειναι ζευγάρι κι άλλες όχι γιατί καπου χαθηκαν. Για να μην κανω διπλό κόπο, (ξεχωρισε, απλωσε, ξανα ξεχωρισε), ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλυθούν? Μπορώ να τις κανω ζευγάρι με ένα μανταλάκι κ να τις βάλω πλυντήριο? Πως θα το κάνετε εσείς?

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, palmoira είπε:

Για όσες είναι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ τι δικαιούνται στην εγκυμοσύνη 

https://www.ika.gr/gr/infopages/faq/cat.cfm?catid=7

Δηλαδή ολοκληρο μισθό δικαιουμαστε για τέσσερις μήνες οχι μισο? Μακαρι να καταλαβα σωστά αυτο που διάβασα...και μετα τους εξι μήνες του οαεδ παλι τον βασικό δεν σ δίνουν?

%20url%5D

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Καλημέρα, θέλω βοήθεια!!!! Εχω 1 βαλίτσα κ 1 τσάντα από κάλτσες μωρουδιστικες. Δηλαδη ηλικίας 0-3 μεχρι 6-9 Θέλω να τις πλύνω (φρεσκαρισμα) και να τις φυλαξω. Άλλες όμως ειναι ζευγάρι κι άλλες όχι γιατί καπου χαθηκαν. Για να μην κανω διπλό κόπο, (ξεχωρισε, απλωσε, ξανα ξεχωρισε), ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλυθούν? Μπορώ να τις κανω ζευγάρι με ένα μανταλάκι κ να τις βάλω πλυντήριο? Πως θα το κάνετε εσείς?

εγω τις πεταγα ολες μεσα και μετα τις εψαχνα αναμεσα στο λαστιχο του πλυντηριο και στον καδο.εγω βεβαια δεν ειμαι και δειγμα ταξεως.αν εχεις σακουλα πλυντηριου για τα ευαισθητα αυτες τις τρυπητες τις πανινες βαλε τις εκει για να μην σκορπισουν.

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

εγω τις πεταγα ολες μεσα και μετα τις εψαχνα αναμεσα στο λαστιχο του πλυντηριο και στον καδο.εγω βεβαια δεν ειμαι και δειγμα ταξεως.αν εχεις σακουλα πλυντηριου για τα ευαισθητα αυτες τις τρυπητες τις πανινες βαλε τις εκει για να μην σκορπισουν.

Εγώ να δεις, γι αυτό τωρα εχω 2 βαλίτσες κάλτσες μιξ με ζευγάρι κ χωρίς. Και αντε τωρα να χωριστουν κτλ κτλ. 

Αν βάλω μανταλάκια στο πλυντήριο θα κάνω καμιά ζημιά??? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Marigula είπε:

Εγώ να δεις, γι αυτό τωρα εχω 2 βαλίτσες κάλτσες μιξ με ζευγάρι κ χωρίς. Και αντε τωρα να χωριστουν κτλ κτλ. 

Αν βάλω μανταλάκια στο πλυντήριο θα κάνω καμιά ζημιά??? 

Αφου θέλουν μονο ενα φρεσκαρισμα γιατι δεν τις βαζεις ζευγαρωμενες δλδ η μια μεσα στην αλλη η σε ενα κουβά για καμια ωρα και μετα τις ξεπλενεις...

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

@palmoiraΜε κάθε επιφύλαξη το λέω αλλά νομίζω εξαρτάται κ από το πόσα ένσημα έχει ο καθένας. Εγώ ενώ έχω ΙΚΑ αλλά επειδή είχα ελάχιστα ένσημα δεν δικαιουμουν χρήματα. Για αυτό καλύτερα να πάει στο ΙΚΑ η καθεμία μόνη της να δει τα ένσημα της.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...