Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλημέρα!! 

Εγώ πάντα αυτό νιώθω, σαν να μου κάνουν βελονισμο Κ να νιώθω βελόνες να με τρυπάνε απαλά, στο μπούτι από το μέσα μέρος εκεί γύρω στην περιοχή. Κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αυτό ένιωθα. Αυτό είναι οι συσπάσεις που μου συμβαίνουν δεν νιώθω κάτι άλλο. Μάλλον καλό είναι αφού σε μένα τα μωρά δε βγαίνουν με τίποτα χαχαχα

Κατά τα άλλα καλά είσαι, σταματήσεις τη δουλειά; μια χαρά τα πάτε νομίζω σε λίγο ξεπερνατε Κ τον κίνδυνο πρωοροτητας , πολύ σημαντικό!

Εμένα ρε παιδιά ο μπέμπης κάνει όλο τούμπες κ με ανακατευει, ώρες ώρες κουνιέται τόσο πολυυυ. Η κόρη μου ήταν πιο ήσυχη. Αχ τι έχω να περάσω μόλις γεννηθεί.

Καλημέρα κορίτσια!

Σουβλιές όπως τις περιγράφεις και εγώ νιώθω πολύ συχνά. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Ευτυχώς ανακατωσούρες δεν είχα καθόλου ούτε καν στο πρώτο τρίμηνο!

Τα λέμε στο σεμινάριο κορίτσια !!!!

preg.png

Καλημερα Δωρακι!!! Αν καταφερουμε να το δουμε γιατι δεν ξερω και πως δουλευει αυτο. Εχω μπει και περιμενω αλλα δε βλεπω να ξεκιναει κατι. Εσεις κοριτσια;

tt1db33b

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Καλημέρα!! 

Εγώ πάντα αυτό νιώθω, σαν να μου κάνουν βελονισμο Κ να νιώθω βελόνες να με τρυπάνε απαλά, στο μπούτι από το μέσα μέρος εκεί γύρω στην περιοχή. Κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αυτό ένιωθα. Αυτό είναι οι συσπάσεις που μου συμβαίνουν δεν νιώθω κάτι άλλο. Μάλλον καλό είναι αφού σε μένα τα μωρά δε βγαίνουν με τίποτα χαχαχα

Κατά τα άλλα καλά είσαι, σταματήσεις τη δουλειά; μια χαρά τα πάτε νομίζω σε λίγο ξεπερνατε Κ τον κίνδυνο πρωοροτητας , πολύ σημαντικό!

Εμένα ρε παιδιά ο μπέμπης κάνει όλο τούμπες κ με ανακατευει, ώρες ώρες κουνιέται τόσο πολυυυ. Η κόρη μου ήταν πιο ήσυχη. Αχ τι έχω να περάσω μόλις γεννηθεί.

Καλημέρα!!! Σ ευχαριστώ που μου απαντησες... στην δουλεία πηγαινω Τρίτη Παρασκευή προς το παρόν...την Τρίτη το απόγευμα δλδ σε 6 μέρες εχω ραντεβού να δούμε πώς παμε αν μου πει καλα νεα συνεχίζω ετσι μέχρι τις 17 Οκτωβρίου οπου και περνω άδεια απο το ικα! Οσο για τις κλωτσιές και μενα ειναι παρα πολυ ζωηρή και χαίρομαι βέβαια γιατί λενε οτι ειναι καλο..

• Μου αρέσει 4

%20url%5D

7 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημερα σας!!!

Ελπιδακι ποσα γραμμαρια σου εβγαλε το εβμρυακι σου?Γιατι θα σε βλεπει τοσο και τακτικα?

Ρενακι που είσαι?Δωσε στιγμα.....

Δωρουλα μου σταθερα καλα?

Μου το έβγαλε τώρα 740 γρ αλλά ο γιατρός είπε δεν είναι σίγουρο γιατί μόλις γύρισε. Μετά όμως στο σπίτι είδα ότι πριν 3 εβδομάδες ήταν 500 γρ όποτε μια χαρά είναι. Κ στο ίντερνετ είδα για την εβδομάδα του καλά είναι.  Γενικά μικρούλης μου φαίνεται όπως ο γιος μου . Σίγουρα παίζει ρόλο η υγεία μου κ τα πολλά φάρμακα που πίνω ... Αλλά δεν πειράζει γερό να είναι. Από τώρα ξεκινάω ασβέστιο κ δεν έχω ιδέα που να το χωρέσω στο πρόγραμμα μου. Από το πρωί μέχρι τον ύπνο κάτι πίνω.  Ό γιατρός μου έτσι το πάει. Κάθε 3 εβδομάδες μέχρι τον 7ο μήνα. Μετά ανά δύο εβδομάδες. Κ με ηρεμεί αφάνταστα η συχνή παρακολούθηση μιας και σηκώνω όλη μέρα βάρος κ έχω πονακια .

Κορίτσια τι έγινε με το σεμινάριο ??? Θα ήθελα πολύ να μάθω πως ήταν τι λέγανε. 

Εμείς ξεκινήσαμε θεραπεία με μάσκες στο μωρο κ γίνετε χαμουλης. Όλο μου κλαίει κάτω .... Κ εγώ όλο κάτω σκύβω να τον πάρω αγκαλίτσα . Όταν είναι άρρωστο θέλει χέρια κ εγώ επίσης δεν μπορώ αλλιώς 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Μου το έβγαλε τώρα 740 γρ αλλά ο γιατρός είπε δεν είναι σίγουρο γιατί μόλις γύρισε. Μετά όμως στο σπίτι είδα ότι πριν 3 εβδομάδες ήταν 500 γρ όποτε μια χαρά είναι. Κ στο ίντερνετ είδα για την εβδομάδα του καλά είναι.  Γενικά μικρούλης μου φαίνεται όπως ο γιος μου . Σίγουρα παίζει ρόλο η υγεία μου κ τα πολλά φάρμακα που πίνω ... Αλλά δεν πειράζει γερό να είναι. Από τώρα ξεκινάω ασβέστιο κ δεν έχω ιδέα που να το χωρέσω στο πρόγραμμα μου. Από το πρωί μέχρι τον ύπνο κάτι πίνω.  Ό γιατρός μου έτσι το πάει. Κάθε 3 εβδομάδες μέχρι τον 7ο μήνα. Μετά ανά δύο εβδομάδες. Κ με ηρεμεί αφάνταστα η συχνή παρακολούθηση μιας και σηκώνω όλη μέρα βάρος κ έχω πονακια .

Κορίτσια τι έγινε με το σεμινάριο ??? Θα ήθελα πολύ να μάθω πως ήταν τι λέγανε. 

Εμείς ξεκινήσαμε θεραπεία με μάσκες στο μωρο κ γίνετε χαμουλης. Όλο μου κλαίει κάτω .... Κ εγώ όλο κάτω σκύβω να τον πάρω αγκαλίτσα . Όταν είναι άρρωστο θέλει χέρια κ εγώ επίσης δεν μπορώ αλλιώς 

μια χαρα ειναι το εμβρυακι σου.

το ασβεστιο το πινω με το μεσημερανο μου.και η αληθεια το ξεχασα σημερα,θα το παρω τωρα.αλλαξα και τα τροφοκαρντ απο χαπια σε σκονη και ειναι ενα σιχαμα.

μασκα έχουμε κάνει και εμεις πολυ απο τα 2,5 που πηγε παιδικο μεχρι που ξεκινησε νηπιαγωγειο.απο τοτε τιποτα . να καθε σαββατο ειμασταν στο παιδων με λαρυγγιτιδα και κορτιζονη σε νεφελοποιητη.μασκα εννοεις το earochamper εσυ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ERIANTON είπε:

μια χαρα ειναι το εμβρυακι σου.

το ασβεστιο το πινω με το μεσημερανο μου.και η αληθεια το ξεχασα σημερα,θα το παρω τωρα.αλλαξα και τα τροφοκαρντ απο χαπια σε σκονη και ειναι ενα σιχαμα.

μασκα έχουμε κάνει και εμεις πολυ απο τα 2,5 που πηγε παιδικο μεχρι που ξεκινησε νηπιαγωγειο.απο τοτε τιποτα . να καθε σαββατο ειμασταν στο παιδων με λαρυγγιτιδα και κορτιζονη σε νεφελοποιητη.μασκα εννοεις το earochamper εσυ?

Αχ  άστα Ειρήνη μου. Κ τώρα που θα έχουμε κ ακόμη πιο μικρά στο σπίτι κ θα αρρωσταίνουν όλοι  μαζί τι θα κάνουμε πω πω . Το ένα φάρμακο που μπαίνει στην μάσκα είναι flixotide και το δεύτερο  aerolin.  

Έχει τόσο άσχημο βήχα που ξενύχτι κάνουμε.  Τώρα λίγο τον πήρε ο ύπνος αλλά και πάλι πνίγεται 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Το σεμινάριο ήταν πολύ ωραίο ! Γενικά το νόημα ήταν ότι αν θέλει η μαμά και προσπαθήσει θα καταφέρει να θηλάσει το μωράκι της. Και το γάλα της κάθε μιας είναι αρκετό και το πιο κατάλληλο από όλα τα υποκατάστατα για το μωρό της.

• Μου αρέσει 5

MugJp2.png 

Ουφ, από το πρωί τωρα καθησα σπίτι!!!! 

Λοιπόν κάναμε καμπύλη! Μια χαρα μετρήσεις! Αν κ μου έγραψε την 3 ωρών κάναμε 2 με την συγκατάθεση του γιατί στην 1ωρα ζαλιστηκα. 94, 158, κ 108!!!

Το απόγευμα κάναμε υπερυχο! Οι μπεμπες μεγαλωνουν φυσιολογικά. 1093γρ η μία 1073γρ η άλλη. 

Έβαλα σε 15 μέρες 2 κιλά.!!!! Συνολικά 3 μέχρι τώρα! Ουφ δεν θέλω αλλά γιατί έχω και λίγα παραπάνω!!!! 

Του πήρα κ τα χαρτιά για να παρω το επίδομα μητρότητας και οταν έφυγα ειδα πως έβαλε πάνω ημερομηνία τοκετού 12/11/2017. Μακάρι να φτάσω μέχρι εκεί!!! 

Φιλια!!!! 

• Μου αρέσει 4

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Εγω περιμενω και το αλλο φροντιδα βρεφους!!! Δεν εχω ιδεα!!!

πρίν από 29 λεπτά , Alzira είπε:

Κορίτσια έβγαλαν και νέο σεμινάριο στο nutricia club θέμα: σεμινάριο ανώδυνου τοκετού! Να μπείτε να δηλώσετε είναι για 21 Σεπτεμβρίου

Δε μπορω να πατησω καπου για να δηλωσω συμμετοχη...

Ενταξει το βρηκα!!!

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...