Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλο κουραγιο ελπιδα

Φυσικα να του μιλας.καταλαβαινουν περισσοτερα απο οτι νομιζουμε.η τουλ θα καταλαβει καποια στιγμη

Καλα αν εμενε νηστικο κ θα εταζα,κ φαστ φουντ θα πηγαινα

Βεβαια τωρα που δ τρωει,καλο ειναι να μηνκανει κτ με πολυ ενεργεια κ εξαντλειται πιο πολυ,εκτος αν του ανοιξει την ορεξη.

Βεβαια να πουμε κ την αληθεια μια διατροφη με μπισκοτα κ πατατες τηγανητες,φουλ υδατανθρακες κ ζαχαρη δ βοηθαει στη συνεργασια του παιδιου.ισως το εχετε παρατηρησει κ στα παιδακια σας,μετα τη ζαχαρη αποτρελενονται.οπως κ μετα την τβ.αλλα προεχει να γεμισει η κοιλιτσα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 46 λεπτά , vikib είπε:

Καλο κουραγιο ελπιδα

Φυσικα να του μιλας.καταλαβαινουν περισσοτερα απο οτι νομιζουμε.η τουλ θα καταλαβει καποια στιγμη

Καλα αν εμενε νηστικο κ θα εταζα,κ φαστ φουντ θα πηγαινα

Βεβαια τωρα που δ τρωει,καλο ειναι να μηνκανει κτ με πολυ ενεργεια κ εξαντλειται πιο πολυ,εκτος αν του ανοιξει την ορεξη.

Βεβαια να πουμε κ την αληθεια μια διατροφη με μπισκοτα κ πατατες τηγανητες,φουλ υδατανθρακες κ ζαχαρη δ βοηθαει στη συνεργασια του παιδιου.ισως το εχετε παρατηρησει κ στα παιδακια σας,μετα τη ζαχαρη αποτρελενονται.οπως κ μετα την τβ.αλλα προεχει να γεμισει η κοιλιτσα

Έτσι είναι!!! Εγώ τον έχω μεγαλώσει ως εδώ με κρέμες δικές μου όχι σκόνες. Σπιτικό φαγητό με μοσχαράκι κτλ .πολύ μεγαλη προσπάθεια έκανα μην τα μάθει από μωρό αυτά τα μπισκότα κτλ. Τώρα όμως που έφτασα στην κατάθλιψη με την απεργία του. Τα δίνω όλα.  Ειδικά Αυτήν την εβδομάδα. Πατάτες πχ που τρώγαμε έξω με κέτσαπ , πήρε έτρωγε αλλά δεν κατάπινε τα ευγαζε απο το στόμα μασημένα  . Τι να πω ... Δεν τα έχω ξαναδεί αυτά τα πράγματα. Γιαουρτάκι γλυκό επιδόρπιο το έφαγε! Ωραία ως εδώ... με το φαΐ τι κάνω όμως που κατηγορηματικά αρνιέται κ ουρλιάζει.  

Ετοιμάζομαι για τον υπέρηχο κορίτσια. Μου έλειψε τόσο πολύ. Και λίγο να χαλαρώσω από όλο αυτό που τραβάω . Έχω πολύ περιέργεια πόσο έχει μεγαλώσει το μωράκι. Γράψτε μου αν θέλετε πόσο ήταν τα δικά σας στις εβδομάδες αυτές. Φιλάκια πολλά 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Παιδιά, προσωπική μου γνώμη απο τη δική μου μονο εμπειρία, η οποια δε μπορει να δώσει συμβουλές σε άλλους, παρα μονο να ακουσετε μια περίπτωση παραπάνω:

Νοικιασαμε βρεφοζυγο σε συνεννόηση με τον παιδίατρο που ειναι υπέρμαχος του θηλασμού. Θήλασα αποκλειστικά 12 μήνες, εχοντας θήλαστρο απο την 4περιπου μερα νομίζω, έπειτα απο πρόταση μαιας στο Αλεξάνδρα , αλλα και της μαιας του δικού μου γιατρού, γιατί εγω σαν περίπτωση το χρειαζόμουν. Ομως όντως πιο πριν δεν αγόρασα, νοικιασα κλπ, απλά είχα ρωτήσει ειδικούς για το ποιο να αναζητήσω αν το χρειαστώ.

Κατ'εμέ τιποτα δεδεν πρεπει να δαιμονοποιειται, γιατί και το θήλαστρο και ο βρεφοζυγος και δεν ξερω εγω τι αλλα "μωρουδοεξαρτηματα" προς διευκόλυνση δημιουργήθηκαν. Σε συνεννόηση με τους ειδικούς πορεύεσαι με ασφάλεια, ειδικά αν εχεις θέληση.

Και αλλη μια προσωπική εμπειρία: στις πρώτες βόλτες μου με τον μικρό διαπίστωσα οτι η Ελλάδα ειναι γεμάτη απο αναπτυξιολογους, παιδαγωγούς, ψυχολόγους και έμπειρους πάσης φύσεως που εκφράζουν γνώμες χωρις καν να τις ζητήσεις και μονο να σε αναστατωσουν μπορούν. Και ποια βόλτα; Εδω που τα λέμε, οι μισοι κρύβονται μεσα στις ίδιες μας τις οικογένειες! :-P

• Μου αρέσει 6

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

22 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Ναι υποτίθεται δεν περνάμε άλμα.  Όπως είχα πει μας βγήκαν θέματα υγείας και σίγουρα αυτό τον έχει κόψει την όρεξη τόσο πολύ. Ενάμιση χρόνο κάνω τα πάντα για να φάει. Αλλά τώρα έχει σφραγίσει το στόμα , από τον Αύγουστο έχει αλλάξει πολύ . Ειναι πολύ δύσκολος τόσες μέρες κάνεις δεν κατάφερε ούτε ένα κουτάλι να του δώσει . Κ μόνος φυσικά δεν θα φάει . Πίστεψε με στην θέση μου κάθε μάνα θα ξεσπούσε σε κλάματα. 

Μόλις σήμερα σκεφτόμουν αυτό που είπες για τα γενέθλια!! Αμέσως μετά τα γενέθλια του ξεκίνησε το κακό. Κ εμένα δεν μιλάει ούτε ακούει κ ούτε συνεργάζεται για να κάνουμε όλα αυτά. Ειναι πολύ ζωηρό μωρό ούτε τηλεόραση δεν κοιτάζει ποτέ δεν έχει κάτσει κάπου 2 λεπτά. 

Γιατρό έχω ζαλίσει όχι απλά πήρα. Γιατί έχουμε θέματα υγείας κ την  ενημέρωνω. Κόλαση γίνετε για να δώσω σίδηρο που έχει χαμηλή φεριτινη κτλ ......  Και τώρα πρέπει να κάνει υπέρηχο κ πάλι αιματολογικές.... το κείμενο μου κάθε μήνα αίμα δίνει έχω αγανακτήσει 

Έχει από όλα αυτά που ανέφερες γι'αυτό τραβαμε αυτά τα ζόρια :-( 

Εγώ παντός το σίδηρο επειδή είναι πολλές σταγόνες και δεν υπάρχει περίπτωση να το πιεί έτσι το βάζω σε σύριγγα. 

Περαστικά.ελπίζω να φάει σύντομα. 

Κορίτσια έχει τύχει σε καμια να νιωθει σουβλιες στο επιμαχο σημειο? Εχω σήμερα πρώτη φορά.. στην κοιλιά ειχα πριν καιρο και μου είχε πει η γιατρός ειναι φυσιολογικό εκει όμως?Αφήστε που επέστρεψε κ η ανακατωσούρα...χτες έκανα μια φορά εμετό και μια σήμερα...

%20url%5D

Γύρισα από τον γιατρό χαρούμενη λοιπόν..... όσο τον περίμενα με την μαία στο δωμάτιο μισό ξαπλωμένη για τον υπέρηχο ξαφνικά τρελάθηκε η κοιλιά μου !!! Φαινόταν κ από μακριά πέρα δώθε πήγαινε. Κ λέω στον άντρα μου η θέση δεν τον βολεύει!!! Κ η μαία συμφώνησε  . Κ αρχίζω για πρώτη φορά να νιώθω πάνω πάνω στο στομάχι κλοτσιές! Ε τόσους μήνες μόνο κάτω στην λεκάνη μέσα κλωτσουσε.  Και ναι γύρισε Επιτέλους στην σωστή του θέση. Μέχρι και ο γιατρός χάρηκε. Σίγουρα μπορεί να μας ξανακάνει τούμπα αλλά πρώτη φορά τον ένιωσα σε αυτήν την θέση. Μου έγραψε πολλές εξετάσεις. Και θα βλεπόμαστε κάθε δύο εβδομάδες. Αυτά από τον υπέρηχο . 

Στον γιόκα μου σίδηρο με καμία Παναγία δεν κατάφερα  να δώσω.  Αλλά κατάφερα να του δώσω μουρουνελαιο που μύριζε τέλεια. Από φαγητό δυστυχώς μόνον φαριν λακτε.  Με έχει πιάσει φοβία τώρα. Πώς θα τρώει κρέας ... μόνο άλεσμενο κατάφερνα κρυφά να δίνω. Θα δούμε τι θα πει και η γιατρός . Αυτά από μένα. Φιλάκια και Ευχαριστώ  για τις απαντήσεις κ συμβουλές. 

• Μου αρέσει 6

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!

Ελπιδακι ποσα γραμμαρια σου εβγαλε το εβμρυακι σου?Γιατι θα σε βλεπει τοσο και τακτικα?

Ρενακι που είσαι?Δωσε στιγμα.....

Δωρουλα μου σταθερα καλα?

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Σημερα που ειναι το σεμιναριο μας και περιμενα πως και πως δεν εχω ιντερνετ ξαφνικα απο χθες το βραδυ. Τωρα μπαινω απ' το κινητο κι αυτο παλι με τα χιλια ζορια και δεν καταλαβαινω γιατι :-(

tt1db33b

10 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια έχει τύχει σε καμια να νιωθει σουβλιες στο επιμαχο σημειο? Εχω σήμερα πρώτη φορά.. στην κοιλιά ειχα πριν καιρο και μου είχε πει η γιατρός ειναι φυσιολογικό εκει όμως?Αφήστε που επέστρεψε κ η ανακατωσούρα...χτες έκανα μια φορά εμετό και μια σήμερα...

Καλημέρα!! 

Εγώ πάντα αυτό νιώθω, σαν να μου κάνουν βελονισμο Κ να νιώθω βελόνες να με τρυπάνε απαλά, στο μπούτι από το μέσα μέρος εκεί γύρω στην περιοχή. Κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αυτό ένιωθα. Αυτό είναι οι συσπάσεις που μου συμβαίνουν δεν νιώθω κάτι άλλο. Μάλλον καλό είναι αφού σε μένα τα μωρά δε βγαίνουν με τίποτα χαχαχα

Κατά τα άλλα καλά είσαι, σταματήσεις τη δουλειά; μια χαρά τα πάτε νομίζω σε λίγο ξεπερνατε Κ τον κίνδυνο πρωοροτητας , πολύ σημαντικό!

Εμένα ρε παιδιά ο μπέμπης κάνει όλο τούμπες κ με ανακατευει, ώρες ώρες κουνιέται τόσο πολυυυ. Η κόρη μου ήταν πιο ήσυχη. Αχ τι έχω να περάσω μόλις γεννηθεί.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...