Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε θα επανελθουν τα δαχτυλα,θα της ξαναβαλετε τις βερες,μην ανησυχειτε

Πραγματικα αν ειστε αγχωδεις κιολας γτ να παρετε κ ζυγαρια;ο μαζοχισμος σε ολο του το μεγαλειο;(πλακιτσα κανω κοριτσια)

Κ τη σουντοκριμ μονο αν εχετε συγκαμα κ μαλιστα εντονο,ειναι πολυ δυνατη

Ελπιδα σου το λενε για να μην ανησυχεις,οτι δ θα αφυδατωθει κ οτι ειναι ευδιαθετος.περαστικα αρχικα με την ιωση κ μετα θα κανετε τις εξετασεις κ θα μπουν σε μια σειρα

Ο,τι τρωει.γαλα,γιαουρτι,ψωμι,μπισκοτα,κεικ,πατατακια,πατατες τηγανιτες

Επειδη ετσι οπως τα γραφεις δ  μπορουμε να ξερουμε τι εχει,κ δικαιωμα σου να μη λες,αν πχ εχει αφθες στο στομα,λογικο να μην τρωει.γαλα,γιαουρτι κ παγωτο σε αυτη την περιπτωση.το καροτοζουμο βοηθαει.κ φυσικα αν δωσει ο γιατρος καποιο φαρμακο

Αν εχει φανει ελλειψη στις αιματολογικες,εκτος απο σιδηρο,να δειτε κ ασβεστιο,βιτ d,τις βιτ του συμπλεγματος β,κ βιτ c με συμπληρωμα ψευδαργυρου που βοηθαει κ στην ορεξη.αν παρετε συμπληρωμα θελουν χρονο για να επανελθει η ορεξη.το σεληνιο βοηθαει στο θυροειδη

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλα αποτελεσματα και σενα Μαριγουλα μου. Εχουν πρηστει τα δαχτυλα των χεριων μου απο το δευτερο μηνα. Ουτε τη βερα μου δε μπορω να φορεσω. Και δεν ξερω αν θα επανελθουν η θα μεινουν ετσι, να τη μεγαλωσω τουλαχιστον :-(

Τελεια η λιστα σου!!! Ζυγαρια δε βλεπω, δε θα παρουμε να το ζυγιζουμε και σπιτι;

Μπορούμε να την προσθέσουμε λοιπόν και αντί αγοράς να νοικιάσουμε!Παντως όλοι οι παιδίατροι που έρχονται στο σπίτι ζυγίζουν κάθε φορά το μωρό. Σκέφτεστε κάτι άλλο που μπορεί να ξεχνάμε; 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 32 λεπτά , vikib είπε:

Πραγματικα αν ειστε αγχωδεις κιολας γτ να παρετε κ ζυγαρια;ο μαζοχισμος σε ολο του το μεγαλειο;(πλακιτσα κανω κοριτσια)

Ελπιδα σου το λενε για να μην ανησυχεις,οτι δ θα αφυδατωθει κ οτι ειναι ευδιαθετος.περαστικα αρχικα με την ιωση κ μετα θα κανετε τις εξετασεις κ θα μπουν σε μια σειρα

Επειδη ετσι οπως τα γραφεις δ  μπορουμε να ξερουμε τι εχει,κ δικαιωμα σου να μη λες,αν πχ εχει αφθες στο στομα,λογικο να μην τρωει.γαλα,γιαουρτι κ παγωτο σε αυτη την περιπτωση.το καροτοζουμο βοηθαει.κ φυσικα αν δωσει ο γιατρος καποιο φαρμακο

Αν εχει φανει ελλειψη στις αιματολογικες,εκτος απο σιδηρο,να δειτε κ ασβεστιο,βιτ d,τις βιτ του συμπλεγματος β,κ βιτ c με συμπληρωμα ψευδαργυρου που βοηθαει κ στην ορεξη.αν παρετε συμπληρωμα θελουν χρονο για να επανελθει η ορεξη.το σεληνιο βοηθαει στο θυροειδη

Ούτε συμπληρώματα δεν μπορούμε να του δώσουμε. Και ειδικά τώρα που έχει και ίωση έγινε απλησιαστος. Τα πάντα όλα του εξετάζουμε λόγο οτι έχει έντονα συμπτώματα κ Θέματα υγειας κληρονομικά . Κ ολα βγήκαν τώρα..... Χθες πχ λίγο μακαρονακι σκέτο έφαγε. Κ μια φορά δάγκωσε μπανάνα για βραδινό. Σήμερα που ξύπνησε με πονόλαιμο Επιτέλους 100 μλ γάλα ήπιε με μέλι. Αυτά προς το παρών . Πίνει ευτυχώς νεράκι. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 45 λεπτά , vikib είπε:

Αν καταφερω να το θηλασω θελω επειδη ειμαι απειρη και θα ειμαι μεσα στο αγχος να μπορω να ελεγχω το βαρος του πιο συχνα για να ειμαι ηρεμη οτι το παιδι τρωει και να μην διακοψω το θηλασμο απο φοβο.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 46 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Αν καταφερω να το θηλασω θελω επειδη ειμαι απειρη και θα ειμαι μεσα στο αγχος να μπορω να ελεγχω το βαρος του πιο συχνα για να ειμαι ηρεμη οτι το παιδι τρωει και να μην διακοψω το θηλασμο απο φοβο.

Ακριβως γι αυτο το λογο να μην την παρεις

Οπως κ θηλαστρο,μπιμπερο,αποστειρωτη.σε βαζουν στον πειρασμο

Αν θελεις να θηλασεις θα ενημερωθεις κ θα τα καταφερεις

Αν τομωρο θηλαζει δ μπορεις να ξερεις ποσο γαλα πινει.μετρας βρεγμενες πανες

Σε περιπτωση προωρου η που βρειτε πρβλμ με το βαρος τοτε παιρνεις,δ ειναι τοσο δυσκολο να βρεις

• Μου αρέσει 1

Γειά σας!! 

@Elpidaaa κουράγιο, δυστυχώς δεν μπορώ να σε συμβούλσυμβούλευσωιατί η κόρη μου τρώει όλα τα φαγητά, δεν την έχω πιέσει ποτέ.

πρίν από 44 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Η σύμβουλος θηλασμού μου είχε πει ότι το να πάρει ζυγαριά μια αγχώδης θηλαζουσα μαμά είναι ο,τι χειρότερο. Τα θηλαζοντα μωράκια παίρνουν βάρος με διαφορετικό τρόπο από ότι αυτά που τρέφονται με φόρμουλα κ μπορεί να περάσουν μέρες χωρίς να πάρει βάρος. Εσύ αν το ζυγισεις εκείνες τις μέρες κ δεις ότι δεν πήρε βάρος, θα πεις "δε χορταίνει με το γάλα μου, δώσε συμπλήρωμα" κ σιγά σιγά χάνεις τον θηλασμό. Η κόρη μου θηλαζε αποκλειστικά κ είχαμε θέματακια με την πρόσληψη βάρους σύμφωνα με τον παιδίατρο. Αλλά ήταν κ είναι υγιεστατη, απλά άργησε λίγο να πάρει τα πάνω της! Αν θέλεις πολύ να θηλασεις καλύτερα ενημερώσου Κ ψάξε βοήθεια για τον θηλασμό, όχι για ζυγαριά. Χειρότερα θα σε αγχωσει η ζυγαριά. Κ επίσης η καμπύλη βάρους που έχουν στο βιβλιάριο του παιδιού είναι για μη θηλαζοντα βρέφη μου είχε πει η σύμβουλος. 

Εγώ πάντως δεν θα ασχοληθώ με ζυγαριά , ο παιδίατρος ο,τι κάνει.. (Εκτός βέβαια αν προκύψει σοβαρό θέμα)

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ούτε συμπληρώματα δεν μπορούμε να του δώσουμε. Και ειδικά τώρα που έχει και ίωση έγινε απλησιαστος. Τα πάντα όλα του εξετάζουμε λόγο οτι έχει έντονα συμπτώματα κ Θέματα υγειας κληρονομικά . Κ ολα βγήκαν τώρα..... Χθες πχ λίγο μακαρονακι σκέτο έφαγε. Κ μια φορά δάγκωσε μπανάνα για βραδινό. Σήμερα που ξύπνησε με πονόλαιμο Επιτέλους 100 μλ γάλα ήπιε με μέλι. Αυτά προς το παρών . Πίνει ευτυχώς νεράκι. 

Δλδ αν εχει πυρετο δ θα του δωσετε φαρμακο;εστω με το ζορι,κ ας κλαψει.αν χρειαζεται συμπληρωματα θα το δεις σαν φαρμακο

Δυσκολη χρονικη στιγμη αλλα ευχομαι να τα ξεπερασετε ολα.εστω μια κουταλια

πρίν από 49 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Μην πάρεις!!! Εγώ γι'αυτόν τον λόγο Δεν πήρα! Απλά θηλαζα και περίμενα την παιδίατρο μας .Κ θηλαζα από το ένα στήθος. Άκου κ μας τις παλιές μεγάλη παγίδα είναι η ζυγαριά για τον θηλασμό :)

πρίν από 2 λεπτά , vikib είπε:

Δλδ αν εχει πυρετο δ θα του δωσετε φαρμακο;εστω με το ζορι,κ ας κλαψει.αν χρειαζεται συμπληρωματα θα το δεις σαν φαρμακο

Δυσκολη χρονικη στιγμη αλλα ευχομαι να τα ξεπερασετε ολα.εστω μια κουταλια

Εδώ ακριβώς έχουμε το θέμα λοιπόν! Και τώρα πυρετό έχει! Και πέρσι τα ίδια  είχαμε, δύο άτομα με το ζόρι τον κρατούσαμε κ του το δίναμε κ απλά το έκανε εμετό.... φυσικα  η παιδίατρος με καταλάβαινε γιατί ξέρει πολύ καλά τον γιο μου κ μας έλεγε να πάω στην κλινική της για βοήθεια με τις νοσοκόμες της στην χειρότερη . Δυστυχώς πολύ αντιδραστικός με ότι κάνεις.  Κ έτσι έχουμε τρελό θέμα ειδικά τώρα που είμαι έγκυος. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Μην πάρεις!!! Εγώ γι'αυτόν τον λόγο Δεν πήρα! Απλά θηλαζα και περίμενα την παιδίατρο μας .Κ θηλαζα από το ένα στήθος. Άκου κ μας τις παλιές μεγάλη παγίδα είναι η ζυγαριά για τον θηλασμό :)

Εδώ ακριβώς έχουμε το θέμα λοιπόν! Και τώρα πυρετό έχει! Και πέρσι τα ίδια  είχαμε, δύο άτομα με το ζόρι τον κρατούσαμε κ του το δίναμε κ απλά το έκανε εμετό.... φυσικα  η παιδίατρος με καταλάβαινε γιατί ξέρει πολύ καλά τον γιο μου κ μας έλεγε να πάω στην κλινική της για βοήθεια με τις νοσοκόμες της στην χειρότερη . Δυστυχώς πολύ αντιδραστικός με ότι κάνεις.  Κ έτσι έχουμε τρελό θέμα ειδικά τώρα που είμαι έγκυος. 

Ναι τωρα γινεται αντιληπτη η εκταση του προβληματος.παντως περυσι για σταγονες στη μυτη στην κορη μου την ξαπλωνα κατω,ανεβαινα πανω για να της κραταω τα ποδια,φυσικα δ καθομουν πανω στο παιδι,με ενα χερι κρατουσα τα δικα της κ με το αλλο εβαζα.ευτυχως μονο τις δυο πρωτες φορες,μετα συνηθισε

Γενικα παιρνει το φαρμακο μονη, αλλα κ τρωει,οποτε δ εχω κτ να προτεινω

Το φαρμακο μεσα σε νερο;

Δ ειμαι υπερ του να τρομαζουμε τα παιδια,αλλα αν δ συνεργαστει μπορει να χρειαστει να νοσηλευτει,δ νομιζω κτ τετοιο να το προτιμα,με τις ενεσεις κ τους ορους

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Και τώρα θα μιλήσει και η ασχετη..αμα τον καλοπιασεις? Δλδ αμα φας τοσες κουταλιες θα παμε παιδικη χαρα η θα σ παρω το ταδε παιχνίδι η τελοσπαντων να τον δελεασεις με κατι που ξέρεις πως λατρεύει.το ξέρω κακομαθαινουν ετσι αλλα πρέπει να φαει ...το αλλο που ισως θα δοκίμαζα εγω θα ηταν να τον αντιμετωπίσω σαν μεγαλο και να προσπαθήσω να του μιλησω? Να του εξηγήσω γτ πρέπει να φάει...το αλλο το ανθυγιεινό ειναι να το πήγαινα σ αυτα τα fast food που έχουν και παιδότοπο ...ολα αυτα βέβαια στα λογια μιας κ δεν εχω καμια εμπειρία μονο οτι θυμάμαι απο μενα παιδι..

%20url%5D

πρίν από 13 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Και τώρα θα μιλήσει και η ασχετη..αμα τον καλοπιασεις? Δλδ αμα φας τοσες κουταλιες θα παμε παιδικη χαρα η θα σ παρω το ταδε παιχνίδι η τελοσπαντων να τον δελεασεις με κατι που ξέρεις πως λατρεύει.το ξέρω κακομαθαινουν ετσι αλλα πρέπει να φαει ...το αλλο που ισως θα δοκίμαζα εγω θα ηταν να τον αντιμετωπίσω σαν μεγαλο και να προσπαθήσω να του μιλησω? Να του εξηγήσω γτ πρέπει να φάει...το αλλο το ανθυγιεινό ειναι να το πήγαινα σ αυτα τα fast food που έχουν και παιδότοπο ...ολα αυτα βέβαια στα λογια μιας κ δεν εχω καμια εμπειρία μονο οτι θυμάμαι απο μενα παιδι..

Είναι μωρό ακόμη δεν έχουμε λεκτική επικοινωνία.  Τον έχω πάει σε παιδότοπο 2 φορές και ούτε για πλάκα δεν έβαλε κάτι στο στόμα. Τα έχω δοκιμάσει όλα . Αλλά και πάλι επιμένω μιλάω... λέω χίλια δυο που του αρέσουν και απογοητεύομαι.  Δεν φταίει αυτός. ..μονο αυτός δεν φταίει. 

πρίν από 59 λεπτά , vikib είπε:

Ναι τωρα γινεται αντιληπτη η εκταση του προβληματος.παντως περυσι για σταγονες στη μυτη στην κορη μου την ξαπλωνα κατω,ανεβαινα πανω για να της κραταω τα ποδια,φυσικα δ καθομουν πανω στο παιδι,με ενα χερι κρατουσα τα δικα της κ με το αλλο εβαζα.ευτυχως μονο τις δυο πρωτες φορες,μετα συνηθισε

Γενικα παιρνει το φαρμακο μονη, αλλα κ τρωει,οποτε δ εχω κτ να προτεινω

Το φαρμακο μεσα σε νερο;

Δ ειμαι υπερ του να τρομαζουμε τα παιδια,αλλα αν δ συνεργαστει μπορει να χρειαστει να νοσηλευτει,δ νομιζω κτ τετοιο να το προτιμα,με τις ενεσεις κ τους ορους

Σταγόνες στην μυτούλα τώρα έτσι βάζω Ναι...αλλα το φάρμακο το βγάζει όπως είχα πει .με άσχημο τρόπο :-(  νερό χυμό κτλ δεν πίνει μόλις καταλάβει την γεύση.  Έχω βρει κ άλλες μανούλες κατά καιρούς που έχουν αυτά τα θέματα. Είναι να μην σου τύχει. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...