Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Μου λένε Αφού πίνει νερό που πίνει πολύ νερό κ Αφού παίζει δεν ανησυχούμε. Ε εγώ χθες που τον είχα 24 ώρες χωρίς φαγητό χαζεψα.  Νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς. Κ πατατάκια  να του δώσω μασάει κ τα φτύνει κ μπισκότα κ όλα 

κριμα ,στεναχωρο.πως γινεται να μην ανησυχεις αν ενα παιδακι ,ακομα και ενας μεγαλος δεν τρωει τιποτα?πως το λεει αυτο ενας γιατρος ?εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι μια διαιτα λιγο πιο αυστηρη να κανουμε χανουμε την μπαλα και γενικα πεφτει το συστημα.μακαρι να πανε ολα καλα.οι δικοι σου βοηθανε λιγο την κατασταση?

Το στομαχι μου σημερα με εκδικήθηκε.Εχω φαει οτι να ναι και με εχει πιασει καουρα φοβερή.Και για το  γάλα που γράφατε  ότι βοηθάει εμένα πάντα μου προξενούσε καούρες . σκατουλες !!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , ERIANTON είπε:

κριμα ,στεναχωρο.πως γινεται να μην ανησυχεις αν ενα παιδακι ,ακομα και ενας μεγαλος δεν τρωει τιποτα?πως το λεει αυτο ενας γιατρος ?εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι μια διαιτα λιγο πιο αυστηρη να κανουμε χανουμε την μπαλα και γενικα πεφτει το συστημα.μακαρι να πανε ολα καλα.οι δικοι σου βοηθανε λιγο την κατασταση?

Απλά γιατρός θέλει να μας δώσει αγωγή με βάση των αποτελεσμάτων κ λέει μετά τα χάπια θα στρώσει. Να αυτές τις μέρες έπρεπε να γίνει υπέρηχος κ αιματολογικές κ σήμερα μου έβγαλε ίωση .οπότε θα περιμένω να φύγει η ίωση και ξεκινάμε. Και ο ενδοκρινολογος τα ίδια ακριβώς μου λέει.  Ό άντρας μου σχολάει αργά..... δεν έχω άλλα άτομα για βοήθεια. 

Σήμερα κ χθες είχα χειρότερες μέρες της εγκυμοσύνης μου . Αύριο ευτυχώς έχω ραντεβού στον γυναικολόγο να δούμε το άλλο νινακι που μου έλειψε. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Απλά γιατρός θέλει να μας δώσει αγωγή με βάση των αποτελεσμάτων κ λέει μετά τα χάπια θα στρώσει. Να αυτές τις μέρες έπρεπε να γίνει υπέρηχος κ αιματολογικές κ σήμερα μου έβγαλε ίωση .οπότε θα περιμένω να φύγει η ίωση και ξεκινάμε. Και ο ενδοκρινολογος τα ίδια ακριβώς μου λέει.  Ό άντρας μου σχολάει αργά..... δεν έχω άλλα άτομα για βοήθεια. 

ευχομαι να καλυτερευση η κατάσταση.ενταξει αν εισαι μονη και αβοηθητη τι να λεμε ? καλυτερα να κοιταξεις και λιγο την ψυχολογικη σου κατάσταση γιατι θα εισαι χαλια και δεν θελουμε κατι τετοιο.ουτε για το  αγορακι σου ουτε για το εμβρυακι σου.κουραγιο κοριτσακι!!

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

1 ώρα πρίν, Αναστασία33 είπε:

Αχ πως τις σταματησες τις συσπασεις κι εγω δε μπορω; Αφου κι εγω ξαπλα ειμαι ολη μερα. Οι 38 εβδομαδες ειναι τελειομηνο μακαρι να τις εφτανα κι εγω...

Θα φτάσεις κορίτσι μου!! Σε θέλω πιο αισιόδοξη και δυνατή . 

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

ευχομαι να καλυτερευση η κατάσταση.ενταξει αν εισαι μονη και αβοηθητη τι να λεμε ? καλυτερα να κοιταξεις και λιγο την ψυχολογικη σου κατάσταση γιατι θα εισαι χαλια και δεν θελουμε κατι τετοιο.ουτε για το  αγορακι σου ουτε για το εμβρυακι σου.κουραγιο κοριτσακι!!

Αυτό δεν μπορώ να συμαζεψω τόσο καιρό ... την ψυχολογία μου. Όλο προσπαθώ να με ηρεμήσω εκεί που τα καταφέρνω.... σε μια στιγμή εξαντλήσεως πάλι ξεσπάσω ....... Ευχαριστώ για την στήριξη . :-(

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημέρα!!! Κάθε μέρα να είναι όλο καλύτερη !!!!

Έχει πάρει κανα κοριτσι αντιοξινα?Ή έστω κάτι άλλο εκτός  του γάλακτος που να βοηθαει στις καουρες?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Αχ πως τις σταματησες τις συσπασεις κι εγω δε μπορω; Αφου κι εγω ξαπλα ειμαι ολη μερα. Οι 38 εβδομαδες ειναι τελειομηνο μακαρι να τις εφτανα κι εγω...

Μου αύξησε το μαγνήσιο και νομίζω ότι το γεγονός ότι ηρέμησα από τη δουλειά  έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Επίσης κάνω μόνο όμορφες σκέψεις. Χαζεύω στο internet πραγματάκια για το μωρό, φτιάχνω σιγά σιγά τη λίστα με τα πράγματα που θα αγοράσουμε και τι θα δανειστούμε από φίλους. Τέλος, νιώθω πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα μου. Είμαστε σε μια από τις καλύτερες φάσεις που έχουμε περάσει. 

• Μου αρέσει 3

preg.png

Και μιας και αναφέρθηκα σε λίστες και αγορές έχω γράψει μια πλήρη λίστα με πράγματα. Εννοείται ότι δεν θα τα αγοράσω όλα αυτά και πολλά από αυτά μπορεί να μη χρειαστούν ποτέ. Ήθελα όμως να τα έχω κάπου συγκεντρωμένα προκειμένου να έχω επιλογές για αλλαγές σε δώρα που θα μου φέρουν και επίσης επιλογές σε πιθανά προβλήματα που θα παρουσιαστούν. 

Λαβέτες
Σελτεδάκια
Μπουρνουζοπετσέτες
Στρωματάκι αλλαξιέρας
Φορμάκια ολόσωμα
Φανελάκια κορμάκια
Φορμάκια με σούρα
Κρέμα αλλαγής πάνας
Ενυδατική κρέμα για μετά το μπάνιο
Sudocrem 
Σαμπουάν-Αφρόλουτρο βρεφικό
Φυσιολογικός ορός 
Γάζες αποστειρωμένες
Καθαρό οινόπνευμα
Μωρομάντηλα
Πάνες
Ψαλιδάκι νυχιών
Απορρυπαντικό βρεφικό ρούχων
Σαπούνι για μπιμπερό-πιπίλες
Σφουγγάρι για μπιμπερό
Μπιμπερό 
Πιπίλες
Αποστειρωτή
Μαξιλάρι θηλασμού
Λίκνο 
Καρότσι
Τσάντα αλλαξιέρα
Μπανάκι
Σεντόνια,κουβέρτα,πάπλωμα,πάντα κούνιας 
Πάνα αγκαλιάς,χασέ
Σουτιέν θηλασμού
Επιθέματα θηλασμού
Ενδοεπικοινωνία
Κουνουπιέρα
Χτένα μαλλιά
Θερμόμετρο
Depon βρεφικό σιρόπι
Σύριγγες 2,5 ml
Μάρσιπος
Ρηλάξ
Παιχνιδάκια
Καλάθι άπλυτα 
Κούνια-κρεββάτι
Υπνόσακος
Κρέμα στήθος
Καλάθι για άπλυτα του μωρού

preg.png

πρίν από 49 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα!!! Κάθε μέρα να είναι όλο καλύτερη !!!!

Έχει πάρει κανα κοριτσι αντιοξινα?Ή έστω κάτι άλλο εκτός  του γάλακτος που να βοηθαει στις καουρες?

Καλημέρα πως είστε? 

Ειρήνη μου για τις καουρες παίρνω χάπακι κάθε πρωί. Αν δεν το πάρω θα είμαι με καουρες ολη μέρα κ στο τέλος θα μου γυρισει εμετούς. Παιρνω, contoloc 40mg, δεν ξέρω αν υπάρχει εκεί!! 

Δώρα μου πως είστε σήμερα??? 

Αύριο εχω μια πολύ γεμάτη μέρα. Καταρχάς θα την βγάλω ολη μέρα στην κλινική!!!! Από τις 8 μέχρι τις 11 θα έχω την καμπύλη ζαχάρου. Μαζί με την καμπύλη εχω κι άλλες αναλύσεις οπου οταν τελειώσω με την καμπύλη αυτές θα είναι έτοιμες και θα της παω να της δει ο νεφρολογος. 

Σε όλους, αντε τους περισσότερους, σε εγκυμοσυνη φωσκωνουν πόδια, εμένα φουσκωσαν τα δακτυλα των χεριων μου. Το καλό είναι πως οταν σηκωθώ κ κανω ντους ξεφουσκώνουν. 

Μέχρι να τελειώσω από εκεί θα παω να παρω την μικρή από το σχολείο να την παρω να φαμε κ ξανα πίσω στην κλινική στις 4 για υπερυχο και τα αποτελέσματα της καμπύλης. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα πως είστε? 

Ειρήνη μου για τις καουρες παίρνω χάπακι κάθε πρωί. Αν δεν το πάρω θα είμαι με καουρες ολη μέρα κ στο τέλος θα μου γυρισει εμετούς. Παιρνω, contoloc 40mg, δεν ξέρω αν υπάρχει εκεί!! 

Αύριο εχω μια πολύ γεμάτη μέρα. Καταρχάς θα την βγάλω ολη μέρα στην κλινική!!!! Από τις 8 μέχρι τις 11 θα έχω την καμπύλη ζαχάρου. Μαζί με την καμπύλη εχω κι άλλες αναλύσεις οπου οταν τελειώσω με την καμπύλη αυτές θα είναι έτοιμες και θα της παω να της δει ο νεφρολογος. 

Σε όλους, αντε τους περισσότερους, σε εγκυμοσυνη φωσκωνουν πόδια, εμένα φουσκωσαν τα δακτυλα των χεριων μου. Το καλό είναι πως οταν σηκωθώ κ κανω ντους ξεφουσκώνουν. 

Μέχρι να τελειώσω από εκεί θα παω να παρω την μικρή από το σχολείο να την παρω να φαμε κ ξανα πίσω στην κλινική στις 4 για υπερυχο και τα αποτελέσματα της καμπύλης. 

ααα οκ οντως ολη μερα....

δεν το εχω ακουσει το χαπι που γραφεις.ελεγα πρωτα να χρησιμοποιησω κανα γιαγιαδιστικο γιατροσοφι.στον μεγαλο που εκανα καουρες 16 μερες πριν γεννησω εβαζα λιγο λεμονι με νερο και περναγε.τωρα που το ξαναεπιχειρησα ηταν καουρα με γευση λεμονιού. :(

πιεση μετρας καθολου?πως ηταν η πρωτη κρυαδα απο το σχολειο?

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα πως είστε? 

Καλα αποτελεσματα και σενα Μαριγουλα μου. Εχουν πρηστει τα δαχτυλα των χεριων μου απο το δευτερο μηνα. Ουτε τη βερα μου δε μπορω να φορεσω. Και δεν ξερω αν θα επανελθουν η θα μεινουν ετσι, να τη μεγαλωσω τουλαχιστον :-(

1 hour ago, palmoira είπε:

Και μιας και αναφέρθηκα σε λίστες και αγορές έχω γράψει μια πλήρη λίστα με πράγματα. Εννοείται ότι δεν θα τα αγοράσω όλα αυτά και πολλά από αυτά μπορεί να μη χρειαστούν ποτέ. Ήθελα όμως να τα έχω κάπου συγκεντρωμένα προκειμένου να έχω επιλογές για αλλαγές σε δώρα που θα μου φέρουν και επίσης επιλογές σε πιθανά προβλήματα που θα παρουσιαστούν. 

Λαβέτες
Σελτεδάκια
Μπουρνουζοπετσέτες
Στρωματάκι αλλαξιέρας
Φορμάκια ολόσωμα
Φανελάκια κορμάκια
Φορμάκια με σούρα
Κρέμα αλλαγής πάνας
Ενυδατική κρέμα για μετά το μπάνιο
Sudocrem 
Σαμπουάν-Αφρόλουτρο βρεφικό
Φυσιολογικός ορός 
Γάζες αποστειρωμένες
Καθαρό οινόπνευμα
Μωρομάντηλα
Πάνες
Ψαλιδάκι νυχιών
Απορρυπαντικό βρεφικό ρούχων
Σαπούνι για μπιμπερό-πιπίλες
Σφουγγάρι για μπιμπερό
Μπιμπερό 
Πιπίλες
Αποστειρωτή
Μαξιλάρι θηλασμού
Λίκνο 
Καρότσι
Τσάντα αλλαξιέρα
Μπανάκι
Σεντόνια,κουβέρτα,πάπλωμα,πάντα κούνιας 
Πάνα αγκαλιάς,χασέ
Σουτιέν θηλασμού
Επιθέματα θηλασμού
Ενδοεπικοινωνία
Κουνουπιέρα
Χτένα μαλλιά
Θερμόμετρο
Depon βρεφικό σιρόπι
Σύριγγες 2,5 ml
Μάρσιπος
Ρηλάξ
Παιχνιδάκια
Καλάθι άπλυτα 
Κούνια-κρεββάτι
Υπνόσακος
Κρέμα στήθος
Καλάθι για άπλυτα του μωρού

Τελεια η λιστα σου!!! Ζυγαρια δε βλεπω, δε θα παρουμε να το ζυγιζουμε και σπιτι;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου, μετρω 3 φορες την ημέρα πίεση και τέτοια πιεση ουτε στο όνειρο μου. 11/7 πινω κ χάπι. Ο νεφρολογο κατι με το ουρικο οξυ μου έλεγε. 

Ειναι περιεργο φουσκωμα, στα χέρια. Γισ να καταλάβετε δεν μπορώ να κλείσω το χέρι μου μετα το ντους ολα καλά μέχρι το άλλο πρωι. Αλλά με πονάει οι αρθρώσει των δακτυλων. 

Η πρώτη μέρα στο σχολείο μια χαρά, ήρθε πισω χωρίς παγουρινο. Το έχασε. Σήμερα έκανε το πρωί την δασκάλα!!!! Χαχαχαχα. Τον αερα να της πάρει κ αλλοίμονο της. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

1 hour ago, Marigula είπε:

Καλημέρα πως είστε? 

Καλημέρα κορίτσια. 

Κ μένα φουσκώνουν χέρια κ στις δύο εγκυμοσύνες μου . Αλλά και το πρόσωπο κ τα πόδια πρησμένα. Για καουρες γάλα με βοηθάει 

πρίν από 23 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλα αποτελεσματα και σενα Μαριγουλα μου. Εχουν πρηστει τα δαχτυλα των χεριων μου απο το δευτερο μηνα. Ουτε τη βερα μου δε μπορω να φορεσω. Και δεν ξερω αν θα επανελθουν η θα μεινουν ετσι, να τη μεγαλωσω τουλαχιστον :-(

Τελεια η λιστα σου!!! Ζυγαρια δε βλεπω, δε θα παρουμε να το ζυγιζουμε και σπιτι;

Όχι δεν νομίζω να χρειάζεται ζυγαριά ,θα κάνετε μετρήσεις στον γιατρό . Εμένα στις αρχές ερχόταν στο σπίτι με την ζυγαριά της. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Κ μένα φουσκώνουν χέρια κ στις δύο εγκυμοσύνες μου . Αλλά και το πρόσωπο κ τα πόδια πρησμένα. Για καουρες γάλα με βοηθάει 

Όχι δεν νομίζω να χρειάζεται ζυγαριά ,θα κάνετε μετρήσεις στον γιατρό . Εμένα στις αρχές ερχόταν στο σπίτι με την ζυγαριά της. 

Ειμαι τοσο αγχωδης που θα θελω οπωσδηποτε ζυγαρια και στο σπιτι :-P

tt1db33b

@ERIANTON απο αντιοξινα παίρνω gaviskon μόνο όταν έχω θέμα με καούρες περίπου μέρα παρά μέρα. Αλλά προσέχω για να μην παθαίνω παλινδρόμηση δηλαδή να μην τρώω πριν ξαπλώσω όχι ξινά όχι πολλά μπαχαρικά κλπ. 

Τα δάχτυλα του χεριού μου έχουν πριστει πολύ η βέρα δεν μπαίνει στο δεξι με τίποτα, βέβαια έχω βάλει και 9 κιλά μέχρι χτες οπότε παίζει κάποιο ρόλο . Τώρα που θα κρυώσει ο καιρός θα βελτιωθεί η κατάσταση με τα πρηξιματα ελπίζω.

MugJp2.png 

Καλημερα κοριτσια. Εμεις σταθερά. Μπορει ολη μερα να μην εχω σταγόνα κ το βραδυ να γεμίζω σερβιέτες με αμνιακό. Αυτο ειναι, το πηρα απόφαση. 

Μπηκα κ σε μια ομάδα στο φεις για γονεις που τα βρεφακια του ειναι εντατική κ πηρα πολυ κουραγιο. Διαβασα ιστορίες τόσες πολλες. 

Επισης μπηκα κ στην ομάδα θηλαστρο κ θηλασμός. Εχει πολυ ενδιαφέροντα πραγματα κ συμβουλές. 

• Μου αρέσει 4

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...