Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

μια χαρα θα γινουν ολα.αααα δεν μετραει η αρχικη ημερομηνια τοκετού?ουτε εξαμηνο οαεδ και κτλ

Οχι... απο την τοκετό 63 μερες μετα. Μονο. Ουτε 6μηνο του ΟΑΕΔ ουτε 15μερες αναρρωτικης. 

2 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Καλά αποτελέσματα @lizaki1111 , όταν αφορά την ασφάλεια του μωρού μια χαρά θα μπορέσουμε όλες να βάλουμε όρια. Τον άντρα μου δεν μπορώ με τίποτα να τον φανταστώ να κάνει αυτή την δουλειά , εγώ πιο εύκολα γίνομαι αυστηρή. Το σχολείο είναι λίγο επικίνδυνο αλλά θα τα καταφέρεις μία χαρά να μείνεις @Dwroulita85 μακριά από ασθένειες, η μαμά μου μου έλεγε ότι γύρισε στο σχολείο πριν σαραντησω εγώ και ο γιατρός της είχε δώσει οδηγίες τι να κάνει ακριβώς να μην κολλήσει τίποτα.. άλλες εποχές βέβαια αλλά μια χαρά τα κατάφερε. Εγω και τώρα όταν έχω  ιδιαίτερα  και ο άλλος  βήχει νευριάζω αλλά δεν μπορώ  να κάνω τίποτα. Καλή σχολική χρονιά σε οσες έχουν παιδάκια.

Εμας που θα ειναι πρόωρο ένας λόγος παρα πανω. Ειναι που ειμαι κ ειδικής αγωγής κ κανω με ενα ή δυο παιδακια κ σχεδον κολλητά. Μαλλον θα τα απολυμαίνω πρωτα κ θα φοράω μάσκα. Επίσης τα άρρωστα μικρά δεν θα τα κανω μαθημα. Δεν θα το ρισκάρω βρε κοριτσια. Λυπάμαι που το λεω, αλλα δεν γινεται. Κ εγω παντα παντα τα κολλάω ολα. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου κ καλη βδομαδα! 

Τωρα διάβαζα αυτα που γράφεται κ σκεφτομαι πως οταν με το καλο παμε σπίτι μας πρωτα ο θεος, θα το κανω φρουριο! Διάβαζα για την προωροτητα κ μην σε μια ομάδα στο φεις που να αναφέρουν ρητά. Θελει πολυ πολυ προσοχή για λοίμωξη. 

Κ μετα τα χριστουγεννα πρεπει να παω κ σχολείο. Παναγια μου πως θα τα καταφέρουμε. 

Καλημέρα!!! 

Δεν υπαρχει άδεια μητρότητας,? Ειδικά για τΗν προωροτητα? 

Εμάς εδώ είναι 18 εβδομάδες άδεια μητρότητας και μετα προσθέτουμε τοσες μέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς οταν είναι δυδιμα,) και τόσες άλλες κάθε 1 εβδομάδα που μένει το μωρό σε θερμοκοιτίδα.!!! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα!!! 

Δεν υπαρχει άδεια μητρότητας,? Ειδικά για τΗν προωροτητα? 

Εμάς εδώ είναι 18 εβδομάδες άδεια μητρότητας και μετα προσθέτουμε τοσες μέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς οταν είναι δυδιμα,) και τόσες άλλες κάθε 1 εβδομάδα που μένει το μωρό σε θερμοκοιτίδα.!!! 

Οχι Δυστυχως. Θα προσέχω παρα παρα παρα πολυ. 

1WWgp3.png

6 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου κ καλη βδομαδα! 

Τωρα διάβαζα αυτα που γράφεται κ σκεφτομαι πως οταν με το καλο παμε σπίτι μας πρωτα ο θεος, θα το κανω φρουριο! Διάβαζα για την προωροτητα κ μην σε μια ομάδα στο φεις που να αναφέρουν ρητά. Θελει πολυ πολυ προσοχή για λοίμωξη. 

Κ μετα τα χριστουγεννα πρεπει να παω κ σχολείο. Παναγια μου πως θα τα καταφέρουμε. 

Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Τα πηρα τα αποτελεσματα.Ευτυχως ειμαστε καλα .85, 140, 110.  Θα περιμενω βεβαια κ τηλεφωνο απο το γιατρο.

Μπραβο κοριτσι μου τελεια ειναι!!! :)

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

@Dwroulita85 μπορεί εκείνο τον καιρό να προσπαθήσεις να μην είσαι κολλητά, θα την βρεις την άκρη , έτσι κι αλλιώς μέχρι τότε θα έχετε βάλει και βάρος μπόλικο και θα είστε λίγο πιο άνετα 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

4 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Εσυ πως πας με τον τραχηλο κοριτσι;

Προς το παρόν καλά .20 του μηνός έχουμε ξανά ραντεβού με τον γιατρό. Αυτό που με βοήθησε πολύ είναι το ότι σταμάτησα τη δουλειά και έχω δει μεγάλη διαφορά. Δεν πονάω, δεν έχω πια συσπάσεις όλα πολύ καλά. Έπρεπε να είχα σταματήσει νωρίτερα τελικά. Βέβαια συνεχίζω το μαγνήσιο 3 φοβερές την ημέρα αλλά σταμάτησα την προγεστερόνη αμέσως μετά την περιδεση. Τελικά καλώς την κάναμε έχω ηρεμήσει λιγάκι αν και το καλύτερο σενάριο είναι να φτάσουμε στις 38 εβδομάδες και 2,5 κιλά και βέβαια καισαρική. Δεν με πειράζει καθόλου ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε και μια μικρή διάταση στο αριστερό νεφρό, ελπίζω να διορθωθεί με τον τοκετό αλλά ακόμη και αυτό να μη γίνει δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα το δούμε με υπέρηχο 2-3 ημέρες μετά τον τοκετό.Μετά από τόση ταλαιπωρία 4 χρόνια σχεδόν μου φαίνεται απίστευτο ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε το μωράκι μας!!! Γι αυτό αισιοδοξία σε όλες! 

• Μου αρέσει 5

preg.png

πρίν από 5 λεπτά , palmoira είπε:

Προς το παρόν καλά .20 του μηνός έχουμε ξανά ραντεβού με τον γιατρό. Αυτό που με βοήθησε πολύ είναι το ότι σταμάτησα τη δουλειά και έχω δει μεγάλη διαφορά. Δεν πονάω, δεν έχω πια συσπάσεις όλα πολύ καλά. Έπρεπε να είχα σταματήσει νωρίτερα τελικά. Βέβαια συνεχίζω το μαγνήσιο 3 φοβερές την ημέρα αλλά σταμάτησα την προγεστερόνη αμέσως μετά την περιδεση. Τελικά καλώς την κάναμε έχω ηρεμήσει λιγάκι αν και το καλύτερο σενάριο είναι να φτάσουμε στις 38 εβδομάδες και 2,5 κιλά και βέβαια καισαρική. Δεν με πειράζει καθόλου ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε και μια μικρή διάταση στο αριστερό νεφρό, ελπίζω να διορθωθεί με τον τοκετό αλλά ακόμη και αυτό να μη γίνει δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα το δούμε με υπέρηχο 2-3 ημέρες μετά τον τοκετό.Μετά από τόση ταλαιπωρία 4 χρόνια σχεδόν μου φαίνεται απίστευτο ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε το μωράκι μας!!! Γι αυτό αισιοδοξία σε όλες! 

Αχ πως τις σταματησες τις συσπασεις κι εγω δε μπορω; Αφου κι εγω ξαπλα ειμαι ολη μερα. Οι 38 εβδομαδες ειναι τελειομηνο μακαρι να τις εφτανα κι εγω...

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

On 10/9/2017 at 9:44 ΜΜ, ERIANTON είπε:

Ειναι Κυπριακο εθιμο μαλλον.Δεν το εχω ξαναακουσει.Και οταν το μωρο ειναι προωρακι τι γινεται?Ειναι υποχρεωτικο ας πουμε?Να σου πω και εγω αφορμη για τσακωμους οικογενειων το βλεπω.Τα ονοματα ειναι αυτα που εχει αποφασισει η μανουλα και ο μπαμπας ?

Δεν εχει φαει τιποτα ουτε ενα μπισκοτο?και εμενα κακοφαγος ηταν .εγω επεμενα...τωρα ακομα ολη μερα μας ακουνε να φωναζουμε "τρωγεεεεεεεεεεεε".Ουτε 22 κιλα στα 7,5 χρονια.Τα μωρα βεβαια εχουν και περιοδους που σταματανε να τρωνε ,που εχουν παραπανω γκρινια κτλ.αλμα αναπτυξης λεγεται αλλα αυτο συνηθως ειναι μεχρι 18 μηνων.προσπαθησε να επιμενεις χωρις να τρελενεσαι.εκτος αν ξεφυγει η κατασταση δεν τρωει τιποτα οποτε μιλα με γιατρο να σου πει.εγω ετσι και αλλιως θα μιλαγα αν εβλεπα οτι δεν τρωει τιποτα.δεν ξερω τι να σου πω.ισως φταιει και η εγκυμοσυνη που μας τρελενει παραπανω για το οτιδηποτε.η αληθεια ειναι οτι δεν εκλαψα ποτε επειδη δεν ετρωγε πιο πολυ εκανα βλακειες για να τον ξεγελασω,ααααα και σε αυτο το κομματι η μαμα μου ηταν κορυφη με το μονο αρνητικο οτι τον κυνηγαγε απο πισω σε ολο το σπιτι αλλα ετρωγε οτι και να του εδινε σε μεγαλες ποσοτητες.εγω δεν τον αφηνα ποτε να πηγαινοερχεται γιατι βαριομουν να τον κυνηγαω.

Καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια μας που θα πανε σχολειο αυριο !!!:)

Ναι υποτίθεται δεν περνάμε άλμα.  Όπως είχα πει μας βγήκαν θέματα υγείας και σίγουρα αυτό τον έχει κόψει την όρεξη τόσο πολύ. Ενάμιση χρόνο κάνω τα πάντα για να φάει. Αλλά τώρα έχει σφραγίσει το στόμα , από τον Αύγουστο έχει αλλάξει πολύ . Ειναι πολύ δύσκολος τόσες μέρες κάνεις δεν κατάφερε ούτε ένα κουτάλι να του δώσει . Κ μόνος φυσικά δεν θα φάει . Πίστεψε με στην θέση μου κάθε μάνα θα ξεσπούσε σε κλάματα. 

On 10/9/2017 at 10:05 ΜΜ, Marigula είπε:

Εμείς εδώ έχουμε τρεις ευχές. Της πρώτης ημέρας που αρκετοί το παραλοιπουν. Έρχεται ο ιερέας στην κλινική την πρώτη μέρα ζωης του μωρού κ δίνει ευχές. Στις 8 μέρες που το περνει κάποιος άλλος εκτός της μαμάς του για να πάρει το όνομά του. Το όνομα το αποφασιζουν οι γονείς και το λένε στο ατομο που θα το πάρει για να το πει στον ιερέα. 

(παρενθεση, και αν το άτομο δεν συμφωνεί με το όνομα του μωρού και το εκλησιασει με άλλο όνομα τότε εσύ θα το βαπτίσεις με το όνομα που του δωθηκε. Έτσι έκανε κ η θεία μου της νύμφης της, της είπαν άλλο όνομα, έδωσε στο μωρό αυτό που ήθελε και είπε ως δικαιολογία πως δεν άκουσε καλα). 

Μετά το μωρό, πάει στις 40 με την μητέρα του, όπου παίρνει τις ευχές του σαραντισμου. 

Ελπίδα μου, το πέρασα και το περνώ αυτό που λες. Από 3 μηνων. Μέχρι τον θηλασμό δεν ήθελε η μικρή μου. Ξέρω πως είναι, ειδικα όταν άτομα από το περιβάλλον σου σε κατακρίνουν κ το χειρότερο λένε τα δικά τους. 

Εγώ τι κάνω. 2.5 είπαμε η δικιά μου, θα φάει οτι αποφασίσει αυτή, οταν το θέλει. Τι κάνω δηλαδή. Κατά της 10 την ρωταω τι θέλει να φάει και της λεω διαφορά, πχ μπιφτέκι, ομελέτα, κοτόπουλο, πίτσα, πατατουλες κτλ. Θα μου αρχίσει δεν θέλω κτλ αλλά της επιμενω μέχρι να μου πει. Έτσι φτιάχνουμε αυτό που είπε μαζί και κάθομαι μαζί της κ τρώμε κ βλέπουμε και τηλεόραση. Αν δεν θελει τίποτα, γαλα με σοκολάτα.  Το βράδυ πάλι το ίδιο αλλα καθόμαστε όλοι στο τραπέζι κ τηςβσζω κ οτι τρωμε κ εμείς. 

Κοπελα μου, θέλει αρκετή υπομονή κσι και δυναμη. Οσο θέλει οπότε θέλει και ότι θέλει. Έχει μέρες που την βγάζει με 2 κουτιά τσιπς. Δεν είναι καλό αλλά αφου δεν θελει κάτι άλλο. Δεν θα καταφέρεις τίποτα με το πεισμα έκτος από κλάματα κσι των δυο, και αγχος. Επίσης κάτι που έκανα παρατήρηση, μην αγχώνεσαι γιατι το μεταφέρεις στο παιδί και κάνει ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που θέλεις. 

Αυτα που σου λεω  είναι συμπεράσματα που βγάλαμε πως θα διαχειριστουμε το θέμα φαγητό, μαζι με 4 παιδιατρους. 

Επίσης κάτι που έμαθα χθες, είναι οτι αν πλησιάζουν τα γενέθλια του ή έχουν περάσει αλλά ηταν κοντά, τα μωρά αλλάζουν κάποια συνήθεια όπως το φαγητό, ο ύπνος, συμπεριφορά κτλ. 

Αύριο πρώτη μέρα στο σχολείο, για να δούμε!!!! Τι μας περιμένει!!! 

Μόλις σήμερα σκεφτόμουν αυτό που είπες για τα γενέθλια!! Αμέσως μετά τα γενέθλια του ξεκίνησε το κακό. Κ εμένα δεν μιλάει ούτε ακούει κ ούτε συνεργάζεται για να κάνουμε όλα αυτά. Ειναι πολύ ζωηρό μωρό ούτε τηλεόραση δεν κοιτάζει ποτέ δεν έχει κάτσει κάπου 2 λεπτά. 

On 10/9/2017 at 10:47 ΜΜ, izambella είπε:

Και ο δικος μου δε τρώει αυτές τις μέρες .Μόνο γάλα και αυτό με το ζορε. Πήρες το γιατρό ?βασικά εγώ θα του κάνω μια ούρων για Ουρολοίμωξη.

Επίσης του κάνω κάθε 6 μήνες αίματος .Αφού είναι όλα καλά ,εκτός την αναιμια που μας έμεινε αμανατι,δεν ανησυχώ για το φαΐ όσο φαει και όποτε φάει.απλά για να μου φύγει από το μυαλό η ιδέα θα τουκάνω την εξέταση. 

Γιατρό έχω ζαλίσει όχι απλά πήρα. Γιατί έχουμε θέματα υγείας κ την  ενημέρωνω. Κόλαση γίνετε για να δώσω σίδηρο που έχει χαμηλή φεριτινη κτλ ......  Και τώρα πρέπει να κάνει υπέρηχο κ πάλι αιματολογικές.... το κείμενο μου κάθε μήνα αίμα δίνει έχω αγανακτήσει 

On 10/9/2017 at 11:05 ΜΜ, vikib είπε:

Περνανε φασεις τα παιδακια.κ αλματα κ στα δυο.αν γενικα εχεις ενα δυσκολο στο φαι παιδι ξερεις πως ειναι.απλα λογω εγκυμοσυνης το παιρνεις πιο βαρια.ηρεμια θελει,οχι πιεση,φυσικα προσφερεις οτι του αρεσει.ανα τακτα χρονικα διαστηματα του προσφερεις κ κτ.φυσικα καλο ειναι να τρωτε παρεα.απο κει κ περα αν περασουν 24-48ωρες κ δ φαει τπτ μιλας κ με παιδιατρο.να δειτε μηπως ειναι ιατρικος ο λογος,πχ μια στοματιτιδα.εναν αιματοκογικο ελεγχο,αν εχει ελλειψη βιτ μπορει να οφειλεται σε αυτο η ανορεξια

Έχει από όλα αυτά που ανέφερες γι'αυτό τραβαμε αυτά τα ζόρια :-( 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ναι υποτίθεται δεν περνάμε άλμα.  Όπως είχα πει μας βγήκαν θέματα υγείας και σίγουρα αυτό τον έχει κόψει την όρεξη τόσο πολύ. Ενάμιση χρόνο κάνω τα πάντα για να φάει. Αλλά τώρα έχει σφραγίσει το στόμα , από τον Αύγουστο έχει αλλάξει πολύ . Ειναι πολύ δύσκολος τόσες μέρες κάνεις δεν κατάφερε ούτε ένα κουτάλι να του δώσει . Κ μόνος φυσικά δεν θα φάει . Πίστεψε με στην θέση μου κάθε μάνα θα ξεσπούσε σε κλάματα. 

με γιατρο μιλησες?αν δεν εχει φαει τιπιτα πρεπει να μιλησεις οπωσδηποτε με κάποιον.το θεμα υγειας εχει να κάνει με το φαγητο.δηλαδη επηρεαζεται η διατροφικη του συμπεριφορα απο αυτο.ειμαι ευσυγκινητη και εγω αλλα αν δεν τρωει τοσες μερες θα το παρω να το παω καπου με το να κλαιμε δυστυχως δεν κανουμε τιποτα.το λεω σε σενα το ακούω  και εγω.κινητοποιησου 

4ywWp2.png

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό που γίνετε από τον Αύγουστο...σημετα ξύπνησε άρρωστο ... από το πρωί κόλαση γίνετε κ είμαι μόνη. Εμ αν δεν τρώει κιόλας...... 

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

με γιατρο μιλησες?αν δεν εχει φαει τιπιτα πρεπει να μιλησεις οπωσδηποτε με κάποιον.το θεμα υγειας εχει να κάνει με το φαγητο.δηλαδη επηρεαζεται η διατροφικη του συμπεριφορα απο αυτο.ειμαι ευσυγκινητη και εγω αλλα αν δεν τρωει τοσες μερες θα το παρω να το παω καπου με το να κλαιμε δυστυχως δεν κανουμε τιποτα.το λεω σε σενα το ακούω  και εγω.κινητοποιησου 

Βρε Ειρήνη μου αυτό λέω συνέχεια το παιδι έχει θέματα υγείας με δύο γιατρούς μιλάμε και τον έχουμε σε φάση εξετάσεων . Αλλά εγώ λόγο εγκυμοσύνης τα έχω χάσει 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

3 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Τα πηρα τα αποτελεσματα.Ευτυχως ειμαστε καλα .85, 140, 110.  Θα περιμενω βεβαια κ τηλεφωνο απο το γιατρο.

παρομοια εχουμε.μπραβο!!!

πρίν από 6 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό που γίνετε από τον Αύγουστο...σημετα ξύπνησε άρρωστο ... από το πρωί κόλαση γίνετε κ είμαι μόνη. Εμ αν δεν τρώει κιόλας...... 

Βρε Ειρήνη μου αυτό λέω συνέχεια το παιδι έχει θέματα υγείας με δύο γιατρούς μιλάμε και τον έχουμε σε φάση εξετάσεων . Αλλά εγώ λόγο εγκυμοσύνης τα έχω χάσει 

το καταλαβα αυτο ,ρωταω αν σχετιζεται με την διατροφη του αυτο το προβλημα.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

παρομοια εχυμε.μπδαβο!!!

το καταλαβα αυτο ,ρωταω αν σχετιζεται με την διατροφη του αυτο το προβλημα.

Μου λένε Αφού πίνει νερό που πίνει πολύ νερό κ Αφού παίζει δεν ανησυχούμε. Ε εγώ χθες που τον είχα 24 ώρες χωρίς φαγητό χαζεψα.  Νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς. Κ πατατάκια  να του δώσω μασάει κ τα φτύνει κ μπισκότα κ όλα 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...