Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Αφορμη για καυγά μου ακούγεται όλο αυτό , δεν ήξερα καν ότι γίνεται κάτι τέτοιο , ούτε ο άντρας μου το ξέρει οπότε δεν θα γίνει .. άσε που ακόμη λένε για το όνομα ενώ εμείς έχουμε αποφασίσει κάτι άλλο . 8 ημερών σίγουρα? 

Πολύ μικρό δεν είναι για να πηγαίνει σε μέρη χωρίς την μανούλα ? Ας μεγαλώσει λίγο και το βλέπουμε. 

Εμείς εδώ έχουμε τρεις ευχές. Της πρώτης ημέρας που αρκετοί το παραλοιπουν. Έρχεται ο ιερέας στην κλινική την πρώτη μέρα ζωης του μωρού κ δίνει ευχές. Στις 8 μέρες που το περνει κάποιος άλλος εκτός της μαμάς του για να πάρει το όνομά του. Το όνομα το αποφασιζουν οι γονείς και το λένε στο ατομο που θα το πάρει για να το πει στον ιερέα. 

(παρενθεση, και αν το άτομο δεν συμφωνεί με το όνομα του μωρού και το εκλησιασει με άλλο όνομα τότε εσύ θα το βαπτίσεις με το όνομα που του δωθηκε. Έτσι έκανε κ η θεία μου της νύμφης της, της είπαν άλλο όνομα, έδωσε στο μωρό αυτό που ήθελε και είπε ως δικαιολογία πως δεν άκουσε καλα). 

Μετά το μωρό, πάει στις 40 με την μητέρα του, όπου παίρνει τις ευχές του σαραντισμου. 

πρίν από 20 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Είναι 2 αλλά από την αρχή ήταν παραπολυ αρνητικός για το φαγητό. 

Ελπίδα μου, το πέρασα και το περνώ αυτό που λες. Από 3 μηνων. Μέχρι τον θηλασμό δεν ήθελε η μικρή μου. Ξέρω πως είναι, ειδικα όταν άτομα από το περιβάλλον σου σε κατακρίνουν κ το χειρότερο λένε τα δικά τους. 

Εγώ τι κάνω. 2.5 είπαμε η δικιά μου, θα φάει οτι αποφασίσει αυτή, οταν το θέλει. Τι κάνω δηλαδή. Κατά της 10 την ρωταω τι θέλει να φάει και της λεω διαφορά, πχ μπιφτέκι, ομελέτα, κοτόπουλο, πίτσα, πατατουλες κτλ. Θα μου αρχίσει δεν θέλω κτλ αλλά της επιμενω μέχρι να μου πει. Έτσι φτιάχνουμε αυτό που είπε μαζί και κάθομαι μαζί της κ τρώμε κ βλέπουμε και τηλεόραση. Αν δεν θελει τίποτα, γαλα με σοκολάτα.  Το βράδυ πάλι το ίδιο αλλα καθόμαστε όλοι στο τραπέζι κ τηςβσζω κ οτι τρωμε κ εμείς. 

Κοπελα μου, θέλει αρκετή υπομονή κσι και δυναμη. Οσο θέλει οπότε θέλει και ότι θέλει. Έχει μέρες που την βγάζει με 2 κουτιά τσιπς. Δεν είναι καλό αλλά αφου δεν θελει κάτι άλλο. Δεν θα καταφέρεις τίποτα με το πεισμα έκτος από κλάματα κσι των δυο, και αγχος. Επίσης κάτι που έκανα παρατήρηση, μην αγχώνεσαι γιατι το μεταφέρεις στο παιδί και κάνει ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που θέλεις. 

Αυτα που σου λεω  είναι συμπεράσματα που βγάλαμε πως θα διαχειριστουμε το θέμα φαγητό, μαζι με 4 παιδιατρους. 

Επίσης κάτι που έμαθα χθες, είναι οτι αν πλησιάζουν τα γενέθλια του ή έχουν περάσει αλλά ηταν κοντά, τα μωρά αλλάζουν κάποια συνήθεια όπως το φαγητό, ο ύπνος, συμπεριφορά κτλ. 

Αύριο πρώτη μέρα στο σχολείο, για να δούμε!!!! Τι μας περιμένει!!! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Είναι 2 αλλά από την αρχή ήταν παραπολυ αρνητικός για το φαγητό. 

Και ο δικος μου δε τρώει αυτές τις μέρες .Μόνο γάλα και αυτό με το ζορε. Πήρες το γιατρό ?βασικά εγώ θα του κάνω μια ούρων για Ουρολοίμωξη.

Επίσης του κάνω κάθε 6 μήνες αίματος .Αφού είναι όλα καλά ,εκτός την αναιμια που μας έμεινε αμανατι,δεν ανησυχώ για το φαΐ όσο φαει και όποτε φάει.απλά για να μου φύγει από το μυαλό η ιδέα θα τουκάνω την εξέταση. 

πρίν από 11 λεπτά , palmoira είπε:

Ιασώ ή Ρέα δεν έχουμε καταλήξει ακόμη. Ο γιατρός μου συνεργαζεται και με τα δυο. 

Πρεπει να το ρωτησω αυτο που ειπες πριν. Εχουμε δικαιωμα να ζητησουμε να βγουν ολοι οι επισκεπτες απο το δωματιο ενω ειναι ωρα επισκεπτηριου;

tt1db33b

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Δεν μου τρώει το μωρό βρε κορίτσια..... Δεν ξέρω τι να κάνω εκτός από τα κλάματα που βάζω.  Πώς να το δω το θέμα? Εσείς πως θα νιώθατε αν το μωρό σας ήταν με άδειο στομάχι από το πρωί που ξύπνησε . Εκεί που πάω να με χαλαρώσω του μαγειρεύω όλη μέρα κάτι νέο μπας κ φάει... μετά πάλι γίνομαι ράκος επίδη ούτε καν δοκιμάζει. Δεν θέλω συμβουλές πως να τον ταΐσω.  Αλλά πως να το διαχειριστώ να μην φτάνω στα άκρα ψυχολογικά. Δεν θέλω να ξυπνάω το πρωί! Τόσο χάλια 

Όσο  για τα μικρόβια που λέγατε. Ευτυχώς στην κλινική που γέννησα δεν δίνουν το μωρό στα χέρια το δείχνουν από μακριά την ώρα του επισκεπτήριου. Φυσικά αν θέλει η μανούλα το δίνει όπου θέλει κ όσο θέλει αρκεί να το πει . Και μετά το επισκεπτήριο σφουγγαριζουν ανοίγουν τα παράθυρα...κ μετά σου φέρνουν κανονικά το μωρούλι.  Μέχρι εκεί όλα τέλεια ... Το κακό ξεκινάει όταν πας στο σπίτι κ έχεις την πεθερά που σου πάει κόντρα ακόμη κ στο πλύσιμο των  χεριών ! Πάλι χαμός θα γίνει... 

Περνανε φασεις τα παιδακια.κ αλματα κ στα δυο.αν γενικα εχεις ενα δυσκολο στο φαι παιδι ξερεις πως ειναι.απλα λογω εγκυμοσυνης το παιρνεις πιο βαρια.ηρεμια θελει,οχι πιεση,φυσικα προσφερεις οτι του αρεσει.ανα τακτα χρονικα διαστηματα του προσφερεις κ κτ.φυσικα καλο ειναι να τρωτε παρεα.απο κει κ περα αν περασουν 24-48ωρες κ δ φαει τπτ μιλας κ με παιδιατρο.να δειτε μηπως ειναι ιατρικος ο λογος,πχ μια στοματιτιδα.εναν αιματοκογικο ελεγχο,αν εχει ελλειψη βιτ μπορει να οφειλεται σε αυτο η ανορεξια

10 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Πρεπει να το ρωτησω αυτο που ειπες πριν. Εχουμε δικαιωμα να ζητησουμε να βγουν ολοι οι επισκεπτες απο το δωματιο ενω ειναι ωρα επισκεπτηριου;

Καλημερα κοριτσια μου! Πως ειστε? 

Ναι Αναστασια μου μπορεις. Ετσι ηξερα και θα το διευκρινησω παλι οταν παω στο Ιασω.Και εγω τεινω να ζητησω rooming in οποτε μπορει να μην θελω να θηλαζω μπροστα στον ξαδερφο της διπλανης.Ενας συνοδος το καταλαβαινω αλλα μεχρι εκει.Αν δεν συμορφωνονται θα ζητησω απο την προισταμενη να τους μιλησει.

Σημερα ειμαι στο μικροβιολογικο για την καμπυλη.Ελπιζω ολα να πανε καλα.

• Μου αρέσει 3

RaMVp2.png

πρίν από 1 λεπτό , lizaki1111 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Πως ειστε? 

Ναι Αναστασια μου μπορεις. Ετσι ηξερα και θα το διευκρινησω παλι οταν παω στο Ιασω.Και εγω τεινω να ζητησω rooming in οποτε μπορει να μην θελω να θηλαζω μπροστα στον ξαδερφο της διπλανης.Ενας συνοδος το καταλαβαινω αλλα μεχρι εκει.Αν δεν συμορφωνονται θα ζητησω απο την προισταμενη να τους μιλησει.

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!! Καλά αποτελέσματα Λιζάκι μου!!! Κι εγω ετσι λεω αλλα εκεινη την ωρα φοβαμαι οτι θα ντραπω να το πω.

tt1db33b

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!! Καλά αποτελέσματα Λιζάκι μου!!! Κι εγω ετσι λεω αλλα εκεινη την ωρα φοβαμαι οτι θα ντραπω να το πω.

Ευχαριστω κοριτσακι μου.Σε καταλαβαινω.Αυτο μας το ειπαν και στο σεμιναριο που πηγα το Σαββατο, καποια πραγματα πρεπει να τα απαιτουμε για το καλο του παιδιου μας.Αν δεν μπορουμε εμεις ας το κανει ο συζυγος στην τελικη.Ενας απο τους ρολους του ειναι να μας προστατευει:)

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Καλή μέρα!!!Καλη εβδομάδα σε ολη την παρεα!!

πρίν από 38 λεπτά , lizaki1111 είπε:

καλα αποτελεσματα Λιζακι!!Σημερα   βγουν τα αποτελέσματα?

πρίν από 31 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Ευχαριστω κοριτσακι μου.Σε καταλαβαινω.Αυτο μας το ειπαν και στο σεμιναριο που πηγα το Σαββατο, καποια πραγματα πρεπει να τα απαιτουμε για το καλο του παιδιου μας.Αν δεν μπορουμε εμεις ας το κανει ο συζυγος στην τελικη.Ενας απο τους ρολους του ειναι να μας προστατευει:)

προσωπικά εγω μπορω να κανω μια παρατήρηση και να τσακωθω και ολα οταν αφορα εμενα.Δεν μπορω ομως ουτε θελω να διανοηθω το. αντρα μου να λεει σε καποιον περνα εξω απο το δωματιο.δεν μου αρεσει.αν εχει ν κανει με ιατρικες πράξεις σε οτι αφορα τα παιδια του βεβαια κοβει κεφαλια.και γενικα οτι αψορα τα παιδια του.οχι οτι αφηνω κατι να φτασει σε εκεινον συνήθως τα διαικπερεων μονη μου χαχα,οσαν βεληγκεκας

Δωρουλα μου τι κανεις πως παει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου κ καλη βδομαδα! 

Τωρα διάβαζα αυτα που γράφεται κ σκεφτομαι πως οταν με το καλο παμε σπίτι μας πρωτα ο θεος, θα το κανω φρουριο! Διάβαζα για την προωροτητα κ μην σε μια ομάδα στο φεις που να αναφέρουν ρητά. Θελει πολυ πολυ προσοχή για λοίμωξη. 

Κ μετα τα χριστουγεννα πρεπει να παω κ σχολείο. Παναγια μου πως θα τα καταφέρουμε. 

1WWgp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Τωρα διάβαζα αυτα που γράφεται κ σκεφτομαι πως οταν με το καλο παμε σπίτι μας πρωτα ο θεος, θα το κανω φρουριο! Διάβαζα για την προωροτητα κ μην σε μια ομάδα στο φεις που να αναφέρουν ρητά. Θελει πολυ πολυ προσοχή για λοίμωξη. 

Κ μετα τα χριστουγεννα πρεπει να παω κ σχολείο. Παναγια μου πως θα τα καταφέρουμε. 

μια χαρα θα γινουν ολα.αααα δεν μετραει η αρχικη ημερομηνια τοκετού?ουτε εξαμηνο οαεδ και κτλ

4ywWp2.png

πρίν από 42 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλή μέρα!!!Καλη εβδομάδα σε ολη την παρεα!!

καλα αποτελεσματα Λιζακι!!Σημερα   βγουν τα αποτελέσματα?

προσωπικά εγω μπορω να κανω μια παρατήρηση και να τσακωθω και ολα οταν αφορα εμενα.Δεν μπορω ομως ουτε θελω να διανοηθω το. αντρα μου να λεει σε καποιον περνα εξω απο το δωματιο.δεν μου αρεσει.αν εχει ν κανει με ιατρικες πράξεις σε οτι αφορα τα παιδια του βεβαια κοβει κεφαλια.και γενικα οτι αψορα τα παιδια του.οχι οτι αφηνω κατι να φτασει σε εκεινον συνήθως τα διαικπερεων μονη μου χαχα,οσαν βεληγκεκας

Δωρουλα μου τι κανεις πως παει?

Και εγω ετσι ειμαι Ειρηνακι μου.Δεν εχουν ομως ολες οι κοπελες τον ιδιο χαρακτηρα γι'αυτο ειπαν αν δεν μπορουν ας το κανει ο συζυγος.Ας κανει κατι και αυτος στο μαιευτηριο.χα!χα!

Ναι σημερα μου ειπαν. Μολις εκανα την τελευταια μετρηση!!!!

πρίν από 15 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ολα θα γινουν κοριτσι μου.Ο μπεμπης μας να ειναι καλα και ολα θα μπουν σε σειρα.Δυσκολα ναι αλλα θα τα καταφερετε!

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

πρίν από 15 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Και εγω ετσι ειμαι Ειρηνακι μου.Δεν εχουν ομως ολες οι κοπελες τον ιδιο χαρακτηρα γι'αυτο ειπαν αν δεν μπορουν ας το κανει ο συζυγος.Ας κανει κατι και αυτος στο μαιευτηριο.χα!χα!

Ναι σημερα μου ειπαν. Μολις εκανα την τελευταια μετρηση!!!!

Ολα θα γινουν κοριτσι μου.Ο μπεμπης μας να ειναι καλα και ολα θα μπουν σε σειρα.Δυσκολα ναι αλλα θα τα καταφερετε!

αντε καλα να πανε ολα κοριτσακι!

4ywWp2.png

Καλά αποτελέσματα @lizaki1111 , όταν αφορά την ασφάλεια του μωρού μια χαρά θα μπορέσουμε όλες να βάλουμε όρια. Τον άντρα μου δεν μπορώ με τίποτα να τον φανταστώ να κάνει αυτή την δουλειά , εγώ πιο εύκολα γίνομαι αυστηρή. Το σχολείο είναι λίγο επικίνδυνο αλλά θα τα καταφέρεις μία χαρά να μείνεις @Dwroulita85 μακριά από ασθένειες, η μαμά μου μου έλεγε ότι γύρισε στο σχολείο πριν σαραντησω εγώ και ο γιατρός της είχε δώσει οδηγίες τι να κάνει ακριβώς να μην κολλήσει τίποτα.. άλλες εποχές βέβαια αλλά μια χαρά τα κατάφερε. Εγω και τώρα όταν έχω  ιδιαίτερα  και ο άλλος  βήχει νευριάζω αλλά δεν μπορώ  να κάνω τίποτα. Καλή σχολική χρονιά σε οσες έχουν παιδάκια.

• Μου αρέσει 3

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...