Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Οχι δεν ισχύει αυτο το Παπανικολάου. Δεν κανουμε καν φύλαξη για μας. 

Ειναι καθαρά εθελοντικό κ δεν ειναι απαραίτητα για σενα η το παιδι σου. Σώζονται ετσι ζωές. Εμεις απλα θα το κανουμε δωρεά. Οπως οταν δίνουμε αιμα. 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΥΛΑΞΗ

Οικογενειακή Φύλαξη
Το δείγμα ανήκει στο παιδί και στην οικογένειά του
Η διαδικασία ελέγχου, απομόνωσης και φύλαξης γίνεται έναντι αμοιβής
Η οικογένεια ενημερώνεται πάντα με επίσημο πιστοποιητικό για την επιτυχή φύλαξη του δείγματος
Το δείγμα είναι άμεσα διαθέσιμο προς χρήση, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας
Δεν υπάρχουν έξοδα ανάκτησης του δείγματος εάν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί
Οι πιθανότητες επιβίωσης μετά από μεταμόσχευση όπου χρησιμοποιήθηκε μόσχευμα από συγγενή δότη (π.χ. αδερφό ή αδερφή) είναι πολύ υψηλότερες, από ότι εάν χρησιμοποιηθεί μόσχευμα από άγνωστο, μη συγγενικό δότη, με την ίδια συμβατότητα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑ
Δημόσια ΔωρεάΔ
Το δέιγμα δωρίζεται και η οικογενεια παύει να έχει οποιοδήποτε δικαίωμα πάνω σε αυτό
Το δείγμα φυλάσσεται δωρεάν
Η οικογένεια δεν ενημερώνεται για το αν το δείγμα φυλάχθηκε ή όχι
Όταν μια οικογένεια δωρίζει ΟΠΑ σε μια δημόσια τράπεζα δε της δίνεται καμία προτεραιότητα έναντι άλλων ασθενών για ανεύρεση συμβατού μοσχεύματος στο μέλλον. Το 1/3 των ασθενών που αναζητούν συμβατό μόσχευμα ανά τον κόσμο δε βρίσκουν ποτέ
Τα εξοδα ανάκτησης του δείγματος ΟΠΑ για μεταμόσχευση ανέρχονται σε 20.000-25.000 Ευρώ, όταν αυτό βρεθεί
Όταν κάποιος δέχεται μόσχευμα από άγνωστο δότη, οι πιθανότητες να εμφανίσει τη νόσο του μοσχεύματος κατά του ασθενή ειναι περισσότερες

καποια στιγμη που βρέθηκα στο παιδων σκεφτηκα να παω πισω που ηταν το ογκολογικι που δινεις δειγμα με το σαλιο και αν βρεθείς συμβατος με καποιο παιδακι που εχει αναγκη πας και δινεις αιμοποιητικα κυτταρα .για καποιο λογο το ξεχασα και αυτο να το πραγματοποιήσω.αυτο νομιζω ειναι πιο λογικο για μενα.απο τα δείγματα  το 55 τοις εκατο απορρίπτονται.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ πάντως σκοπεύω να γίνω bitch σ αυτό το θέμα. Ένας σύνοδος ανά κρεββάτι , οι επισκέπτες έξω όταν θηλάζω και τα επισκεπτήρια στο σαλόνι. Ας πουν ότι θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου προέχει η ασφάλεια του μωρού. Στην ανάγκη θα κάνω παράπονα στην προϊσταμένη ορόφου. Όλοι όσοι έρχονται να δουν το μωρό καλοδεχούμενοι είναι και επειδή μας αγαπάνε το κάνουν αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι προέχει η ηρεμία και υγεία και του μωρού και της μητέρας. Το Δεκέμβριο θα κυκλοφορούν ένα σωρό ιώσεις και ασθένειες και θα σκεφτώ μη με παρεξηγήσει η θεία ή ο επισκέπτης της διπλανής?

Σε ποιο μαιευτηριο θα εισαι;

tt1db33b

πρίν από 57 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ πάντως σκοπεύω να γίνω bitch σ αυτό το θέμα. Ένας σύνοδος ανά κρεββάτι , οι επισκέπτες έξω όταν θηλάζω και τα επισκεπτήρια στο σαλόνι. Ας πουν ότι θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου προέχει η ασφάλεια του μωρού. Στην ανάγκη θα κάνω παράπονα στην προϊσταμένη ορόφου. Όλοι όσοι έρχονται να δουν το μωρό καλοδεχούμενοι είναι και επειδή μας αγαπάνε το κάνουν αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι προέχει η ηρεμία και υγεία και του μωρού και της μητέρας. Το Δεκέμβριο θα κυκλοφορούν ένα σωρό ιώσεις και ασθένειες και θα σκεφτώ μη με παρεξηγήσει η θεία ή ο επισκέπτης της διπλανής?

Είναι ενα θέμα ρε κορίτσια που δεν θέλω να σκέφτομαι!!! Όπως και ποιος θα πάρει τα μωρά στην εκκλησία στις 8 μέρες!!!! Βγαίνει η πίεση μου στα 20!!!

Στην μικρή μου είπα ξεκάθαρα οχι επισκέπτες την πρώτη μέρα! Η μητέρα μου το κράτησε κ οποιος επςρνε τηλ έλεγε αφηστε την να ηρεμήσει ελάτε αύριο. Η πεθερά μου, κάλεσε ολο το συγγενολοι έφεραν ΟΛΟΙ γλυκά και κερνουνταν αναμεταξύ τους και ολο τον όροφο! Ήθελα να κοιμηθώ να ξεκουραστω, τίποτα. Σε κάθε 2-3 ώρες μου εφερναν την μικρή για θηλασμό. Ειχα πει ομως στις νοσοκομες, βγαίνουν ολοι εξω κ έχεις το μωρό σκεπασμενο. Δεν σταματάς σε κανένα! 

Ηταν οτι χειρότερο!!! Γύρω στο μεσημέρι δεν αντεξα επαθα κριση πανικού κ ετσι τους έβγαλαν ολους εξω. 4 μέρες καθησα μετα, στο δωμάτιο έμπαιναν για ενα λεπτο και μετα έξω! Ειχα και την κουρτίνα τραβηγμένη. Με ειπαν στιμμενη, απομακρη, κτλ κτλ αλλα συγνώμη! Ασε που οταν έβλεπα οτι δεν με σήκωνε το κλίμα, εφευγα κ πηγαινα στο δωμάτιό θηλασμου κ καθόμουν εκει με τις ώρες. 

Σπίτι απαγορευσα επισκέψεις για 40 μέρες. 

Έτσι είπα θα κανω κ τώρα. 

Τώρα μένει το ετοιμοπόλεμο θέμα, ποιος θα πάρει τα μωρά εκκλησία στις 8 μέρες !!! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Marigula είπε:

Είναι ενα θέμα ρε κορίτσια που δεν θέλω να σκέφτομαι!!! Όπως και ποιος θα πάρει τα μωρά στην εκκλησία στις 8 μέρες!!!! Βγαίνει η πίεση μου στα 20!!!

Στην μικρή μου είπα ξεκάθαρα οχι επισκέπτες την πρώτη μέρα! Η μητέρα μου το κράτησε κ οποιος επςρνε τηλ έλεγε αφηστε την να ηρεμήσει ελάτε αύριο. Η πεθερά μου, κάλεσε ολο το συγγενολοι έφεραν ΟΛΟΙ γλυκά και κερνουνταν αναμεταξύ τους και ολο τον όροφο! Ήθελα να κοιμηθώ να ξεκουραστω, τίποτα. Σε κάθε 2-3 ώρες μου εφερναν την μικρή για θηλασμό. Ειχα πει ομως στις νοσοκομες, βγαίνουν ολοι εξω κ έχεις το μωρό σκεπασμενο. Δεν σταματάς σε κανένα! 

Ηταν οτι χειρότερο!!! Γύρω στο μεσημέρι δεν αντεξα επαθα κριση πανικού κ ετσι τους έβγαλαν ολους εξω. 4 μέρες καθησα μετα, στο δωμάτιο έμπαιναν για ενα λεπτο και μετα έξω! Ειχα και την κουρτίνα τραβηγμένη. Με ειπαν στιμμενη, απομακρη, κτλ κτλ αλλα συγνώμη! Ασε που οταν έβλεπα οτι δεν με σήκωνε το κλίμα, εφευγα κ πηγαινα στο δωμάτιό θηλασμου κ καθόμουν εκει με τις ώρες. 

Σπίτι απαγορευσα επισκέψεις για 40 μέρες. 

Έτσι είπα θα κανω κ τώρα. 

Τώρα μένει το ετοιμοπόλεμο θέμα, ποιος θα πάρει τα μωρά εκκλησία στις 8 μέρες !!! 

γιατι τα πατε στις 8 μερες εκκλησια?

4ywWp2.png

Κανείς δεν θα πάει το μωρό μου πουθενά στις 8 μέρες, ούτε ποτέ άλλοτε αν δεν θέλω . Καλύτερα βέβαια να έρθουν στο μαιευτήριο παρά στο σπίτι μετά , γενικά έχουν να γίνουν πολλές κουβέντες με τους συγγενείς ελπίζω να καταλάβουν.

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Alzira είπε:

Κανείς δεν θα πάει το μωρό μου πουθενά στις 8 μέρες, ούτε ποτέ άλλοτε αν δεν θέλω . Καλύτερα βέβαια να έρθουν στο μαιευτήριο παρά στο σπίτι μετά , γενικά έχουν να γίνουν πολλές κουβέντες με τους συγγενείς ελπίζω να καταλάβουν.

Mια χαρα σε βλεπω ετοιμη για ολα!!και εγω αυτης της αποψης ημουν και ειμαι φυσικα,το κακο ειναι οτι εγω τα ξεχασα ολα στις 39 μερες του μωρου , που χτυπησε  με την μηχανη του ο αντρας. μου φωναξα την πεθερα τη;ς παρατησα το λεχουδι μου και  οπου φυγει φυγει.ουτε που ειναι τα γαλατα δεν τις ειπα πανω στην θολουρα μου.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Εγω σκεφτομαι τις επισκεψεις να τις δεχομαι εξω απτο δωματιο στο σαλονακι, τωρα αν εχω το παιδι rooming in  θα μπορω να το αφησω στις μαιες; αν οχι μαλλον θα φανε ακυρο οι επισκεπτες ή ενας ενας με μασκουλα 2-3 λεπτακια και τα λεμε μετα απο κανα μηνα να παρει τα πανω του το μωρο.

Για τη δωρεα, αυτο με το κοστος ανακτησης δε το ηξερα. Ανακτηση του δικου σου δειγματος; Γενικα αυτα τα πραγματα δε τα καλυπτει το ταμειο; παντως και γω προς δωρεα κατευθυνομαι, ισως κρατησω τα μεσεγχυματικα κυτταρα για δικη μας χρηση στη δημοσια τραπεζα. 

tt1da0a6

Εγω σκεφτομαι τις επισκεψεις να τις δεχομαι εξω απτο δωματιο στο σαλονακι, τωρα αν εχω το παιδι rooming in  θα μπορω να το αφησω στις μαιες; αν οχι μαλλον θα φανε ακυρο οι επισκεπτες ή ενας ενας με μασκουλα 2-3 λεπτακια και τα λεμε μετα απο κανα μηνα να παρει τα πανω του το μωρο.

Για τη δωρεα, αυτο με το κοστος ανακτησης δε το ηξερα. Ανακτηση του δικου σου δειγματος; Γενικα αυτα τα πραγματα δε τα καλυπτει το ταμειο; παντως και γω προς δωρεα κατευθυνομαι, ισως κρατησω τα μεσεγχυματικα κυτταρα για δικη μας χρηση στη δημοσια τραπεζα. 

tt1da0a6

πρίν από 20 λεπτά , ERIANTON είπε:

Mια χαρα σε βλεπω ετοιμη για ολα!!και εγω αυτης της αποψης ημουν και ειμαι φυσικα,το κακο ειναι οτι εγω τα ξεχασα ολα στις 39 μερες του μωρου , που χτυπησε  με την μηχανη του ο αντρας. μου φωναξα την πεθερα τη;ς παρατησα το λεχουδι μου και  οπου φυγει φυγει.ουτε που ειναι τα γαλατα δεν τις ειπα πανω στην θολουρα μου.

Αλλά δεδομένα απαιτούν άλλες αποφάσεις λογικό μου φαίνεται. 

MugJp2.png 

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

γιατι τα πατε στις 8 μερες εκκλησια?

Για την ονοματοδοσια του μωρού! Το μωρό πάει στις 8, ως συνήθως με καποιο δικό του, οχι με την μητέρα του, όπου ο ιερέας διαβάζει ευχή κ του δίνει όνομα. 

Και δίνεται μάχη ποιος θα το πάρει. Στην μικρή μου είπα θα το πάρει η μαμά μου, και έγινε ο χαμός για να το πάρει η πεθερά. Είχα ενα σπασιμο νευρων από τον 6 μηναν. Μέχρι που ειπα δεν θα πάει το μωρό κ τέλος. Τώρα κάνεις δεν τόλμησε να πει κουβέντα αλλά είμαι σίγουρη πως μου τα φυλάει. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Marigula είπε:

Για την ονοματοδοσια του μωρού! Το μωρό πάει στις 8, ως συνήθως με καποιο δικό του, οχι με την μητέρα του, όπου ο ιερέας διαβάζει ευχή κ του δίνει όνομα. 

Και δίνεται μάχη ποιος θα το πάρει.

Αφορμη για καυγά μου ακούγεται όλο αυτό , δεν ήξερα καν ότι γίνεται κάτι τέτοιο , ούτε ο άντρας μου το ξέρει οπότε δεν θα γίνει .. άσε που ακόμη λένε για το όνομα ενώ εμείς έχουμε αποφασίσει κάτι άλλο . 8 ημερών σίγουρα? 

Πολύ μικρό δεν είναι για να πηγαίνει σε μέρη χωρίς την μανούλα ? Ας μεγαλώσει λίγο και το βλέπουμε. 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Δεν μου τρώει το μωρό βρε κορίτσια..... Δεν ξέρω τι να κάνω εκτός από τα κλάματα που βάζω.  Πώς να το δω το θέμα? Εσείς πως θα νιώθατε αν το μωρό σας ήταν με άδειο στομάχι από το πρωί που ξύπνησε . Εκεί που πάω να με χαλαρώσω του μαγειρεύω όλη μέρα κάτι νέο μπας κ φάει... μετά πάλι γίνομαι ράκος επίδη ούτε καν δοκιμάζει. Δεν θέλω συμβουλές πως να τον ταΐσω.  Αλλά πως να το διαχειριστώ να μην φτάνω στα άκρα ψυχολογικά. Δεν θέλω να ξυπνάω το πρωί! Τόσο χάλια 

Όσο  για τα μικρόβια που λέγατε. Ευτυχώς στην κλινική που γέννησα δεν δίνουν το μωρό στα χέρια το δείχνουν από μακριά την ώρα του επισκεπτήριου. Φυσικά αν θέλει η μανούλα το δίνει όπου θέλει κ όσο θέλει αρκεί να το πει . Και μετά το επισκεπτήριο σφουγγαριζουν ανοίγουν τα παράθυρα...κ μετά σου φέρνουν κανονικά το μωρούλι.  Μέχρι εκεί όλα τέλεια ... Το κακό ξεκινάει όταν πας στο σπίτι κ έχεις την πεθερά που σου πάει κόντρα ακόμη κ στο πλύσιμο των  χεριών ! Πάλι χαμός θα γίνει... 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 44 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Δεν μου τρώει το μωρό βρε κορίτσια..... Δεν ξέρω τι να κάνω εκτός από τα κλάματα που βάζω.  Πώς να το δω το θέμα? Εσείς πως θα νιώθατε αν το μωρό σας ήταν με άδειο στομάχι από το πρωί που ξύπνησε . Εκεί που πάω να με χαλαρώσω του μαγειρεύω όλη μέρα κάτι νέο μπας κ φάει... μετά πάλι γίνομαι ράκος επίδη ούτε καν δοκιμάζει. Δεν θέλω συμβουλές πως να τον ταΐσω.  Αλλά πως να το διαχειριστώ να μην φτάνω στα άκρα ψυχολογικά. Δεν θέλω να ξυπνάω το πρωί! Τόσο χάλια 

Όσο  για τα μικρόβια που λέγατε. Ευτυχώς στην κλινική που γέννησα δεν δίνουν το μωρό στα χέρια το δείχνουν από μακριά την ώρα του επισκεπτήριου. Φυσικά αν θέλει η μανούλα το δίνει όπου θέλει κ όσο θέλει αρκεί να το πει . Και μετά το επισκεπτήριο σφουγγαριζουν ανοίγουν τα παράθυρα...κ μετά σου φέρνουν κανονικά το μωρούλι.  Μέχρι εκεί όλα τέλεια ... Το κακό ξεκινάει όταν πας στο σπίτι κ έχεις την πεθερά που σου πάει κόντρα ακόμη κ στο πλύσιμο των  χεριών ! Πάλι χαμός θα γίνει... 

Πόσο είναι το παιδι?

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Και δίνεται μάχη ποιος θα το πάρει. Στην μικρή μου είπα θα το πάρει η μαμά μου, και έγινε ο χαμός για να το πάρει η πεθερά. Είχα ενα σπασιμο νευρων από τον 6 μηναν. Μέχρι που ειπα δεν θα πάει το μωρό κ τέλος. Τώρα κάνεις δεν τόλμησε να πει κουβέντα αλλά είμαι σίγουρη πως μου τα φυλάει. 

Ειναι Κυπριακο εθιμο μαλλον.Δεν το εχω ξαναακουσει.Και οταν το μωρο ειναι προωρακι τι γινεται?Ειναι υποχρεωτικο ας πουμε?Να σου πω και εγω αφορμη για τσακωμους οικογενειων το βλεπω.Τα ονοματα ειναι αυτα που εχει αποφασισει η μανουλα και ο μπαμπας ?

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Δεν εχει φαει τιποτα ουτε ενα μπισκοτο?και εμενα κακοφαγος ηταν .εγω επεμενα...τωρα ακομα ολη μερα μας ακουνε να φωναζουμε "τρωγεεεεεεεεεεεε".Ουτε 22 κιλα στα 7,5 χρονια.Τα μωρα βεβαια εχουν και περιοδους που σταματανε να τρωνε ,που εχουν παραπανω γκρινια κτλ.αλμα αναπτυξης λεγεται αλλα αυτο συνηθως ειναι μεχρι 18 μηνων.προσπαθησε να επιμενεις χωρις να τρελενεσαι.εκτος αν ξεφυγει η κατασταση δεν τρωει τιποτα οποτε μιλα με γιατρο να σου πει.εγω ετσι και αλλιως θα μιλαγα αν εβλεπα οτι δεν τρωει τιποτα.δεν ξερω τι να σου πω.ισως φταιει και η εγκυμοσυνη που μας τρελενει παραπανω για το οτιδηποτε.η αληθεια ειναι οτι δεν εκλαψα ποτε επειδη δεν ετρωγε πιο πολυ εκανα βλακειες για να τον ξεγελασω,ααααα και σε αυτο το κομματι η μαμα μου ηταν κορυφη με το μονο αρνητικο οτι τον κυνηγαγε απο πισω σε ολο το σπιτι αλλα ετρωγε οτι και να του εδινε σε μεγαλες ποσοτητες.εγω δεν τον αφηνα ποτε να πηγαινοερχεται γιατι βαριομουν να τον κυνηγαω.

Καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια μας που θα πανε σχολειο αυριο !!!:)

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...