Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Ναι ειμαι προετοιμασμένη κ για αυτο. Εχω κανει ενα χαζοπλανο. Σίγουρα θα μένω με τον αδερφο μου γιατι χαλκιδικη θεσσαλονικη δεν γινεται. Θα κανω αυτο ρύθμιση κ αν δεν μου βγει θα απευθυνθώ σε ψυχολόγο της κλινικής. Στόχος μου θα ειναι η άντληση γαλακτος κ να ειμαι ηρεμη. Να τον χαϊδεύω κ να του δίνω πολλη αγαπη. Αυτη που του φυλάω τοσο καιρο. 

Ετσι τα σκεφτομαι, σε 2 βδομαδες θα ειμαι Σ αυτη τη θεση. 

Σε 2 βδομαδες θ' αποκτησουμε το πρωτο μας μωρακι!!! :)

• Μου αρέσει 4

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Ναι ειμαι προετοιμασμένη κ για αυτο. Εχω κανει ενα χαζοπλανο. Σίγουρα θα μένω με τον αδερφο μου γιατι χαλκιδικη θεσσαλονικη δεν γινεται. Θα κανω αυτο ρύθμιση κ αν δεν μου βγει θα απευθυνθώ σε ψυχολόγο της κλινικής. Στόχος μου θα ειναι η άντληση γαλακτος κ να ειμαι ηρεμη. Να τον χαϊδεύω κ να του δίνω πολλη αγαπη. Αυτη που του φυλάω τοσο καιρο. 

Ετσι τα σκεφτομαι, σε 2 βδομαδες θα ειμαι Σ αυτη τη θεση. 

Στα γράφω εδώ για να τα δουν και άλλες μαμάδες που ίσως έρθουν αντιμέτωπες με την πρωοροτηρα ή ίσως συζητήσουν κάτι με κάποια μαμά κάποια στιγμή...

Άσε τα πλάνα στην άκρη. Απλά δε θα σου βγουν προσπάθησε να ξεκουραστείς Τώρα όσο μπορείς γιατί μετά θα μπεις σε ένα δρόμο με πολύ τρέξιμο. Δυστυχώς ψυχοφθόρο. Θα πρέπει να ξυπνάς κάθε 3 ώρες για άντληση και 2 φορές τη μέρα να πηγαίνεις με το ψυγειακι σου στη ΜΕΝΝ. Θα προσπαθήσεις να μπαινεις μέσα χαμογελαστή και όχι με δάκρυα το παιδί καταλαβαίνει τα πάντα.Θα του μιλάς θα τον βγάζεις φωτο θα του λες ότι είσαι περήφανη γι'αυτόν ότι τον αγαπάς θα του τραγουδάς θα του λες παραμύθια να σε ακούει χαρούμενη και γεΛαστή. Βγαίνοντας έξω ίσως έρθουν στιγμές που θα θέλεις να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο. Που θα θες να τα σπάσεις όλα.Κάντο.Θα ηρεμησεις θα πάρεις ανάσα και τέλος. 

Ζητά από την μονάδα να σου δώσουν ένα σεντονακι που έχει κοιμηθεί το παιδι απάνω για να έχει τη μυρωδιά του Όταν πας να κάνεις αντλιση μύριζε το θα αυξήσει τη παραγωγή .Επίσης  Ζητά στο νοσοκομείο να κατεβαίνεις κάτω να βγάζεις γάλα μέσα στη ΜΕΝΝ θα δεις μεγάλη διαφορά. ΑΠΑΊΤΗΣΕ να τον αγγίξεις η ακόμα καλύτερα να τον πάρεις καγκουρό .(αγκαλιά ενώ είσαι γυμνή από τη μέση και πάνω.Η λεγόμενη επαφή δέρμα με δέρμα.)

Διώξε από γύρω σου όλους όσους σου λένε χοντραδες .Στην τελική να απαντάς .το παιδί σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΆΡΡΩΣΤΟ  ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

το κυριότερο μη νιώσεις ούτε μια στιγμή τύψεις.Δεν φταις εσύ για ότι συμβαίνει .έχεις κάνει τα πάντα για το μωρό σου και προσπαθείς με τα καλύτερα μέσα που σου δίνει η σύγχρονη ιατρική αυτή τη στιγμή.Και θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς στο μέλλον.

Το κλειδί είναι ένα.το είπες μόνη σου ."έχεις τόση αγάπη να του δωσεις" .κρατά αυτό στο μυαλό σου χαμογελά και όλα θα πάνε καλά.

Για τα υπόλοιπα είναι οι γιατροί .Για τις δύσκολες ώρες είναι τα κορίτσια που σε ξέρουν εδώ .Και από σήμερα είμαι και εγώ .το έζησα.το ξέρω σε καταλαβαίνω .Θα το ξεπεράσουμε όλες μαζί παρέα και ο μπεμπαρος θα έρθει σπίτι γρήγορα γερός και δυνατός! !

• Μου αρέσει 12

Καλημέρα κορίτσια! Μαγειρεύω και μου ρεθ μια άσχετη φλασια: τα ιδιωτικά μαιευτήρια, οταν διαλέξεις rooming in δε σε βαζουν μαζι με μαμα που εχει επίσης επιλέξει rooming in?

Νομίζω οτι κατι τέτοιο είχα μάθει στο φορουμ της πρωτη μου εγκυμοσύνη. Αρχικά ημουν για το Λητώ με τη γιατρό που είχα τότε, και νομιζω οτι ισχυει κάτι τέτοιο, που εχει και τη λογική να προστατεύσουν τα μωρα απο τα μικρόβια των επισκεπτών, αυτα που λέγαμε.

Για πείτε...όποια ξερει κατι.

πρίν από 5 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μαγειρεύω και μου ρεθ μια άσχετη φλασια: τα ιδιωτικά μαιευτήρια, οταν διαλέξεις rooming in δε σε βαζουν μαζι με μαμα που εχει επίσης επιλέξει rooming in?

Νομίζω οτι κατι τέτοιο είχα μάθει στο φορουμ της πρωτη μου εγκυμοσύνη. Αρχικά ημουν για το Λητώ με τη γιατρό που είχα τότε, και νομιζω οτι ισχυει κάτι τέτοιο, που εχει και τη λογική να προστατεύσουν τα μωρα απο τα μικρόβια των επισκεπτών, αυτα που λέγαμε.

http://pregnancylife.gr/23-ενημέρωση/συμβουλευτική-ενημέρωση/82-τι-είναι-το-rooming-in

Βρήκα κατι. Αρα αν το θέλετε το μωρό το έχετε!!

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

http://pregnancylife.gr/23-ενημέρωση/συμβουλευτική-ενημέρωση/82-τι-είναι-το-rooming-in

Βρήκα κατι. Αρα αν το θέλετε το μωρό το έχετε!!

Καλημερα!!! Το ειχα διαβασει κι εγω οτι τουλαχιστον στο Ιασω οταν επιλεγεις rooming in σε βαζουν με μαμαδες που εχουν επιλεξει το ιδιο. Ομως δεν απαγορευεται το επισκεπτηριο μεσα στο δωματιο. Θα πρεπει να ελπιζεις οτι και οι αλλες μαμαδες εχουν την ιδια φιλοσοφια με σενα (μακρια ολοι απ' το μωρο :-P) πραγμα σπανιο. Εδω ο αντρας μου με θεωρει υπερβολικη...

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

@Αναστασία33 ο άντρας σου δεν είναι μαμά :-P ,εγώ εδώ βλέπω στην κουβέντα μας ότι οι περισσότερες από μας είναι αυτής της λογικής . ( Και μένα με λέει υπερβολική) μόνο η μαμά μου λέει ότι είναι λογικό αυτό που σκέφτομαι. 

MugJp2.png 

3 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα!!! Το ειχα διαβασει κι εγω οτι τουλαχιστον στο Ιασω οταν επιλεγεις rooming in σε βαζουν με μαμαδες που εχουν επιλεξει το ιδιο. Ομως δεν απαγορευεται το επισκεπτηριο μεσα στο δωματιο. Θα πρεπει να ελπιζεις οτι και οι αλλες μαμαδες εχουν την ιδια φιλοσοφια με σενα (μακρια ολοι απ' το μωρο :-P) πραγμα σπανιο. 

Καλησπερα! Ναι ισχύει αυτο! Κρατάς το μωρακι σου ολη μερα στο δωμάτιο. Αν κουραστείς θα στο κρατήσουν οι μαίες αλλα Οχι για να δεχτείς επισκέπτες. 

Κοριτσια σκέφτεστε για δωρεά βλαστοκυττάρων; εγω το έψαξα κ στη θεσσαλονικη δέχονται δωρεά στο Παπανικολάου. Μεσα στην βδομαδα θα στειλω τον ανδρα μου να παρουμε βαλιτσουλα. 

1WWgp3.png

το κακό ειναι ότι και να θέλει μια λεχώνα να μην έχει επισκέψεις τι να πειην ερθετε?που συνηθως οι γιαγιά δες περνουν και ενημερώνουν ολους για το χαρμοσυνο γεγονος.ειδικα αν είναι και το πρωτο εγγονι.Θα ξεχασω τον Απρίλη που γεννησε μια φιλη στο ιασω σε τρικλινο και γινοταν τις τρελης απο κοσμο.το επισκεπτηριο ηταν 18 με 21 και για τον λογο αυτο (του συνωστισμου) σε αυτο το 3 ωρο δεν εφεραν κανενα μωρο.και μας ελεγε η κοπελα ποσες πολλες ωρες ειχε να το θηλασει απο τις 14.00 το μεσημερι.

4ywWp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Alzira είπε:

@Αναστασία33 ο άντρας σου δεν είναι μαμά :-P ,εγώ εδώ βλέπω στην κουβέντα μας ότι οι περισσότερες από μας είναι αυτής της λογικής . ( Και μένα με λέει υπερβολική) μόνο η μαμά μου λέει ότι είναι λογικό αυτό που σκέφτομαι. 

Εγώ πάντως σκοπεύω να γίνω bitch σ αυτό το θέμα. Ένας σύνοδος ανά κρεββάτι , οι επισκέπτες έξω όταν θηλάζω και τα επισκεπτήρια στο σαλόνι. Ας πουν ότι θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου προέχει η ασφάλεια του μωρού. Στην ανάγκη θα κάνω παράπονα στην προϊσταμένη ορόφου. Όλοι όσοι έρχονται να δουν το μωρό καλοδεχούμενοι είναι και επειδή μας αγαπάνε το κάνουν αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι προέχει η ηρεμία και υγεία και του μωρού και της μητέρας. Το Δεκέμβριο θα κυκλοφορούν ένα σωρό ιώσεις και ασθένειες και θα σκεφτώ μη με παρεξηγήσει η θεία ή ο επισκέπτης της διπλανής?

• Μου αρέσει 3

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλησπερα! Ναι ισχύει αυτο! Κρατάς το μωρακι σου ολη μερα στο δωμάτιο. Αν κουραστείς θα στο κρατήσουν οι μαίες αλλα Οχι για να δεχτείς επισκέπτες. 

Κοριτσια σκέφτεστε για δωρεά βλαστοκυττάρων; εγω το έψαξα κ στη θεσσαλονικη δέχονται δωρεά στο Παπανικολάου. Μεσα στην βδομαδα θα στειλω τον ανδρα μου να παρουμε βαλιτσουλα. 

4ywWp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

εγω το ειχα σκεφτει στο γιο μου αλλα δεν το εκανα.οταν ηρθε η ωρα ουτε καν μου ξαναπερασε απο το μυαλο.εχω την εντυπωση οτι στην δωρεα γινονται περισσότερο για πειραματικούς λογους  .αυτο ειχα διαβασει και στο παρακάτω ο λινκ. 

bioacademi.gr 

περπάτησε το τικερακι!!!! 

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

εγω το ειχα σκεφτει στο γιο μου αλλα δεν το εκανα.οταν ηρθε η ωρα ουτε καν μου ξαναπερασε απο το μυαλο.εχω την εντυπωση οτι στην δωρεα γινονται περισσότερο για πειραματικούς λογους  .αυτο ειχα διαβασει και στο παρακάτω ο λινκ. 

bioacademi.gr 

περπάτησε το τικερακι!!!! 

Ναι ισχύει. Απλα σε βαζουν στην λίστα οτι εισαι δότης. Κάποιοι βοηθιούνται απο αυτο. Γενικα ειμαι του εθελοντισμού. Οταν ημουν Αθήνα δούλευα εθελοντικά σε γνωστό ίδρυμα 

1WWgp3.png

πρίν από 5 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ πάντως σκοπεύω να γίνω bitch σ αυτό το θέμα. Ένας σύνοδος ανά κρεββάτι , οι επισκέπτες έξω όταν θηλάζω και τα επισκεπτήρια στο σαλόνι. Ας πουν ότι θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου προέχει η ασφάλεια του μωρού. Στην ανάγκη θα κάνω παράπονα στην προϊσταμένη ορόφου. Όλοι όσοι έρχονται να δουν το μωρό καλοδεχούμενοι είναι και επειδή μας αγαπάνε το κάνουν αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι προέχει η ηρεμία και υγεία και του μωρού και της μητέρας. Το Δεκέμβριο θα κυκλοφορούν ένα σωρό ιώσεις και ασθένειες και θα σκεφτώ μη με παρεξηγήσει η θεία ή ο επισκέπτης της διπλανής?

καλα εγω θα ειμαι σε μονοκλινο καλως εχοντων των.....

αλλα και παλι δεν θα παρω κανεναν να ενημερωσω.αν με παρει κανει να δει τι κανω θα του πω οτι γεννησα αλλα αμα δεν ενημερωσω πως θα ερθουν ;)

Just now, Dwroulita85 είπε:

Ναι ισχύει. Απλα σε βαζουν στην λίστα οτι εισαι δότης. Κάποιοι βοηθιούνται απο αυτο. Γενικα ειμαι του εθελοντισμού. Οταν ημουν Αθήνα δούλευα εθελοντικά σε γνωστό ίδρυμα 

αυτο που διαβασα στο ελενα σε διαφημιστικο οτι αν κανεις καποια δωρεα δεν σημαινει οτι εχεις όφελος και αν βρεθει εγραφε δοτης συμβατος τα ποσα που δινεις παλι γυρω στα 20,000 ευρω.

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

αλλα και παλι δεν θα παρω κανεναν να ενημερωσω.αν με παρει κανει να δει τι κανω θα του πω οτι γεννησα αλλα αμα δεν ενημερωσω πως θα ερθουν ;)

αυτο που διαβασα στο ελενα σε διαφημιστικο οτι αν κανεις καποια δωρεα δεν σημαινει οτι εχεις όφελος και αν βρεθει εγραφε δοτης συμβατος τα ποσα που δινεις παλι γυρω στα 20,000 ευρω.

Οχι δεν ισχύει αυτο το Παπανικολάου. Δεν κανουμε καν φύλαξη για μας. 

πρίν από 7 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ειναι καθαρά εθελοντικό κ δεν ειναι απαραίτητα για σενα η το παιδι σου. Σώζονται ετσι ζωές. Εμεις απλα θα το κανουμε δωρεά. Οπως οταν δίνουμε αιμα. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...