Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Δωρακι μου εμεινε λιγοτερο απ' οσο περιμενες. Και αποφασιστηκε τελικα απο μονο του αν θα ειναι 28 η 30 εβδομαδες. Ευχομαι ολα να γινουν με τον καλυτερο τροπο για σενα και τον μπεμπακο μας.

Μακαρι να γινόταν μεγαλύτερο αλλα δεν μπορουμε αλλο να το τραβήξουμε. 

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Λοιπον ενέσεις για τα πνευμόνια του κανατε θα φτασεις 28 εβδομάδων κιόλας εγω γιατρός δεν ειμαι αλλα τόσους μηνες διαβάσματος εχω γίνει!!! Να μην στεναχωριέσαι εκανες οτι καλύτερο για τον μπεμπη σ τωρα ειναι σε θεση να ανταπεξέλθει και εξω με λιγη βοηθεια κ απ τους γιατρούς...οταν γεννήσεις πρέπει να είσαι χαρούμενη για οτι καταφέρατε και ας μην ειναι η παραμυθένια γέννα ...να μην σε παρει απο κατω γτ μπορει να σου κοπει το γάλα και το γάλα σου θα ναι το.καλύτερο φάρμακο εγω ετσι ξέρω...απο ιστορίες αλλων γυναικων ηρωίδων που χω διαβασει.στα λεω αυτα ...βγάζανε το γάλα με νοσοκομειακο θήλαστρο και το δινανε στις νοσοκομες είτε να το δώσουν εκείνη την στιγμή στο μωρο ειτε σε λίγες ημέρες που θα γινόταν και είδαν ολες θεαματικά αποτελέσματα...ενα αλλο που ξέρω πως κάνει τα πρόωρα να μεγαλώνουν ειναι η επαφή με την μαμα αλλα νομίζω μονο στο εξωτερικό το ακολουθούν ρώτησε το όταν θα έρθει η ώρα πάντως...

Απο τοτε που μπηκα μου εκαναν αυτές τις ενέσεις γιατι φοβήθηκαν. Εκανα και τις 2. 

Εχεις δικιο Σ αυτο. Το πιο σημαντικό πραγμα που μπορω να του προσφέρω μετα ειναι το μητρικό γαλα. Μονο αυτο, τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω. 

Πρεπει να βρω μαία να με βοηθήσει να με συμβουλέψει κλπ. Βρηκα επαγγελματικό θηλαστρο το 2πλο κ θα στειλω τον ανδρα μου την αλλη βδομαδα να το παρει. Της Μαντέλα το επαγγελματικό. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Απο τοτε που μπηκα μου εκαναν αυτές τις ενέσεις γιατι φοβήθηκαν. Εκανα και τις 2. 

Εχεις δικιο Σ αυτο. Το πιο σημαντικό πραγμα που μπορω να του προσφέρω μετα ειναι το μητρικό γαλα. Μονο αυτο, τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω. 

Πρεπει να βρω μαία να με βοηθήσει να με συμβουλέψει κλπ. Βρηκα επαγγελματικό θηλαστρο το 2πλο κ θα στειλω τον ανδρα μου την αλλη βδομαδα να το παρει. Της Μαντέλα το επαγγελματικό. 

Για το θήλαστρο ρωτα πρωτα και στο νοσοκομείο γτ νομίζω τα νοσοκομειακα ειναι τα καλύτερα...

%20url%5D

πρίν από 15 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Για το θήλαστρο ρωτα πρωτα και στο νοσοκομείο γτ νομίζω τα νοσοκομειακα ειναι τα καλύτερα...

Οκ θα το κανω! Ευχαριστω ❤️

1WWgp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

@Dwroulita85 εύχομαι ο,τι γίνει να είναι για καλό κορίτσι! Ψαξτο για τον θηλασμό όσο μπορείς, είναι σημαντικό παίρνουν πολλά αντισώματα από το γάλα. Αν δεν ξέρουν εκεί στο νοσοκομείο , μπορείς να επικοινωνήσεις με πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού (έχει πολλές Θεσσαλονίκη) κ να έρθει στο μαιευτήριο να σου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Μην πάρεις κάποιο θήλαστρο κ τελικά δεν τα καταφερεις, κρίμα τα λεφτα.. Γιατί θέλει προσπάθεια κάποιες φορές! Σκέψου τα όλα κ εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλησπέρα και από εδώ... θα μαμά Νοεμβρίου 16 αλλά ο γιος μου ήταν βιαστικός και γεννήθηκε τον Αύγουστο στην 26η εβδομαδα. Τώρα ειναι13 μηνων και χαϊδευτικά το λέω Ταλιμπάν ... 

Διαβάζω το θέμα και θέλω να πω στην κοπελιά μας εδώ ότι όλα θα πάνε καλά.πίστη στο παιδί της μόνο και να μην φοβάται τίποτα!

Θήλαστρο θα ενοικιάσει από το νοσοκομείο αυτό που θα κάνει αντλήσεις και προσοχή στη χοάνη .

Για το θηλασμό ας το αφήσει λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού της και μόλις έρθει η ώρα θα προσπαθήσει είναι δύσκολα για τα προωρακια μας να τα καταφέρουν αλλά όχι ακατόρθωτο  σημασία έχει να πίνει το γάλα της όσο περισσότερο μπορεί!

Στο ξαναλέω και από εδώ 

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΟΛΑ !

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , izambella είπε:

Καλησπέρα και από εδώ... θα μαμά Νοεμβρίου 16 αλλά ο γιος μου ήταν βιαστικός και γεννήθηκε τον Αύγουστο στην 26η εβδομαδα. Τώρα ειναι13 μηνων και χαϊδευτικά το λέω Ταλιμπάν ... 

Διαβάζω το θέμα και θέλω να πω στην κοπελιά μας εδώ ότι όλα θα πάνε καλά.πίστη στο παιδί της μόνο και να μην φοβάται τίποτα!

Θήλαστρο θα ενοικιάσει από το νοσοκομείο αυτό που θα κάνει αντλήσεις και προσοχή στη χοάνη .

Για το θηλασμό ας το αφήσει λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού της και μόλις έρθει η ώρα θα προσπαθήσει είναι δύσκολα για τα προωρακια μας να τα καταφέρουν αλλά όχι ακατόρθωτο  σημασία έχει να πίνει το γάλα της όσο περισσότερο μπορεί!

Στο ξαναλέω και από εδώ 

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΟΛΑ !

Εχω διαβάσει ολη την ιστορία σου και πραγματικά έκλαιγα νομίζω ότι σε ξέρω...Είσαι αξιοθαύμαστη και συ και ο μπέμπης για οσα περασατε... να τον χαίρεσαι γερος και τυχερός να ειναι ουτε κρύωμα να μην περάσει πια... 

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Εχω διαβάσει ολη την ιστορία σου και πραγματικά έκλαιγα νομίζω ότι σε ξέρω...Είσαι αξιοθαύμαστη και συ και ο μπέμπης για οσα περασατε... να τον χαίρεσαι γερος και τυχερός να ειναι ουτε κρύωμα να μην περάσει πια... 

Σε ευχαριστώ. . . Περάσαμε δύσκολα αλλά τα καταφέραμε.Είναι δύσκολη η ΜΕΝΝ θέλει γερά νεύρα.Όπως έλεγα "σκάσε και κολύμπα" όμως περναει φεύγει την  αφήνεις πίσω.το μόνο θετικό είναι πως το παιδί δε θυμάται τίποτα.Εμείς η μανάδες ειμαστε φτιαγμένες να αντέχουμε από τη φύση μας. 

Τεσπα εμείς είμαστε καλά .Καλά θα είναι και ο μπέμπης που θα έρθει σε 2 εβδομάδες .του χρόνου θα μας λέει η μαμά του τα κατορθώματα του και θα τον καμαρώνουμε όλες μαζί!!!!

• Μου αρέσει 4

4 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Χάνονται περισσότερα απ όσα μενουν πια. Η κύστη του μωρού φαινεται γεματη, δηλαδη πίνει κ κατουράει. Αλλα το οτι δεν εχω σχεδον καθολου υγρό επηρεάζει κίνηση κ μαζεύεται η μήτρα οποτε τον πιεζει. 

Θα παμε το πιο μακρυα που αυτο ειναι 28βδ. Θα εχουμε ψιχοξεπερασει την επικίνδυνη προωροτητα κ θα εχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλα. 

ωραια,εστω και 28 . τουλάχιστον οσο το κρατησουν στα προωρα θα κάτσεις  λιγο να  χαλαρωσεις απο ολη την ταλαιπωρια.δεν ειναι το ιδανικότερο αλλα ας πούμε οτι θα εχεις και λιγη ελευθερια να κανεις 5 -10 πραγματακια.η αναπτυξη του ειναι φυσιολογικη ετσι δεν εχε αρχισει να πεφτει στι; καμπύλες?

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Δώρα μου, όλα θα πανε καλά! Θυμάσαι τι σου είπα της προάλλες! 

Ο γιατρός μου κρατουσε σε μια φώτο ενα κοριτσαρο που γεννήθηκε στις 26 εβδομάδες! Όλα γίνονται σήμερα! 

Η Παναγία είναι μαζί σου, είναι δίπλα σου κ προστατεύει τόσο εσένα όσο και το μωράκι σου. 

Να είσαι δυνατή να παίρνεις δύναμη απο το μωράκι και συνάμα να του δίνεις. Μαζί θα τα καταφέρετε!! 

Εμείς εδώ είμαστε όλες μαζι σου, διπλα σου! Σε ότι μας χρειαστείς!!! 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Marigula είπε:

Δώρα μου, όλα θα πανε καλά! Θυμάσαι τι σου είπα της προάλλες! 

Ο γιατρός μου κρατουσε σε μια φώτο ενα κοριτσαρο που γεννήθηκε στις 26 εβδομάδες! Όλα γίνονται σήμερα! 

Η Παναγία είναι μαζί σου, είναι δίπλα σου κ προστατεύει τόσο εσένα όσο και το μωράκι σου. 

Να είσαι δυνατή να παίρνεις δύναμη απο το μωράκι και συνάμα να του δίνεις. Μαζί θα τα καταφέρετε!! 

Εμείς εδώ είμαστε όλες μαζι σου, διπλα σου! Σε ότι μας χρειαστείς!!! 

Καλέ ο δικός μου είναι τώρα 13 μηνων ουσιαστικά 10  Όμως γιατί γεννήθηκε την 26η εβδομάδα και στις καμπύλες έχει σπάσει κοντέρ .πριν ένα μήνα ήταν 82cm και 10.kgr  άσε που δεν έχει όψη πρόωρου .και το μάτι γυαλίζει.δε ξέρεις τι θα κάνει το αμέσως επόμενο λεπτό... Είναι δυνατά τα προωρακια .έχουν πείσμα και θέληση για ζωή !!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Δωρουλίτα όλα θα πάνε καλά,  θα δεις. Ο μπεμπης σου είναι μαχητής.  Η εμπειρία μου από την ΜΕΝΝ που νοσηλευτηκε ο γιος μου λόγω ταχύπνοιας κάποιες μέρες μου εδειξε ότι το καλύτερο φάρμακο είναι το μητρικό γάλα. Να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο της γνωστης εταιρείας ώστε να επιτύχεις άμεση αυξηση της παραγωγής  και να δίνεις το γαλατάκι σου να το δίνουν οι μαίες.

• Μου αρέσει 2

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Σας ευχαριστω μεσα απ τα βάθη της καρδιάς μου ολες σας!! Πόση παρηγοριά κ αγαπη μου δίνετε! Πιο πολυ αλλο συγγενείς, φιλους κλπ. 

Εχω βρει παιδίατρο- νεογνολογο κ εξωτερικό κ μεσα στο παπαγεωργιου. Βρήκα κ μαία. Θηλαστρα ειπαμε της Μαντέλα που τα νοικιάζεις. Εχετε άποψη για αυτα; 

Σιγουρα θα παλέψω για το μητρικό γαλα γιατι ειναι το μονο που μπορω να προσφέρω μετα στο μωρακι μας. 

Προσπαθω να ειμαι πολυ ηρεμη, συγκρατημένη κ αισιόδοξη. Κανω όνειρα οτι μετα απο μια καταιγίδα θα βγει το ουράνιο τόξο κ ολα θα ειναι οπως τα ονειρεύομαι εδω κ χρονια. 

Τωρα που χάθηκε κ το αμνιακό εχουμε ερθει πιο κοντα με τον μαχητή μου. Με κλωτσάει πιο δυνατά για να μου θυμίζει πως ειναι εδω κ πως θα αγωνιστούμε μαζι! 

πρίν από 56 λεπτά , ERIANTON είπε:

ωραια,εστω και 28 . τουλάχιστον οσο το κρατησουν στα προωρα θα κάτσεις  λιγο να  χαλαρωσεις απο ολη την ταλαιπωρια.δεν ειναι το ιδανικότερο αλλα ας πούμε οτι θα εχεις και λιγη ελευθερια να κανεις 5 -10 πραγματακια.η αναπτυξη του ειναι φυσιολογικη ετσι δεν εχε αρχισει να πεφτει στι; καμπύλες?

Εχει πολυ φυσιολογική ανάπτυξη. Βάρος 990 κ ύψος 27εκ. Μεχρι να γεννηθεί δεν θα παει 1200; 100γρ βαζει περίπου καθε βδομαδα. 

• Μου αρέσει 6

1WWgp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Σας ευχαριστω μεσα απ τα βάθη της καρδιάς μου ολες σας!! Πόση παρηγοριά κ αγαπη μου δίνετε! Πιο πολυ αλλο συγγενείς, φιλους κλπ. 

Εχω βρει παιδίατρο- νεογνολογο κ εξωτερικό κ μεσα στο παπαγεωργιου. Βρήκα κ μαία. Θηλαστρα ειπαμε της Μαντέλα που τα νοικιάζεις. Εχετε άποψη για αυτα; 

Σιγουρα θα παλέψω για το μητρικό γαλα γιατι ειναι το μονο που μπορω να προσφέρω μετα στο μωρακι μας. 

Προσπαθω να ειμαι πολυ ηρεμη, συγκρατημένη κ αισιόδοξη. Κανω όνειρα οτι μετα απο μια καταιγίδα θα βγει το ουράνιο τόξο κ ολα θα ειναι οπως τα ονειρεύομαι εδω κ χρονια. 

Τωρα που χάθηκε κ το αμνιακό εχουμε ερθει πιο κοντα με τον μαχητή μου. Με κλωτσάει πιο δυνατά για να μου θυμίζει πως ειναι εδω κ πως θα αγωνιστούμε μαζι! 

Εχει πολυ φυσιολογική ανάπτυξη. Βάρος 990 κ ύψος 27εκ. Μεχρι να γεννηθεί δεν θα παει 1200; 100γρ βαζει περίπου καθε βδομαδα. 

Κοριτσι μυ ευχομαι όλα να πανε τελεια!!

Παρε τηλ στο 2310328375, Καικονιδης λεγεται, είναι το παραρτημα της κlinikum στην Χαριλαου για τα θήλαστρα. Θα τους πει γιατι το χρειαζεσαι και θα σε καθοδηγησουν. Το στελνουν με κουριερ αμεσως, μην ανησυχεις. μαζι με ο,τι χρειαζεσαι. Βαζεις τα χρηματα μεσω τραπέζης. Αρχικα θα σου δωσουν θηλαστρο στην κλινικη βεβαια.

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 9 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Oταν το ονειρο σου το κανεις "εικονα" το μονο που μενει να μπεις και εσυ στο "καδρο" και να πρωταγωνιστεις με το μωρουλι σου.σιγουρα θα σε ποναει που δεν θα το εχεις αγκαλια στις αρχες σε αυτο δεν θα μπορει κανεις να σου κανει τιποτα.τον γιο μου τον κρατησαν 11 μερες για ικτερο και ενιωθα σαν ζομπι.μου ελεγαν ολη μην κανεις ετσι δεν ειναι τιποτα ομως η καρδια μου ηταν κομματια.καθε που τον αφηνα για να φυγω και εκεινο σπαραζε με την μασκουλα στα ματακια του χωρις να με βλεπει ουτε σαν σκια εγω εχανα και ενα κομματι μου.πηγαινα καθε τρεις ωρες να τον θηλαζω και το εκανα πιο πολυ για να τον νανουριζω και να μου απαλυνει τον πονο να το βλεπω να μην κλαιει.μια  νυχτα δεν πηγα στον τελευταιο θηλασμο και ενιωθα τυψεις αλλα δεν μπορουσα να συρθω απο την ταλαιπωρεια.εκλαιγα και ελεγα στον αντρα μου οτι θα με περιμενε να παω να τοπαρω αγκαλια και μου ελεγε μην κανεις ετσι.και ηταν ευτυχως μονο 11 μερες που ειχα χασει απο την ζωη μου.προσπαθησε να το δουλεψεις στο μυαλο σου και να προετοιμαστεις.εγω δεν το περιμενα χαχα

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ERIANTON είπε:

Oταν το ονειρο σου το κανεις "εικονα" το μονο που μενει να μπεις και εσυ στο "καδρο" και να πρωταγωνιστεις με το μωρουλι σου.σιγουρα θα σε ποναει που δεν θα το εχεις αγκαλια στις αρχες σε αυτο δεν θα μπορει κανεις να σου κανει τιποτα.τον γιο μου τον κρατησαν 11 μερες για ικτερο και ενιωθα σαν ζομπι.μου ελεγαν ολη μην κανεις ετσι δεν ειναι τιποτα ομως η καρδια μου ηταν κομματια.καθε που τον αφηνα για να φυγω και εκεινο σπαραζε με την μασκουλα στα ματακια του χωρις να με βλεπει ουτε σαν σκια εγω εχανα και ενα κομματι μου.πηγαινα καθε τρεις ωρες να τον θηλαζω και το εκανα πιο πολυ για να τον νανουριζω και να μου απαλυνει τον πονο να το βλεπω να μην κλαιει.μια  νυχτα δεν πηγα στον τελευταιο θηλασμο και ενιωθα τυψεις αλλα δεν μπορουσα να συρθω απο την ταλαιπωρεια.εκλαιγα και ελεγα στον αντρα μου οτι θα με περιμενε να παω να τοπαρω αγκαλια και μου ελεγε μην κανεις ετσι.και ηταν ευτυχως μονο 11 μερες που ειχα χασει απο την ζωη μου.προσπαθησε να το δουλεψεις στο μυαλο σου και να προετοιμαστεις.εγω δεν το περιμενα χαχα

Ναι ειμαι προετοιμασμένη κ για αυτο. Εχω κανει ενα χαζοπλανο. Σίγουρα θα μένω με τον αδερφο μου γιατι χαλκιδικη θεσσαλονικη δεν γινεται. Θα κανω αυτο ρύθμιση κ αν δεν μου βγει θα απευθυνθώ σε ψυχολόγο της κλινικής. Στόχος μου θα ειναι η άντληση γαλακτος κ να ειμαι ηρεμη. Να τον χαϊδεύω κ να του δίνω πολλη αγαπη. Αυτη που του φυλάω τοσο καιρο. 

Ετσι τα σκεφτομαι, σε 2 βδομαδες θα ειμαι Σ αυτη τη θεση. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...