Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Ο μόνος λόγος που με προβληματίζει το να έχεις το μωρό μαζί στο δωμάτιο είναι τα μικρόβια αλλιώς τι καλύτερο! Έχουμε λίγο καιρό να το σκεφτούμε αυτό. @Maria K8 ποπο πολύ ψηλό μωρό έχεις μπασκετμπολίστας όντως:-) ! 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Alzira είπε:

Ο μόνος λόγος που με προβληματίζει το να έχεις το μωρό μαζί στο δωμάτιο είναι τα μικρόβια αλλιώς τι καλύτερο! Έχουμε λίγο καιρό να το σκεφτούμε αυτό. @Maria K8 ποπο πολύ ψηλό μωρό έχεις μπασκετμπολίστας όντως:-) ! 

1.85 η μαμα αν θυμαμαι καλα, τι περιμενες; :-D

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.. 

τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα. Χτες καναμε υπέρηχο κ απο ολιγαμνια πηγαμε στην αδρυμνια. Δηλαδη εχει μεινει ελάχιστο αμνιακό υγρό. 

Μια προχωρήσουμε σε τοκετό σε 2 βδομαδες γιατι πλέον δεν μπορει να κανει κινήσεις κ τα άκρα θα ατροφούν. Επίσης μαζεύεται η μήτρα κ πιεζει το θώρακα κ τα πνευμονακια. 

Αυτα. 

1WWgp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Alzira είπε:

Κουράγιο Δώρα έχεις δείξει απίστευτη δύναμη μέχρι τώρα και χρειάζεται κι άλλη. 

Απλα δεν ειναι πια στο χερι μου, δεν μπορω να κανω πια τιποτα. Ουτε ξαπλα ουτε φαρμακευτική αγωγη. 

Προσπαθω να ειμαι πολυ ηρεμη κ να μην εχω αγχος. 

1WWgp3.png

Τώρα θα αναλάβουν οι γιατροί να αποφασίσουν και να πράξουν , πόση ευθύνη να σηκώσεις και εσύ ; Καλύτερα που δεν είναι στο δικό σου χέρι από την στιγμή που δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

Να σκέφτεσαι όσο πιο αισιόδοξα μπορείς γιατί το μικρό σου είναι μαχητής και δεν το βάζει κάτω με τίποτα από την αρχή της εγκυμοσύνης παρά τις αντίξοες συνθήκες , σου μοιάζει φαίνεται.

• Μου αρέσει 3

MugJp2.png 

12 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Ναι κι εγω απ' οτι ξερω ειναι σε καποια μαιευτηρια οχι σε ολα. Στο Ιασω π.χ. που ειμαι εγω εχει και ημουν πολυ υπερ μεχρι που σκεφτηκα ολα αυτα τα μικροβια και αλλαξα γνωμη. Κανονικα δε θα επρεπε οι επισκεπτες να μπαινουν στα δωματια. Εγω μια φιλη που πηγα να τη δω στο γαια ειχε βγει στο σαλονι και καθισαμε. Στα υπολοιπα βεβαια ιασω κ μητερα βουρ ολοι μεσα στο δωματιο. Πολυ ασχημο. 

Παιδια αυτο ειναι στο χέρι σας! Εμεις δε δεχτήκαμε κανέναν.Και φυσικα αυτο παρεξηγήθηκε απο τους γονείς μου, αλλα ειναι δικη μας απόφαση! Ειναι παράλογο να μην επιτρέπονται επισκεψεις σε μωρό και λεχωνα για 40 μέρες και στο μαιευτήριο να έρχεται τόσος κόσμος!

Δε διάβασα ολα τα μηνύματα, αλλα θεωρώ τόσο αυτονόητο το rooming in. Όλα τα ζωακια βρέφη ειναι με τη μαμα τους μολις γεννηθούν. Και αυτα ξέρουν οτι ειναι ενα μαζι μας. @Dwroulita85 μεχρι ποια ηλικία το ψιλοπιστευουν ακομα αυτό; 18 μηνών που ξεκινάει το άγχος αποχωρισμού ή βλακείες θυμάμαι και πρεπει να ξαναδιαβάσω; :?

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , gaidaki είπε:

Παιδια αυτο ειναι στο χέρι σας! Εμεις δε δεχτήκαμε κανέναν.Και φυσικα αυτο παρεξηγήθηκε απο τους γονείς μου, αλλα ειναι δικη μας απόφαση! Ειναι παράλογο να μην επιτρέπονται επισκεψεις σε μωρό και λεχωνα για 40 μέρες και στο μαιευτήριο να έρχεται τόσος κόσμος!

Δε διάβασα ολα τα μηνύματα, αλλα θεωρώ τόσο αυτονόητο το rooming in. Όλα τα ζωακια βρέφη ειναι με τη μαμα τους μολις γεννηθούν. Και αυτα ξέρουν οτι ειναι ενα μαζι μας. @Dwroulita85 μεχρι ποια ηλικία το ψιλοπιστευουν ακομα αυτό; 18 μηνών που ξεκινάει το άγχος αποχωρισμού ή βλακείες θυμάμαι και πρεπει να ξαναδιαβάσω; :?

Εχεις απολυτο δικιο, ετσι θα επρεπε να ειναι. Αλλα ακομη κι αν πω δεν ερχεται κανεις, τι να το κανεις που στα διπλανα κρεβατια θα γινεται το σωσε; Οσες ειστε σε μονοκλινο εκμεταλλευτειτε το :)

tt1db33b

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσια.. 

τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα. Χτες καναμε υπέρηχο κ απο ολιγαμνια πηγαμε στην αδρυμνια. Δηλαδη εχει μεινει ελάχιστο αμνιακό υγρό. 

Μια προχωρήσουμε σε τοκετό σε 2 βδομαδες γιατι πλέον δεν μπορει να κανει κινήσεις κ τα άκρα θα ατροφούν. Επίσης μαζεύεται η μήτρα κ πιεζει το θώρακα κ τα πνευμονακια. 

Αυτα. 

Καλημερα!αυτο σημαινει οτι χανεις συνεχεια υγρα ή οτι δεν αναπληρωνονται?ευχομαι ο Θεος βοηθός κοριτσακι μου!!

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσια.. 

Αυτα. 

Δωρακι μου εμεινε λιγοτερο απ' οσο περιμενες. Και αποφασιστηκε τελικα απο μονο του αν θα ειναι 28 η 30 εβδομαδες. Ευχομαι ολα να γινουν με τον καλυτερο τροπο για σενα και τον μπεμπακο μας.

tt1db33b

πρίν από 15 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημερα!αυτο σημαινει οτι χανεις συνεχεια υγρα ή οτι δεν αναπληρωνονται?ευχομαι ο Θεος βοηθός κοριτσακι μου!!

Χάνονται περισσότερα απ όσα μενουν πια. Η κύστη του μωρού φαινεται γεματη, δηλαδη πίνει κ κατουράει. Αλλα το οτι δεν εχω σχεδον καθολου υγρό επηρεάζει κίνηση κ μαζεύεται η μήτρα οποτε τον πιεζει. 

Θα παμε το πιο μακρυα που αυτο ειναι 28βδ. Θα εχουμε ψιχοξεπερασει την επικίνδυνη προωροτητα κ θα εχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλα. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Καλημερα κοριτσια.. 

Αυτα. 

Λοιπον ενέσεις για τα πνευμόνια του κανατε θα φτασεις 28 εβδομάδων κιόλας εγω γιατρός δεν ειμαι αλλα τόσους μηνες διαβάσματος εχω γίνει!!! Να μην στεναχωριέσαι εκανες οτι καλύτερο για τον μπεμπη σ τωρα ειναι σε θεση να ανταπεξέλθει και εξω με λιγη βοηθεια κ απ τους γιατρούς...οταν γεννήσεις πρέπει να είσαι χαρούμενη για οτι καταφέρατε και ας μην ειναι η παραμυθένια γέννα ...να μην σε παρει απο κατω γτ μπορει να σου κοπει το γάλα και το γάλα σου θα ναι το.καλύτερο φάρμακο εγω ετσι ξέρω...απο ιστορίες αλλων γυναικων ηρωίδων που χω διαβασει.στα λεω αυτα ...βγάζανε το γάλα με νοσοκομειακο θήλαστρο και το δινανε στις νοσοκομες είτε να το δώσουν εκείνη την στιγμή στο μωρο ειτε σε λίγες ημέρες που θα γινόταν και είδαν ολες θεαματικά αποτελέσματα...ενα αλλο που ξέρω πως κάνει τα πρόωρα να μεγαλώνουν ειναι η επαφή με την μαμα αλλα νομίζω μονο στο εξωτερικό το ακολουθούν ρώτησε το όταν θα έρθει η ώρα πάντως...

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...