Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Με μπερδεψε λιγο το +02:00 Athens

ωραια να δβ πως θα παρω τον γιο απο το σχολείο στις 13.10 .ευτυχως το σχολειο ειναι 3 σπιτια διπλα μας.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , ERIANTON είπε:

ζηλεψα και γράφτηκα και εγω στις 12.00 νομιζω.και εγω εκεινη την ωρα εχω βεβαια δεν με εχουν εγκρινει ακομα.

Και γω ζήλεψα και γράφτηκα και μόλις μου απάντησαν ότι είμαι μέσα!!!!

• Μου αρέσει 1

preg.png

Γειά σας!! 

Βλέπω όλες τα σεμινάρια ψάχνετε, είναι καλό ειδικά αν δεν έχεις άλλα παιδάκια να έχεις όλο το άγχος που θα τα αφήσεις..Εγώ ούτε για το Έλενα με βλέπω στα σεμινάρια, είναι δύσκολο να κρατάει όλο ή μητέρα μου την κόρη μου. Στη nutricia νομίζω μια ώρα κρατάει η παρουσίαση , κ ίσως μισή ώρα κρατάνε οι ερωτήσεις μετά.. Αλλά οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αποσυνδεθειτε κ να μη δείτε άλλο. 

Πήγα σήμερα νοσοκομείο τι ταλαιπωρία να είναι ο γιατρός στο χειρουργείο κ να ξεροσταλιαζουμε απ έξω, δεν είμαι εγώ για τέτοια. Τεσπα έκανα το ντοπλερ όλα καλά μου τα βρήκε , μου επιβεβαίωσαν ξανά ότι είναι αγόρι κ ζύγιζε 1250, μου είπε είναι θρεφταρι.Ρώτησα κ για τον τράχηλο που πάλι δεν θα μετρούσαν κ μου είπαν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μετά ο γιατρός μου έγραψε αίματος κ ούρων κ το ζάχαρο αλλά μου είπε αν θέλω να το κάνω γιατί το ντοπλερ είναι λέει πολύ καλό κ δεν θα βγάλει τίποτα κ το ζάχαρο. Αλλά μπορεί να το κάνω παρ όλα αυτά, θα δω...Α Κ τα 10 κιλά που έχω πάρει κ λέω θα μαλώσει μου είπε μια χαρά! Επομένως συνεχίζω να τρώω τα άπαντα σαν να μην υπάρχει αύριο χαχαχα

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Λογικά 12 είναι αλλά ούτως ή άλλως θα μας στείλουν μειλ 10 λεπτά πριν αρχίσει για να μπούμε οπότε θα το σιγουρέψουμε. Εγώ εκείνη τη μέρα θα μπαίνω κι επισήμως 7ο μήνα. Θα το γιορτάσω με σεμινάριο.

@ERIANTON Εγώ πριν 1 μήνα είχα αιματοκρίτη 34 (επεσε από το 38) αλλά τότε έπαιρνα ακόμα ένα σίδηρο.Είχα μια ελπίδα οτι θα μείνει σταθερός αν μη τι άλλο αφού αρχισα και δεύτερο.Τεσπα συνεχίζουμε δυναμικά.

Στα κιλά εγώ είχα πάρει 9 και η γιατρός μου είπε ότι αν συνεχίσω έτσι μεχρι τη γέννα θα έχω πάρει συνολικά 15-16 κιλά κάτι που προσωπικά το βρίσκω σουπερ για τον δικό μου σωματότυπο.

Το μωρό πάντως ηταν ήδη 1.100.Ετοιμαζομαστε για τον μικρό Φασούλα.

Εμένα πάλι μου είπε ότι αν συνεχίσω έτσι δε θα χρειαστεί να πάω για ντοπλερ (λόγω καλών μετρήσεων)

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Maria K8 είπε:

Λογικά 12 είναι αλλά ούτως ή άλλως θα μας στείλουν μειλ 10 λεπτά πριν αρχίσει για να μπούμε οπότε θα το σιγουρέψουμε. Εγώ εκείνη τη μέρα θα μπαίνω κι επισήμως 7ο μήνα. Θα το γιορτάσω με σεμινάριο.

@ERIANTON Εγώ πριν 1 μήνα είχα αιματοκρίτη 34 (επεσε από το 38) αλλά τότε έπαιρνα ακόμα ένα σίδηρο.Είχα μια ελπίδα οτι θα μείνει σταθερός αν μη τι άλλο αφού αρχισα και δεύτερο.Τεσπα συνεχίζουμε δυναμικά.

Στα κιλά εγώ είχα πάρει 9 και η γιατρός μου είπε ότι αν συνεχίσω έτσι μεχρι τη γέννα θα έχω πάρει συνολικά 15-16 κιλά κάτι που προσωπικά το βρίσκω σουπερ για τον δικό μου σωματότυπο.

Εμένα πάλι μου είπε ότι αν συνεχίσω έτσι δε θα χρειαστεί να πάω για ντοπλερ (λόγω καλών μετρήσεων)

ετσι και η περιπτωση μου.οσο επερνα ενα ηταν ικανοποιητικος.λογικα για αυτο μας εδωσαν τοτε τον δευτερο γιατι αρχιζουν για γινονται ντερεκια!!

που θα το εκανες το ντοπλερ?ας ειναι και αχρειαστο ευκαιρια να χαζεψει το μωρουδι σου.Πηγαινε να σου το γραψουν και το κανεις ετσι για ψυχαγωγίκους λογους.

4ywWp2.png

1 hour ago, Maria K8 είπε:

1.100 σε ποια εβδομαδα;

Καλο αυτο αν στελνουν mail 10 λεπτα πριν!!!

tt1db33b

6 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Θα παω το Σαββατο και θα σου πω.Βεβαια ειμαι τελειως ασχετη αλλα θα σου πω:-D Εγω θα γεννησω στο ιασω γι' αυτο ρωτησα και μου ειπαν πως κανουν εκει καθημερινα.Εσυ που θα γεννησεις ? απ' οτι εχω καταλαβει ολα κατι διοργανωνουν.Οποτε την Τεταρτη θα ειμαστε  συμμαθητριες!

Το τικερακι το κανεις copy paste( βγαζει κατι σαν κωδικο)   και το βαζεις στην υπογραφη.Διαλεγεις το image αν δεν κανω λαθος.

Στο Γαια θα παω και ψαχνομαι γτ δε βρισκω και πολλες πληροφοριες για την πολιτικη τους σε rooming in και αποκλειστικο θηλασμο. Μαλλον θα πρεπει να περασω μια βολτα απο κει.

Για το τικερ θα το τεσταρω μολις βρω υπολογιστη ευχαριστω!

Την Τεταρτη ολες στο μαθημα!:-D

tt1da0a6

πρίν από 11 λεπτά , Natale1 είπε:

Στο Γαια θα παω και ψαχνομαι γτ δε βρισκω και πολλες πληροφοριες για την πολιτικη τους σε rooming in και αποκλειστικο θηλασμο. Μαλλον θα πρεπει να περασω μια βολτα απο κει.

Για το τικερ θα το τεσταρω μολις βρω υπολογιστη ευχαριστω!

Την Τεταρτη ολες στο μαθημα!:-D

Γιατι δεν τους παιρνεις τηλεφωνο να ρωτησεις;

tt1db33b

@Αναστασία33 Στην 27η εβδομάδα είχα μπει.

@ERIANTON Μωρε θα πάω ούτως ή αλλως στον δικό μου γυναικολόγο εδώ Χαλκιδική.Για το ντοπλερ θα έπρεπε να πάω σε ειδικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.Οπότε αφού θα το χαζέψω ούτως ή άλλως είπα να γλυτώσω την ταλαιπωρία του κέντρου

@Dwroulita85 Όταν με το καλό κατέβω στο Γένεσις θα είσαι η πρώτη που θα ενημερώσω κι εννοείται θα περάσω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Maria K8 είπε:

@Αναστασία33 Στην 27η εβδομάδα είχα μπει.

@ERIANTON Μωρε θα πάω ούτως ή αλλως στον δικό μου γυναικολόγο εδώ Χαλκιδική.Για το ντοπλερ θα έπρεπε να πάω σε ειδικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.Οπότε αφού θα το χαζέψω ούτως ή άλλως είπα να γλυτώσω την ταλαιπωρία του κέντρου

@Dwroulita85 Όταν με το καλό κατέβω στο Γένεσις θα είσαι η πρώτη που θα ενημερώσω κι εννοείται θα περάσω

Δεν εχεις βαλει τικερ και ξεχναω ποσο εισαι σορυ :-P

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 45 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Γιατι δεν τους παιρνεις τηλεφωνο να ρωτησεις;

Θα τους παρω ή θα περασω απο κει να ειμαι σιγουρη. Μεχρι τωρα το θεωρουσα αυτονοητο αλλα διαβαζω διαφορα.

tt1da0a6

πρίν από 5 λεπτά , Natale1 είπε:

Θα τους παρω ή θα περασω απο κει να ειμαι σιγουρη. Μεχρι τωρα το θεωρουσα αυτονοητο αλλα διαβαζω διαφορα.

Ναι κι εγω απ' οτι ξερω ειναι σε καποια μαιευτηρια οχι σε ολα. Στο Ιασω π.χ. που ειμαι εγω εχει και ημουν πολυ υπερ μεχρι που σκεφτηκα ολα αυτα τα μικροβια και αλλαξα γνωμη. Κανονικα δε θα επρεπε οι επισκεπτες να μπαινουν στα δωματια. Εγω μια φιλη που πηγα να τη δω στο γαια ειχε βγει στο σαλονι και καθισαμε. Στα υπολοιπα βεβαια ιασω κ μητερα βουρ ολοι μεσα στο δωματιο. Πολυ ασχημο. 

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 29 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ναι κι εγω απ' οτι ξερω ειναι σε καποια μαιευτηρια οχι σε ολα. Στο Ιασω π.χ. που ειμαι εγω εχει και ημουν πολυ υπερ μεχρι που σκεφτηκα ολα αυτα τα μικροβια και αλλαξα γνωμη. Κανονικα δε θα επρεπε οι επισκεπτες να μπαινουν στα δωματια. Εγω μια φιλη που πηγα να τη δω στο γαια ειχε βγει στο σαλονι και καθισαμε. Στα υπολοιπα βεβαια ιασω κ μητερα βουρ ολοι μεσα στο δωματιο. Πολυ ασχημο. 

Σ αυτο εχεις δικιο και παροτι εχει τυχει να παω σε μαιευτηριο μια φορα να δω μια φιλη, τωρα το σκεφτομαι αλλιως. Ειναι αλλιως τωρα που ενημερωνομαστε τα παντα γυρω απτο νεογνο. Απτην αλλη αν δεν εχεις το μωρο μαζι σου δε ξερω ποσο ευκολα θα εδραιωθει ο θηλασμος. Γενναμε και χειμωνα, φουλ μικροβια!

• Μου αρέσει 1

tt1da0a6

πρίν από 9 λεπτά , Natale1 είπε:

Σ αυτο εχεις δικιο και παροτι εχει τυχει να παω σε μαιευτηριο μια φορα να δω μια φιλη, τωρα το σκεφτομαι αλλιως. Ειναι αλλιως τωρα που ενημερωνομαστε τα παντα γυρω απτο νεογνο. Απτην αλλη αν δεν εχεις το μωρο μαζι σου δε ξερω ποσο ευκολα θα εδραιωθει ο θηλασμος. Γενναμε και χειμωνα, φουλ μικροβια!

Κοιταξε κι εγω σκεφτομουν οτι 9 μηνες τον "κουβαλαω" αν το σκεφτεις ειναι παραλογο να μου τον παρουν για 3 μερες. Το φυσιολογικο ειναι να ειναι μαζι μου να τον θηλαζω οποτε πειναει κλπ. Για μενα ειναι πολυ ασχημο για το μωρο να γεννιεται ξαφνικα και να το παιρνουν απο τη μαμα του σε ενα δωματιο μονο του με αγνωστους. Δεν ξερω ισως ειμαι υπερβολικη. Η γυναικολογος μου που της το ανεφερα την τελευταια φορα που πηγα μου ειπε οτι θα ηταν καλο να ξεκουραστω αυτες τις 3-4 μερες. Της λεω ναι 3 μερες θα με σωσουν :-P

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...