Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , palmoira είπε:

Μένω κοντά στο Μετρό Ηλιούπολης, 5 λεπτά με τα πόδια!

Σεμινάρια δωρεάν υπάρχουν πάρα πολλά. Πολλά μαγαζιά με βρεφικά είδη κάνουν, οργανισμοί και ομάδες που προωθούν το θηλασμό, όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια και φυσικά το μαιευτήριο Έλενα. Έχω ξεκινήσει και παρακολουθώ κάποια και μαθαίνεις αρκετά πράγματα 

ειμαστε κοντα!εκανες εσυ την  καμπυλη?

πρίν από 33 λεπτά , Maria K8 είπε:

Καλημέρα κι από μένα.Πήρα κι εγώ τα αποτελέσματα μου όλα καλά. Μόνο αιματοκριτης κλπ πεσμενος.

Γράφτηκα κι εγώ χτες στο σεμινάριο της nutricia.Αντε να δούμε.

Πάντως εγώ που θα γεννήσω γέννεσις κάνουν μαθήματα και μετά τη γέννα κι είπα να τα παρακολουθήσω τότε που θα έχω και το μωρό για πρακτική εξάσκηση

μπραβο μαρακι!ποσο ο αιματοκρίτης? πίνεις διπλο σίδηρο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Αναστασία33 Μπαίνεις στο σαιτ της nutricia αρχικά και γράφεσαι στο nutricia club,αφού δημιουργήσεις λογαριασμό θα μπεις στα σεμινάρια και θα πατήσεις λάβε μέρος.Μετά από κάποιες ώρες θα σου στείλουν απαντητικό μέιλ για το αν έγινες δεκτή.(έχει όριο 100 συμμετοχές)Αν έχεις καμιά απορία στείλε μήνυμα

1 ώρα πρίν, Natale1 είπε:

Μετα θα ηθελα να μου πεις εντυπωσεις γιατι θελω να παρακολουθησω και γω ενα απο τα επομενα μαθηματα στα Μελισσια! Αυτο της Nutricia θα το παρακολουθησω και γω!

Στα ιδιωτικα μαιευτηρια μπορεις να παρακολουθησεις τα μαθηματα και χωρις να γεννας εκει; Γτ το δικο μου δε νομιζω να εχει. Εχω βρει και ενα στο avenue  στη κηφισιας που κανει κατι μαθηματα αλλα δε εχω μιλησει μαζι τους αν ισχυει το προγραμμα ακομα, για οσες μενουν τριγυρω και ενδιαφερονται :D

Συγνωμη αλλα πως μπαινει αυτο το τικερακι; Βαζω το url απτο τικε και δε το παιρνει! Κατι κανω λαθος:-(

Θα παω το Σαββατο και θα σου πω.Βεβαια ειμαι τελειως ασχετη αλλα θα σου πω:-D Εγω θα γεννησω στο ιασω γι' αυτο ρωτησα και μου ειπαν πως κανουν εκει καθημερινα.Εσυ που θα γεννησεις ? απ' οτι εχω καταλαβει ολα κατι διοργανωνουν.Οποτε την Τεταρτη θα ειμαστε  συμμαθητριες!

Το τικερακι το κανεις copy paste( βγαζει κατι σαν κωδικο)   και το βαζεις στην υπογραφη.Διαλεγεις το image αν δεν κανω λαθος.

πρίν από 17 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Θελω κι εγω να γραφτω για το σεμιναριο της nutricia. Που πρεπει να μπω;

οπως τα ειπε το Μαρακι, Αναστασια μου να γραφτεις στο nutricia club.θα σου στειλουν k mail, που θα σε ενημερωνουν για τα σεμιναρια

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Ενημέρωση για το "Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού.".

Ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή σας στο σεμινάριο του μητρικού θηλασμού.

Θα επεξεργαστούμε το αίτημα σας και θα σας απαντήσουμε το δυντομότερο δυνατό.

Για να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο σεμινάριο επισκεφτείτε τη διεύθυνση                 

Ευχαριστούμε πολύ!

NUTRICIA CLUB

Αυτο το email μου ηρθε. Τωρα περιμενω e mail αν θα με δεχθουν η οχι. Αλλιως πρεπει να δηλωσω συμμετοχη στο επομενο σωστα;

Ευχαριστω για τη βοηθεια @Maria K8 και @lizaki1111

tt1db33b

πρίν από 9 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ενημέρωση για το "Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού.".

Ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή σας στο σεμινάριο του μητρικού θηλασμού.

Θα επεξεργαστούμε το αίτημα σας και θα σας απαντήσουμε το δυντομότερο δυνατό.

Για να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο σεμινάριο επισκεφτείτε τη διεύθυνση                 

Ευχαριστούμε πολύ!

NUTRICIA CLUB

Αυτο το email μου ηρθε. Τωρα περιμενω e mail αν θα με δεχθουν η οχι. Αλλιως πρεπει να δηλωσω συμμετοχη στο επομενο σωστα;

Ευχαριστω για τη βοηθεια @Maria K8 και @lizaki1111

Ναι τελεια! Ελπιζω να ειμαστε ολες συμμαθητριες :-D:-D:-D

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

1 hour ago, Maria K8 είπε:

Ειρήνη με διπλό σίδηρο 33.3,ελαφρά κάτω από τα όρια και αιμοσφαιρίνη με ερυθρά.Τον κόμη δράκουλα μεγαλώνω

εγω είχα κανει εξετασεις 26/8 και ειχα 33.8 απο 37.4 και ενω αυξησα το σιδηρο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Θα ειμαστε συμμαθητριες!!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή σας στο Σεμινάριο για τον μητρικό θηλασμό. 

Αναμένουμε τη συμμετοχή σας.

Start Time:

09/13/2017 12:00 PM

End Time:

09/13/2017 2:00 PM

Time Zone:

(GMT+02:00) Athens

Εχετε καταλαβει τι ωρα ειναι;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

2 ώρες πρίν, Maria K8 είπε:

Καλημέρα κι από μένα.Πήρα κι εγώ τα αποτελέσματα μου όλα καλά. Μόνο αιματοκριτης κλπ πεσμενος.

Γράφτηκα κι εγώ χτες στο σεμινάριο της nutricia.Αντε να δούμε.

Πάντως εγώ που θα γεννήσω γέννεσις κάνουν μαθήματα και μετά τη γέννα κι είπα να τα παρακολουθήσω τότε που θα έχω και το μωρό για πρακτική εξάσκηση

Ελα Μαρία να κανουμε μαζι πριβέ!!! Αχχααχαχαχαχαχ

οταν ερθεις Ελα να με δεις, 105 δωμάτιο. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή σας στο Σεμινάριο για τον μητρικό θηλασμό. 

Start Time:

End Time:

Time Zone:

ζηλεψα και γράφτηκα και εγω στις 12.00 νομιζω.και εγω εκεινη την ωρα εχω βεβαια δεν με εχουν εγκρινει ακομα.

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Start Time:

End Time:

Time Zone:

χαμος!!! ειναι 12:00 με 14:00

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

ζηλεψα και γράφτηκα και εγω στις 12.00 νομιζω.και εγω εκεινη την ωρα εχω βεβαια δεν με εχουν εγκρινει ακομα.

χα ! χα! τελεια

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...