Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου και νομίζω ότι είμαι μια χαρά! 0--80

60'--114

120'-- 98

Με 75γρ

Ο Αιματοκρίτης εκεί κολλημένος στο 32 δεν πειράζει αφού δεν πέφτει άλλο.. 

Μας προσέχουν αυτοί οι άνθρωποι από αλλού τώρα πια τους αγαπάμε γι αυτό το κενό που αφήνουν δεν καλύπτεται. 

ΑΨΟΓΑ!!!keep going!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

ωραια !!!ευχαριστω αυτό.αν πςλι νιωθεις ανασφαλεια δεν μπορεις να τσμπησεις οποτε θελεις?σου εχει πει τι συμπτωματα μπορει να εχει καποιος οταν ανεβαίνει το σακχαρο?

Γεια σου Μαριγουλα!!

Στο κοριτσι σου ειχες κανει παλι την 3ωρη?Τα αποτελεσματά ηταν καλα τοτε?Με το καλο να παει στο σχολείο το κουκλι σου!Μην στεναχωριέσαι ολα μια χαρα θα είναι.Εγω το επαιζα οτι δεν μασαω στην ιδεα που θα πηγαινε παιδικο (στα 2,5χρονια) και οταν ηρθε η μερα και πηγε εκλαιγε εκεινος μεσα και εγω απ την ξω 4 -5 μερες αυτο.Καθοταν συνεχεια στο γραφειο της διευθυνσης και κοιτιωντουσαν με την υπευθυνη.Χαχα.Περασε ομως.θα δεις μεσα σε 10-15 μερες  ενα αλλο παιδι.Σε ολα του.

Οσον αφορα την "απωλεια" ειναι δυσκολο κομματι ομως ειναι ετσι η ζωη που μπορεί να μην ξεχναμε αλλα αναγκαστηκά προχωράμε.

Ειρήνη μου όχι στην μικρή μου τελειωσα στις 2 ώρες. Μαλλον τώρα θέλει 3 γιατί είναι διδυμα??? Δεμ ξέρω!!! Και μια χαρά ηταν οι μετρήσεις στην μικρή. Ίσως γιατί είναι ψηλά μωρά κ φοβάται? 

Παντως οτι θα κλαίω που θα παει σχολείο αυτό είναι σίγουρο. Το μωρό μου να είναι καλά κ να της αρέσει. 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλή σας μέρα!! πως είσαστε φιλενάδες?

Μαριγουλα μου στην αρχη θα ειναι λιγο δύσκολο.Θα μείνεις λίγο μόνη και  εισαι περισσοτερο χαλαρη  με τα διδυμομωρούδια σου.Ολα μια χαρα θα είναι.

Δωρουλα τελικα σου εκαναν πριβε ενημερωση?

4ywWp2.png

πρίν από 54 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλή σας μέρα!! πως είσαστε φιλενάδες?

Μαριγουλα μου στην αρχη θα ειναι λιγο δύσκολο.Θα μείνεις λίγο μόνη και  εισαι περισσοτερο χαλαρη  με τα διδυμομωρούδια σου.Ολα μια χαρα θα είναι.

Δωρουλα τελικα σου εκαναν πριβε ενημερωση?

Καλημερα!! Πρεπει να παει ο ανδρας μου στην ρεσεψιόν κ να ρωτησει. Οι νοσηλεύτριες εδω δεν ξερουν. 

Στο τετρακλινο μας ηρθαν αλλες δυο εγκυουλες. Η μια ειναι στην 36+2 κ εχει δίδυμα!!! Το λεω για τα κοριτσια που εχουν διδυμάκια. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Κατάφερα και έκλεισα θέση στα δωρεάν μαθήματα του Ιπποκράτειου ! Έπαιρνα συνεχεια τηλέφωνο και ανάλογα με το ποιος το σήκωνε μου έλεγε άλλα.. τελικά βρήκα την μαία που κάνει το μάθημα , μου έδωσε κάποιος το κινητό της και μου έκλεισε θέση !! Πολύ χάρηκα σε 10 μέρες ξεκινάμε.

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Alzira είπε:

Κατάφερα και έκλεισα θέση στα δωρεάν μαθήματα του Ιπποκράτειου ! Έπαιρνα συνεχεια τηλέφωνο και ανάλογα με το ποιος το σήκωνε μου έλεγε άλλα.. τελικά βρήκα την μαία που κάνει το μάθημα , μου έδωσε κάποιος το κινητό της και μου έκλεισε θέση !! Πολύ χάρηκα σε 10 μέρες ξεκινάμε.

εστω και ετσι μαθητριουλα!Μια χαρά

Εγω πηγα και πηρα τα αποτελεσματα.Τηλεφωνησα και ηταν ετοιμα.Ευτυχως μια χαρα 87,139,122.ουφφφφφ.

• Μου αρέσει 4

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

Εγω πηγα και πηρα τα αποτελεσματα.Τηλεφωνησα και ηταν ετοιμα.Ευτυχως μια χαρα 87,139,122.ουφφφφφ.

Καλημερα!!! Ειδες που ανησυχουσες; Αφου μια χαρα ηταν ολα :-D

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

καλημερα κοριτσακια μου!!

Ηρθε ο αντρουλης μου και πλεω σε πελαγη ευτυχιας!! Να ξεκινησουμε και εμεις δειλα  δειλα καμια προετοιμασια.

Καμπυλη ζαχαρου θα κανω και εγω την δευτερα. Θα παρω το βιβλιαρακι μου και θα παω να αραξω στο μικροβιολογικο. Στη βιοιατρικη δεν παω πλεον γιατι μου εχουν κανει λαθη. με τελευταιο που εβγαλαν οτι εχω cmv στην αρχη της κυησης. Κοντεψα να πεθανω και ετρεχα στο παστερ.

Αυριο εχω σεμιναριο τοκετου και θηλασμου στο κεντρο μητρικου θηλασμου στα μελισσια.Πολυ χαιρομαι νιωθω πως φτανω κοντα στο ονειρο!!! βεβαια θα ηθελα να ειναι κ ο καλος μου αλλα οι θεσεις ειναι περιορισμενες κ προηγουνται η μανουλες.Θα παρω στο ιασω που κανουν κ εκει μαθηματα μηπως παμε μαζι:wub:

πρίν από 2 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Ηρθε ο αντρουλης μου και πλεω σε πελαγη ευτυχιας!! Να ξεκινησουμε και εμεις δειλα  δειλα καμια προετοιμασια.

Καμπυλη ζαχαρου θα κανω και εγω την δευτερα. Θα παρω το βιβλιαρακι μου και θα παω να αραξω στο μικροβιολογικο. Στη βιοιατρικη δεν παω πλεον γιατι μου εχουν κανει λαθη. με τελευταιο που εβγαλαν οτι εχω cmv στην αρχη της κυησης. Κοντεψα να πεθανω και ετρεχα στο παστερ.

Αυριο εχω σεμιναριο τοκετου και θηλασμου στο κεντρο μητρικου θηλασμου στα μελισσια.Πολυ χαιρομαι νιωθω πως φτανω κοντα στο ονειρο!!! βεβαια θα ηθελα να ειναι κ ο καλος μου αλλα οι θεσεις ειναι περιορισμενες κ προηγουνται η μανουλες.Θα παρω στο ιασω που κανουν κ εκει μαθηματα μηπως παμε μαζι:wub:

την τεταρτη εχω και τι διαδυκιακο της nutricia. Πολυ μορφωση λεμε χα!,χα!

πρίν από 9 λεπτά , ERIANTON είπε:

μπραβο!!!!Αντε με το καλο ολα!!!!

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

πρίν από 32 λεπτά , lizaki1111 είπε:

μπραβο!!!!Αντε με το καλο ολα!!!!

καλως τα δεχτηκες!!!αντε να περασετε και λιγο μαζι .ελλειπε καιρο?πηγα και γω να εγγραφω στην νουτριτσια αλλα καπου κολλαγε και μετα βαρεθηκα να συμεχιαω ολο ελεγα θα μπω παλι αλλα όλο ξεχνάω..

Καλα και εγω δεν την εχω σε εκτιμηση αλλα ελα που ειναι κοντα και ηθελα να αν νιωσω σκατα να καταφερω να παω σπιτι με το αυτοκινητο.Απο λαθη ειχα εναν γνωστο που τον εβγαλαν με aids και κοντευε να χωρισει,χαχα.δν ξερω πόσο έγκυρο μπορει να ειναι ....

πρίν από 38 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα!!! Ειδες που ανησυχουσες; Αφου μια χαρα ηταν ολα :-D

ευτυχως δεν λες τιποτα.ετσι μαλιστα μπορω να κοψω τα πάντα , οικειοθελώς ομως μην με βαλεις να το κοψω με ενυολη γιατρου.Τωρα Πεμπτη ήΠαρασκευη θα παω Ελενα να δω τον γιατρο να δω και τον τρομκρατη μεσα στην κοιλουμπα.

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

καλως τα δεχτηκες!!!αντε να περασετε και λιγο μαζι .ελλειπε καιρο?πηγα και γω να εγγραφω στην νουτριτσια αλλα καπου κολλαγε και μετα βαρεθηκα να συμεχιαω ολο ελεγα θα μπω παλι αλλα όλο ξεχνάω..

Καλα και εγω δεν την εχω σε εκτιμηση αλλα ελα που ειναι κοντα και ηθελα να αν νιωσω σκατα να καταφερω να παω σπιτι με το αυτοκινητο.Απο λαθη ειχα εναν γνωστο που τον εβγαλαν με aids και κοντευε να χωρισει,χαχα.δν ξερω πόσο έγκυρο μπορει να ειναι ....

Ναι Ειρηνακι μου ελειπε πανω απο ενα μηνα κ ειχα μελαγχολησει λιγο, αλλα τωρα μια χαρα ειμαι.

Με την βιοιατρικη δεν ξερω τι παιζει ισως ειναι κ αναλογως το παραρτημα Ας πουμε για τους αμπελοκηπους εχω ακουσει καλα πραγματα. Τη μερα ομως που εμαθα για το cmv πηρα οποιον γιατρο ηξερα κ δεν ηξερα, ειχα παρανοησει.Οι πιο πολλοι με ρωτησαν αν το εκανα στη βιοιατρικη κ οτι πιθανοτατα να ειναι λαθος.Παντως και αυτο με τον γνωστο σου πολυ χοντρο αυτο που επαθε αυτος ο ανθρωπος θα ελεγα!

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Ναι Ειρηνακι μου ελειπε πανω απο ενα μηνα κ ειχα μελαγχολησει λιγο, αλλα τωρα μια χαρα ειμαι.

Με την βιοιατρικη δεν ξερω τι παιζει ισως ειναι κ αναλογως το παραρτημα Ας πουμε για τους αμπελοκηπους εχω ακουσει καλα πραγματα. Τη μερα ομως που εμαθα για το cmv πηρα οποιον γιατρο ηξερα κ δεν ηξερα, ειχα παρανοησει.Οι πιο πολλοι με ρωτησαν αν το εκανα στη βιοιατρικη κ οτι πιθανοτατα να ειναι λαθος.Παντως και αυτο με τον γνωστο σου πολυ χοντρο αυτο που επαθε αυτος ο ανθρωπος θα ελεγα!

Πολύ καιρό!!Εμενα παει στην δουλειά και δεν βλεπω την ωρα για να ερθει.Βεβαια εμενα μπορείς να με πεις και " ανωμαλη" γιατι μετα απο 15 χρονια που ειμαστε μαζι τον βλεπω ακομα και στον υπνο μου  σε "ονειρα" που και γω λεω ελεος .χαχα

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

1 hour ago, lizaki1111 είπε:

Μετα θα ηθελα να μου πεις εντυπωσεις γιατι θελω να παρακολουθησω και γω ενα απο τα επομενα μαθηματα στα Μελισσια! Αυτο της Nutricia θα το παρακολουθησω και γω!

Στα ιδιωτικα μαιευτηρια μπορεις να παρακολουθησεις τα μαθηματα και χωρις να γεννας εκει; Γτ το δικο μου δε νομιζω να εχει. Εχω βρει και ενα στο avenue  στη κηφισιας που κανει κατι μαθηματα αλλα δε εχω μιλησει μαζι τους αν ισχυει το προγραμμα ακομα, για οσες μενουν τριγυρω και ενδιαφερονται :D

Συγνωμη αλλα πως μπαινει αυτο το τικερακι; Βαζω το url απτο τικερ και δε το παιρνει! Κατι κανω λαθος:-(

tt1da0a6

Και εγώ τον περιμένω αυτές τις μέρες και και δεν κοιμάμαι πολύ καλά αν λείπει :-( .στη βιοϊατρική μου έχουν κάνει λάθη και εμένα και στον άντρα μου παραπάνω από 1 φορά, μας είχαν βρει λέει σε μένα χλαμύδια και σε εκείνον εντεροκοκο , τελικά δεν είχαμε τίποτα αλλά την αγωνία δε την γλυτώσαμε. 

MugJp2.png 

Καλημέρα κι από μένα.Πήρα κι εγώ τα αποτελέσματα μου όλα καλά. Μόνο αιματοκριτης κλπ πεσμενος.

Γράφτηκα κι εγώ χτες στο σεμινάριο της nutricia.Αντε να δούμε.

Πάντως εγώ που θα γεννήσω γέννεσις κάνουν μαθήματα και μετά τη γέννα κι είπα να τα παρακολουθήσω τότε που θα έχω και το μωρό για πρακτική εξάσκηση

• Μου αρέσει 2

On 6/9/2017 at 8:43 ΜΜ, ERIANTON είπε:

και εγω δτον αλιμο παω

αυτο και εγω κυριως.και σκεφτομουν να μην παω σε αλλο που πηγαινα και ηταν πιο μακρια και δεν μπορω να γυρισω με τπ αυτοκινητο απο ζαλη ή εμετο.ειχα και τον γιο να με συνοδευει.

μενεις κοντα??να υποψιαστω οτι πηγαινεται και στο παρκο που φτιαχτηκε πανω απο την βουλιαγμενης στην Αργυρουπολη.

Μένω κοντά στο Μετρό Ηλιούπολης, 5 λεπτά με τα πόδια!

πρίν από 24 λεπτά , Maria K8 είπε:

Καλημέρα κι από μένα.Πήρα κι εγώ τα αποτελέσματα μου όλα καλά. Μόνο αιματοκριτης κλπ πεσμενος.

Γράφτηκα κι εγώ χτες στο σεμινάριο της nutricia.Αντε να δούμε.

Πάντως εγώ που θα γεννήσω γέννεσις κάνουν μαθήματα και μετά τη γέννα κι είπα να τα παρακολουθήσω τότε που θα έχω και το μωρό για πρακτική εξάσκηση

Σεμινάρια δωρεάν υπάρχουν πάρα πολλά. Πολλά μαγαζιά με βρεφικά είδη κάνουν, οργανισμοί και ομάδες που προωθούν το θηλασμό, όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια και φυσικά το μαιευτήριο Έλενα. Έχω ξεκινήσει και παρακολουθώ κάποια και μαθαίνεις αρκετά πράγματα 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...