Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , IoannaMas είπε:

Γιατί πήγες στο ΙΚΑ; ο γυναικολόγος από το Έλενα δεν σου γράφει τις εξετάσεις; κάπου με μπερδεψες...

βαριωμουν να τρεχω στο ελενα να περιμενω ωρες  και πηγα στο ικα της περιοχης μου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , ERIANTON είπε:

βαριωμουν να τρεχω στο ελενα να περιμενω ωρες  και πηγα στο ικα της περιοχης μου.

Για να δουμε ποτε θα μπει στον 7ο το τικερακι;

tt1db33b

Να σας πω κι εγώ το πλάνο μιας δύσκολης αλλα και τρελα ενδιαφέρουσας σχολικής χρονιάς που ξεκίνησε:

Σκοπεύω να δουλέψω οσο μπορώ πριν, να βγαλω και το Νοέμβριο , αν γινεται. Αν το μωράκι ερθει στο ραντεβού του στην ώρα του, θα μεινω εντελώς μαζι του ως τελος Ιανουαρίου. Μετα θα χω μαθήματα γυρω στις 3 ωρες τη μέρα στην περιοχή.

Ο μικρός μας δε θελω να πάει παιδικό σταθμό από οταν γεννηθεί το μωρο ως και το Πάσχα. Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω με 2 λεβέντες βέβαια... Εδω θα μαστε να τα λέμε κ να δούμε ποια θα επιβιώσει :?:-P:shock:

Τα απογεύματα που έχουμε μαθήματα κι εγώ και ο άντρας μου, τον Θ. τον κρατάει μια κοπέλα. Με το μωρό θα έρθουν ως το Πάσχα εκ περιτροπής μαμα και πεθερά. Και αυτο το φοβαμαι να σας πω πιο πολυ απο τα ίδια τα μικρά... τη μαμά μου για να εξηγώ, οχι την πεθερά...

Αυτά κι ο Θεός βοηθός!:?

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Για να δουμε ποτε θα μπει στον 7ο το τικερακι;

σε 4 μερες :)

πρίν από 50 λεπτά , gaidaki είπε:

Να σας πω κι εγώ το πλάνο μιας δύσκολης αλλα και τρελα ενδιαφέρουσας σχολικής χρονιάς που ξεκίνησε:

Σκοπεύω να δουλέψω οσο μπορώ πριν, να βγαλω και το Νοέμβριο , αν γινεται. Αν το μωράκι ερθει στο ραντεβού του στην ώρα του, θα μεινω εντελώς μαζι του ως τελος Ιανουαρίου. Μετα θα χω μαθήματα γυρω στις 3 ωρες τη μέρα στην περιοχή.

Ο μικρός μας δε θελω να πάει παιδικό σταθμό από οταν γεννηθεί το μωρο ως και το Πάσχα. Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω με 2 λεβέντες βέβαια... Εδω θα μαστε να τα λέμε κ να δούμε ποια θα επιβιώσει :?:-P:shock:

Τα απογεύματα που έχουμε μαθήματα κι εγώ και ο άντρας μου, τον Θ. τον κρατάει μια κοπέλα. Με το μωρό θα έρθουν ως το Πάσχα εκ περιτροπής μαμα και πεθερά. Και αυτο το φοβαμαι να σας πω πιο πολυ απο τα ίδια τα μικρά... τη μαμά μου για να εξηγώ, οχι την πεθερά...

Αυτά κι ο Θεός βοηθός!:?

ολα θα γίνουν.θα βρεθει τροπος.μην αγχωμεσαι και για αυτο.ασε να ερθει ο καιρος που θα ξαναγυρνας για δουλεια κα τοτε θα δεις τι μπορεις να κανεις.

Εχετε γενεθλια??? Χρονια πολλα στο αντρακι σου!!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@ERIANTON Καλημέρα! Δεν εχει γενέθλια τωρα, τον Απρίλιο ειναι, απλα ιδρωσα τοτε να βαλω το τικερακι και δεν τολμω να το αλλαξω...!

Πήγε παιδικο σήμερα, επιστροφή στα θρανία. Κρατιόταν με νυχια και με δόντια να μην κλάψει γιατι συναντήσαμε το φλερτ του, την Αθανασία, και τελικα έκλαψε εκείνη!

Ζόρικα πράγματα...! :-P

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, gaidaki είπε:

@ERIANTON Καλημέρα! Δεν εχει γενέθλια τωρα, τον Απρίλιο ειναι, απλα ιδρωσα τοτε να βαλω το τικερακι και δεν τολμω να το αλλαξω...!

Πήγε παιδικο σήμερα, επιστροφή στα θρανία. Κρατιόταν με νυχια και με δόντια να μην κλάψει γιατι συναντήσαμε το φλερτ του, την Αθανασία, και τελικα έκλαψε εκείνη!

Ζόρικα πράγματα...! :-P

Καλημέρα!!!

Μια χαρα όπως και να έχει να τον  χαίρεσαι!! Καλη αρχη να εχει το αντρακι σου (και καλη σχολικη χρονια )!!

Ειμαι στην βιοϊατρική εχω ηδη πχιει πιει το αναψυκτικο μου.Και περιμενω.εχει περάσει μόνο μισή ώρα.

4ywWp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Alzira είπε:

@ERIANTON και εγώ βιοϊατρική είμαι έδωσα ήδη 2 φορές και περίμενα να πάει και 10 να ξεμπερδευω . Πώς την κράτησα την γλυκόζη στο στομάχι απορώ και εγώ. 

οχι ενταξει εβαλα τα παγακια μου και λεμονι που ειχα φερει σε ενα μπουκαλακι απο τον σιδηρο και την ηπια πριν το πενταλεπτο ποθ μου ειπε.ευτυχως εχω και τον γιο και τουκαχιστον εχω καποιον να ξεχνιεμαι.αλλα 52':20''.θελω να φυγωωωωωωωωωωωωωω.χτες γινοταν χαμος σημερα ειναι αδειο

πρίν από 1 λεπτό , gaidaki είπε:

@ERIANTON @Alzira Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και κουράγιο! 

Και καλα αποτελέσματα!

ευχαριστω κοριτσακι μου γλυκο!και εσυ το σαββατο(τοτς δεν ειπες ?)

επιασες και εσυ τα 100 gaidaki μου!!!!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου πως ειστε;; 

Εγω τωρα θα στειλω τον ντοκ αν μ αφήνει να κάθομαι μια ωρα για να παρακολουθήσω τα μαθηματα που κανουν. Εχει για θηλασμό, περιποίηση νεογνού κ τοκετό. 

1WWgp3.png

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου πως ειστε;; 

Εγω τωρα θα στειλω τον ντοκ αν μ αφήνει να κάθομαι μια ωρα για να παρακολουθήσω τα μαθηματα που κανουν. Εχει για θηλασμό, περιποίηση νεογνού κ τοκετό. 

μπραβο Δωρουλα μου. Αν νιώθεις μια χαρα πήγαινε .

Εγω γυρισα επιτελους αφου περασα απο το σουπερ μαρκετ καιγια  ψωμι οταν ανεβαινα στο σπιτι  ενιωθα να τρεμω και πολυ πεινα.μπηκα τακα τακα και εφταξα ενα σαντουιτς με τυρι και πατακια.δεν μπορουσε να ηταν κατι αλλο απο πατατακια μετα το ζαχαρονερο.... 

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ERIANTON είπε:

μπραβο Δωρουλα μου. Αν νιώθεις μια χαρα πήγαινε .

Εγω γυρισα επιτελους αφου περασα απο το σουπερ μαρκετ καιγια  ψωμι οταν ανεβαινα στο σπιτι  ενιωθα να τρεμω και πολυ πεινα.μπηκα τακα τακα και εφταξα ενα σαντουιτς με τυρι και πατακια.δεν μπορουσε να ηταν κατι αλλο απο πατατακια μετα το ζαχαρονερο.... 

Καλα έκανες!! Δεν θα πέσεις και κατω! 

Τελικα δεν μου το επιτρέπει... θα ρωτήσουμε αν μπορουμε πριβέ στο δωμάτιο 

1WWgp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλα έκανες!! Δεν θα πέσεις και κατω! 

Τελικα δεν μου το επιτρέπει... θα ρωτήσουμε αν μπορουμε πριβέ στο δωμάτιο 

ουτε με καροτσακι θα γινοταν να πας?ναι κανε μια ερωτηση αμα  μπορουν να σε επισκεφτουν εκει και να σε ενημερωσουν.αααα και εσυ 99 αυτα ειναι!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...