Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , ERIANTON είπε:

μπαρμπουτσαλαααα σημερα.....

ειπα τελικα να πάω να τελειωνω με την καμπυλη για πολλοστή φορα η βιοιατρικη ειναι απογοητευτική.και μου ελεγε ο γιος μου "αφου ειπες δεν ξαναπάς...."  ελα ντε.ημουν απο τις 9 .30 το πρωι.περιμενα ποση ωρα και ιταν τις εδωσα το παραπεμπτικο μου ειπε οτι δεν ισχυει..Ο γυν;ικολογις του ικα εγραψε τρεις διαφορςτικες μετρησεις και από το εργαστήριο ηθελαν λεει μονο εναν κωδικι που εγραφε καμπυλη σακχαρου(0,60,120) παω σε αλλο περιμενα ποση ωρα και μου λεει αχ τρεις μετρησεις.... κλεινει στις 11 η αιμοληψια οποτε δεν θα προλαβουμε.παω στο ικα μς το ζορι μου γράφει το χαρτι ο γιατρος με σκοπο να ξαναγυρισω στην βιοιατρικη να ξεμοερδευω  και ο γιατρος μου λεει ποσες ώρες εχεις να φας? του λεω απο εχτες στις 20.30.μην πας μου λεει γιατι θα κανεις υπογλυκαιμια.αυριο μου λεει...για το λεμόνι βειπε δεν επηρεαζει λεει το αποτέλεσμα.κουβαλαγα καιβτον αλλο τον ερμο το γιο και αυριο παλι τα ιδια.εκτος αν παω το Σάββατο.ουφφφφφ

καλημερα κοριτσακι!!

ελπιζω να μην βρεις παρεα συντομα.

Τι ταλαιπωρια βρε Ειρηνη. Ειναι που ειναι η εξεταση χρονοβορα εφαγες και τη σημερινη ταλαιπωρια εσυ. Ελπιζω την επομενη φορα να ξεμπερδεψεις.

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω θα παω το αλλο Σάββατο για καμπυλη. Ξεκθνησαμε μαθήματα κι εγω κι ο αντρας μου και ξεκίνησε το γνωστο πρόβλημα: ποιος θα ειναι με τον μικρό, για να παω για εξετάσεις που διαρκουν κ 2 ώρες... Οι παππουδογιαγιαδες εμας ειναι Καβάλα κ Κεφαλλονιά το μεγαλύτερο διάστημα.

Δε θελω να παω καθημερινή που θα ναι παιδικό μηηηηπως κ στραβωσει κάτι, ζαλιστω κλπ, πώς θα γυρισω σπίτι, αν ειμαι μόνη.

Ήθελα να θέσω απο καιρό το ερώτημα, αλλα τωρα που μπήκε το φθινόπωρο ειναι πιο ταιριαστό:

Οσες δουλεύετε κι εχετε αλλο παιδάκι που είναι το εκείνες τις ώρες;

Μετά το Δεκέμβριο που καλως εχόντων των πραγμάτων ολες θα έχουμε μωράκι, τι οργανωση έχετε για το με ποιον αλλον θα είναι το μικρό αν δουλεύετε; Μετα το πρωτο διάστημα ρωταω, εστω κι αμ αθτο εχει μεσα και το καλοκαίρι του 2018.

γεια σου gaidaki μου!!εμενα τον κραταγε η μαμα μου οποτε χρειαζοταν αλλα και στον παιδικό καθοταν ως τις 17.30.τον επερνε ο αντρας μου γιατι γω δούλευα 14 με 22.00.ουτε τον εβλεπα.

πρίν από 2 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Τι ταλαιπωρια βρε Ειρηνη. Ειναι που ειναι η εξεταση χρονοβορα εφαγες και τη σημερινη ταλαιπωρια εσυ. Ελπιζω την επομενη φορα να ξεμπερδεψεις.

και ειχα και ανησυχο βραδυ και πειναγα και ξυπνησα "στραβα" και ειχα και το ξυπνοπουλι να με τριβελιζει.Αν θες να ερθω μαζι τοση ωρα θα με αφησεις να κατεβασω παιχνιδι στο κινητο.τι να εκανα?μου ελεωε η πεθερα να ερθει να τον κρατησει αλλα δεν θελω υποχρεώσεις χωρις να ειναι αναγκη.η μαμα μου πηγε μια εβδομαδα στην Πάρο .οποτε....

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Και μένα μου έγραψε ο γιατρός καμπύλη ζαχάρου μαζί με κάποιες αιματολογικές.Θέλω να ρωτήσω όσες έχετε πάει ήδη.Καταρχήν μπορώ να παω να τις κάνω όλες μαζί.Να κανω τις αιματολογικές και μετά την καμπύλη? Επίσης στην καμπύλη πρέπει να είμαι νηστική ή να έχω φάει κάτι?

@gaidaki Εγώ μετά από ένα μήνα θα αρχίσω τα μαθήματα.Εχω βάλει μόνο 2-3 ώρες τη μέρα κι αυτές με κενά. Αν δεν μπορεί ο άντρας μου λόγω δουλειάς αναγκαστικά θα το αφήνω ή στον πατέρα μου(μένουμε πάνω κάτω) ή στην πεθερά μου. Το πιο βολικό είναι ο πατέρας μου αλλά με φοβίζει αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του σε ένα τόσο μικράκι. Θα δείξει

Καλημέρα,

εννοειται ότι μπορείς να τις κανείς όλες μαζί και ότι πρέπει να είσαι νηστική. Εγώ με πεταλούδα την έκανα για να μη με τρυπάνε συνέχεια. Πάρε μαζί σου ένα ωραίο βιβλιαράκι ή κινητό με internet και χάζεψε ωραία πράγματα για το μωράκι σου! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 13 λεπτά , Maria K8 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Και μένα μου έγραψε ο γιατρός καμπύλη ζαχάρου μαζί με κάποιες αιματολογικές.Θέλω να ρωτήσω όσες έχετε πάει ήδη.Καταρχήν μπορώ να παω να τις κάνω όλες μαζί.Να κανω τις αιματολογικές και μετά την καμπύλη? Επίσης στην καμπύλη πρέπει να είμαι νηστική ή να έχω φάει κάτι?

@gaidaki Εγώ μετά από ένα μήνα θα αρχίσω τα μαθήματα.Εχω βάλει μόνο 2-3 ώρες τη μέρα κι αυτές με κενά. Αν δεν μπορεί ο άντρας μου λόγω δουλειάς αναγκαστικά θα το αφήνω ή στον πατέρα μου(μένουμε πάνω κάτω) ή στην πεθερά μου. Το πιο βολικό είναι ο πατέρας μου αλλά με φοβίζει αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του σε ένα τόσο μικράκι. Θα δείξει

ολες μαζι και νηστικη δωδεκαορο μου ειπε εμενα.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω θα παω το αλλο Σάββατο για καμπυλη. Ξεκθνησαμε μαθήματα κι εγω κι ο αντρας μου και ξεκίνησε το γνωστο πρόβλημα: ποιος θα ειναι με τον μικρό, για να παω για εξετάσεις που διαρκουν κ 2 ώρες... Οι παππουδογιαγιαδες εμας ειναι Καβάλα κ Κεφαλλονιά το μεγαλύτερο διάστημα.

Δε θελω να παω καθημερινή που θα ναι παιδικό μηηηηπως κ στραβωσει κάτι, ζαλιστω κλπ, πώς θα γυρισω σπίτι, αν ειμαι μόνη.

Ήθελα να θέσω απο καιρό το ερώτημα, αλλα τωρα που μπήκε το φθινόπωρο ειναι πιο ταιριαστό:

Οσες δουλεύετε κι εχετε αλλο παιδάκι που είναι το εκείνες τις ώρες;

Μετά το Δεκέμβριο που καλως εχόντων των πραγμάτων ολες θα έχουμε μωράκι, τι οργανωση έχετε για το με ποιον αλλον θα είναι το μικρό αν δουλεύετε; Μετα το πρωτο διάστημα ρωταω, εστω κι αμ αθτο εχει μεσα και το καλοκαίρι του 2018.

Εγώ σκέφτομαι να πάω Σάββατο μαζί με τον άντρα μου κ τον γιο μου αυτοί να κάνουν βόλτα γύρο στην γειτονιά. Έτσι αν νιώσω άσχημα θα είναι κοντά . Εγώ ποτέ δεν είχα ούτε έχω άτομο για να αφήνω το μωρό. Μόνο εγώ κ ο άντρας μου . Κ όλα έτσι τα κανονίζουμε. Έχω πολύ αγωνία να δω πως είναι με δύο μωρά στο σπίτι :)

Πάντως κορίτσια εγώ στην προηγούμενη καμπύλη έπινα κ δροσερό νερό με κάθε γουλιά και τα πήγα πολύ καλά ίσα ίσα με βοηθούσε να μην τα βγάλω. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλησπερα!! 

Κ Εγώ στη βιοϊατρική θα πάω για την καμπύλη, ειμαι ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση κ κυρίως απο τις αιμοληπτριες.(σημαντικό για μένα με ανύπαρκτες φλέβες). Δεν μου έχουν πει ποτέ ότι από κάποια ώρα κ μετά σταματάει η αιμοληψια... Ίσως παίζει ρόλο το παράρτημα;

Για την κόρη μου είναι άγχος κ για μένα που θα την αφήσω όσο είμαι στο μαιευτήριο, ότι θα με ζητάει, θα κλαίει... Αλλά τι να κάνουμε, θα περάσει θέλω να πιστεύω! Γενικά την κρατάει η μητέρα μου τις περισσότερες φορές. Μετά με 2 μωρά θα χρειάζομαι έξτρα βοήθεια πιστεύω. Είναι δύσκολος ο πρώτος χρόνος των μωρών...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλησπερα!! 

Κ Εγώ στη βιοϊατρική θα πάω για την καμπύλη, ειμαι ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση κ κυρίως απο τις αιμοληπτριες.(σημαντικό για μένα με ανύπαρκτες φλέβες). Δεν μου έχουν πει ποτέ ότι από κάποια ώρα κ μετά σταματάει η αιμοληψια... Ίσως παίζει ρόλο το παράρτημα;

Για την κόρη μου είναι άγχος κ για μένα που θα την αφήσω όσο είμαι στο μαιευτήριο, ότι θα με ζητάει, θα κλαίει... Αλλά τι να κάνουμε, θα περάσει θέλω να πιστεύω! Γενικά την κρατάει η μητέρα μου τις περισσότερες φορές. Μετά με 2 μωρά θα χρειάζομαι έξτρα βοήθεια πιστεύω. Είναι δύσκολος ο πρώτος χρόνος των μωρών...

Ιωαννα σε ποιο παραρτημα βιοϊατρικης πας;

tt1db33b

Ουτε εγω εχω θεμα με τις αιμοληπτριες της βιοιατρικης.Μια χαρα !!Δεν με εχει πονεσει καμια ισα ισα μου πιανουν την κουβέντα γιατί με βλεπουν οτι δεν την πολυ παλευω...

Στην βιοιατρικη ολη μερα κανουν αιμοληψια, το ξερω.Πηγα σ αλλο μικροβιολογικο μπας  και καταφερνα  να  την κανω και εκει μου ειπαν οτι κανουν αιμοληψιες μεχρι τις 11.Με τα παραπεμπτικα ειναι δευτερη φορα που μου ειπαν οτι δεν μπορουν να την κάνουν.Την πρωτη φορα  ειχε γραψει ο γιατρος καλλιεργεια για ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα και μου  ειπαν οτι επρεπε να γραφει συγκεκριμενα "κολπικη" καλλιεργεια λες και θα κοιταγαν καπου αλλου αν εχω ουρεοπλασμα.Και σημερα λου εγραφε ο γιατρος καμπυλη 60,καμπυλη120 ,καμπυλη 0 σαν να εγραφε 3 διαφορετικες εξετασεις και εκει το ηθελα γραμμένο σε μια μονο.Πηγα στο ικα και το αλλαξε.μου ελεγε κατι κουλα και αυτος οτι αυτη ειναι η εξεταση και δεν υπαρχει αλλη και μετα που καταφερε ν σηκωσει και να τηλεφωνισει σε καποιον αλλο του ειπε και εγραψε την σωστη

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ αύριο το πρωί βιοϊατρική θα πάω , δεν μου αρέσει ιδιαίτερα , έχει τύχει να μου κάνουν λάθη κάποιες φορές αλλά είναι πολύ κοντά στο σπίτι και βαριέμαι να πάω αλλού. 

MugJp2.png 

πρίν από 1 λεπτό , IoannaMas είπε:

Αιγάλεω, είναι πάνω στη λεωφόρο Καβάλας.

Εγω πηγαινα στου Περιστεριου για πολλα χρονια, αλλα δεν ημουν ιδιαιτερα ευχαριστημενη.

tt1db33b

πρίν από 4 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εγω πηγαινα στου Περιστεριου για πολλα χρονια, αλλα δεν ημουν ιδιαιτερα ευχαριστημενη.

Εγώ στου Αλίμου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

preg.png

και εγω δτον αλιμο παω

πρίν από 31 λεπτά , Alzira είπε:

Και εγώ αύριο το πρωί βιοϊατρική θα πάω , δεν μου αρέσει ιδιαίτερα , έχει τύχει να μου κάνουν λάθη κάποιες φορές αλλά είναι πολύ κοντά στο σπίτι και βαριέμαι να πάω αλλού. 

αυτο και εγω κυριως.και σκεφτομουν να μην παω σε αλλο που πηγαινα και ηταν πιο μακρια και δεν μπορω να γυρισω με τπ αυτοκινητο απο ζαλη ή εμετο.ειχα και τον γιο να με συνοδευει.

πρίν από 28 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ στου Αλίμου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

μενεις κοντα??να υποψιαστω οτι πηγαινεται και στο παρκο που φτιαχτηκε πανω απο την βουλιαγμενης στην Αργυρουπολη.

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Ουτε εγω εχω θεμα με τις αιμοληπτριες της βιοιατρικης.Μια χαρα !!Δεν με εχει πονεσει καμια ισα ισα μου πιανουν την κουβέντα γιατί με βλεπουν οτι δεν την πολυ παλευω...

Στην βιοιατρικη ολη μερα κανουν αιμοληψια, το ξερω.Πηγα σ αλλο μικροβιολογικο μπας  και καταφερνα  να  την κανω και εκει μου ειπαν οτι κανουν αιμοληψιες μεχρι τις 11.Με τα παραπεμπτικα ειναι δευτερη φορα που μου ειπαν οτι δεν μπορουν να την κάνουν.Την πρωτη φορα  ειχε γραψει ο γιατρος καλλιεργεια για ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα και μου  ειπαν οτι επρεπε να γραφει συγκεκριμενα "κολπικη" καλλιεργεια λες και θα κοιταγαν καπου αλλου αν εχω ουρεοπλασμα.Και σημερα λου εγραφε ο γιατρος καμπυλη 60,καμπυλη120 ,καμπυλη 0 σαν να εγραφε 3 διαφορετικες εξετασεις και εκει το ηθελα γραμμένο σε μια μονο.Πηγα στο ικα και το αλλαξε.μου ελεγε κατι κουλα και αυτος οτι αυτη ειναι η εξεταση και δεν υπαρχει αλλη και μετα που καταφερε ν σηκωσει και να τηλεφωνισει σε καποιον αλλο του ειπε και εγραψε την σωστη

Γιατί πήγες στο ΙΚΑ; ο γυναικολόγος από το Έλενα δεν σου γράφει τις εξετάσεις; κάπου με μπερδεψες...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...