Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Μόνο εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για το μωράκι σου, ότι και να επιλέξετε εύχομαι να παν όλα καλύτερα από ότι φαντάζεσαι. Μόνο αν δεν σε πειράζει η συμβουλή μου είναι να ακολουθήσεις ότι λέει ο εμβρυολογος 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Alzira είπε:

Μόνο εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για το μωράκι σου, ότι και να επιλέξετε εύχομαι να παν όλα καλύτερα από ότι φαντάζεσαι. Μόνο αν δεν σε πειράζει η συμβουλή μου είναι να ακολουθήσεις ότι λέει ο εμβρυολογος 

Ο εμβρυολογος κ ο γυναικολογος, ειναι ομάδα μαζι. 

Να σαι καλα κοριτσι μου, Σ ευχαριστω παρα παρα πολυ 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Maria D είπε:

Την ιδια μερα το απογευμα τα πηρα.

104  προ ληψεως γλυκοζης

248  60 λεπτα μετα

177  120 λεπτα μετα

Ειναι ολες πολυ παραπανω οποτε ο γιατρος σιγουρα θα μου τα κοψει ολα :?

όντως!!και στον μεγαλο ειχε ανενασμενο σακχαρο?θυμασαι?

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Μου εκαναν ενέσεις κορτιζόνης 2 οταν έφτασα, στις 24βδ. Δεν θα μου ξανακάνουν. 

Μου ειπε οτι μεχρι τις 30 μπορω να το βοηθησω πια.. 

η απέναντι μου γεννάει κοριτσια!! Η ελπιδα μεσα στο δωμάτιο!! 

Δεν θελω να παω στο ιπποκρατειο να γεννήσω γιατι ο γυναικολόγος μου ειναι εδω, στο γενεσις. Εχω κ την περιδεση κ φοβαμαι στο ιπποκρατειο.

Οντως εχει την καλυτερη ΜΕΘΝ αλλα στις γέννες δεν ειναι. 

σε ποια εβδομαδα ειναι η κοπελα που γενναει?

εσυ καλο μου θα ακολουθησεις αυτο που εχεις στο μυαλο σου.Ολα θα πανε μια χαρα.

4ywWp2.png

πρίν από 19 λεπτά , ERIANTON είπε:

όντως!!και στον μεγαλο ειχε ανενασμενο σακχαρο?θυμασαι?

σε ποια εβδομαδα ειναι η κοπελα που γενναει?

εσυ καλο μου θα ακολουθησεις αυτο που εχεις στο μυαλο σου.Ολα θα πανε μια χαρα.

Ειναι 36+4 μερες η κοπελα. 

Εγω αλλα ειχα στο μυαλο μου. Να παμε μεχρι οσο με παει, αλλα οι γιατροί αλλα λενε. Οποτε εμπιστοσύνη στους γιατρούς, μεχρι τωρα τα καταφέραμε. Κ μετα προσευχή κ υπομονη απο μέρους μου. 

Μας ελπισουμε οτι θα ειναι σταθερή η κατάσταση μου κ οταν γεννηθεί ο μικρούλης δεν θα χρειαστεί εντατική. 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

5 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Ειναι 36+4 μερες η κοπελα. 

Εγω αλλα ειχα στο μυαλο μου. Να παμε μεχρι οσο με παει, αλλα οι γιατροί αλλα λενε. Οποτε εμπιστοσύνη στους γιατρούς, μεχρι τωρα τα καταφέραμε. Κ μετα προσευχή κ υπομονη απο μέρους μου. 

Μας ελπισουμε οτι θα ειναι σταθερή η κατάσταση μου κ οταν γεννηθεί ο μικρούλης δεν θα χρειαστεί εντατική. 

Για αυτό που έχεις στο μυαλό  σου ,εννοώ για το νοσοκομείο που θα γεννήσεις και που θα νοσηλευτεί και το μικρουλι σου.Θα συνεχισεις την υπομονη και την πιστη που έχεις και ολα θα γινουν

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Για αυτό που έχεις στο μυαλό  σου ,εννοώ για το νοσοκομείο που θα γεννήσεις και που θα νοσηλευτεί και το μικρουλι σου.Θα συνεχισεις την υπομονη και την πιστη που έχεις και ολα θα γινουν

Καλημερα!!! Αργοστροφη εχω γινει Ειρήνη μου, δεν το έπιασα. Σίγουρα δεν θελω να ρισκάρω κ ο τοκετός όσες γεννήσατε ξέρετε πως ειναι. Ποσο μαλλον για μενα που εχω χίλια μυρια. Δεν θελω να παω ουτε σε αλλη κλινική, εδω με ξερουν, ουτε σε αλλο γιατρο. Το μωρο θα δουμε τοτε τι θα χρειαζεται. Οι μαίες μου ειπε πως δεν ειναι απόλυτο οτι θα μπει στην ΜΕΘΝ κ να μην το σκεφτομαι απο τωρα. Εχουμε αλλα 4-5 βδ. 

Οποτε προσευχή, υπομονη κ επίπονη.

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλημερα!!! Αργοστροφη εχω γινει Ειρήνη μου, δεν το έπιασα. Σίγουρα δεν θελω να ρισκάρω κ ο τοκετός όσες γεννήσατε ξέρετε πως ειναι. Ποσο μαλλον για μενα που εχω χίλια μυρια. Δεν θελω να παω ουτε σε αλλη κλινική, εδω με ξερουν, ουτε σε αλλο γιατρο. Το μωρο θα δουμε τοτε τι θα χρειαζεται. Οι μαίες μου ειπε πως δεν ειναι απόλυτο οτι θα μπει στην ΜΕΘΝ κ να μην το σκεφτομαι απο τωρα. Εχουμε αλλα 4-5 βδ. 

Οποτε προσευχή, υπομονη κ επίπονη.

Καλημερα !!

Δωρουλα μου πρωινη και εσυ... Βλεποντας και κανοντας,λογικο.

Η κοπελα διπλα σου επεστρεψε?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Maria D είπε:

Καλημερα Ειρηνη! Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανει καμπυλη :? 

Καλημέρα!Τωρα θυμήθηκα....

Δεν στην ειχε ζητησει ο γιατρος.Εγω ελεγα να παω σημερα αλλα το βραδυ δεν ενιωθα καλα το στομαχι παρολο που εφαγα στις 20.30.Και γενικα δεν ξυπνησα και ωραια οποτε παει...ασε που φοβαμαι μην με πιασει να αδειαζω τα "εσωψυχα" και ποιος θς με μαζευει χαχα.Αραγε πειραζει  το σιδηρο πριν την εξεταση?Στην γλυκοζη παλια το ειχα σταξει λεμονι μεσα και ηταν σουπερ.αλλα δεν ξερω τωρα που το σκεφτομαι μηπως αλλαζει καπως τα αποτελέσματα

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα!Τωρα θυμήθηκα....

Δεν στην ειχε ζητησει ο γιατρος.Εγω ελεγα να παω σημερα αλλα το βραδυ δεν ενιωθα καλα το στομαχι παρολο που εφαγα στις 20.30.Και γενικα δεν ξυπνησα και ωραια οποτε παει...ασε που φοβαμαι μην με πιασει να αδειαζω τα "εσωψυχα" και ποιος θς με μαζευει χαχα.Αραγε πειραζει  το σιδηρο πριν την εξεταση?Στην γλυκοζη παλια το ειχα σταξει λεμονι μεσα και ηταν σουπερ.αλλα δεν ξερω τωρα που το σκεφτομαι μηπως αλλαζει καπως τα αποτελέσματα

Δεν νομιζω να κανει το λεμονι παντως γιατι εμενα ουτε λιγο νερακι δεν με αφησαν να πιω.. Παντως μου εδωσαν επιλογη γευση λεμονι ή γευση πορτοκαλι:? Δεν ειχα παρει ουτε το σιδηρο πριν εγω..

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω θα παω το αλλο Σάββατο για καμπυλη. Ξεκθνησαμε μαθήματα κι εγω κι ο αντρας μου και ξεκίνησε το γνωστο πρόβλημα: ποιος θα ειναι με τον μικρό, για να παω για εξετάσεις που διαρκουν κ 2 ώρες... Οι παππουδογιαγιαδες εμας ειναι Καβάλα κ Κεφαλλονιά το μεγαλύτερο διάστημα.

Δε θελω να παω καθημερινή που θα ναι παιδικό μηηηηπως κ στραβωσει κάτι, ζαλιστω κλπ, πώς θα γυρισω σπίτι, αν ειμαι μόνη.

Ήθελα να θέσω απο καιρό το ερώτημα, αλλα τωρα που μπήκε το φθινόπωρο ειναι πιο ταιριαστό:

Οσες δουλεύετε κι εχετε αλλο παιδάκι που είναι το εκείνες τις ώρες;

Μετά το Δεκέμβριο που καλως εχόντων των πραγμάτων ολες θα έχουμε μωράκι, τι οργανωση έχετε για το με ποιον αλλον θα είναι το μικρό αν δουλεύετε; Μετα το πρωτο διάστημα ρωταω, εστω κι αμ αθτο εχει μεσα και το καλοκαίρι του 2018.

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 16 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω θα παω το αλλο Σάββατο για καμπυλη. Ξεκθνησαμε μαθήματα κι εγω κι ο αντρας μου και ξεκίνησε το γνωστο πρόβλημα: ποιος θα ειναι με τον μικρό, για να παω για εξετάσεις που διαρκουν κ 2 ώρες... Οι παππουδογιαγιαδες εμας ειναι Καβάλα κ Κεφαλλονιά το μεγαλύτερο διάστημα.

Δε θελω να παω καθημερινή που θα ναι παιδικό μηηηηπως κ στραβωσει κάτι, ζαλιστω κλπ, πώς θα γυρισω σπίτι, αν ειμαι μόνη.

Ήθελα να θέσω απο καιρό το ερώτημα, αλλα τωρα που μπήκε το φθινόπωρο ειναι πιο ταιριαστό:

Οσες δουλεύετε κι εχετε αλλο παιδάκι που είναι το εκείνες τις ώρες;

Μετά το Δεκέμβριο που καλως εχόντων των πραγμάτων ολες θα έχουμε μωράκι, τι οργανωση έχετε για το με ποιον αλλον θα είναι το μικρό αν δουλεύετε; Μετα το πρωτο διάστημα ρωταω, εστω κι αμ αθτο εχει μεσα και το καλοκαίρι του 2018.

Εγω εχω σκοπο να το αφήσω στην πεθερα που κραταει και του αλλου γιου της ειναι μεγαλα αυτα ομως ... Επειδή ομως το ενα παει δημοτικό και παει και το περνει και πως θα περνει κ το δικο μου το τοσοδουλι? Θα της το αφησω απ τον επόμενο χειμώνα και.θα ειμαι με άδεια μέχρι τοτε αυτην του οαεδ...απο κει κ περα η μανα μ μονο κανα απόγευμα η να ρθει με το μετρό μπορει για λιγες ωρες η να της το παω ωστε να βγω με τον αντρα μ..στην μεγαλη αναγκη ισως το παρω και στην δουλεία μαζι για μια φορα.

%20url%5D

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημερα !!

Δωρουλα μου πρωινη και εσυ... Βλεποντας και κανοντας,λογικο.

Η κοπελα διπλα σου επεστρεψε?

Αφού μας ξυπνάνε απο τις 6, που να κοιμηθω.. 

οχι, την πηγαν σε αλλο δωμάτιο. :-(

1WWgp3.png

3 ώρες πρίν, Maria D είπε:

Δεν νομιζω να κανει το λεμονι παντως γιατι εμενα ουτε λιγο νερακι δεν με αφησαν να πιω.. Παντως μου εδωσαν επιλογη γευση λεμονι ή γευση πορτοκαλι:? Δεν ειχα παρει ουτε το σιδηρο πριν εγω..

μπαρμπουτσαλαααα σημερα.....

ειπα τελικα να πάω να τελειωνω με την καμπυλη για πολλοστή φορα η βιοιατρικη ειναι απογοητευτική.και μου ελεγε ο γιος μου "αφου ειπες δεν ξαναπάς...."  ελα ντε.ημουν απο τις 9 .30 το πρωι.περιμενα πόση ώρα και όταν τις έδωσα το παραπεμπτικό μου είπε οτι δεν ισχύει..Ο γυναικολόγος του ικα εγραψε τρεις διαφορετικές μετρήσεις και από το εργαστήριο ήθελαν λέει μόνο έναν κωδικό που θα έγραφε καμπύλη σακχάρου(0,60,120) πάω σε άλλο περίμενα πόση ώρα και μου λεει αχ τρεις μετρήσεις.... κλεινει στις 11 η αιμοληψια οποτε δεν θα προλάβουμε.πάω στο ικα,με το ζόρι μου γράφει το χαρτί ο γιατρός με σκοπο να ξαναγυρίσω στην βιοϊατρική να ξεμπερδεύω  και ο γιατρός μου λέει πόσες ώρες εχεις να φας? του λέω από εχτές στις 20.30.μην πας μου λεει γιατί θα κάνεις υπογλυκαιμία ,αυριο μου λεει...για το λεμόνι ειπε δεν επηρεάζει λέει το αποτέλεσμα.κουβαλαγα και τον αλλο τον ερμο το γιο και αύριο πάλι τα ιδια.εκτος αν παω το Σάββατο.ουφφφφφ

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κοπελες μου!!!

καλημερα κοριτσακι!!

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Αφού μας ξυπνάνε απο τις 6, που να κοιμηθω.. 

οχι, την πηγαν σε αλλο δωμάτιο. :-(

ελπιζω να μην βρεις παρεα συντομα.

3 ώρες πρίν, Maria D είπε:

για το νερο δεν πινουμε λεει οχι γιατι δεν κανει αλλα επειδη κανει αναγουλα με αυτο το σιροπι.Εγω ειχα παρει παγακια στο θερμος του γιου λεμονι καλαμακι χaxa.ελεγα να παρω και ξαπλωστρα και ομπρέλα αλλα λεω ασε γιατι ο κοσμος ειναι και περιεργος B):P

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...