Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ιπποκράτειο κορίτσι μου. Χρόνια το ακούω. Εξάλλου έχω και ιστορία της φίλης μου που γέννησε στην κλινική 600 γρ μωρό κ το πήγαν ΑΜΈΣΩΣ  στο Ιπποκράτειο Κ όλα πήγαν καλά . Για κάνε κ εσύ μια έρευνα @Dwroulita85

Να σκέφτεσαι θετικά όλα θα πάνε καλά.  Καλός η καλός συχνά συμβαίνει να έχουμε διάφορες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη μας. Δόξα το θεό που ζούμε στην εποχή που τα πρόωρακια έχουν φυσιολογική ανάπτυξη μετά.  Θα είσαι λογικά η πρώτη που θα γεννήσει στην παρέα μας . 

Ευχαριστω ελπιδα μου. Εισαι όνομα κ πραγμα. Σίγουρα θα ειμαι η πρωτη. 

Ελπιζα οτι θα έφτανα στις 32 - 34 βδ. Δυστυχως δεν θα βοηθηθεί πια. Μου το ειπε η εμβρυολογος απο το παπαγεωργιου. 

Η ΜΕΝΘ του Ιπποκράτειου ειναι πολυ καλη. Ετσι λενε κ αυτα διαβασα. 

• Μου αρέσει 4

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ευχαριστω ελπιδα μου. Εισαι όνομα κ πραγμα. Σίγουρα θα ειμαι η πρωτη. 

Ελπιζα οτι θα έφτανα στις 32 - 34 βδ. Δυστυχως δεν θα βοηθηθεί πια. Μου το ειπε η εμβρυολογος απο το παπαγεωργιου. 

Η ΜΕΝΘ του Ιπποκράτειου ειναι πολυ καλη. Ετσι λενε κ αυτα διαβασα. 

Ναι κορίτσι μου ας γίνει αυτό που πρέπει. Εσύ απλά ψυχολογικά προετοιμάσου. Κ μεις ότι μπορούμε από δω μέσα.... θα στηρίζουμε η μια την άλλη  !

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Μολις μιλήσαμε με τον ντοκ. 

Πρεπει να παρουμε μια απόφαση. Μου ειπε οτι πρεπει να γεννήσουμε 28-30 βδομαδες γιατι μετα δεν το βοηθάω με την ανάπτυξη των πνευμόνων. Δεν αναπτυσσονται γιατι δεν εχω αμνιακό ενώ αν γεννηθεί να παει ΜΕΘΝ θα εχει καλυτερη εξέλιξη. 

Μας δεν ξερω. Ειμαι ακομα ηρεμη κ αισιόδοξη. Λενε να μου δίνουν ηρεμιστικό; 

αν εχετε εμπειρία ή γνωστή ή κατι διαβάσατε πείτε μου.. 

θα ειμαι η πρωτη μαλλον που θα γεννήσει απο την παρεα μας. 

Δωρα μου, να είσαι δυνατή όπως το μωράκι σου. Όσο πιο πολύ τόσο το καλύτερο. Λογικά θα κάνετε κ τις ενεσεις για τως πνεύμονες του μωρού. Αφού ο γιατρός λέει ότι πρέπει, θα γίνει. Θα μου κλέψεις την πρωτιά (αστείο αυτό εε)!!!! Μακάρι να μην χρειάζονται. 

Ολα καλα θα πάνε! Η δύναμη της Παναγίας είναι μαζί sου. 

Ειρήνη μου, και εγώ στην καμπύλη θα παρω ουρά πρωινά μαζί μου. Για μένα το χειρότερο δεν είναι ουτε η γλυκόζη ούτε η αναμονή!!! Ειναι τα ουρά κ το άγχος οτι δεν θα βάλω έστω κι λίγο στο μπουκάλακι. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

@Dwroulita85 ολα καλΑ θα πανε μια χαρα θα ναι ο μπέμπης έχουν τα μεσα πια μετα την 25η και οσο πιο μετα τοσο το καλύτερο βέβαια και τα μεγαλώνουν στην θερμοκιτιδα και τα περνεις υγιεστατα.. και γω έτσι ξέρω οτι αν κανείς ενέσεις για τους πνεύμονες παει πολυ καλα το μωρο.. το ζόρι εσυ θα το τραβήξεις που δεν θα μπορεις να το πάρεις σπιτι γι αυτο προετοιμάσου  απο τωρα να σαι δυνατή και αισιοδοξη 

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Δωρουλιτα μου ολα θα πανε μια χαρα!Για να το λεει ο ντοκ που σε εχει βοθησει τοσο πολυ ετσι θα ειναι καλυτερα. Εισαι ηρεμη κ χαλαρη γιατι ξερεις πως το μωρακι σου με την βοηθεια της παναγιας θα ειναι υγιεστατο!!

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Maria D είπε:

Λιγακι με ανακατεψε.. Το χειροτερο ηταν που δεν μπορουσα να πιω νερο για δυο ωρες. Νομιζα οτι εκανε αλλα η μικροβιολογος μου ειπε να μην πιω. Την Πεμπτη θα παω στον γιατρο κ προβλεπω οτι θα μου τα κοψει ολα γιατι ηταν ανεβασμενο πολυ το σακχαρο:?

πηρες κι ολας τα αποτελεσματα?τι τιμες ειχες?

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Δωρα μου, να είσαι δυνατή όπως το μωράκι σου. Όσο πιο πολύ τόσο το καλύτερο. Λογικά θα κάνετε κ τις ενεσεις για τως πνεύμονες του μωρού. Αφού ο γιατρός λέει ότι πρέπει, θα γίνει. Θα μου κλέψεις την πρωτιά (αστείο αυτό εε)!!!! Μακάρι να μην χρειάζονται. 

Ολα καλα θα πάνε! Η δύναμη της Παναγίας είναι μαζί sου. 

Ειρήνη μου, και εγώ στην καμπύλη θα παρω ουρά πρωινά μαζί μου. Για μένα το χειρότερο δεν είναι ουτε η γλυκόζη ούτε η αναμονή!!! Ειναι τα ουρά κ το άγχος οτι δεν θα βάλω έστω κι λίγο στο μπουκάλακι. 

εκανα τελευταια εξεταση στις 26/8 και η οξονη ηταν αρνητικη.μιλησ και με τον γυναικολογο και μου ειπε δεν χρειάζεται να την κανω.

5 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Απο τι εξαρταται αν θα ειναι 28 η 30; 

οτι σου λεει σιγουρα θα ειναι το καλυτερο.οποτε εχε εμπιστοσυνη οτι ολα θα πανε κατ ευχην.μιλησατε αν μπορείς φυσιολογικά η αν πρεπει καισαρικη?

4ywWp2.png

Ιπποκράτειο ξέρω και εγώ ότι είναι η καλύτερη μεθν . Θα πας να γεννήσεις εκεί? Έτσι δεν θα έχεις και το τρέξιμο του μωρού με το ασθενοφόρο θα είναι ήδη εκεί. Όλοι έχουμε ακούσει για ιστορίες παιδιών που τα κατάφεραν καλά και ήταν πριν τον 28 εβδομάδα οπότε θετική σκέψη και δυνατά 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Μου εκαναν ενέσεις κορτιζόνης 2 οταν έφτασα, στις 24βδ. Δεν θα μου ξανακάνουν. 

Μου ειπε οτι μεχρι τις 30 μπορω να το βοηθησω πια.. 

η απέναντι μου γεννάει κοριτσια!! Η ελπιδα μεσα στο δωμάτιο!! 

Just now, Alzira είπε:

Ιπποκράτειο ξέρω και εγώ ότι είναι η καλύτερη μεθν . Θα πας να γεννήσεις εκεί? Έτσι δεν θα έχεις και το τρέξιμο του μωρού με το ασθενοφόρο θα είναι ήδη εκεί. Όλοι έχουμε ακούσει για ιστορίες παιδιών που τα κατάφεραν καλά και ήταν πριν τον 28 εβδομάδα οπότε θετική σκέψη και δυνατά 

Δεν θελω να παω στο ιπποκρατειο να γεννήσω γιατι ο γυναικολόγος μου ειναι εδω, στο γενεσις. Εχω κ την περιδεση κ φοβαμαι στο ιπποκρατειο.

Οντως εχει την καλυτερη ΜΕΘΝ αλλα στις γέννες δεν ειναι. 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

Θα σε αφήσουν να γεννήσεις φυσιολογικά μήπως για να μην ταλαιπωρηθεί σε βάλουν για καισαρική?

Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα Ιπποκράτειο σίγουρα και για την γέννα αν διάλεγα την μεθν τους. Έχω ακούσει ότι πρόκειται για κορυφή στην Ελλάδα όχι μόνο Θεσσαλονίκη. 

MugJp2.png 

1 hour ago, ERIANTON είπε:

πηρες κι ολας τα αποτελεσματα?τι τιμες ειχες?

Την ιδια μερα το απογευμα τα πηρα.

104  προ ληψεως γλυκοζης

248  60 λεπτα μετα

177  120 λεπτα μετα

Ειναι ολες πολυ παραπανω οποτε ο γιατρος σιγουρα θα μου τα κοψει ολα :?

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Alzira είπε:

Θα σε αφήσουν να γεννήσεις φυσιολογικά μήπως για να μην ταλαιπωρηθεί σε βάλουν για καισαρική?

Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα Ιπποκράτειο σίγουρα και για την γέννα αν διάλεγα την μεθν τους. Έχω ακούσει ότι πρόκειται για κορυφή στην Ελλάδα όχι μόνο Θεσσαλονίκη. 

Δεν εχουμε συζητήσει ακομα για καισαρική ή φυσιολογικό. Δεν ξερω τι γινεται με περιδεση. 

Μετα δεν ξερω ακομα αν θελει το μωρο ΜΕΘΝ ή απλα θερμοκοιτίδα. 

Εχω πολυ κακίες εμπειρίες απο γέννες στο ιπποκρατειο κ δεν το ρισκάρω να το χάσω απο επιπλοκες ουτε να με αναλαβει αλλο γιατρος.

1WWgp3.png

Καλησπέρα!! 

@Dwroulita85 ευχομαι να πάνε όλα καλά, το καλό είναι ότι θα είσαι προετοιμασμένη κ έτσι θα το διαχειριστείτε καλύτερα. Να θηλασεις θα μπορείς ή θα του δίνουν ειδικό γάλα;

Για την καμπύλη ζαχαρου, εμένα η γλυκόζη μου είχε αρέσει την πρώτη φορά που ήμουν έγκυος, μάλλον αντέχω πολύ στα γλυκά! Βέβαια είναι βαρετή εξέταση, Εγώ είχα ζητήσει πεταλούδα για να μην με τρυπάνε κάθε φορά ξανά. Μάλλον αυτό θα ξανακάνω. Βέβαια πρώτα θα πάω για το ντοπλερ την παρασκευη.. Έχω καιρό να πάω γιατρό , πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ ο μπέμπης!

@Dwroulita85 κ η διπλανή σου προωρακι γέννησε;; 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

@Dwroulita85 Κορίτσι μου καταλαβαίνω τη δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρεις.Θα σου πρότεινα πριν αποφασίσεις για τη μεθν να ρωτήσεις το γιατρό σου αν θα είναι ασφαλές να μεταφέρεις το μωράκι σου στο Ιπποκράτειο.

Πάντως γνωστή μου που γέννησε 6 μηνών στο γένεσις λόγω προεκλαμψίας βέβαια,το μωράκι της έμεινε πάνω από εναν μήνα στη μεθν του γενεσις και φυσικά όλα πήγαν καλά.

Εχε την πίστη σου κι όλα καλά θα πανε κοπέλα μου

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλησπέρα!! 

@Dwroulita85 ευχομαι να πάνε όλα καλά, το καλό είναι ότι θα είσαι προετοιμασμένη κ έτσι θα το διαχειριστείτε καλύτερα. Να θηλασεις θα μπορείς ή θα του δίνουν ειδικό γάλα;

Για την καμπύλη ζαχαρου, εμένα η γλυκόζη μου είχε αρέσει την πρώτη φορά που ήμουν έγκυος, μάλλον αντέχω πολύ στα γλυκά! Βέβαια είναι βαρετή εξέταση, Εγώ είχα ζητήσει πεταλούδα για να μην με τρυπάνε κάθε φορά ξανά. Μάλλον αυτό θα ξανακάνω. Βέβαια πρώτα θα πάω για το ντοπλερ την παρασκευη.. Έχω καιρό να πάω γιατρό , πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ ο μπέμπης!

@Dwroulita85 κ η διπλανή σου προωρακι γέννησε;; 

Δεν ξερω καν για θηλασμό.. δεν το συζητήσαμε.. ειμαστε πολυ μακριά. Πάντως εχω βρει να νοικιάζω θηλαστρα για άντληση. 

Οχι η διπλανή η απέναντι γεννάει ειναι 36+4 μερες. 

πρίν από 7 λεπτά , Maria K8 είπε:

@Dwroulita85 Κορίτσι μου καταλαβαίνω τη δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρεις.Θα σου πρότεινα πριν αποφασίσεις για τη μεθν να ρωτήσεις το γιατρό σου αν θα είναι ασφαλές να μεταφέρεις το μωράκι σου στο Ιπποκράτειο.

Πάντως γνωστή μου που γέννησε 6 μηνών στο γένεσις λόγω προεκλαμψίας βέβαια,το μωράκι της έμεινε πάνω από εναν μήνα στη μεθν του γενεσις και φυσικά όλα πήγαν καλά.

Εχε την πίστη σου κι όλα καλά θα πανε κοπέλα μου

Ευχαριστω μαρακι μου! Πολυ αισιόδοξο αυτο. Μακαρι να τα παμε κ εμεις τοσο καλα! 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

1 hour ago, Maria D είπε:

Την ιδια μερα το απογευμα τα πηρα.

104  προ ληψεως γλυκοζης

248  60 λεπτα μετα

177  120 λεπτα μετα

Ειναι ολες πολυ παραπανω οποτε ο γιατρος σιγουρα θα μου τα κοψει ολα :?

0' 78

120' 213

120' 168

Μη στεναχωριεσαι βρε κι εγω τοτε ειχα παθει σοκ, αλλα και μακαρονια τρωω και λιγο ψωμακι τρωω, απλα εχω μειωσει τις ποσοτητες. Και μολις το ρυθμισεις ισως θα μπορεις να κανεις και καμια κουτσουκελα. Κι εγω κανω και μενει μια χαρα ρυθμισμενο. Ολα καλα θα πανε.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...