Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Μακάρι γιατί Είμαι φουλ στο άγχος χωρίς λόγο,προς το παρόν.άσχετο αλλά σίδηρο πίνω τώρα πέντε μέρες και μάλιστα ολο το πρωί από τις 6.30 που ξυπνάω και τα πίνω μαζί με το φιλισιν μέχρι τις 9  δεν τρώω τίποτα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , ERIANTON είπε:

Μακάρι γιατί Είμαι φουλ στο άγχος χωρίς λόγο,προς το παρόν.άσχετο αλλά σίδηρο πίνω τώρα πέντε μέρες και μάλιστα ολο το πρωί από τις 6.30 που ξυπνάω και τα πίνω μαζί με το φιλισιν μέχρι τις 9  δεν τρώω τίποτα.

Δεν πονάει το στομάχι σου ? Εγώ  σήμερα ίπια με λίγο χυμό πορτοκαλί κ με ενοχλούσε το στομάχι...αναγκαστικά έφαγα σε 10 λεπτά . Τώρα τρώω αποξηραμένα μπλιαχ 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Όχι ευτυχώς.Αν και το εχω καταστρέψει το στομάχι μου ευτυχώς δεν με έπιασε τίποτα.Πίνω το φισιοφολ και μετα πίνω και πολύ νερό να αραίωσει.χυμό πάντα πίνω από αραιωμένο.μου το είχε πει ο γυναικολόγος μου και ενώ πριν μου προκαλούσε δυσπεψία και ρεψιματα με νερό δεν με ενοχλεί καθόλου.

4ywWp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ERIANTON είπε:

Όχι ευτυχώς.Αν και το εχω καταστρέψει το στομάχι μου ευτυχώς δεν με έπιασε τίποτα.Πίνω το φισιοφολ και μετα πίνω και πολύ νερό να αραίωσει.χυμό πάντα πίνω από αραιωμένο.μου το είχε πει ο γυναικολόγος μου και ενώ πριν μου προκαλούσε δυσπεψία και ρεψιματα με νερό δεν με ενοχλεί καθόλου.

Έτσι κάνω για το μωρό. Δεν ήξερα ότι κ μεις πρέπει να αραιωνουμε τον φυσικό χυμό. Τους ετοιμους χυμούς πίνω αραιωμενο λογο θερμίδων. Αλλά για τον φυσικό δεν το ήξερα. Όταν ξυπνάω πίνω το χάπι του θυροειδη κ πρέπει να μην φάω τπτ μισή ώρα και αναγκαστικά μέσα στην ημέρα συνεχίζω με τα συμπλήρωματα.  

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! Πως ειστε σημερα;; εγω ακομα παιδευομαι με τον υπνο. Δεν μπορω, παντα κοιμόμουν μπρούμυτα κ τωρα ζοριζομαι πολυ... Την πεμπτη εχω αιματολόγο, ας ελπισουμε πως θα μου κόψει τις κορτιζονες μπας κ ξεφουσκωσω!! 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Και γω παντα μπρούμυτα κοιμόμουν και συνεχίζω...ειναι κακο? Οσο απο συμπτώματα...με πιάνει κατι που δεν μπορώ να προσδιορισω ζαλαδα ανακατωσούρα γκρινια δεν μπορώ να το αντεξω ριχνω ενα κλάμα και σε πεντε λεπτα περνανε ολα ... 

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Εγω χθες ένιωσα άσχημα πρώτη φορά κ είπα στον άντρα μου να έρθει να κρατήσει το μωρο και όσο ξαπλωνα είχα τύψεις :-( θέλω γρήγορα να περάσει ο καιρός. Δύσκολο να έχεις μωρό κ να είσαι εγκυος. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημέρα σας  φιλουλες μου!!

Dwroulita εύχομαι Όλα να είναι Καλά και να τις κόψεις τις κορτιζόνης,εννοείς τα ουτροτζεσταν Ε?Σε εμένα που δεν είχα συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά μου είπε να τα περνώ επειδή είχα μια αποβολή μου είπε και τα σταμάτησα στον τέταρτο μήνα.Και εμένα είχαν φουσκώσει τα μπούτια μου .

Κοιμάμαι και εγώ μπρούμυτα αλλά και με το μαξιλάρι θηλασμού νιώθω τέλεια.Όσες Μπορείτε να το πάρετε δεν μπορώ να σας πω ποσό σε βοηθάει να βρεις βολική στάση στον ύπνο.και μετα για τον θηλασμό κορυφή.Όσες βρεθείτε από Περιστέρι μεριά πηγαίνετε βόλτα στο motherbaby να σας το χαρίσουν.

Ευτυχία μου Όλες περνάμε τέτοιες μεταπτώσεις.Συζήτησε το με τον γιατρό σου για να εξήγηση και στον καλό σου ότι δεν θα είσαι Έτσι για πάντα,είναι από τις ορμόνες.

Ελπιδακι μου μην στεναχωριέσαι για κάτι που έχεις ανάγκη.Αν είσαι καλά εσυ θα είναι και όλοι στην οικογένεια.Και ειδικά το μωρό σου να μην στεναχωριέται για την μανούλα του.

Όλα καλά θα πάνε για όλες μας!!

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

πρίν από 59 λεπτά , ERIANTON είπε:

Dwroulita εύχομαι Όλα να είναι Καλά και να τις κόψεις τις κορτιζόνης,εννοείς τα ουτροτζεσταν Ε?Σε εμένα που δεν είχα συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά μου είπε να τα περνώ επειδή είχα μια αποβολή μου είπε και τα σταμάτησα στον τέταρτο μήνα.Και εμένα είχαν φουσκώσει τα μπούτια μου .

Κοιμάμαι και εγώ μπρούμυτα αλλά και με το μαξιλάρι θηλασμού νιώθω τέλεια.Όσες Μπορείτε να το πάρετε δεν μπορώ να σας πω ποσό σε βοηθάει να βρεις βολική στάση στον ύπνο.και μετα για τον θηλασμό κορυφή.Όσες βρεθείτε από Περιστέρι μεριά πηγαίνετε βόλτα στο motherbaby να σας το χαρίσουν.

Ευτυχία μου Όλες περνάμε τέτοιες μεταπτώσεις.Συζήτησε το με τον γιατρό σου για να εξήγηση και στον καλό σου ότι δεν θα είσαι Έτσι για πάντα,είναι από τις ορμόνες.

Ελπιδακι μου μην στεναχωριέσαι για κάτι που έχεις ανάγκη.Αν είσαι καλά εσυ θα είναι και όλοι στην οικογένεια.Και ειδικά το μωρό σου να μην στεναχωριέται για την μανούλα του.

Όλα καλά θα πάνε για όλες μας!!

Απλά δεν καταφέρνει κάποια πράγματα με το μωρό ο άντρας μου πχ να τον βάλει για ύπνο η να τον καταφέρει να φάει  (είναι δύσκολος στο φαΐ) γιαυτό είχα τύψεις . Ότι άργησε να φάει το αγοράκι μου . Ότι του εδεινε ο μπαμπας πετούσε.  Είναι κ αυτό ένα ζιζανιο :-P

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Ok   με τον καιρό θα τα καταφέρει και το γλυκουλη σου αν πεινάει θα φάει.Μην μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις.Δηλαδή 4 μέρες που θα χρειαστεί να λείπεις όταν με το καλό θα γέννας θα έχεις τύψεις?ή μήπως θα αφήσουν το μωρουλι σου νηστικό.?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ok   με τον καιρό θα τα καταφέρει και το γλυκουλη σου αν πεινάει θα φάει.Μην μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις.Δηλαδή 4 μέρες που θα χρειαστεί να λείπεις όταν με το καλό θα γέννας θα έχεις τύψεις?ή μήπως θα αφήσουν το μωρουλι σου νηστικό.?

Ένα 24ωρο θα λείπω πρώτα ο Θεός πάντα. Εκεί πλέον σηκώνω τα χέρια ψηλά κ λέω υπομονή ....  υπάρχει ένα πρόγραμμα στην κλινική μου του 24ωρου με φτ κ 2 24ωρα με κτ . Με βολέψε απίστευτα στην πρώτη μου γέννα. Κ εύχομαι έτσι να γίνει κ τώρα. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 9 λεπτά , ERIANTON είπε:

Πέρα απο τα ουτροτζεσταν παιρνω και κορτιζόνη 2 χαπια. Πρεζολον λέγονται. Εχω πρηστεί  γενικα κ δεν μου κανουν φυσικά τα ρουχα μου. Απο small ειμαι μιντιουμ με λαρζ. Χάλι... Και προσέχω παρα πολυ τη διατροφη μου. 

Εχω αυτο το μαξιλαρι που λες αλλα Ελα που το σωμα το μισο ειναι μπρούμυτα κ το αλλο πλάι. Χαλια βρε παιδια! 

1WWgp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Πέρα απο τα ουτροτζεσταν παιρνω και κορτιζόνη 2 χαπια. Πρεζολον λέγονται. Εχω πρηστεί  γενικα κ δεν μου κανουν φυσικά τα ρουχα μου. Απο small ειμαι μιντιουμ με λαρζ. Χάλι... Και προσέχω παρα πολυ τη διατροφη μου. 

Εχω αυτο το μαξιλαρι που λες αλλα Ελα που το σωμα το μισο ειναι μπρούμυτα κ το αλλο πλάι. Χαλια βρε παιδια! 

Κατάλαβα.....

Μακάρι να στα κόψει σύντομα.Διατροφή και εγώ εχω αρχίσει και προσέχω .Επιπλέον κατά τις 20.00  παω για ύπνο και δεν τρώω ολο το βράδυ όπως συνήθιζα.Έχω χάσει με αυτόν τον τρόπο 3 κιλά.ΑΝ καταφέρω να φτάσω στον 5 μήνα με τα κιλά που έχω Τώρα θα είμαι κατ ενθουσιασμένη.Στον γιο μου είχα πάρει 10 κιλά.5 από αυτά δεν τα έχασα ποτέ.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ERIANTON είπε:

Κατάλαβα.....

Μακάρι να στα κόψει σύντομα.Διατροφή και εγώ εχω αρχίσει και προσέχω .Επιπλέον κατά τις 20.00  παω για ύπνο και δεν τρώω ολο το βράδυ όπως συνήθιζα.Έχω χάσει με αυτόν τον τρόπο 3 κιλά.ΑΝ καταφέρω να φτάσω στον 5 μήνα με τα κιλά που έχω Τώρα θα είμαι κατ ενθουσιασμένη.Στον γιο μου είχα πάρει 10 κιλά.5 από αυτά δεν τα έχασα ποτέ.

Wow μπράβο σου . Θέλεις να πεις κ πόσα κιλά είσαι?? Κ εγώ 10 είχα πάρει στον γιο μου αλλά λόγο θυροειδη που με βασανίζει δεν ρυθμίζεται εύκολα είμαι πάχουλή. Τώρα ξεκίνησα νέα χάπια κ 69 κιλά για να δούμε πόσα θα πάρουμε σύνολο κορίτσια. 

πρίν από 17 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Τι σου λέει ο γιατρός μέχρι πότε θα χρειαστείς την κορτιζονη? Άτιμα φάρμακα!

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Αχ δεν ξερω.. την πεμπτη που εχω αιματολόγο θα μου πει. Έστω να μου το μειώσει σε ενα χάπι. 

Νομιζω πως ξεκινησα 56κιλα στην ωοληψια κ τωρα ειμαι 60. Πριν τα φαρμακα της διεγερσης για την εξωσωματικη το φεβρουαριο δηλαδη ημουν 51. Βεβαια δεν κινουμαι καθολου παιρνω αντισυλληπτικά, ουτροτζεσταν, κορτιζονες χαμος!!!  

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...