Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Alzira είπε:

Ελπίζω να την κάνει την τούμπα σύντομα ! Και το κεφάλι πάνω εκεί στο στομάχι μου αχχχχ . Θα περπατάω περισσότερο τώρα μπας και αλλάξει θέση.το μαγνήσιο μου το έκοψε δεν νομίζω να ξαναρχίσουν οι συσπάσεις.. εγώ λέω να το πάρω καμιά εβδομάδα ακόμα που έχω πολλές δουλειές και μετά να το σταματήσω.

Γιατι να το σταματησεις βρε καλο κανει κακο δεν κανει.

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Alzira είπε:

Καμιά φορά κλωτσάει προς τα κάτω και νομίζω θα φύγει τίποτα έξω κανένα πόδι πχ , τη νιώθω την κλωτσιά πάρα πολύ χαμηλά . Εσύ το έχεις νιώσει έτσι? 

Χαχαχαχα ακριβώς το ιδιο κ η δικια μου

%20url%5D

8 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Γιατι να το σταματησεις βρε καλο κανει κακο δεν κανει.

Μου είπε να το σταματήσω γιατί έκρινε ότι δεν το χρειάζομαι οπότε μου είπε δεν υπάρχει λόγος να παίρνω σκευάσματα παραπάνω. Γενικά συμφωνώ με αυτή τη λογική , α και να τρώω μπανάνες ωμά αμύγδαλα και τομάτες.

Καλημέρα!! 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Καλή μέρα!!!Ολα καλά και απο εμας!!!

Αλζιρα οτι σου λεει ο γιατρός σου!!!Βεβαια εμενα μου φαινεται περιεργο που ολοι οι γιατροι σε ολες τις ειδικοτητες εχουν τοσο διαφορετικες αποψεις μεταξυ τους.Μιλησα τωρα με μικροβιολογο για να κανω την καμπυλη σακχάρου. Μου ειπε οτι θα μου δωσει καθαρη δεξτροζη και οτι δεν θελει το σκευασμα του φαρμακείου και επιπλεον θα τις παω   και τα ουρα τα πρωινα για να δει την οξονη στα ουρα που εχουν να κανουν με το σακχαρο.σας ζητησαν κατι τετοιο?

Δωρουλιτα μου μπραβο !Ετσι να παραμεινεις!!Καλα ψώνια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλή μέρα!!!Ολα καλά και απο εμας!!!

Αλζιρα οτι σου λεει ο γιατρός σου!!!Βεβαια εμενα μου φαινεται περιεργο που ολοι οι γιατροι σε ολες τις ειδικοτητες εχουν τοσο διαφορετικες αποψεις μεταξυ τους.Μιλησα τωρα με μικροβιολογο για να κανω την καμπυλη σακχάρου. Μου ειπε οτι θα μου δωσει καθαρη δεξτροζη και οτι δεν θελει το σκευασμα του φαρμακείου και επιπλεον θα τις παω   και τα ουρα τα πρωινα για να δει την οξονη στα ουρα που εχουν να κανουν με το σακχαρο.σας ζητησαν κατι τετοιο?

Καλημερα Ειρηνη! Εγω εχθες εκανα καμπυλη σακχαρου απλα μου εδωσε κ ηπια γλυκοζη κ μετα καθησα εκει για δυο ωρες για τις μετρησεις..

• Μου αρέσει 1

q2mZp2.png

YRYsp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Maria D είπε:

Καλημερα Ειρηνη! Εγω εχθες εκανα καμπυλη σακχαρου απλα μου εδωσε κ ηπια γλυκοζη κ μετα καθησα εκει για δυο ωρες για τις μετρησεις..

Καλως το κοριτσι!!!Σε ανακάτεψε η γλυκοζη? Σκέφτομαι να παω αυριο και εγω.Μιλησα με τον γιατρο μου ειπε να μην κανω την οξονη.Ετσι και αλλιώς σε καθε εξεταση γενική ουρων εχει βγει αρνητικη.Πως παει το γλυκουλη σου;Εσυ;

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

είχα καιρό πολύ να μπω και να διαβάσω τα νέα σας αλλά από σήμερα είμαι με άδεια σπίτι όποτε θα μου είναι πιο εύκολο. Όλα πήγαν καλά με την περίδεση απλά μου είπε ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ λιγάκι λόγω της μονοκερου μήτρας και να μην προκαλούμε την τύχη μας. Η αλήθεια είναι ότι και που πήγαινα στη δουλειά το μυαλό μου είναι συνέχεια στο μωρό, στο δωμάτιο, στη λίστα με τις αγορές που πρέπει να κάνουμε κτλ. Έχω αρχίσει και παρακολουθώ και κάποια σεμινάρια για θηλασμό, περιποίηση νεογνού, τοκετό κτλ και πραγματικά απολαμβάνω αυτό το διάστημα. 

Σχετικά με την καμπύλη σακχάρου, εγώ έστριψα μισό λεμόνι μέσα στο νερό με τη γλυκόζη και το ήπια με μεγάλη ευχαρίστηση χωρίς να επηρεάζεται το αποτέλεσμα. Είχα σε ένα σακουλάκι το λεμόνι μου κομμένο και όταν ήρθε η ώρα το έστριψα μέσα στο ποτηράκι.

• Μου αρέσει 2

preg.png

Μολις μιλήσαμε με τον ντοκ. 

Πρεπει να παρουμε μια απόφαση. Μου ειπε οτι πρεπει να γεννήσουμε 28-30 βδομαδες γιατι μετα δεν το βοηθάω με την ανάπτυξη των πνευμόνων. Δεν αναπτυσσονται γιατι δεν εχω αμνιακό ενώ αν γεννηθεί να παει ΜΕΘΝ θα εχει καλυτερη εξέλιξη. 

Μας δεν ξερω. Ειμαι ακομα ηρεμη κ αισιόδοξη. Λενε να μου δίνουν ηρεμιστικό; 

αν εχετε εμπειρία ή γνωστή ή κατι διαβάσατε πείτε μου.. 

θα ειμαι η πρωτη μαλλον που θα γεννήσει απο την παρεα μας. 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Μολις μιλήσαμε με τον ντοκ. 

Πρεπει να παρουμε μια απόφαση. Μου ειπε οτι πρεπει να γεννήσουμε 28-30 βδομαδες γιατι μετα δεν το βοηθάω με την ανάπτυξη των πνευμόνων. Δεν αναπτυσσονται γιατι δεν εχω αμνιακό ενώ αν γεννηθεί να παει ΜΕΘΝ θα εχει καλυτερη εξέλιξη. 

Μας δεν ξερω. Ειμαι ακομα ηρεμη κ αισιόδοξη. Λενε να μου δίνουν ηρεμιστικό; 

αν εχετε εμπειρία ή γνωστή ή κατι διαβάσατε πείτε μου.. 

θα ειμαι η πρωτη μαλλον που θα γεννήσει απο την παρεα μας. 

Απο τι εξαρταται αν θα ειναι 28 η 30; 

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Απο τι εξαρταται αν θα ειναι 28 η 30; 

Ειπε εκει ανάμεσα. Μαλλον θα μου κόψουν την περιδεση. Δεν το ρώτησα να σου πω. 

1WWgp3.png

Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν θα αναπτυχθούν άλλο τα πνευμόνια όσο μένει στην κοιλιά. Δεν το έχω ξανά ακούσει αλλά αν στο λέει ο γιατρός.. θα τον άκουγα αλλά όσο πιο κοντά στις 30 μπορούσα.

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

πρίν από 34 λεπτά , Alzira είπε:

Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν θα αναπτυχθούν άλλο τα πνευμόνια όσο μένει στην κοιλιά. Δεν το έχω ξανά ακούσει αλλά αν στο λέει ο γιατρός.. θα τον άκουγα αλλά όσο πιο κοντά στις 30 μπορούσα.

Δεν θα αναπτύσσονται γιατι το αμνιακό μου χάνεται κι αλλο. 

Πρεπει να σκεφτώ για την ποια ειναι η καλυτερα ΜΕΘΝ στη θεσσαλονικη. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλως το κοριτσι!!!Σε ανακάτεψε η γλυκοζη? Σκέφτομαι να παω αυριο και εγω.Μιλησα με τον γιατρο μου ειπε να μην κανω την οξονη.Ετσι και αλλιώς σε καθε εξεταση γενική ουρων εχει βγει αρνητικη.Πως παει το γλυκουλη σου;Εσυ;

Λιγακι με ανακατεψε.. Το χειροτερο ηταν που δεν μπορουσα να πιω νερο για δυο ωρες. Νομιζα οτι εκανε αλλα η μικροβιολογος μου ειπε να μην πιω. Την Πεμπτη θα παω στον γιατρο κ προβλεπω οτι θα μου τα κοψει ολα γιατι ηταν ανεβασμενο πολυ το σακχαρο:?

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Ιπποκράτειο κορίτσι μου. Χρόνια το ακούω. Εξάλλου έχω και ιστορία της φίλης μου που γέννησε στην κλινική 600 γρ μωρό κ το πήγαν ΑΜΈΣΩΣ  στο Ιπποκράτειο Κ όλα πήγαν καλά . Για κάνε κ εσύ μια έρευνα @Dwroulita85

Να σκέφτεσαι θετικά όλα θα πάνε καλά.  Καλός η καλός συχνά συμβαίνει να έχουμε διάφορες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη μας. Δόξα το θεό που ζούμε στην εποχή που τα πρόωρακια έχουν φυσιολογική ανάπτυξη μετά.  Θα είσαι λογικά η πρώτη που θα γεννήσει στην παρέα μας . 

• Μου αρέσει 5

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...