Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , ERIANTON είπε:

μακαρι να εχεις και εσυ μια πολυ γρηγορη και ευκολη γεννα!!μακαρι παναγιτσα μου να εχω και εγω την ιδια γεννα που ειχα!!!αχχχχ

να την γνωριζω για να μην μου πουλησει κατι ελλατωματικο?

όχι απαρατητα ελαττωματικο αλλα δεν εχουν προδιαγραφες(μηχανικα) για μακροχρονια χρηση και πεφτει η αποδοση τους, οποτε αν το ειχε σε 2-3 παιδια το ειχε δανεισει κιολας ......

πρίν από 9 λεπτά , ERIANTON είπε:

μακαρι να εχεις και εσυ μια πολυ γρηγορη και ευκολη γεννα!!μακαρι παναγιτσα μου να εχω και εγω την ιδια γεννα που ειχα!!!αχχχχ

να την γνωριζω για να μην μου πουλησει κατι ελλατωματικο?

όχι απαραίτητα ελαττωματικο αλλα αυτά δεν εχουν προδιαγραφες για μακροχρονια χρηση, πεφτει η αποδοση τους (δεν είναι επαγγελματικα), οποτε αν το ειχε σε 2-3 παιδια ,  εκανε πολλες αντλήσεις την ημερα, το ειχε δανεισει και σε καμμια φιλης της ........γιατι πηγα κι εγω να αγορασω ένα θηλαστρο (το swing 100 ευρω) από γνωστη φιλης μου και όταν τυχαια δοκιμασα καινουριο και μετριως μεταχειρισμενο  δεν ειχαν καμμια σχεση με αυτό που θα αγοραζα......συγνωμη και παλι που παρεμβαίνω αλλα εχε το νου σου

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

εμεις εδω κοντα μας εχουμε ενα μεγαλο καταστημα tres jolie που εχει τα παντα σε διαδορες τιμες,απο πυτζαμες νυχτικα ατελειωτα.εχει και ηλ.καταστημα και ειναι και οικονομικα αρκετα...

ρωτησα στο ελενα για το κοστος του δωματιου του μονοκλινου και μου ειπε 125/μερα για το λουξ για το οποιο το 2010 πληρωσα 200/μερα και για το απλο μονοκλινο που ειναι ενα απλο παλιο δωματιο 55/μερα. @gaidaki εχεις ρωτησει τιμες για το Αλεξανδρας?

@ERIANTON Καλησπέρα! Δε σου απάντησα και για το θήλαστρο, συγνώμη... δεν το γνωριζω το μοντέλο και γενικα δεν ξερω τι παιζει με τα μεταχειρισμένα, αν και σκεφτομαι να πουλήσω κι εγω το δικο μου οταν δε θα το χρειάζομαι πια. Αυτο που σκέφτομαι ειναι οτι μπορείς να κανει τηλ. στην klinikum και να τους ρωτησεις αν εχουν ανταλλακτικά για το μοντέλο, γιατι κάποια μερη θα τα αγοράσεις εσυ για την τωρινή χρήση. Κι εγω θα αλλαξω κάποια γιατι εχει να χρησιμοποιηθεί καιρό.

Για το Αλεξάνδρα δεν εχω ιδεα... Και τα δεδομένα του 2014 δεν τα θυμάμαι. Θα ρωτήσω τον αντρα μου. Πάντως ιδανικά θα ήθελα μονοκλινο. Την προηγούμενη φορά δεν ειχε το βραδυ που γέννησα, αδεισε την επόμενη μέρα, αλλα η συγκάτοικος ηταν εξαιρετικη κοπελα κ δεν ήθελα να φυγω. Εφυγε ομως πρωτα αυτη απο το μαιευτήριο και μετα ηρθε μια αλλη...και 2 βραδια δεν εκλεισα μάτι με τις συνοδούς της...:? Άγρια εμπειρία!

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 18 λεπτά , gaidaki είπε:

@ERIANTON Καλησπέρα! Δε σου απάντησα και για το θήλαστρο, συγνώμη... δεν το γνωριζω το μοντέλο και γενικα δεν ξερω τι παιζει με τα μεταχειρισμένα, αν και σκεφτομαι να πουλήσω κι εγω το δικο μου οταν δε θα το χρειάζομαι πια. Αυτο που σκέφτομαι ειναι οτι μπορείς να κανει τηλ. στην klinikum και να τους ρωτησεις αν εχουν ανταλλακτικά για το μοντέλο, γιατι κάποια μερη θα τα αγοράσεις εσυ για την τωρινή χρήση. Κι εγω θα αλλαξω κάποια γιατι εχει να χρησιμοποιηθεί καιρό.

Για το Αλεξάνδρα δεν εχω ιδεα... Και τα δεδομένα του 2014 δεν τα θυμάμαι. Θα ρωτήσω τον αντρα μου. Πάντως ιδανικά θα ήθελα μονοκλινο. Την προηγούμενη φορά δεν ειχε το βραδυ που γέννησα, αδεισε την επόμενη μέρα, αλλα η συγκάτοικος ηταν εξαιρετικη κοπελα κ δεν ήθελα να φυγω. Εφυγε ομως πρωτα αυτη απο το μαιευτήριο και μετα ηρθε μια αλλη...και 2 βραδια δεν εκλεισα μάτι με τις συνοδούς της...:? Άγρια εμπειρία!

εσυ ποιο θηλαστρο εχεις τωρα?

δεν αλλαζες μετα δωματιο?

4ywWp2.png

4 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Ας ελπισουμε τοτε να μην τα χρειαστω πριν τις 29 Σεπτεμβριου που εχω το doppler και παω μετα...

Βρε τι να τα χρειαστεις? Εχουμε περιπου 3 μηνακια ακομα προστα μας!!!

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Μολις με πηρε η μαια για τα αποτελεσματα αναλυσης κολπικου υγρου. Ουφ κι αυτα καθαρα κοριτσια μου ευτυχως. Μου εφυγε ενα βαρος. Τη ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να δημιουργουνται συσπασεις απο τις κλοτσιες του μωρου και μου ειπε ναι αν εχει μεγαλωσει ειναι δυνατον, δε μπορουμε να κανουμε κατι, μενουμε στο κρεβατι και περιμενουμε. Μου ειπε οτι αυτες δεν επηρεαζουν τοσο πολυ τον τραχηλο, τωρα μενει να το διαπιστωσω και στην εξεταση. Μακαρι να ειναι ετσι!!!

• Μου αρέσει 4

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Μολις με πηρε η μαια για τα αποτελεσματα αναλυσης κολπικου υγρου. Ουφ κι αυτα καθαρα κοριτσια μου ευτυχως. Μου εφυγε ενα βαρος. Τη ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να δημιουργουνται συσπασεις απο τις κλοτσιες του μωρου και μου ειπε ναι αν εχει μεγαλωσει ειναι δυνατον, δε μπορουμε να κανουμε κατι, μενουμε στο κρεβατι και περιμενουμε. Μου ειπε οτι αυτες δεν επηρεαζουν τοσο πολυ τον τραχηλο, τωρα μενει να το διαπιστωσω και στην εξεταση. Μακαρι να ειναι ετσι!!!

Τέλεια κορίτσι μου μπράβο. Άντε τέλος του Σεπτέμβρη να ψωνίσεις!!!!!! 

Άσχετο έλεγα μήπως να βάζαμε στον πίνακα μας κ πόσα παιδάκια έχουμε, όποιες έχουμε δλδ . Ξεχνάω τα πάντα έχω πολύ μεγάλο θέμα μνήμης 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Γύρισα από τον γιατρό !! Όλα καλά τώρα πρέπει να πάω για την καμπύλη ζαχάρου είναι καλά η κούκλα μου και ζυγίζει 930gr ! Μου είπε ισχυακο μωρό είναι για αυτό νιώθω περίεργα τον τράχηλο

• Μου αρέσει 4

MugJp2.png 

πρίν από 55 λεπτά , Alzira είπε:

Γύρισα από τον γιατρό !! Όλα καλά τώρα πρέπει να πάω για την καμπύλη ζαχάρου είναι καλά η κούκλα μου και ζυγίζει 930gr ! Μου είπε ισχυακο μωρό είναι για αυτό νιώθω περίεργα τον τράχηλο

Μπράβο. Άντε καλή καμπύλη τώρα.  

Πώς νιώθεις ακριβώς? Γιατί κ μένα είναι ισχυακο το μωρό 

Κορίτσια με πιάνει πόνος σαν ρεύμα στην λεκάνη κ χτυπάει στο ένα πόδι. Τόσο έντονος πόνος που φωνάζω κ πάω να πέσω. Ευτυχώς κρατάει δευτερόλεπτα. Το έχει πάθει καμία?

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Just now, Elpidaaa είπε:

Καμιά φορά κλωτσάει προς τα κάτω και νομίζω θα φύγει τίποτα έξω κανένα πόδι πχ , τη νιώθω την κλωτσιά πάρα πολύ χαμηλά . Εσύ το έχεις νιώσει έτσι? 

MugJp2.png 

πρίν από 33 λεπτά , Alzira είπε:

Καμιά φορά κλωτσάει προς τα κάτω και νομίζω θα φύγει τίποτα έξω κανένα πόδι πχ , τη νιώθω την κλωτσιά πάρα πολύ χαμηλά . Εσύ το έχεις νιώσει έτσι? 

Κι εγω το νιωθω να με παταει πολυ χαμηλα αφου με πιανει ξαφνικα και κατουρημα. 

πρίν από 38 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Κορίτσια με πιάνει πόνος σαν ρεύμα στην λεκάνη κ χτυπάει στο ένα πόδι. Τόσο έντονος πόνος που φωνάζω κ πάω να πέσω. Ευτυχώς κρατάει δευτερόλεπτα. Το έχει πάθει καμία?

Αυτο ευτυχως οχι ακομα...

tt1db33b

Διαφημίσεις

Κορίτσια μαγνήσιο σας εχει δώσει ο γιατρός?  Εγώ παίρνω μόνο 1 χάπι κ βλέπω οτι δεν με καλύπτει γιατί το βραδυ εχω συσπασούλες. Με 2 μωρά βέβαια σπίτι η κούραση είναι αρκετή. Εμενα πάντως στην β επιπέδου ήταν με το κεφάλι κάτω! !! Κ τα άλλα μου 2 παιδιά έτσι ηταν από την β επιπέδου κ εμειναν κιολας ετσι μεχρι την 38η εβδομάδα που γεννήθηκαν. 

1 ώρα πρίν, Alzira είπε:

άντε μπραβο! !!! Φτάσατε το κιλάκι.  Καλή καμπύλη τωρα. Την σιχαίνομαι αυτή την εξέταση,  το χειροτερό μου να πιω αυτή την γλυκόζη. 

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

πρίν από 21 λεπτά , gtkt1311 είπε:

Κορίτσια μαγνήσιο σας εχει δώσει ο γιατρός?  Εγώ παίρνω μόνο 1 χάπι κ βλέπω οτι δεν με καλύπτει γιατί το βραδυ εχω συσπασούλες. Με 2 μωρά βέβαια σπίτι η κούραση είναι αρκετή. Εμενα πάντως στην β επιπέδου ήταν με το κεφάλι κάτω! !! Κ τα άλλα μου 2 παιδιά έτσι ηταν από την β επιπέδου κ εμειναν κιολας ετσι μεχρι την 38η εβδομάδα που γεννήθηκαν. 

άντε μπραβο! !!! Φτάσατε το κιλάκι.  Καλή καμπύλη τωρα. Την σιχαίνομαι αυτή την εξέταση,  το χειροτερό μου να πιω αυτή την γλυκόζη. 

Παιρνω μαγνησιο απ' την αρχη, αλλα κι εγω εχω συσπασεις τον τελευταιο καιρο. Το χειροτερο δεν ειναι να πιεις τη γλυκοζη, αλλα να καθεσαι 2 ωρες εκει με το ρολοι στο χερι :-(

tt1db33b

1 hour ago, Alzira είπε:

Ναι ναι πάντα έτσι νιώθω χεχεχε χαμηλά Στην ουρήθρα μην πω που αλλού.  Για να δούμε πότε θα αλλάξουν θέση 

πρίν από 40 λεπτά , Alzira είπε:

@Elpidaaa δεν το έχω πάθει , σαν να τραβιέται κάποιο νεύρο ?  

Ναι σαν ρεύμα πονάει. Ακόμη κ τώρα που ξάπλωσα με χτύπησε κ ουρλιαξα:-(

Υποψιάζομαι την επισκληριδιο που είχα κάνει γιατί 9 μήνες πονούσε αυτό το σημείο. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ναι ναι πάντα έτσι νιώθω χεχεχε χαμηλά Στην ουρήθρα μην πω που αλλού.  Για να δούμε πότε θα αλλάξουν θέση 

Ελπίζω να την κάνει την τούμπα σύντομα ! Και το κεφάλι πάνω εκεί στο στομάχι μου αχχχχ . Θα περπατάω περισσότερο τώρα μπας και αλλάξει θέση.το μαγνήσιο μου το έκοψε δεν νομίζω να ξαναρχίσουν οι συσπάσεις.. εγώ λέω να το πάρω καμιά εβδομάδα ακόμα που έχω πολλές δουλειές και μετά να το σταματήσω.

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...