Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

οταν εισαι ξαπλωμενη στο πλαι ειναι το ιδιο σκληρη?Η δικη μου οταν ειμαι ορθια ειναι αρκετα σκληρη σε αντίθεση με την ξαπλα που ειναι μαλακη.οταν ειμαστε ορθιες και βαραινει και τσιτωνει

βεβαια...μα για αυτο λενε οχι χαιδεματα . προκαλούμε το εμβρυακι να κλωτσισει ,ανταποδιδει στα χαδια.δεν ειναι οτι χαιδευουμε την κοιλια και σκληραινει.

Καλα αυτα κλοτσανε και μονα τους δεν περιμενουν εμας :-P

Οχι χαϊδεματα, αχ τα παιδακια μας θα νιωθουν παραμελημενα εκει μεσα.

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναστασια τωρα ειδα που εβαλες τις γεννες με σειρα προτεραιότητας :);)

πρίν από 9 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλα αυτα κλοτσανε και μονα τους δεν περιμενουν εμας :-P

Οχι χαϊδεματα, αχ τα παιδακια μας θα νιωθουν παραμελημενα εκει μεσα.

Ελα μωρε η καλυτερη τους ειναι!!!ουτε φαε ,ουτε κοιμησου,ουτε μπανια.ουτε να τους ζουλανε μαγουλάκια οποίοι τα βλέπουν ούτε τίποτα!!! τζάμπα διακοπέςςςςς!

πρίν από 11 λεπτά , Maria K8 είπε:

Στο πλαι οχι δεν ειναι αλλά και ανασκελα αν ξαπλωσω παλι τη νιωθω σκληρη

ετσι ειναι και εμενα ακριβως.για αυτο σου ειπα στο πλαι.ανασκελα ειναι παλι τσιτα.εγω οταν ειμαι πολυ ωρα ορθια παθαινω,ειδικα αν ειμαι στάσιμη,οταν  περπαταω δεν το εχω νιωσει το ιδιο εντονα

Αυτό ηθελα πολυ να το μοιραστω μαζι σας!!Τοσο ομορφο...

Και αφιερωμενο κυριως στις διδυμομανουλες μας!!

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε,
«Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, για αυτό που θα ακολουθήσει αργότερα.»
«Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
Το δεύτερο είπε, «Δεν ξέρω, αλλά θα υπάρχει περισσότερο φως από ό, τι εδώ. Ίσως να περπατάμε με τα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα. Ίσως να έχουμε περισσότερες αισθήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τώρα».

Το πρώτο απάντησε: «Αυτό είναι παράλογο! Το περπάτημα είναι αδύνατο. Και να τρώμε με το στόμα; Γελοίο! Ο ομφάλιος λώρος μας δίνει την τροφή και όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός. Οπότε, η ζωή μετά τον τοκετό, λογικά, αποκλείεται».

Το δεύτερο όμως επέμενε, «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι και ίσως είναι διαφορετικό από ό,τι είναι εδώ. Ίσως να μη μας χρειάζεται αυτό το φυσικό «καλώδιο» πια».

Και το πρώτο απάντησε, «Ανοησίες. Και επιπλέον, αν υπάρχει ζωή, τότε γιατί ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει πίσω από εκεί; Ο τοκετός είναι το τέλος της ζωής, και μετά από τον τοκετό & δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο σκοτάδι, σιωπή και λήθη. Δεν οδηγεί πουθενά».

«Λοιπόν, δεν ξέρω», λέει το δεύτερο, «αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε τη μητέρα και αυτή θα μας φροντίσει».
Τότε το πρώτο μωρό απάντησε, «Μητέρα; Πιστεύεις στη μητέρα; Αυτό είναι γελοίο. Αν η μητέρα υπάρχει, τότε πού είναι τώρα»;
Το δεύτερο είπε: «Είναι παντού γύρω μας. Είμαστε περικυκλωμένοι από αυτήν. Είμαστε μέρος της. Είναι μέσα της που ζούμε. Χωρίς αυτήν, αυτός ο κόσμος δεν θα μπορούσε καν να υπάρχει».

Τότε είπε το πρώτο, «Λοιπόν, εγώ δεν την βλέπω, έτσι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει».
Και τότε το δεύτερο μωρό απάντησε, «Μερικές φορές, όταν κάνεις ησυχία και επικεντρωθείς και ακούσεις πραγματικά, μπορείς να αντιληφθείς την παρουσία της, και μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη της φωνή, να σε καλεί από πάνω».

~ Του Ούγγρου συγγραφέα Útmutató a Léleknek.

Αυτό ηθελα πολυ να το μοιραστω μαζι σας!!Τοσο ομορφο...

Και αφιερωμενο κυριως στις διδυμομανουλες μας!!

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε,
«Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, για αυτό που θα ακολουθήσει αργότερα.»
«Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
Το δεύτερο είπε, «Δεν ξέρω, αλλά θα υπάρχει περισσότερο φως από ό, τι εδώ. Ίσως να περπατάμε με τα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα. Ίσως να έχουμε περισσότερες αισθήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τώρα».

Το πρώτο απάντησε: «Αυτό είναι παράλογο! Το περπάτημα είναι αδύνατο. Και να τρώμε με το στόμα; Γελοίο! Ο ομφάλιος λώρος μας δίνει την τροφή και όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός. Οπότε, η ζωή μετά τον τοκετό, λογικά, αποκλείεται».

Το δεύτερο όμως επέμενε, «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι και ίσως είναι διαφορετικό από ό,τι είναι εδώ. Ίσως να μη μας χρειάζεται αυτό το φυσικό «καλώδιο» πια».

Και το πρώτο απάντησε, «Ανοησίες. Και επιπλέον, αν υπάρχει ζωή, τότε γιατί ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει πίσω από εκεί; Ο τοκετός είναι το τέλος της ζωής, και μετά από τον τοκετό & δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο σκοτάδι, σιωπή και λήθη. Δεν οδηγεί πουθενά».

«Λοιπόν, δεν ξέρω», λέει το δεύτερο, «αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε τη μητέρα και αυτή θα μας φροντίσει».
Τότε το πρώτο μωρό απάντησε, «Μητέρα; Πιστεύεις στη μητέρα; Αυτό είναι γελοίο. Αν η μητέρα υπάρχει, τότε πού είναι τώρα»;
Το δεύτερο είπε: «Είναι παντού γύρω μας. Είμαστε περικυκλωμένοι από αυτήν. Είμαστε μέρος της. Είναι μέσα της που ζούμε. Χωρίς αυτήν, αυτός ο κόσμος δεν θα μπορούσε καν να υπάρχει».

Τότε είπε το πρώτο, «Λοιπόν, εγώ δεν την βλέπω, έτσι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει».
Και τότε το δεύτερο μωρό απάντησε, «Μερικές φορές, όταν κάνεις ησυχία και επικεντρωθείς και ακούσεις πραγματικά, μπορείς να αντιληφθείς την παρουσία της, και μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη της φωνή, να σε καλεί από πάνω».

~ Του Ούγγρου συγγραφέα Útmutató a Léleknek.

• Μου αρέσει 5

4ywWp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καμια ιδεα για νυχτικο για το μαιευτηριο για εμας που δε μπορουμε να ψαξουμε;

Εγώ είδα στο prenatal και μου αρεσε . Όπως είχα πει κ τα σουτιέν τα κατα ευχαριστήθηκα από κει :)

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

20 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

νρε gaidaki μου εχω βρει προσφορα μεταχειρισμένο το swing maxi μ 80 ευρώ.αξιζει να το παρω για να βοηθησω να εδραιωθει ο θηλασμός εξ αρχης?αφου ετσι και αλλιως θα ιδια θα δωσω για ενοικιασεη μηπως ετσι και μακροπροθεσμα εχω την καταλληλη παραγωγη?δεν θελω να κανω τραπεζα γαλακτος ουτε να αντλω αντι να θηλαζω.με ενδιαφερει να μου κατεβει γαλα ικανοποιητικο απο την αρχη

Θα ξαναμπω λιγο σφηνα αλλα δεν μπορω θελω να στο γραψω.....μην παρεις μεταχειρισμενο εκτος να ξερεις πολύ καλα την κοπελα που το ειχε και το ποσο χρησιμοποιημενο είναι. Χιλιες φορες παρε με 90 ευρω από σκρουτζ το mini electric και να είναι καινουριο. Συγνωμη αλλα πηγα να την πατησω και ηθελα να στο πω. 

Υ.γ. Το νοσοκομειακο ερχεται με courier παντου. Παιρνεις τηλ. την εταιρεια και σου το στελνουν αμεσως. 

• Μου αρέσει 2

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

και εγω στον πρωτο δεν ενιωθα τιποτα και οταν πηγα να μπω με προκληση λογω πιεσης μου ειπε ότι εχω κανονικα συσπασεις και οτι ριχα και διαστολη.εγω δεν ενιωθα απολυτως τιποτα.Μου ειπε να μεινω και να κανκυμε προκληση επειδη ειχα πιεση 16/10 και ημουν και 4 μερες πριν τις 40 εβδομαδες.οταν λεμε τιποτα ουτε" με εναν πονο" που λενε.

Να τα χαιρεσε τα παιδάκια σου! καλη προσαρμογή να εχουν και εσυ καλη δυναμη!

Mακαρι να ειμαι και εγω ετσι παναγια μου! Ουτε με εναν πονο!!:)

RaMVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σας διάβασα στα γρήγορα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη θηλαζα μόνο από το ένα στήθος στο άλλο δεν ήρθε γάλα ποτέ κ έχω πάει κ σε γιατρούς κ σε σύμβουλο κτλ . Τώρα λοιπόν πάλι έχω Παρα πολυ αγωνία να δω πως θα γίνει. Γιατί τότε μπορούσα να θηλάζω 20 ώρες το 24ωρο. Τώρα έχω κ έναν μπεμπακο σπίτι κ πρέπει όλα να γίνουν σωστά. Είχα το medela swing τέλειο. Άλλα το είχα δανεικό.  Οπότε τώρα πρέπει να πάρω και σκέφτομαι για μεταχειρισμένο από καμία μανούλα ίσως κ γνωστή θα δούμε. Να νοικιάσω δεν θέλω γιατί σίγουρα θέλω να θηλάζω για αρκετό καιρό. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Εγώ είδα στο prenatal και μου αρεσε . Όπως είχα πει κ τα σουτιέν τα κατα ευχαριστήθηκα από κει :)

Δεν εχει site να τα δω κι εγω ομως :-(

tt1db33b

Just now, Αναστασία33 είπε:

Δυστυχώς!!!! Αυτό το πρόβλημα είχα μ εγώ Στην πρώτη εγκυμοσύνη.  Πήγαινε ο άντρας μου κ έβγαζε φωτο χαχαχα ασε . Όταν πας στον γιατρό μετά πήγαινε κ εκεί χαλαρά κ ήρεμα. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Και εγω στο prenatal θα κοιταξω.Τα σουτιεν που πηρα μου αρεσαν. Οπως επισης και το τζινακι ηταν πολυ ωραιο.

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Α...δικιο...φωτογραφια η μετα το γιατρο οπως λεει η Ελπιδα.

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Just now, lizaki1111 είπε:

Και εγω στο prenatal θα κοιταξω.Τα σουτιεν που πηρα μου αρεσαν. Οπως επισης και το τζινακι ηταν πολυ ωραιο.

Γενικά για εγκυμοσύνη κ για βρεφοι μου αρέσουν πολλά εκεί. Στον γιο μου σχεδόν όλα από κει έπαιρνα μέχρι μα μεγαλώσει κ να του φοράω τα πιο μοντέρνα. Γιατί εκεί για μοντέρνο δύσκολα 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 6 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Mακαρι να ειμαι και εγω ετσι παναγια μου! Ουτε με εναν πονο!!:)

μακαρι να εχεις και εσυ μια πολυ γρηγορη και ευκολη γεννα!!μακαρι παναγιτσα μου να εχω και εγω την ιδια γεννα που ειχα!!!αχχχχ

πρίν από 11 λεπτά , iouliana είπε:

Θα ξαναμπω λιγο σφηνα αλλα δεν μπορω θελω να στο γραψω.....μην παρεις μεταχειρισμενο εκτος να ξερεις πολύ καλα την κοπελα που το ειχε και το ποσο χρησιμοποιημενο είναι. Χιλιες φορες παρε με 90 ευρω από σκρουτζ το mini electric και να είναι καινουριο. Συγνωμη αλλα πηγα να την πατησω και ηθελα να στο πω.

Υ.γ. Το νοσοκομειακο ερχεται με courier παντου. Παιρνεις τηλ. την εταιρεια και σου το στελνουν αμεσως.

να την γνωριζω για να μην μου πουλησει κατι ελλατωματικο?

4ywWp2.png

εμεις εδω κοντα μας εχουμε ενα μεγαλο καταστημα tres jolie που εχει τα παντα σε διαδορες τιμες,απο πυτζαμες νυχτικα ατελειωτα.εχει και ηλ.καταστημα και ειναι και οικονομικα αρκετα...

ρωτησα στο ελενα για το κοστος του δωματιου του μονοκλινου και μου ειπε 125/μερα για το λουξ για το οποιο το 2010 πληρωσα 200/μερα και για το απλο μονοκλινο που ειναι ενα απλο παλιο δωματιο 55/μερα. @gaidaki εχεις ρωτησει τιμες για το Αλεξανδρας?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...