Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ναι κοριτσια προσοχή. Την δίπλανη που εχει συνεχεια συσπάσεις δεν ακουμπάει καν! Ουτε μπανιο δεν κανει, μονο μαλλιά κ μονο πόδια. Κοιλια απαγορεύεται. 

Με το άγγιγμα ενεργοποιηται η μήτρα κ γίνονται οι συσπάσεις. Φυσικά αν εχεις ηδη. Δεν εμφανίζονται ξαφνικά αν τις χαϊδέψεις. 

Εμενα προληπτικά κ επειδη εχουμε αυτο το ιστορικό δεν μ αφήνουν να την χαϊδεύω. Μπανιο μπορω. 

Αναστασια εμενα μου ειπε αν θελεις τοσο πολυ να βαλεις τοτε απλώνεις στα χέρια σου κ το περνάς πολυ γρηγορα. 

Ξερουμε μεχρι ποσες την ημερα ειναι φυσιολογικο η δεν πρεπει καθολου να εχουμε;

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Θα ρωτήσω κ θα σε ενημερώσω! Αν μ αφήνει να κάθομαι σίγουρα θα παω. 

Κοριτσια όσες εχετε συσπάσεις μην χαϊδεύετε τις κοιλίτσες σας. Οταν ηρθα, έβαζα την κρέμα για τις ραγάδες κ μου εκανα σοβαρή παραίτηση. Μετα τα ακουσα κ απο τον γιατρο. Σημειωτέων δεν εχω συσπάσεις αλλα προληπτικά για τις φοβόμαστε. Πρόσεξτε το αυτο. 

ξερω οτι δεν κανει να χαϊδεύουμε την κοιλια γιατι προκαλουνται συσπασεις.σε φυσιολογικες ομως συνθηκες δεν ενοχλει ,εννοω αν δεν υπάρχει θεμα προωρου τοκετου.και με το σεξ και τον οργασμο  προκαλουνται συσπασεις δεν το απαγορευουν ομως παρα μονο αν υπαρχει καποιο προβλημα.και με το στηθος οταν "ασχολειται" ο συντροφος.για αυτο και οταν θηλαζουμε κανει η μητρα συσπασεις και πηγαινει σταδιακα στην θεση της

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ξερουμε μεχρι ποσες την ημερα ειναι φυσιολογικο η δεν πρεπει καθολου να εχουμε;

ολες εχουμε συσπασεις τις προπαρασκευαστικές.Μεχρι δεκα νομιζω ειχαν γραψει τα κοριτσια που μιλησαν με γιατρο... δεν θυμαμαι καλα

@Eutuxia25τοσες δεν ειχες γραψει?

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON
  • Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, Maria K8 είπε:

Καμιά καλή κρέμα για ραγάδες έχετε δοκιμάσει?Ακόμα δεν πήρα αλλά νομίζω ότι πρεπει σιγα σιγα

Εμενα μου προτεινε ο γιατρος τη prevenstria της frezyderm. Αμελω να βαζω καποιες μερες,προς το παρον δεν εχω δει κατι.

Καπως ασχετο αλλα με τη φυλαξη βλαστοκυτταρων εχετε ψαχτει καθολου; Προσπαθω να βγαλω ακρη αν αξιζει/ποια εταιρεια κτλ..

• Μου αρέσει 1

tt1da0a6

πρίν από 21 λεπτά , ERIANTON είπε:

ξερω οτι δεν κανει να χαϊδεύουμε την κοιλια γιατι προκαλουνται συσπασεις.σε φυσιολογικες ομως συνθηκες δεν ενοχλει ,εννοω αν δεν υπάρχει θεμα προωρου τοκετου.και με το σεξ και τον οργασμο  προκαλουνται συσπασεις δεν το απαγορευουν ομως παρα μονο αν υπαρχει καποιο προβλημα.και με το στηθος οταν "ασχολειται" ο συντροφος.για αυτο και οταν θηλαζουμε κανει η μητρα συσπασεις και πηγαινει σταδιακα στην θεση της

ολες εχουμε συσπασεις τις προπαρασκευαστικές.Μεχρι δεκα νομιζω ειχαν γραψει τα κοριτσια που μιλησαν με γιατρο... δεν θυμαμαι καλα

Τοσες έλεγε στο ίντερνετ η γιατρός μου είπε πως δεν ειναι απόλυτο..μπορεί να χεις παραπάνω και να μην σου δημιουργεί πρόβλημα απ οτι κατάλαβα οι πιο επικίνδυνες ειναι αυτες που πονάνε...

%20url%5D

Καλησπέρα κορίτσια! Πωπω ποσά γράψατε, εμείς εκμεταλλευτηκαμε τη ζέστη κ αποδρασαμε για λίγες μέρες.

@Dwroulita85 υπομονή κορίτσι, είσαι η ηρωίδα όλων μας!

@Eutuxia25 να ζήσετε , μόνο ευχάριστα εύχομαι από δω κ πέρα!

Δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό να έχουμε συσπάσεις, εγώ δεν εχω ή απλά δεν χαμπαριαζω.Ειδικά αν Δεν κουραστώ μέσα στη μέρα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Εχω βάσιμες υποψίες ότι πάλι για πρόκληση θα πάω, για κάποιο λόγο τα μωρά μου αρνούνται να αφήσουν τη ζεστασιά της κοιλίας. Αλλά ας μην παραπονιέμαι. 

Για το θήλαστρο γιατί ρε κορίτσια προεξοφλειτε όλες ότι θα το χρειαστείτε; αν σε μια κοπέλα πάει φυσικά ο θηλασμός δεν έχετε ανάγκη να μπείτε σε κόπο, εκτός αν δουλεύετε. Εγώ επειδή την πρώτη φορά είχα θέματα κ το θήλαστρο που έχω δεν είναι καλό, ίσως σκεφτώ την ενοικίαση αλλά όχι πριν γεννήσω. Θα το πάρω μόνο αν το χρειαστώ...

Ααα κ επίσης όσες θέλετε να θηλάζετε θα θηλασετε. Δεν γίνεται να μη μπορείτε, όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται με την κατάλληλη καθοδήγηση. Όταν το σώμα μας μπορεί κ φτιάχνει ολόκληρο μωρό, γίνεται να μην μπορεί να παράγει κ γάλα για να το θρέψει; 

Στις 13 Σεπτέμβριου απ ότι είδα έχει σεμινάριο διαδικτυακα η nutricia μητρικού θηλασμού, οποία ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει Δωρεάν Εγγραφή κ να το παρακολουθήσει από τον υπολογιστή της!

πρίν από 32 λεπτά , Natale1 είπε:

Εμενα μου προτεινε ο γιατρος τη prevenstria της frezyderm. Αμελω να βαζω καποιες μερες,προς το παρον δεν εχω δει κατι.

Καπως ασχετο αλλα με τη φυλαξη βλαστοκυτταρων εχετε ψαχτει καθολου; Προσπαθω να βγαλω ακρη αν αξιζει/ποια εταιρεια κτλ..

Εγώ όταν είχα δει το ντοκιμαντέρ του Εξάντα για το ομφαλοπλακουντιακο αίμα, κατάλαβα ότι μάλλον δεν με ενδιέφερε το σύστημα φύλαξης. Θα πρότεινα να το δεις πριν πάρεις μια απόφαση, υπάρχει στο YouTube.

• Μου αρέσει 4

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγω για μενα @IoannaMas ξερω 1)οτι ειχα μεγαλει παραγωγη κι επρεπε να αδειαζω το στηθος για να μην ποναει ακομα και τις πρωτες μερες που θηλαζα συνέχεια και 2) 2 μηνες μετα προβλέπεται να επιστρέψω στα μάθηματα. Θα λείπω περιπου 3-4 ωρες στις οποιες το μωρό πρέπει να εχει γάλα. Ο μικρος μας θηλασε αποκλειστικά 12 μηνες με στηθος και δικο μου απο μπιμπερό.

Για το θηλασμό κι εγω συμφωνω οτι οποια θέλει να θηλασει πιθανότατα θα θηλάσει, αλλα ειναι και τα προωρα μωρακια που λιγο το οτι μενουν μακρια απο τη μαμα, λιγο το οτι δεν εχουν ακομα το "λογισμικό" για το θηλασμό δυσκολεύονται. Επισης ειναι και ο ψυχολογικος παράγοντας της μαμάς , που λογω ορμονών ειναι ασταθμητος. 

Αλλα ναι, η θέληση κ η υπομονή ειναι το παν!

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Κορίτσια εγω συμφωνώ και με τις Δύο γι αυτο αν στο νοσοκομείο δυσκολεύομαι για οποιοδήποτε λόγο θα νοικιασω το νοσοκομειακο που όλοι λένε ότι είναι το πιο αποτελεσματικο και βλέποντας κ κάνοντας...

%20url%5D

Όταν με το καλό γεννησετε, αν έχετε τραυματισμενες θηλές, να ζητήσετε παιδίατρο να δει τον χαλινο της γλώσσας. Είναι πολύ συχνό θεματάκι στα μωρά κ τα εμποδίζει να θηλάσουν κ διορθώνεται πολύ εύκολα χωρίς αναισθησία στα νεογέννητα. Εγώ το διόρθωσα Στην κόρη μου όταν ήταν 5 μηνών γιατί δυστυχώς δεν μου το είχε πει κανείς νωρίτερα.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Eγω νομιζω δεν εχω συσπασεις η δεν τις καταλαβαινω.Μπορει να τις μπερδευω με τις κινησεις του μωρου..δεν ξερω...

RaMVp2.png

3 ώρες πρίν, Maria K8 είπε:

Καμιά καλή κρέμα για ραγάδες έχετε δοκιμάσει?Ακόμα δεν πήρα αλλά νομίζω ότι πρεπει σιγα σιγα

3 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Κρεμα για ραγαδες βαζετε μια φορα τη μερα η δυο;

Εμένα μου πρότεινε η μαία αντί για κρεμούλες να βάζω έλαια και καλά σαν πιο φυσικα.Οπότε εναλλάσω αμυγδαλέλαιο με bio oil.. Παλιότερα έβαζα μια-δυο φορές τη βδομάδα αλλά τώρα που έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά φοβήθηκα και βάζω μια φορά τη μέρα/. Το μόνο κσκό με τα λάδια είναι οτι δεν στεγνώνουν ποτέ. Αν δεν πλύνεις την κοιλιά για πλάκα μπορείς να κάνεις χάλια τα ρούχα.

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

Και οσον αφορα το θηλασμο και παλι, ειχε τοσο δικιο ο παιδιατρος που παρακολουθησα το σεμιναριο μεσω YouTube το πρωι. Το ειδα ακομα κι απο τη μαμα μου. Της ελεγα ποσο εντυπωση μου εκανε η ποσοτητα γαλακτος που χρειαζεται ενα μωρο μεχρι την τριτη μερα που ειναι περιπου 6 ml τη φορα και ο γιατρος εδειχνε την ποσοτητα με παραδειγμα ενα ειδικο μπρελοκ με 3 μπιλιες και ελεγε 101 γυναικες απο σας στις 100 εχουν τοσο γαλα αυτες τις μερες, φτανει να ξεκινησετε αμεσως, υπονοωντας κοινως οτι καποιες φορες στα μαιευτηρια μας ψιλοδουλευουν οταν μας λενε δε φτανει το γαλα σου δινουμε ξενο. Εγω μονο που ειδα την ποσοτητα μου εφυγε ενα αγχος γιατι μεχρι και σημερα νομιζα οτι θα πρεπει να παραγω αμεσως ποσοτητες "μπιμπερο" και φυσικα πιστευα πως δε θα τα καταφερω απο την αρχη. Και να εχω απο την αλλη την ιδια μου τη μαμα να μου λεει οχι δεν εχουν ολες και οτι σιγα που θελουν τοσο τα μωρα αφου εσυ ηθελες 30ml. "Τις πρωτες 3 μερες μαμα" ξαναλεω!!! Λοιπον ειχε σε πολλα δικιο ο γιατρος και για την παιδεια του θηλασμου που δυστυχως λειπει και για την προηγουμενη γενια που δε θηλασε...

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

νρε gaidaki μου εχω βρει προσφορα μεταχειρισμένο το swing maxi μ 80 ευρώ.αξιζει να το παρω για να βοηθησω να εδραιωθει ο θηλασμός εξ αρχης?αφου ετσι και αλλιως θα ιδια θα δωσω για ενοικιασεη μηπως ετσι και μακροπροθεσμα εχω την καταλληλη παραγωγη?δεν θελω να κανω τραπεζα γαλακτος ουτε να αντλω αντι να θηλαζω.με ενδιαφερει να μου κατεβει γαλα ικανοποιητικο απο την αρχη

Οχι.ισα ισα.για να εδραιωθει ο θηλασμος μονο το μωρο στο στηθος.αδειαζει πιο καλα απο οποιοδηποτε θηλαστρο.αν για οποιονδηποτε λογο χρειαστειτε θηλαστρο πριν εδραιωθει ο θηλασμος καλυτερα νοσοκομειακο.κ για το χρονο,κ για την ποσοτητα

Συγνωμη για την παρεμβαση

Κ κτ που προτεινε η μαια του γιατρου στη δευτερη γεννα ηταν καθε μια ωρα,ασχετα αν θηλαζει το μωρο να κανουμε μαλαξεις στο στηθος να κατεβει το γαλα για τις πρωτες 2-5μερες στο μαιευτηριο

Συμφωνω με την ιωαννα για το θεμα θηλασμου.κ αν εχετε μπιμπερο,θηλαστρο,αποστειρωτη,σκονη θα μπειτε στον πειρασμο να δωσετε

Δ μιλαμε για προωρα η αν η μαμα θα παει δουλεια νωρις

Δυστυχως δ ειναι ενημερωμενοι οι γιατροι για τον θηλασμο,κ πρεπει να τα διαβασουμε μονες.το βιβλιο της πατσουρου ειναι καταπληκτικο.οσες μπορειτε πατε σε σεμιναρια,η δειτε βιντεακια στο γιουτιουμπ.κ της νουτριτσια ειναι πολυ καλα

Οσο για τα βλαστοκυτταρα δειτε κ την εναλλακτικη της δημοσιας τραπεζας.δ φυλασσονται για μελοντικη μας χρηση,απλα δωριζονται

• Μου αρέσει 1

@Αναστασία33 Μα ηταν και μόδα τυπου "ανεξαρτησια της μητέρας" να δινουν και ξένο γαλα, που ειναι πολυ ενισχυμένο απο συστατικά.

@vikib Εξαρτάται την περίπτωση. Εγω δεν ειχα σκοππ να πάρω θήλαστρο μεχρι να δω αν τα καταφέρνει το μωρό, ποσο γαλα εχω κλπ, αλλα οι ίδιες οι μαιες στο Αλεξάνδρα μου πρότειναν θήλαστρο για να ξελαφρωνει το στηθος και με εσωσε. Εκτος απο μαλάξεις στο σπιτι εβαζα και ζεστά πανακια που μαλακωναν το στήθος.

Στο ντους συμβαίνει το εξης καταπληκτικό και αστείο: το γαλα πετάγεται ντουζιερα! Επειδη ζεσταίνεται και χαλαρώνει. Είχα γελασει παρα πολυ!

Πάντως ειναι πιο χρήσιμο να ρωτησετε εσεις κατα περιπτωση στο μαιευτήριο. Εχει ποσους διαφορετικους παράγοντες ο θηλασμός απο τη βδομάδα που γεννιέται, το φυλο (τα αγορια γενικά θηλαζουν πιο δυνατα) την ανατομία του στήθους, την ανατομια του στοματος του μωρού, οπως ειπε και η Ιωάννα, αρα τα βλέπουμε όλα τότε!

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 19 λεπτά , vikib είπε:

Οχι.ισα ισα.για να εδραιωθει ο θηλασμος μονο το μωρο στο στηθος.αδειαζει πιο καλα απο οποιοδηποτε θηλαστρο.αν για οποιονδηποτε λογο χρειαστειτε θηλαστρο πριν εδραιωθει ο θηλασμος καλυτερα νοσοκομειακο.κ για το χρονο,κ για την ποσοτητα

Συγνωμη για την παρεμβαση

Κ κτ που προτεινε η μαια του γιατρου στη δευτερη γεννα ηταν καθε μια ωρα,ασχετα αν θηλαζει το μωρο να κανουμε μαλαξεις στο στηθος να κατεβει το γαλα για τις πρωτες 2-5μερες στο μαιευτηριο

Συμφωνω με την ιωαννα για το θεμα θηλασμου.κ αν εχετε μπιμπερο,θηλαστρο,αποστειρωτη,σκονη θα μπειτε στον πειρασμο να δωσετε

Δ μιλαμε για προωρα η αν η μαμα θα παει δουλεια νωρις

Δυστυχως δ ειναι ενημερωμενοι οι γιατροι για τον θηλασμο,κ πρεπει να τα διαβασουμε μονες.το βιβλιο της πατσουρου ειναι καταπληκτικο.οσες μπορειτε πατε σε σεμιναρια,η δειτε βιντεακια στο γιουτιουμπ.κ της νουτριτσια ειναι πολυ καλα

Οσο για τα βλαστοκυτταρα δειτε κ την εναλλακτικη της δημοσιας τραπεζας.δ φυλασσονται για μελοντικη μας χρηση,απλα δωριζονται

Μπραβο κι αυτο με τις μαλλαξεις στο στηθος το ειπε!!! Ειπε επισης οτι στα μαιευτηρια πρεπει να δωσουν χρονο στο μωρο για τον πρωτο θηλασμο αμεσως, αλλα επειδη θελουν τις αιθουσες για την επομενη προφανως δεν το κανουν και ειναι πολυ βασικο. Ελεγε μαλιστα για τα ιδιωτικα ζητηστε το, πληρωνετε.

tt1db33b

Κοριτσια μου θα απαντησω σε ολες μαζι! ! Με λενε Γιουλη ειμαι 36 κ περιμενω αγοράκι!! Εχω ενα κοριτσακι 32 μηνων κ ενα αγορακι 18 μηνων! ! Χαμος οπωσ καταλαβαινετε στο σπιτι. Εγω δουλευω ακομα, τωρα εχω αδεια γιΤι τα μικρα μου πηγαν πρωτη φορα παιδικο την Παρασκευη. Ελπιζω να προσαρμοστουν συντομα γιατι εχω μονο 10  μερες αδεια! !Ειμαι 23+2  κ στην β επιπεδου το αγορακι μου ηταν 460 γρ. Ο τραχηλοσ μου κλασσικα 3 εκατοστα οπωσ κ σε ολα τα παιδια μου βαζω κολπικα          utrogestan  2        φορεσ την ημερα.

• Μου αρέσει 2

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...