Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Maria K8 είπε:

Στην επαρχία δε νομίζω να υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσω θηλαστρο.Πάντως θεωρώ ότι το νοσοκομειακο θα είναι το καλυτερο σε απόδοση

Νομίζω στο φέρνουν με courier σε ολη την Ελλάδα. Ρώτησε τους.

@gtkt1311 Καλωσόρισες! Τι ηλικία εχουν τα παιδάκια σου; 

Κρέμα η αμυγδαλελαιο βαζω μια φορά τη μέρα, και κάποιες μέρες ξεχνάω...

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Maria K8 είπε:

Μόλις το γκουγκλαρα.Είναι 108 ευρω το δίμηνο.

Εχει μεγάλη διαφορά σε σχέση ας πούμε με το medela swing?

Στην τιμη εννοεις; το medela swing το βρισκω απο 150 ως 200 ευρω.

tt1db33b

Ναι αλλά το αγοράζεις και σου μένει για όσους μήνες θελήσεις και μπορέσεις να θηλάσεις.

Ενω το symphony θα θέλει εκ νέου ενοικίαση.Και ρωτώ αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πρακτικό κομμάτι της άντλησης ως προς τι μας συμφέρει να κάνουμε τα κορίτσια που τα έχουν ήδη δοκιμάσει

πρίν από 1 λεπτό , Maria K8 είπε:

Ναι αλλά το αγοράζεις και σου μένει για όσους μήνες θελήσεις και μπορέσεις να θηλάσεις.

Ενω το symphony θα θέλει εκ νέου ενοικίαση.Και ρωτώ αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πρακτικό κομμάτι της άντλησης ως προς τι μας συμφέρει να κάνουμε τα κορίτσια που τα έχουν ήδη δοκιμάσει

Κι εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη οτι ειναι δικο σου και σου μενει, ουτε συμφωνιες, ουτε αντε παρτο και μετα γυρνα το πισω κλπ. Και τη δουλεια του θα την κανει δεν το συζητω, αλλα το νοσοκομειακο πιστευω θα ειναι σιγουρα ανωτερο και σε ποσοτητα αντλησης και σε χρονο.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Maria K8 είπε:

Μόλις το γκουγκλαρα.Είναι 108 ευρω το δίμηνο.

Εχει μεγάλη διαφορά σε σχέση ας πούμε με το medela swing?

αυτη η τιμη ειναι μια προσφορα.μπορεις απο 15ερες ή μηνα.με 2,2 την μερα και καπου 27 ευρω το σετ που σου στελνουν καινδεν τονεπιστρεφεις αυτο

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Κι εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη οτι ειναι δικο σου και σου μενει, ουτε συμφωνιες, ουτε αντε παρτο και μετα γυρνα το πισω κλπ. Και τη δουλεια του θα την κανει δεν το συζητω, αλλα το νοσοκομειακο πιστευω θα ειναι σιγουρα ανωτερο και σε ποσοτητα αντλησης και σε χρονο.

εδω μεσα που εγραψα στην αναζήτηση medela symphony διαβασα μονο τις καλυτερες κριτικες.τιποτα αρνητικό.απεναντιας για ολα τα αλλα της ,medela ,δεν βοήθησα ν ιδιαίτερα εγραφαν.

4ywWp2.png

Εγω εχω αγοράσει το swing. Ειναι εξαιρετικό κ με βοήθησε πολυ να εχει "κάβα" ο μικρός οταν πήγαινα στα μαθήματα, αλλα κ στο τέλος, γιατι δεν αποθηλαζεις απο τη μια μερα στην αλλη. Το ειχα παρει 140€ , απο πλασιε κυρια συο μαιευτήριο, καλύτερη τιμη απ οτι στο ίντερνετ εκείνο τον καιρό.

Ο λόγος που σκέφτομαι την ενοικίαση νοσοκομειακου διπλού, ειναι η εξοικονόμηση χρονου. Γιατί τοτε "αρμεγομουν" πρωι βράδυ για 3-4 μήνες απο μιση ωρα περίπου το καθε στήθος, γιατι το ειχα ανάγκη να ξαλαφρωσω.

Αν εχω και τωρα αρκετη παραγωγή λεω να το νοικιάσω τον πρωτο καιρό , μετά που θα γυρίσουμε σπιτι με το καλό. Γιατι πως θα την παλεψω 1 ωρα άντληση καθε φορα με το μωρό κ το υπάρχον παλληκάρι;

Και το δικο μου θηλαστρο θα το κανω service για το μαιευτήριο , αν χρειαστεί κ για μετά τον 3ο μήνα που δεν εβγαζα πια πολυ έξτρα, παρα μονο οσο έτρωγε ο μικρός.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Dwroulita85 απλά περιμένω να με πάρουν από το Ιπποκράτειο και δεν με παίρνει κανείς, στο Παπαγεωργίου είναι 50 ευρώ απλά είναι λίγο μακριά (Καλαμαριά εδω) και πάω που πάω για το γιατρό μην τρέχω και για τα μαθήματα. Μία χαρά εάν είναι λογική τιμή θα θα ήταν καλό να τα παρακολουθήσω. Για σένα είναι κουτί αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρόνο που σου περισσεύει να μαθαίνεις πράγματα εκεί που είσαι τέλεια.

Θα ρωτήσω κ θα σε ενημερώσω! Αν μ αφήνει να κάθομαι σίγουρα θα παω. 

Κοριτσια όσες εχετε συσπάσεις μην χαϊδεύετε τις κοιλίτσες σας. Οταν ηρθα, έβαζα την κρέμα για τις ραγάδες κ μου εκανα σοβαρή παραίτηση. Μετα τα ακουσα κ απο τον γιατρο. Σημειωτέων δεν εχω συσπάσεις αλλα προληπτικά για τις φοβόμαστε. Πρόσεξτε το αυτο. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

10 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα, προφανώς ειχε ανοίξει λιγο. Αν θυμάστε ας έλεγα για υγρα που ειχα. Τωρα το επαθα γιατι επαθα ίλιγγο κ ζορίστηκα παρα πολυ με εμετους. 

Στην κλινική δεν μπορουν να μου πουν κατι. Μονο να κανω υπομονη, να παιρνω τις αντιβιωσεις για να μην πάθουμε μολυνση κ προσοχή να μην κανω συσπάσεις γιατι αυτόματα γενναω. 

Μεσα στη βδομαδα θα μιλησουμε με τον νεογνολογο να μας πει τη πορεία να συνεχισουμε. Προς το παρόν ο μπέμπης μεγαλωνει κανονικα, εχει τυπική ανάπτυξη. 

Στρατηγικες εννοούσα αυτές που μπορεις να ακολουθήσεις για βοηθησεις τον μικρο σου να αλλάξει καποια συμπεριφορά. Αλλα τωρα που διαβασα το μηνυμα σου, εχει κατι οργανικό; 

Καλημερα!! Αααα καταλαβα!! Τι βάρος ειχε;; Σίγουρα εμεις δεν μπορουμε μεχρι το τελος. Σαν τελική μας δίνει 32βδ κ αυτο δύσκολο. Οτι μας πουν θα κανουμε. Μπορει κ σ αυτη την παράταση να βλεπουν κατι, τι να πω. 

Γενικα δεν θελω να πολυ ρωτάω για να ειμαι ηρεμη. Και μια μερα που περνάει για μας ειναι θαύμα. 

Αν θυμαται καλα ειχε βαρος 1.600-1.700 οταν γεννηθηκε κ εχασε λιγο μετα.Εγω ημουν η πιο βαρια απο τα τρια κ τελικα η πιο κοντη βγηκα:)

Μπορει να ειναι δυσκολο αλλα θα τις φτασουμε τις 32 εβδομαδες.θα δεις!

RaMVp2.png

πρίν από 5 λεπτά , gaidaki είπε:

Εγω εχω αγοράσει το swing. Ειναι εξαιρετικό κ με βοήθησε πολυ να εχει "κάβα" ο μικρός οταν πήγαινα στα μαθήματα, αλλα κ στο τέλος, γιατι δεν αποθηλαζεις απο τη μια μερα στην αλλη. Το ειχα παρει 140€ , απο πλασιε κυρια συο μαιευτήριο, καλύτερη τιμη απ οτι στο ίντερνετ εκείνο τον καιρό.

Ο λόγος που σκέφτομαι την ενοικίαση νοσοκομειακου διπλού, ειναι η εξοικονόμηση χρονου. Γιατί τοτε "αρμεγομουν" πρωι βράδυ για 3-4 μήνες απο μιση ωρα περίπου το καθε στήθος, γιατι το ειχα ανάγκη να ξαλαφρωσω.

Αν εχω και τωρα αρκετη παραγωγή λεω να το νοικιάσω τον πρωτο καιρό , μετά που θα γυρίσουμε σπιτι με το καλό. Γιατι πως θα την παλεψω 1 ωρα άντληση καθε φορα με το μωρό κ το υπάρχον παλληκάρι;

Και το δικο μου θηλαστρο θα το κανω service για το μαιευτήριο , αν χρειαστεί κ για μετά τον 3ο μήνα που δεν εβγαζα πια πολυ έξτρα, παρα μονο οσο έτρωγε ο μικρός.

Ειναι αυτο που μου είχες στειλει;; αυτο θα το παρω σίγουρα! Μολις κλεισω 28-30βδ. 

πρίν από 1 λεπτό , lizaki1111 είπε:

Αν θυμαται καλα ειχε βαρος 1.600-1.700 οταν γεννηθηκε κ εχασε λιγο μετα.Εγω ημουν η πιο βαρια απο τα τρια κ τελικα η πιο κοντη βγηκα:)

Μπορει να ειναι δυσκολο αλλα θα τις φτασουμε τις 32 εβδομαδες.θα δεις!

Αν φτασω εκει θα ειναι θαύμα!! Μακαρι!! 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Ειναι αυτο που μου είχες στειλει;; αυτο θα το παρω σίγουρα! Μολις κλεισω 28-30βδ. 

Ναι αυτο εχει η klinikum. Δεν το χω ξαναδει απο τότε.

1 ώρα πρίν, Maria K8 είπε:

Εγώ είμαι επίφοβη για ραγάδες,το στήθος μου είναι ηδη γεμάτο απ'όταν μεγάλωσε στην εφηβεία.Κι ήθελα να προλάβω τις έξτρα που θα προκύψουν από την εγκυμοσύνη γιατί αλλιώς θα είμαι όλη μια ραγάδα.

Το θήλαστρο θα το πάρετε πριν γεννήσετε?Εγώ σκεφτομαι να το αφήσω για μετά γιατί δεν ξέρω πως θα πάει με το θηλασμό.Υπάρχει πάντα η πιθανοτητα να μην μπορώ να θηλασω

Στο στηθος εχω κ εγω καποιες ραγαδες γιατι στην εφηβεια μεγαλωσε πολυ κ αποτομα.Τωρα εχει γινει τεραστιο!!!! Ραγαδες δεν εχω κανει στην κοιλια αλλα αρχιζει κ φαινεται η μαυρη γραμμη.Θα δουμε τι θα γινει.

Το θηλαστρο αν ειναι θα το παρω μετα γιατι δεν ξερω αν θα μπορω να θηλασω.Μακαρι να μπορω!

RaMVp2.png

πρίν από 24 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Θα ρωτήσω κ θα σε ενημερώσω! Αν μ αφήνει να κάθομαι σίγουρα θα παω. 

Κοριτσια όσες εχετε συσπάσεις μην χαϊδεύετε τις κοιλίτσες σας. Οταν ηρθα, έβαζα την κρέμα για τις ραγάδες κ μου εκανα σοβαρή παραίτηση. Μετα τα ακουσα κ απο τον γιατρο. Σημειωτέων δεν εχω συσπάσεις αλλα προληπτικά για τις φοβόμαστε. Πρόσεξτε το αυτο. 

Και το σκεφτομουν χθες που εβαζα κρεμα για τις ραγαδες. Και τι κανουμε την κοβουμε την κρεμα στην κοιλια;

tt1db33b

νρε gaidaki μου εχω βρει προσφορα μεταχειρισμένο το swing maxi μ 80 ευρώ.αξιζει να το παρω για να βοηθησω να εδραιωθει ο θηλασμός εξ αρχης?αφου ετσι και αλλιως θα ιδια θα δωσω για ενοικιασεη μηπως ετσι και μακροπροθεσμα εχω την καταλληλη παραγωγη?δεν θελω να κανω τραπεζα γαλακτος ουτε να αντλω αντι να θηλαζω.με ενδιαφερει να μου κατεβει γαλα ικανοποιητικο απο την αρχη

4ywWp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Και το σκεφτομουν χθες που εβςζα κρεμα για τις ραγαδες. Και τι κανουμε την κοβουμε την κρεμα στην κοιλια;

Ναι κοριτσια προσοχή. Την δίπλανη που εχει συνεχεια συσπάσεις δεν ακουμπάει καν! Ουτε μπανιο δεν κανει, μονο μαλλιά κ μονο πόδια. Κοιλια απαγορεύεται. 

Με το άγγιγμα ενεργοποιηται η μήτρα κ γίνονται οι συσπάσεις. Φυσικά αν εχεις ηδη. Δεν εμφανίζονται ξαφνικά αν τις χαϊδέψεις. 

Εμενα προληπτικά κ επειδη εχουμε αυτο το ιστορικό δεν μ αφήνουν να την χαϊδεύω. Μπανιο μπορω. 

Αναστασια εμενα μου ειπε αν θελεις τοσο πολυ να βαλεις τοτε απλώνεις στα χέρια σου κ το περνάς πολυ γρηγορα. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...