Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Maria K8 Πήρα την Pregnaderm της Intermed, που είχα κ στην πρώτη εγκυμοσύνη , την οποία χρησιμοποιώ εναλλάξ με αμυγδαλελαιο. Δεν έκανα ραγάδες στην κοιλιά στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλα όπως έχουμε ξαναπει ειναι θέμα δέρματος κυρίως, οι κρέμες το βοηθάνε. Το στηθος μου ειχε κανει τότε απο τη κάτω μεριά, και μετά σχεδόν εξαφανίστηκαν. Τωρα θα δούμε οταν τα δώσει όλα στο μέγεθος!

@ERIANTON Η θηλεα αλως ειναι τοσο μεγαλη κ τοσο σκούρα σαν ελικοδρόμιο για τα μωρά: "ΕΔΩ ΤΡΩΣ!!!"

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

1 ώρα πρίν, Αναστασία33 είπε:

Κι εγω μια απ' τα ιδια. Το ηθελε γραμμενο:-P

Επισης σχετικα με τα θηλαστρα προτεινει νοσοκομειακα για μεγαλυτερη παραγωγη και ευκολια. Γιατι οσο περισσοτερο αντλεις τοσο αυξανεται η παραγωγη.

τελικα σκεφτομαι κaι εγω το symphony Medela οπως ειχες πει το gaidaki 

πρίν από 54 λεπτά , gaidaki είπε:

@Maria K8 @Alzira Τι μαθήματα κορίτσια, θυμιστε μου , αν το χετε ξαναπει... κι εγω ιδιαίτερα (αγγλικα) απο Δευτέρα, και φροντιστήριο απο τελος του μήνα. Ευτυχως ειναι απέναντι σχεδον απο το σπίτι. Κι εγώ ιδανικά θα βγαλω και το Νοέμβριο και μετα απο Φεβρουάριο. Θεού θέλοντος και μωρού και αφεντικού επιτρέποντος!

@ERIANTON Εγω δεν ειχα κανει ουτε πεταχτο αφαλο ουτε μαυρη γραμμη στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα ο αφαλος μου μοιάζει με κρατηρα. Δεν ξερω αν θα δωσει και υψος μετα...

Ζυγιστηκα στο γιατρό ειμαι +6 κιλα.

μαυρη γραμμη ειχα κανει.εσυ δεν ξεκινησες 50 κιλα εεεε ας παρεις  μια χαρα θα εισαι παλι

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Maria K8 είπε:

@Αναστασία33 Η mustela μήπως έχει δυο διαφορετικές?Εσύ ποια πήρες?Η το ένα ειναι λαδάκι?

mustela MATERNITÉ 

CRÈME PRÉVENTION VERGETURES

STRETCH MARKS PREVENTION CREAM

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 2 λεπτά , gaidaki είπε:

@ERIANTON Η θηλεα αλως ειναι τοσο μεγαλη κ τοσο σκούρα σαν ελικοδρόμιο για τα μωρά: "ΕΔΩ ΤΡΩΣ!!!"

εμενα ειναι σαν cd χαχα

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Οχι γτ δεν ξέρω την ομαδα αίματος ...θα πω ομως στην μάνα μου να βρει αυτο το βιβλιάριο με τα εμβόλια γιατι νομίζω εκει το γραφει

@Eutuxia25 Καντην όπως κ να χει! Μεχρι το 2013, στα 30 μου,οι γονείς μου μου ελεγαν οτι εχω Α+ χωρίς να το χουν ποτέ ψάξει!! Ευτυχώς οι γιατροί το κανουν πάντα για καλό και για κακό.

Εγώ είμαι επίφοβη για ραγάδες,το στήθος μου είναι ηδη γεμάτο απ'όταν μεγάλωσε στην εφηβεία.Κι ήθελα να προλάβω τις έξτρα που θα προκύψουν από την εγκυμοσύνη γιατί αλλιώς θα είμαι όλη μια ραγάδα.

Το θήλαστρο θα το πάρετε πριν γεννήσετε?Εγώ σκεφτομαι να το αφήσω για μετά γιατί δεν ξέρω πως θα πάει με το θηλασμό.Υπάρχει πάντα η πιθανοτητα να μην μπορώ να θηλασω

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , ERIANTON είπε:

τελικα σκεφτομαι κaι εγω το symphony Medela οπως ειχες πει το gaidaki 

μαυρη γραμμη ειχα κανει.εσυ δεν ξεκινησες 50 κιλα εεεε ας παρεις  μια χαρα θα εισαι παλι

Εγω ελεγα αν χρειαστω να αγορασω το καλο της medela, αλλα τωρα πειστηκα αν χρειαστω θα νοικιασω το νοσοκομειακο της medela.

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

πρίν από 28 λεπτά , gtkt1311 είπε:

Γεια σας κορίτσια κ από εμένα!!! Είμαι κ εγώ στις μανούλες Δεκεμβρίου με ΠΗΤ 30/12!! Δεν με βλεπω να φτανω μέχρι εκεί βέβαια γιατι ειναι κ η τρίτη μου εγκυμοσύνη κ ως τριτοτοκος ας μπω στον μηνα μου κ θα είμαι και ευχαριστημένη! !! 

καλως ηρθες και με το καλο να δεχτεις και εσυ το μικρακι σου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Αναστασία33 είπε:

Κρεμα για ραγαδες βαζετε μια φορα τη μερα η δυο;

εγω καμια.δεν αγορασα και κατι διαφημιστικες βαρεθηκα να τις ανοίξω

4ywWp2.png

Κορίτσια medela ΔΑΓΚΩΤΟ! Δεν παίρνω ποσοστά, το ορκίζομαι. Δείτε το μετα τη γέννα, ειτε για αγορα ειτε ενοικίαση, αλλά medela. @Maria K8 Σωστά το σκέφτεσαι. Να πάνε ολα καλά κ να θηλασεις εύχομαι, αλλα βλέποντας κ κάνοντας. Το παραγγέλνεις κ μέσα απο το μαιευτήριο, οπότε το χρειαστείς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Maria K8 είπε:

Εγώ είμαι επίφοβη για ραγάδες,το στήθος μου είναι ηδη γεμάτο απ'όταν μεγάλωσε στην εφηβεία.Κι ήθελα να προλάβω τις έξτρα που θα προκύψουν από την εγκυμοσύνη γιατί αλλιώς θα είμαι όλη μια ραγάδα.

Το θήλαστρο θα το πάρετε πριν γεννήσετε?Εγώ σκεφτομαι να το αφήσω για μετά γιατί δεν ξέρω πως θα πάει με το θηλασμό.Υπάρχει πάντα η πιθανοτητα να μην μπορώ να θηλασω

σκεφτομαι να το παρω φευγοντας απο το νοσοκομείο.οπως και να εχει θςλω εξ αρχης να αυξησω  βοηθησω ρην παραγωγη .για εναν μηνα ως που να μπει το νερο(γαλα) στο αυλακι.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Maria K8 είπε:

Στην επαρχία δε νομίζω να υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσω θηλαστρο.Πάντως θεωρώ ότι το νοσοκομειακο θα είναι το καλυτερο σε απόδοση

Κι οχι μονο αυτο αλλα αντλεις και απο τα 2 ταυτοχρονα αρα γλιτωνεις κι αλλο χρονο.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...