Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου. Για τις νεες μαμαδες ειδα πριν λιγο ενα βιντεο που μου φανηκε πολυ ενδιαφερον. Πατηστε στο youtube marios andreou και δειτε το βιντεο εξεταση νεογεννητου-οδηγιες στη μαμα. Εχει κι αλλα θα τα δω τωρα.

Χαχαχαχα κόλλησες και συ στο youtube εεε? Εγω τα χω δει κ αυτα τα βίντεο προσπαθώ να είμαι οσο πιο ενημερωμένη γίνεται όταν έρθει η μπέμπα!!! Ας πούμε ο συγκεκριμένος ετσι οπως το σηκώνει στον αέρα να δει την δύναμη του αν δεν το χα δει οτι ετσι πρέπει οταν θα ερχόταν ο παιδίατρος για την δικιά μου θα τον χτυπούσα ΧαχαχΑχα!!! Και μιας και εγραψα επιτέλους ευχαριστώ ολες σας για τις ευχές .... περαστικα στον γιο σ Ελπίδα και καλο κουραγιο Δώρα!!! Εχω παρατηρήσει πως έχουν μειωθεί παρα πολυ οι συσπάσεις και η χαρά μου.δεν λέγεται ....η η προγεστερόνη έκανε δουλειά η ήταν και ψυχολογικό ... η τυχαίο γεγονός απλα αραιωσαν..

2 ώρες πρίν, Maria K8 είπε:

Εγώ πήρα ήδη 9 κιλά και είναι όλα κοιλιά.Ηδη δε βολεύομαι να καθήσω κι αν σκεφτείτε ότι η δουλεια μου ειναι τα ιδιαίτερα μαθήματα θα καταλάβετε οτι θα περάσω ωραία σεζόν.Κι αυτό γιατί αποφάσισα να δουλέψω μεχρι τέλους και να κάτσω μόνο 2 μήνες αφού γεννήσω. Ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Θα ξαναρωτήσω μήπως δεν το είδατε μέσα στα πολλά μηνύματα.Είναι καμιά με ομάδα αίματος ρέζους αρνητικό?

Ακου το τρελο!!! Εγώ εχω ψάξει στις εξετάσεις.μου απ την αρχή και δεν μου έχουν κανει αυτην την εξέταση ποτεεε... περασε ο καιρός παντα κατι αλλο έβγαινε και ξέχασα να ρωτήσω γτ την γιατρό μου

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον ξερετε με τι επαθα πλακα απ' ολα στα βιντεο; Στο τελος του βιντεο για το θηλασμο που μιλαει για την τεχνικη κραταει 3 μπιλιες και λεει για την επαρκεια γαλατος. Ειναι φοβερο!!!

πρίν από 28 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Χαχαχαχα κόλλησες και συ στο youtube εεε? Εγω τα χω δει κ αυτα τα βίντεο προσπαθώ να είμαι οσο πιο ενημερωμένη γίνεται όταν έρθει η μπέμπα!!! Ας πούμε ο συγκεκριμένος ετσι οπως το σηκώνει στον αέρα να δει την δύναμη του αν δεν το χα δει οτι ετσι πρέπει οταν θα ερχόταν ο παιδίατρος για την δικιά μου θα τον χτυπούσα ΧαχαχΑχα!!! Και μιας και εγραψα επιτέλους ευχαριστώ ολες σας για τις ευχές .... περαστικα στον γιο σ Ελπίδα και καλο κουραγιο Δώρα!!! Εχω παρατηρήσει πως έχουν μειωθεί παρα πολυ οι συσπάσεις και η χαρά μου.δεν λέγεται ....η η προγεστερόνη έκανε δουλειά η ήταν και ψυχολογικό ... η τυχαίο γεγονός απλα αραιωσαν..

Ακου το τρελο!!! Εγώ εχω ψάξει στις εξετάσεις.μου απ την αρχή και δεν μου έχουν κανει αυτην την εξέταση ποτεεε... περασε ο καιρός παντα κατι αλλο έβγαινε και ξέχασα να ρωτήσω γτ την γιατρό μου

Εμενα αυτη μου την εβαλε στις πρωτες πρωτες εξετασεις. Κι ας ηξερα τι ομαδα ειμαι. Μηπως της ειπες εσυ την ομαδα σου και το θεωρησε περιττο;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 2 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Λοιπον ξερετε με τι επαθα πλακα απ' ολα στα βιντεο; Στο τελος του βιντεο για το θηλασμο κραταει 3 μπιλιες και λεει για την επαρκεια γαλατος. Ειναι φοβερο!!!

Εμενα αυτη μου την εβαλε στις πρωτες πρωτες εξετασεις. Κι ας ηξερα τι ομαδα ειμαι. Μηπως της ειπες εσυ τξν ομαδα σου και το θεωρησε περιττο;

Οχι γτ δεν ξέρω την ομαδα αίματος ...θα πω ομως στην μάνα μου να βρει αυτο το βιβλιάριο με τα εμβόλια γιατι νομίζω εκει το γραφει

%20url%5D

πρίν από 11 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Λοιπον ξερετε με τι επαθα πλακα απ' ολα στα βιντεο; Στο τελος του βιντεο για το θηλασμο κραταει 3 μπιλιες και λεει για την επαρκεια γαλατος. Ειναι φοβερο!!!

Εμενα αυτη μου την εβαλε στις πρωτες πρωτες εξετασεις. Κι ας ηξερα τι ομαδα ειμαι. Μηπως της ειπες εσυ τξν ομαδα σου και το θεωρησε περιττο;

εμενα ενω του είπα οτι εχω 0+ ηθελε να το δει γραμμενο.εσενα θα αρκέστηκε που του το ειπες μαλλον.

μετα ειδα οτι το ειχε γράψε ι η Ευτυχια.

4ywWp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ERIANTON είπε:

εμενα ενω του είπα οτι εχω 0+ ηθελε να το δει γραμμενο.εσενα θα αρκέστηκε που του το ειπες μαλλον.

μετα ειδα οτι το ειχε γράψε ι η Ευτυχια.

Κι εγω μια απ' τα ιδια. Το ηθελε γραμμενο:-P

Επισης σχετικα με τα θηλαστρα προτεινει νοσοκομειακα για μεγαλυτερη παραγωγη και ευκολια. Γιατι οσο περισσοτερο αντλεις τοσο αυξανεται η παραγωγη.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Τέλειο το βιντεακι!! Μπραβο κοριτσια, θα ειναι η νεα μου ασχολία!! 

@Alzira αν μου το επιτρέψει ο γιατρος θα κανω μαθηματα εδω στο γενεσις. Εχουν τα παντα. Δεν ξερω ομως ποσο κοστίζει. Κάθομαι που κάθομαι εδω, ας μορφωθώ. Οταν μαθω να σε ενημερώσω. 

Επισης καλωσήρθες στη πολη μας!! 

• Μου αρέσει 4

1WWgp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ @Dwroulita85 απλά περιμένω να με πάρουν από το Ιπποκράτειο και δεν με παίρνει κανείς, στο Παπαγεωργίου είναι 50 ευρώ απλά είναι λίγο μακριά (Καλαμαριά εδω) και πάω που πάω για το γιατρό μην τρέχω και για τα μαθήματα. Μία χαρά εάν είναι λογική τιμή θα θα ήταν καλό να τα παρακολουθήσω. Για σένα είναι κουτί αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρόνο που σου περισσεύει να μαθαίνεις πράγματα εκεί που είσαι τέλεια.

MugJp2.png 

@Maria K8 @Alzira Τι μαθήματα κορίτσια, θυμιστε μου , αν το χετε ξαναπει... κι εγω ιδιαίτερα (αγγλικα) απο Δευτέρα, και φροντιστήριο απο τελος του μήνα. Ευτυχως ειναι απέναντι σχεδον απο το σπίτι. Κι εγώ ιδανικά θα βγαλω και το Νοέμβριο και μετα απο Φεβρουάριο. Θεού θέλοντος και μωρού και αφεντικού επιτρέποντος!

@ERIANTON Εγω δεν ειχα κανει ουτε πεταχτο αφαλο ουτε μαυρη γραμμη στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα ο αφαλος μου μοιάζει με κρατηρα. Δεν ξερω αν θα δωσει και υψος μετα...

Ζυγιστηκα στο γιατρό ειμαι +6 κιλα.

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

@gaidaki εγώ πανεπιστημιακά και ελπίζω δεν θα χάσω την εξεταστική του Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 18. Τώρα τέλος Σεπτεμβρίου θα χαλαρώσω αρκετά. 

Ο αφαλός άρχισε ήδη να βγαίνει προς τα έξω , πότε δεν ήταν τέλειος για αυτό τον περιμένω να πεταχτεί πολύ. Γραμμή πάντως δεν έβγαλα . 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

πρίν από 25 λεπτά , gaidaki είπε:

@Maria K8 @Alzira Τι μαθήματα κορίτσια, θυμιστε μου , αν το χετε ξαναπει... κι εγω ιδιαίτερα (αγγλικα) απο Δευτέρα, και φροντιστήριο απο τελος του μήνα. Ευτυχως ειναι απέναντι σχεδον απο το σπίτι. Κι εγώ ιδανικά θα βγαλω και το Νοέμβριο και μετα απο Φεβρουάριο. Θεού θέλοντος και μωρού και αφεντικού επιτρέποντος!

@ERIANTON Εγω δεν ειχα κανει ουτε πεταχτο αφαλο ουτε μαυρη γραμμη στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα ο αφαλος μου μοιάζει με κρατηρα. Δεν ξερω αν θα δωσει και υψος μετα...

Ζυγιστηκα στο γιατρό ειμαι +6 κιλα.

@Maria K8 Εχω 0 rhesus + εγώ

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια κ από εμένα!!! Είμαι κ εγώ στις μανούλες Δεκεμβρίου με ΠΗΤ 30/12!! Δεν με βλεπω να φτανω μέχρι εκεί βέβαια γιατι ειναι κ η τρίτη μου εγκυμοσύνη κ ως τριτοτοκος ας μπω στον μηνα μου κ θα είμαι και ευχαριστημένη! !! 

• Μου αρέσει 2

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Καλησπέρα κι απο εμένα!!!

πρίν από 11 λεπτά , gtkt1311 είπε:

Γεια σας κορίτσια κ από εμένα!!! Είμαι κ εγώ στις μανούλες Δεκεμβρίου με ΠΗΤ 30/12!! Δεν με βλεπω να φτανω μέχρι εκεί βέβαια γιατι ειναι κ η τρίτη μου εγκυμοσύνη κ ως τριτοτοκος ας μπω στον μηνα μου κ θα είμαι και ευχαριστημένη! !! 

Καλωσόρισες στην παρέουλα μας!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κ μία καλή τελειωμενη εγκυμοσύνη! 

Έχεις αγοράκια, κορίτσιακια τι περιμένεις? 

Κάπου διάβασα οτι το ζητουσατε:

Για να υπολογίσετε τον ακριβή μήνα ακολουθείτε τα παρακάτω:
1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η εβδομάδα
2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η εβδομάδα
3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η εβδομάδα (εδώ υπολογίζετε μία παραπάνω)
4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα
5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα
6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα
8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)

Η εγκυμοσύνη χωρίζεται επίσης σε τρίμηνα. Εκεί είναι πιο απλός ο υπολογισμός.
1ος - 3ος μήνας = 1η – 13η βδομάδα = 1ο τρίμηνο
40ς - 6ος μήνας= 14η – 26η βδομάδα = 2ο τρίμηνο
7ος - 9ος μήνας= 27η – 40η βδομάδα = 3ο τρίμηνο

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

0+ κι εγω!!!

Αυτο με την εγκυμοσυνη τις εβδομαδες και τα τριμηνα τα εχω καταλαβει απολυτα αλλα η γυναικολογος συνεχιζει να με μπερδευει γιατι μου λεει οτι αλλαζω μηνα καθε 21 επειδη εχω ΠΗΤ 21/12

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

@gtkt1311 Καλώς ήρθες

@Dwroulita85 Νομίζω ότι τα μαθήματα στο γένεσις είναι δωρεαν αν γεννήσεις εκεί.Τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλιοτερα που πήγαν γνωστές μου

@gaidaki Ιδιαίτερα μαθηματικών κάνω κυρίως σε μαθητές αλλά και σε φοιτητές.

@Eutuxia25 Νομίζω ότ πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις εξέταση για το τι ομάδα αίματος έχεις.Πες στο γιατρό σου την επόμενη φορά να στη γράψει

Εγώ κορίτσια έχω Α ρεζους αρνητικό κι ο άντρας μου είναι θετικός οπότε δημιουργείται πρόβλημα αν το παιδί βγει θετικό και για αυτό πρέπει να κάνω ένεση. Απλά δεν ήξερα αν την κάνουμε μόνο στη γέννα ή και νωρίτερα.

Γραμμή στην κοιλια ίσα που φαίνεται,εμενα η μεγάλη διαφορά είναι στο στήθος μου,εκεί σκούρυνε πολύ.

Καμιά καλή κρέμα για ραγάδες έχετε δοκιμάσει?Ακόμα δεν πήρα αλλά νομίζω ότι πρεπει σιγα σιγα

πρίν από 4 λεπτά , Maria K8 είπε:

@gtkt1311 Καλώς ήρθες

@Dwroulita85 Νομίζω ότι τα μαθήματα στο γένεσις είναι δωρεαν αν γεννήσεις εκεί.Τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλιοτερα που πήγαν γνωστές μου

@gaidaki Ιδιαίτερα μαθηματικών κάνω κυρίως σε μαθητές αλλά και σε φοιτητές.

@Eutuxia25 Νομίζω ότ πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις εξέταση για το τι ομάδα αίματος έχεις.Πες στο γιατρό σου την επόμενη φορά να στη γράψει

Εγώ κορίτσια έχω Α ρεζους αρνητικό κι ο άντρας μου είναι θετικός οπότε δημιουργείται πρόβλημα αν το παιδί βγει θετικό και για αυτό πρέπει να κάνω ένεση. Απλά δεν ήξερα αν την κάνουμε μόνο στη γέννα ή και νωρίτερα.

Γραμμή στην κοιλια ίσα που φαίνεται,εμενα η μεγάλη διαφορά είναι στο στήθος μου,εκεί σκούρυνε πολύ.

Καμιά καλή κρέμα για ραγάδες έχετε δοκιμάσει?Ακόμα δεν πήρα αλλά νομίζω ότι πρεπει σιγα σιγα

Εγω βαζω της mustela γιατι εψαχνα χωρις parabens.

@gtkt1311 καλως ηρθες!!! Με το καλο κι εσενα τελειομηνο το μωρακι σου!!! Αγορι η κοριτσι περιμενουμε;

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...