Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 45 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Μου έπαιρναν καθε. Τωρα 3 μερες δεν μου πηρα για να ξεκουραστούν οι φλέβες. Αυριο παλι. 

Ατσαλένια θεληση!!

πρίν από 12 λεπτά , Alzira είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! 

Αλζιρακι εσυ διψηφιο νουμερο!!!!!Εισαι καλα?Εσυ μενεις στην Μυτιλήνη?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

@ERIANTON Ναι με τα 75 ml εχω. Ναι, Αλεξάνδρας γενναω. Ευτυχως που τον πηραν τον μικρό παιδικό, γιατι αυτες τις 4 ωρες τις χρειάζομαι πολυ για διάβασμα, διορθωμα κλπ. Εχω αρκετη δουλειά ως το Νοέμβριο, οσο ελπιζω οτι ο μικρος θα παραμενει στην κοιλιά. Τωρα είπαμε ενα ερώτημα των ημερών ειναι πού θα φτασει η κοιλιά;;;!!! Αφου το στήθος μου που απο ανύπαρκτο σχεδόν εχει ξεφύγει, δείχνει μικρό και κακόμοιρο!:-P

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Θεσσαλονίκη μένω απλά ήμουν Μυτιλήνη 2-3  μήνες για δουλειές , τώρα έχω γυρίσει σπίτι ! 98 μείνανε απίστευτο πως περνάει ο καιρός άρα μπήκα στον 7ο αν δεν κάνω λάθος. Η κοιλιά έχει ξεφύγει κάθε μέρα και μεγαλύτερη είναι το που θα φτάσει είναι το ερώτημα των ημερών. Δυσκολεύομαι να κάθομαι πολύ ώρα στο γραφείο και να διαβάζω , το δίωρο μάθημα με το ζόρι το βγάζω :-( άρα το Νοέμβριο θα είναι σίγουρα πιο δύσκολα.

Είναι καμία Θεσσαλονίκη που θα κάνει μαθήματα στο Ιπποκράτειο ή στο Παπαγεωργίου? 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

@ERIANTON Ναι με τα 75 ml εχω. Ναι, Αλεξάνδρας γενναω. Ευτυχως που τον πηραν τον μικρό παιδικό, γιατι αυτες τις 4 ωρες τις χρειάζομαι πολυ για διάβασμα, διορθωμα κλπ. Εχω αρκετη δουλειά ως το Νοέμβριο, οσο ελπιζω οτι ο μικρος θα παραμενει στην κοιλιά. Τωρα είπαμε ενα ερώτημα των ημερών ειναι πού θα φτασει η κοιλιά;;;!!! Αφου το στήθος μου που απο ανύπαρκτο σχεδόν εχει ξεφύγει, δείχνει μικρό και κακόμοιρο!:-P

στον γιο μου η περιφερεια της  κοιλιά ηταν 110 cm πριν γεννησω.τωρα ειναι 98 .στηθος εχει γινει τουμπανο και η θηλεα αλω τεραστια καταμαυρη .ευτυχως οφαλο δεν εχω πεταχτο που εβλεπα σε αλλε; εγκυες και παθαινα ενα σοκ.ακομα καλα.ελπιζω να ειναι ολα στα ιδια κυβικα με την πρωτη εγκυμοσυνη.Απο τα τεσσερα κιλα που εχασα εχω παρει τα δυο.Μια χαρα και δυστυχως εχω αρχισει και τρωω πολλα μπισκοτα που τα ειχα κοψει σχεδον τελειως.

4ywWp2.png

Εγώ πήρα ήδη 9 κιλά και είναι όλα κοιλιά.Ηδη δε βολεύομαι να καθήσω κι αν σκεφτείτε ότι η δουλεια μου ειναι τα ιδιαίτερα μαθήματα θα καταλάβετε οτι θα περάσω ωραία σεζόν.Κι αυτό γιατί αποφάσισα να δουλέψω μεχρι τέλους και να κάτσω μόνο 2 μήνες αφού γεννήσω. Ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Θα ξαναρωτήσω μήπως δεν το είδατε μέσα στα πολλά μηνύματα.Είναι καμιά με ομάδα αίματος ρέζους αρνητικό?

πρίν από 8 λεπτά , Maria K8 είπε:

Εγώ πήρα ήδη 9 κιλά και είναι όλα κοιλιά.Ηδη δε βολεύομαι να καθήσω κι αν σκεφτείτε ότι η δουλεια μου ειναι τα ιδιαίτερα μαθήματα θα καταλάβετε οτι θα περάσω ωραία σεζόν.Κι αυτό γιατί αποφάσισα να δουλέψω μεχρι τέλους και να κάτσω μόνο 2 μήνες αφού γεννήσω. Ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Θα ξαναρωτήσω μήπως δεν το είδατε μέσα στα πολλά μηνύματα.Είναι καμιά με ομάδα αίματος ρέζους αρνητικό?

θα κανε; ιδιαιτερα σε μια βολικη πολυθρονα.θα καταφερεις μια χαρα.Εγω εχω 0+ .Λογικα θα πρεπει να σου την κανουν σιγα σιγα.Γυρω στην 30 αφου δεν ξέρουμε ποτε μπορει να ξεκινησει ο τοκετός.Στα λεω χωρις να γνωρίζω .Ποσων εβδομάδων είσαι ακριβώς ?

4ywWp2.png

Την Τετάρτη μπαίνω 27η εβδομάδα.Θα ρωτήσω και τη γιατρό μου την Τρίτη που έχουμε το ραντεβού. Λογικά αυτή τη φορά θα με γεμίσει εξετάσεις,έχω να κάνω από τον Ιούλιο

Ναι μωρέ όλο και κάπως θα βγει το πρόγραμμα.Το κακό είναι ότι έχω πολύ γράψιμο για να τους λύνω ασκήσεις κλπ. Αλλά θα το πάμε δυναμικά,κόντρα στην κόντρα και δεν αφήνουμε τίποτα να μας πτοήσει. χαχαχαχα

πρίν από 39 λεπτά , Alzira είπε:

Θεσσαλονίκη μένω απλά ήμουν Μυτιλήνη 2-3  μήνες για δουλειές , τώρα έχω γυρίσει σπίτι ! 98 μείνανε απίστευτο πως περνάει ο καιρός άρα μπήκα στον 7ο αν δεν κάνω λάθος. Η κοιλιά έχει ξεφύγει κάθε μέρα και μεγαλύτερη είναι το που θα φτάσει είναι το ερώτημα των ημερών. Δυσκολεύομαι να κάθομαι πολύ ώρα στο γραφείο και να διαβάζω , το δίωρο μάθημα με το ζόρι το βγάζω :-( άρα το Νοέμβριο θα είναι σίγουρα πιο δύσκολα.

Είναι καμία Θεσσαλονίκη που θα κάνει μαθήματα στο Ιπποκράτειο ή στο Παπαγεωργίου? 

νομιζω στην 27 ειμαστε στον 7ο.θα ψαξω να βρω το πινακακι που τα εγραφε

Just now, Maria K8 είπε:

Την Τετάρτη μπαίνω 27η εβδομάδα.Θα ρωτήσω και τη γιατρό μου την Τρίτη που έχουμε το ραντεβού. Λογικά αυτή τη φορά θα με γεμίσει εξετάσεις,έχω να κάνω από τον Ιούλιο

Ναι μωρέ όλο και κάπως θα βγει το πρόγραμμα.Το κακό είναι ότι έχω πολύ γράψιμο για να τους λύνω ασκήσεις κλπ. Αλλά θα το πάμε δυναμικά,κόντρα στην κόντρα και δεν αφήνουμε τίποτα να μας πτοήσει. χαχαχαχα

ναι μωρε μια χαρα !!και δεν πειράζει αν δεν εισαι και φουλ ενερτζι,χαλαρα......

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ ιδιαίτερα κάνω και η πολυθρόνα δεν παίζει σαν επιλογή άντε να δούμε.

Έχω να ζυγιστω 2 εβδομαδες και κάνω την πάπια . Ραγαδες ευτυχώς δεν κάναν την εμφάνιση τους ακόμη. 

MugJp2.png 

εγω πηγα και εκανα μονη μου γενικη αιματος ,σακχαρο και ουρων.γιατι ηθελα να δώσει δω τι γινεται.και ειχε πεσει. αιματικριτης.και τα λευκα 10400

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσια μου. Για τις νεες μαμαδες ειδα πριν λιγο ενα βιντεο που μου φανηκε πολυ ενδιαφερον. Πατηστε στο youtube marios andreou και δειτε το βιντεο εξεταση νεογεννητου-οδηγιες στη μαμα. Εχει κι αλλα θα τα δω τωρα.

• Μου αρέσει 4

tt1db33b

πρίν από 13 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου. Για τις νεες μαμαδες ειδα πριν λιγο ενα βιντεο που μου φανηκε πολυ ενδιαφερον. Πατηστε στο youtube marios andreou και δειτε το βιντεο εξεταση νεογεννητου-οδηγιες στη μαμα. Εχει κι αλλα θα τα δω τωρα.

Αχ ψυχούλα μου τι ωραίο βίντεο!! 

MugJp2.png 

πρίν από 3 λεπτά , Alzira είπε:

Αχ ψυχούλα μου τι ωραίο βίντεο!! 

Ειδες δεν ειναι τελειο;

Εχει και μαθηματα μητρικου θηλασμου και δειχνει τεχνικη θηλασμου.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...