Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ειναι καποιες μερες που σε τσακιζουν... τι να κανουμε μαθαινουμε απο τωρα να κανουμε υπομονη που θα μας χρειαστει και για αργοτερα που θα ερθουν τα μωρακια μας!!! 

Τελικα για κουνια και καροτσι καταληξατε;

Το ξερω, αλλα δεν πρεπει να μας καταβάλει. Ουτε ο φόβος ουτε οι σκέψεις ή υπόνοιες. 

Μεσα στη βδομαδα θα στειλω τον γιαννη κ την μαμά μου να δουν. Θα πανε σε 2-3 μαγαζιά που εχει στην καλαμάρια. Θα δουν απο κοντα, να συζητήσουν πως ειναι κλπ. Μονο το κρεβατακι ξερω πως θελω να ειναι το στοκε. Καροτσι δεν ξερω καθολου. Να παρουν λευκα είδη, φορμάκια κλπ. Να τα πλύνουν, να τα εχουν ετοιμα. 

Θα τα ψωνίζουν κ θα περνανε απο μενα για επιθεώρηση. Φοβαμαι την προωροτητα κ πλησιάζουν οι 30βδομαδες. Ποτε δεν ξερεις. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Το ξερω, αλλα δεν πρεπει να μας καταβάλει. Ουτε ο φόβος ουτε οι σκέψεις ή υπόνοιες. 

Μεσα στη βδομαδα θα στειλω τον γιαννη κ την μαμά μου να δουν. Θα πανε σε 2-3 μαγαζιά που εχει στην καλαμάρια. Θα δουν απο κοντα, να συζητήσουν πως ειναι κλπ. Μονο το κρεβατακι ξερω πως θελω να ειναι το στοκε. Καροτσι δεν ξερω καθολου. Να παρουν λευκα είδη, φορμάκια κλπ. Να τα πλύνουν, να τα εχουν ετοιμα. 

Θα τα ψωνίζουν κ θα περνανε απο μενα για επιθεώρηση. Φοβαμαι την προωροτητα κ πλησιάζουν οι 30βδομαδες. Ποτε δεν ξερεις. 

Ναι κοριτσακι μου αν προετοιμαστεις θα σου φυγει και το αγχος, θα νιωθεις πιο ηρεμη μετα!!! 

tt1db33b

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1)@sofaki887- ΠΗΤ-24.11.17

2)@tinkerbell1991 - αγόρι:-D  ΠΗΤ-30.11.17

3)@Marigula - κορίτσια:-D:-D ΠΗΤ-30.11.17

4)@IoannaMas - αγόρι:-D ΠΗΤ-02.12.17

5)@natasaki34 - αγόρι:-D ΠΗΤ-05.12.17

6)@Maria D - αγόρι:-D ΠΗΤ-08.12.17

7)@ERIANTON - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

8 )@Alzira - κορίτσι:-D ΠΗΤ-10.12.17

9)@palmoira - αγόρι:-D ΠΗΤ-11.12.17

10)@Rena87 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-12.12.17

11)@lizaki1111- κορίτσι:-D ΠΗΤ-13.12.17

12)@Maria K8 -  αγόρι:-D ΠΗΤ-13.12.17

13)@Elpidaaa - αγόρι:-D ΠΗΤ-15.12.17 

14)@Dwroulita85 - αγόρι:-D ΠΗΤ-15.12.17

15)@gaidaki- αγόρι:-D ΠΗΤ-16.12.17

16)@Eutuxia25- κορίτσι:-D ΠΗΤ-17.12.17

17)@butterfly1986 - αγόρια:-D:-D ΠΗΤ-17.12.17

18)@Martha15- ΠΗΤ-19.12.17

19)@Αναστασία33- αγόρι:-D ΠΗΤ-21.12.17

20)@tina26 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

21)@Natale1 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-31.12.17

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

8 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι περαστικα  οτι και να ειναι .Εισαι ομως μανουλα και θα πρεπει να βρεις δυναμη.Εισαι ο καθρεφτης του παιδιου σου οτι βλεπει θα εισπράττει.Ειχατε μα γενεθλια....Να ειναι καλα το αγορι σου και ολα νς ειναι περαστικα.Να προσεχεις τον εαυτο σου!!!

Πόσο δίκιο έχεις βρε Ειρήνη...δεν έχω κάποιον να με ταρακουνάει με τέτοιες κουβέντες μπας και συνέλθω. Απλά τώρα βγήκε που είμαι τόσο αδύναμη κ δεν μπορώ να το διαχειριστώ ψύχραιμα. Ευχαριστώ για τα γενέθλια :)

8 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Να ζήσετε ευτυχία μου!! Παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμένοι ❤️

Ελπιδα μου σου ευχομαι να ειναι ολα περαστικά κ να ειναι απλα μια κακή συγκυρία. Προσπάθησε να κανεις κατι που τον ευχαριστεί κ αλλάξτε λιγο διάθεση. 

Εγω εκλεισα την πρωτη μου βδομαδα στην κλινική! Εχω σίγουρα αλλες 6 βδομαδες!! Εχω Ευτυχως καλη παρεούλα κ μπόλικη υπομονη κ ψυχραιμία. 

Ξεκινησα κ το πλέξιμο με loom knitting κ ολες οι νοσοκόμες με ρωτούν τι ειναι. Η μασκότ της πτέρυγας. 

Τι έγινε κ είσαι στην κλινική? Σίγουρα κάνουμε τα πάντα να περνάει όμορφα αλλά και πάλι...

7 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Κανω μια κουβερτούλα λευκή για καροτσάκι μαλλον. Μου έφερε η θεια μου μαλλι κ ειναι μαλλινακι. 

Τωρα παλι μ επιασε Ταχυκαρδία 120, τι πραγμα κ αυτο.. θα μου δώσουν χαπι τωρα. 

Στις 10:30-1:30 εχω επισκεπτήριο κ θα δω τον ανδρουλι μου!! 

Λεω απο βδομαδα να ξεκινησω τα ψωνια μέσω της μαμας μου κ του ανδρα μου. Να δουν λιγο για κρεββάτι κ καροτσι. Τα περισσότερα ειναι με παραγγελία εδω κ κανουν μηνα. 

Εγώ πάντα έχω 120 όσο μετράω αλλά δεν μου δίνουν τπτ οι γιατροί 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ελπιδα μου ευχομαι ολα να ειναι περαστικα με το μικρουλη σου.

Δωρουλιτα μου πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα κ να αρχισεις να προετοιμαζεσαι.Να σου φυγει το αγχος και ειναι ωραια ασχολια.Ο αδελφος μου παντως  γεννηθηκε στους 7 μηνες κ μια χαρα παλικαρι ειναι.

Αναστασια μου και εγω κοιμαι αρκετα! Μετα μου φαινεται δεν θα αντεξω, ουτε μωρο , ουτε οταν ξαναγυρισω στη δουλεια :).Παντως δεν περιμενα να το πω αυτο αλλα μου ελειψα λιγο η δουλεια.

Τα φιλια μου στα υπολοιπα κοριτσια

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κι απο μενα κοπελες μου. Πρωτη μερα που ξυπναω τετοια ωρα... να εχουμε ενα ηρεμο σαββατοκυριακο. @Dwroulita85 μου μονο στο επισκεπτηριο μπορει να ερθει ο αντρουλης σου; Δε δικαουσαι συνοδο ωστε να μπορει να ερθει καποιος οποιαδηποτε ωρα;

@Elpidaaa περαστικα να ειναι κοριτσι μου να γινει γρηγορα ο μικρουλης σου καλα!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου . Θα έχει ίσως μια ζωή θέματα με εξετάσεις κτλ γι'αυτό με έχει πάρει από κάτω. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@Eutuxia25 Να ζήσετε κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σας.

Κι εγώ γύρισα σήμερα σήμερα από Θεσσαλονίκη.Πήγα να κάνω μερικά ψώνια ακόμα,αυτή τη φορά λευκά είδη. Το μόνο που αφήνω για λίγο πιο μετά είναι τα ρουχαλάκια του μωρού για να δω λίγο και πόσο μεγάλο θα βγει.

Την Τρίτη έχω επιτέλους γιατρό,από την αυχενική είχα να πάω.Λογικά θα μου γράψει και μένα για καμπύλη ζαχάρου.

Κορίτσια ποιες από σας έχουν ρεζους αρνητικό?Την ένεση πότε είναι να την κάνουμε?

Περαστικά και καλά αποτελέσματα σε όλες μας

• Μου αρέσει 4

18 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Γειά σας κορίτσια. Καιρό είχα να μπω . Θα ήθελα να μάθω τα νέα σας πολύ αλλά είναι πολλές οι σελίδες. 

Εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτόν τον μήνα. Ο γιος μου έχει θέματα υγείας κ ξεκίνησε νέο κεφάλαιο για μένα με εξετάσεις κτλ . Με έχει πάρει παραπολυ από κάτω. Ούτε προσέχω ούτε βγαίνω ούτε τρώω  σωστά ... Ο γιος μου από την άλλη έχει σταματήσει να τρώει κ κάθε φορά που προσπαθώ να τον ταΐσω κ αρνιέται ξεσπάσω στα κλάματα.  Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες  ... πάνω κάτω αυτά κορίτσια μου  . 

Ελπίδα μου εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Μήπως είναι ψυχολογικό, γιατί τώρα που έρχονται αδέρφια και μας βλέπουν κάπως αλλαγμενες, επηρεάζονται ψυχολογικά κι αυτά. 

Φυσικα η πιο κατάλληλη γι αυτό είναι η Δώρα να μας πει. 

Για να ειμαι ειλικρινής εγω σκέφτομαι να μιλησω σε παιδοψυχολογο για το πως θα συμπεριφερθω στην μικρή μου. 

Δώρα μου στην κλινική που ημουν ήταν το μονι 220 κ το διπλο 180. Πήρα το διπλό αλλά όταν γεννησω θα πάρω το μόνο δεν παίζει διπλο. 

Πήγαμε κ στον δεύτερο παιδίατρο σήμερα, ολα καλά κι με αυτον. Πάει κι αυτή η δουλειά. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

3 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Πόσο δίκιο έχεις βρε Ειρήνη...δεν έχω κάποιον να με ταρακουνάει με τέτοιες κουβέντες μπας και συνέλθω. Απλά τώρα βγήκε που είμαι τόσο αδύναμη κ δεν μπορώ να το διαχειριστώ ψύχραιμα. Ευχαριστώ για τα γενέθλια :)

Τι έγινε κ είσαι στην κλινική? Σίγουρα κάνουμε τα πάντα να περνάει όμορφα αλλά και πάλι...

Εγώ πάντα έχω 120 όσο μετράω αλλά δεν μου δίνουν τπτ οι γιατροί 

Την παρασκευη που μας περασε, με απο έντονο εμετο που εκανα, έσπασαν τα νερά. Νοσηλευομαι απο τοτε στην κλινική κ δεν θα φυγω μεχρι να γεννήσω. 

Δεν εχουν μεινει πολλα αμνιακα υγρα αλλα δεν ειναη αυτο που μας αγχώνει πια. Φοβόμαστε τις συσπάσεις γιατι προκαλούν τοκετό. Επίσης να μην πάθω μολυνση γιατι τοτε πρεπει να προκαλέσουν γεννα. Κινδυνεύουμε κ 2. 

Αν θελεις μπορω να σε βοηθησω με στρατηγικές κ οτι αλλο θελεις. 

3 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ελπιδα μου ευχομαι ολα να ειναι περαστικα με το μικρουλη σου.

Δωρουλιτα μου πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα κ να αρχισεις να προετοιμαζεσαι.Να σου φυγει το αγχος και ειναι ωραια ασχολια.Ο αδελφος μου παντως  γεννηθηκε στους 7 μηνες κ μια χαρα παλικαρι ειναι.

Αναστασια μου και εγω κοιμαι αρκετα! Μετα μου φαινεται δεν θα αντεξω, ουτε μωρο , ουτε οταν ξαναγυρισω στη δουλεια :).Παντως δεν περιμενα να το πω αυτο αλλα μου ελειψα λιγο η δουλεια.

Τα φιλια μου στα υπολοιπα κοριτσια

Αληθεια;;; Βεβαια τοτε δεν μετρούσαν τα μωρά με βδομαδες κ ειναι μπέρδεμα. Αλλο 27βδ αλλο 32βδ που ειναι μεσα στο 7ο μηνα. 

Δεν αφήνω τον εαυτό μου να αγχωθεί. Σκεφτομαι θετικά, κανω τα καλυτερα, φροντίζω τον εαυτό μου κ το μωρο μεσα απο τη διατροφη κ την ψυχολογία μου. Ολα τα αλλα τα αφήνω στο θεο κ τους γιατρούς μου εδω. Τιποτα δν ειναι στο χερι μας. 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Την παρασκευη που μας περασε, με απο έντονο εμετο που εκανα, έσπασαν τα νερά. Νοσηλευομαι απο τοτε στην κλινική κ δεν θα φυγω μεχρι να γεννήσω. 

Δεν εχουν μεινει πολλα αμνιακα υγρα αλλα δεν ειναη αυτο που μας αγχώνει πια. Φοβόμαστε τις συσπάσεις γιατι προκαλούν τοκετό. Επίσης να μην πάθω μολυνση γιατι τοτε πρεπει να προκαλέσουν γεννα. Κινδυνεύουμε κ 2. 

Αληθεια;;; Βεβαια τοτε δεν μετρούσαν τα μωρά με βδομαδες κ ειναι μπέρδεμα. Αλλο 27βδ αλλο 32βδ που ειναι μεσα στο 7ο μηνα. 

Δεν αφήνω τον εαυτό μου να αγχωθεί. Σκεφτομαι θετικά, κανω τα καλυτερα, φροντίζω τον εαυτό μου κ το μωρο μεσα απο τη διατροφη κ την ψυχολογία μου. Ολα τα αλλα τα αφήνω στο θεο κ τους γιατρούς μου εδω. Τιποτα δν ειναι στο χερι μας. 

Οπως τα λες ρε Δωρουλα!!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Ελπίδα μου εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Μήπως είναι ψυχολογικό, γιατί τώρα που έρχονται αδέρφια και μας βλέπουν κάπως αλλαγμενες, επηρεάζονται ψυχολογικά κι αυτά. 

Φυσικα η πιο κατάλληλη γι αυτό είναι η Δώρα να μας πει. 

Για να ειμαι ειλικρινής εγω σκέφτομαι να μιλησω σε παιδοψυχολογο για το πως θα συμπεριφερθω στην μικρή μου. 

Δώρα μου στην κλινική που ημουν ήταν το μονι 220 κ το διπλο 180. Πήρα το διπλό αλλά όταν γεννησω θα πάρω το μόνο δεν παίζει διπλο. 

Πήγαμε κ στον δεύτερο παιδίατρο σήμερα, ολα καλά κι με αυτον. Πάει κι αυτή η δουλειά. 

Όχι κορίτσι μου από την γέννηση τον εξετάζουμε για κληρονομικούς λόγους.  Κ τώρα βγήκε. 

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Αλήθεια????? Κορίτσι μου γιατί έγινε αυτό μάθατε? Δόξα το θεό δεν έγινε τότε κάτι κακο . Για κάποιες πραγματικά πολύ δύσκολα έρχεται ένα μωράκι δυστυχώς. Κ κάποιες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τι άλλο σου λένε στην κλινική? Μήπως σου είπανε σε ποια εβδομάδα θα το πάρουν?  Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε υγεία κ οι δύο κ να πάνε όλα καλά!!!! 

Με την στρατηγική τι εννοείς? 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

4 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Νομιζα οτι στις 30 εβδομαδες τελειωνει ο 7ος.Γιατι τηνρωτησα κ μου ειπε μολις εκλεινε τον7ο κ οτι εμεινε στη θερμοκοιτιδα για λιγο ο αδερφος μου.

Καλα δεν εχει σημασια γιατι εμεις θα φτασουμε πολυ παραπανω και μπεμπης θα ειναι υγιεστατος!:)

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

7 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Όχι κορίτσι μου από την γέννηση τον εξετάζουμε για κληρονομικούς λόγους.  Κ τώρα βγήκε. 

Αλήθεια????? Κορίτσι μου γιατί έγινε αυτό μάθατε? Δόξα το θεό δεν έγινε τότε κάτι κακο . Για κάποιες πραγματικά πολύ δύσκολα έρχεται ένα μωράκι δυστυχώς. Κ κάποιες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τι άλλο σου λένε στην κλινική? Μήπως σου είπανε σε ποια εβδομάδα θα το πάρουν?  Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε υγεία κ οι δύο κ να πάνε όλα καλά!!!! 

Με την στρατηγική τι εννοείς? 

Καλημερα, προφανώς ειχε ανοίξει λιγο. Αν θυμάστε ας έλεγα για υγρα που ειχα. Τωρα το επαθα γιατι επαθα ίλιγγο κ ζορίστηκα παρα πολυ με εμετους. 

Στην κλινική δεν μπορουν να μου πουν κατι. Μονο να κανω υπομονη, να παιρνω τις αντιβιωσεις για να μην πάθουμε μολυνση κ προσοχή να μην κανω συσπάσεις γιατι αυτόματα γενναω. 

Μεσα στη βδομαδα θα μιλησουμε με τον νεογνολογο να μας πει τη πορεία να συνεχισουμε. Προς το παρόν ο μπέμπης μεγαλωνει κανονικα, εχει τυπική ανάπτυξη. 

Στρατηγικες εννοούσα αυτές που μπορεις να ακολουθήσεις για βοηθησεις τον μικρο σου να αλλάξει καποια συμπεριφορά. Αλλα τωρα που διαβασα το μηνυμα σου, εχει κατι οργανικό; 

5 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Νομιζα οτι στις 30 εβδομαδες τελειωνει ο 7ος.Γιατι τηνρωτησα κ μου ειπε μολις εκλεινε τον7ο κ οτι εμεινε στη θερμοκοιτιδα για λιγο ο αδερφος μου.

Καλα δεν εχει σημασια γιατι εμεις θα φτασουμε πολυ παραπανω και μπεμπης θα ειναι υγιεστατος!:)

Καλημερα!! Αααα καταλαβα!! Τι βάρος ειχε;; Σίγουρα εμεις δεν μπορουμε μεχρι το τελος. Σαν τελική μας δίνει 32βδ κ αυτο δύσκολο. Οτι μας πουν θα κανουμε. Μπορει κ σ αυτη την παράταση να βλεπουν κατι, τι να πω. 

Γενικα δεν θελω να πολυ ρωτάω για να ειμαι ηρεμη. Και μια μερα που περνάει για μας ειναι θαύμα. 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

Καλημέρα!!

Ενα 100αρι εμεινε, πόσο τέλεια?Και θα περασει και αυτο πολυ γρηγορα!

Δωρουλιτα καθε μερα σου περνουν αιμα για να δουν για μολυνση?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα!!

Ενα 100αρι εμεινε, πόσο τέλεια?Και θα περασει και αυτο πολυ γρηγορα!

Δωρουλιτα καθε μερα σου περνουν αιμα για να δουν για μολυνση?

Μου έπαιρναν καθε. Τωρα 3 μερες δεν μου πηρα για να ξεκουραστούν οι φλέβες. Αυριο παλι. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...