Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Γειά σας κορίτσια. Καιρό είχα να μπω . Θα ήθελα να μάθω τα νέα σας πολύ αλλά είναι πολλές οι σελίδες. 

Εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτόν τον μήνα. Ο γιος μου έχει θέματα υγείας κ ξεκίνησε νέο κεφάλαιο για μένα με εξετάσεις κτλ . Με έχει πάρει παραπολυ από κάτω. Ούτε προσέχω ούτε βγαίνω ούτε τρώω  σωστά ... Ο γιος μου από την άλλη έχει σταματήσει να τρώει κ κάθε φορά που προσπαθώ να τον ταΐσω κ αρνιέται ξεσπάσω στα κλάματα.  Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες  ... πάνω κάτω αυτά κορίτσια μου  . 

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι περαστικα  οτι και να ειναι .Εισαι ομως μανουλα και θα πρεπει να βρεις δυναμη.Εισαι ο καθρεφτης του παιδιου σου οτι βλεπει θα εισπράττει.Ειχατε μα γενεθλια....Να ειναι καλα το αγορι σου και ολα νς ειναι περαστικα.Να προσεχεις τον εαυτο σου!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Εγω σήμερα παντρεύτηκα!!! Σε δημαρχείο και έχουμε και τραπέζι σε λιγο...γι αυτο χάθηκα...

Να ζήσετε ευτυχία μου!! Παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμένοι ❤️

7 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Γειά σας κορίτσια. Καιρό είχα να μπω . Θα ήθελα να μάθω τα νέα σας πολύ αλλά είναι πολλές οι σελίδες. 

Εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτόν τον μήνα. Ο γιος μου έχει θέματα υγείας κ ξεκίνησε νέο κεφάλαιο για μένα με εξετάσεις κτλ . Με έχει πάρει παραπολυ από κάτω. Ούτε προσέχω ούτε βγαίνω ούτε τρώω  σωστά ... Ο γιος μου από την άλλη έχει σταματήσει να τρώει κ κάθε φορά που προσπαθώ να τον ταΐσω κ αρνιέται ξεσπάσω στα κλάματα.  Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες  ... πάνω κάτω αυτά κορίτσια μου  . 

Ελπιδα μου σου ευχομαι να ειναι ολα περαστικά κ να ειναι απλα μια κακή συγκυρία. Προσπάθησε να κανεις κατι που τον ευχαριστεί κ αλλάξτε λιγο διάθεση. 

Εγω εκλεισα την πρωτη μου βδομαδα στην κλινική! Εχω σίγουρα αλλες 6 βδομαδες!! Εχω Ευτυχως καλη παρεούλα κ μπόλικη υπομονη κ ψυχραιμία. 

Ξεκινησα κ το πλέξιμο με loom knitting κ ολες οι νοσοκόμες με ρωτούν τι ειναι. Η μασκότ της πτέρυγας. 

1WWgp3.png

πρίν από 10 λεπτά , ERIANTON είπε:

καλημέρα!!

μπραβο Δωρουλα μου!!!τουλαχιστον να μην περνας στεναχωρα εκει!!θα περασει δεν γινεται αλλιως!τι φτιαχνεις?

Κανω μια κουβερτούλα λευκή για καροτσάκι μαλλον. Μου έφερε η θεια μου μαλλι κ ειναι μαλλινακι. 

Τωρα παλι μ επιασε Ταχυκαρδία 120, τι πραγμα κ αυτο.. θα μου δώσουν χαπι τωρα. 

Στις 10:30-1:30 εχω επισκεπτήριο κ θα δω τον ανδρουλι μου!! 

Λεω απο βδομαδα να ξεκινησω τα ψωνια μέσω της μαμας μου κ του ανδρα μου. Να δουν λιγο για κρεββάτι κ καροτσι. Τα περισσότερα ειναι με παραγγελία εδω κ κανουν μηνα. 

1WWgp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Κανω μια κουβερτούλα λευκή για καροτσάκι μαλλον. Μου έφερε η θεια μου μαλλι κ ειναι μαλλινακι. 

Τωρα παλι μ επιασε Ταχυκαρδία 120, τι πραγμα κ αυτο.. θα μου δώσουν χαπι τωρα. 

Στις 10:30-1:30 εχω επισκεπτήριο κ θα δω τον ανδρουλι μου!! 

Λεω απο βδομαδα να ξεκινησω τα ψωνια μέσω της μαμας μου κ του ανδρα μου. Να δουν λιγο για κρεββάτι κ καροτσι. Τα περισσότερα ειναι με παραγγελία εδω κ κανουν μηνα. 

αντε καλα πλεξιδια!!ασχημη η ταχυκαρδια . συνέχεια ειμαι ετσι και με το αισθημα τών  παλμων.τι σου δίνουν?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ERIANTON είπε:

αντε καλα πλεξιδια!!ασχημη η ταχυκαρδια . συνέχεια ειμαι ετσι και με το αισθημα τών  παλμων.τι σου δίνουν?

Ενα ασπρο χαπάκι. Δεν ξερω γιατι εχω. Σταματησα το φάρμακο των συσπασεων εδω κ 3 μερες. 

1WWgp3.png

Καλημερα κι απο μενα κοπελες μου. Πρωτη μερα που ξυπναω τετοια ωρα... να εχουμε ενα ηρεμο σαββατοκυριακο. @Dwroulita85 μου μονο στο επισκεπτηριο μπορει να ερθει ο αντρουλης σου; Δε δικαουσαι συνοδο ωστε να μπορει να ερθει καποιος οποιαδηποτε ωρα;

@Elpidaaa περαστικα να ειναι κοριτσι μου να γινει γρηγορα ο μικρουλης σου καλα!!!

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 33 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κι απο μενα κοπελες μου. Πρωτη μερα που ξυπναω τετοια ωρα... να εχουμε ενα ηρεμο σαββατοκυριακο. @Dwroulita85 μου μονο στο επισκεπτηριο μπορει να ερθει ο αντρουλης σου; Δε δικαουσαι συνοδο ωστε να μπορει να ερθει καποιος οποιαδηποτε ωρα;

@Elpidaaa περαστικα να ειναι κοριτσι μου να γινει γρηγορα ο μικρουλης σου καλα!!!

Μονο στο επισκεπτήριο Αναστασία μου. 10:30-1:30 και 5:30-8:30. Μοναχούλα μου.

κοιμησου οσο μπορεις τωρα!! 

1WWgp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Μονο στο επισκεπτήριο Αναστασία μου. 10:30-1:30 και 5:30-8:30. Μοναχούλα μου.

κοιμησου οσο μπορεις τωρα!!

Ελα ρε συ να μην αφηνουν συνοδο?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ελα ρε συ να μην αφηνουν συνοδο?

Οχι καθολου!! Εδω πηγε 1:30 κ δεν πρόλαβε να μου φερει τα πραγματα απο το κυλικείο η μαμά μου κ μου τα έφερε η νοσοκομα. Για 5´. 

Μου λειπουν πολυ, αλλα δεν γινεται κ αλλιως κοριτσια. Εχουμε τον σκοπό μας.

Απο βδομαδα θα μιλησουμε κ με εμβρυολογο για να δουμε για ημερομηνία τοκετού, πως παμε κλπ. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Οχι καθολου!! Εδω πηγε 1:30 κ δεν πρόλαβε να μου φερει τα πραγματα απο το κυλικείο η μαμά μου κ μου τα έφερε η νοσοκομα. Για 5´. 

Μου λειπουν πολυ, αλλα δεν γινεται κ αλλιως κοριτσια. Εχουμε τον σκοπό μας.

Απο βδομαδα θα μιλησουμε κ με εμβρυολογο για να δουμε για ημερομηνία τοκετού, πως παμε κλπ. 

Τι λες τωρα ουτε τα πραγματα δεν αφησαν να σου φερουν; Τοσο αυστηρα πια; Και το να μη δικαιουσαι συνοδο παλι δεν το καταλαβαινω. Αν δε μπορεις να αυτοεξυπηρετηθεις δηλαδη τα αναλαμβανουν ολα οι κοπελες εκει;

tt1db33b

πρίν από 7 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Τι λες τωρα ουτε τα πραγματα δεν αφησαν να σου φερουν; Τοσο αυστηρα πια; Και το να μη δικαιουσαι συνοδο παλι δεν το καταλαβαινω. Αν δε μπορεις να αυτοεξυπηρετηθεις δηλαδη τα αναλαμβανουν ολα οι κοπελες εκει;

Ναι ειναι αυστηρά. Στο μονόκλινο καναμε οτι θέλαμε.. 

μ αφήνει ο γιατρος να σηκώνομαι για τουαλέτα. Φαγητο τρωω μονη μου, σηκώνομαι λιγο κάθομαι. Τα φαρμακα μου τα εχω δίπλα με το νερο μου. Αν πέσει κατι μου το δίνει η νοσοκομα. Μπανιο κανω την ωρα του επισκεπτηρίου με τον ανδρα μου ή τη μαμά μου. 

Στο δωμάτιο εχει αλλα 3 κοριτισια στην ιδια κατάσταση γι αυτο δεν επιτρέπουν σύνοδο. 

Κ στις κοπέλες που γεννάνε ισχύει ίδιο. Μονο στο μονόκλινο κανεις οτι θελεις αλλα για 5 μερες η τιμή για μια μερα ειναι 200 και απο την 6η μερα παει 350. Εεεε δεν γινεται.... 

1WWgp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ναι ειναι αυστηρά. Στο μονόκλινο καναμε οτι θέλαμε.. 

μ αφήνει ο γιατρος να σηκώνομαι για τουαλέτα. Φαγητο τρωω μονη μου, σηκώνομαι λιγο κάθομαι. Τα φαρμακα μου τα εχω δίπλα με το νερο μου. Αν πέσει κατι μου το δίνει η νοσοκομα. Μπανιο κανω την ωρα του επισκεπτηρίου με τον ανδρα μου ή τη μαμά μου. 

Στο δωμάτιο εχει αλλα 3 κοριτισια στην ιδια κατάσταση γι αυτο δεν επιτρέπουν σύνοδο. 

Κ στις κοπέλες που γεννάνε ισχύει ίδιο. Μονο στο μονόκλινο κανεις οτι θελεις αλλα για 5 μερες η τιμή για μια μερα ειναι 200 και απο την 6η μερα παει 350. Εεεε δεν γινεται.... 

Ε οχι ειναι παρα πολλα τα χρηματα. Υπομονη τοτε Δωρακι και χαλαρωση. :)

tt1db33b

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Ε οχι ειναι παρα πολλα τα χρηματα. Υπομονη τοτε Δωρακι και χαλαρωση. :)

Αυτο φίλη μου, δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Μονο να ειμαι ηρεμη, ψύχραιμη δυνατή για αυτο το μωρακι. Πλέον δεν αγχώνομαι για τιποτα. Δεν ειναι στο χερι μου. 

Κ Εσεις να παίρνετε δύναμη απο μενα. Σας δίνω ολη την θετική μου σκέψη. Αφού μπορω εγω Εσεις μπορειτε πολυ καλυτερα. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αυτο φίλη μου, δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Μονο να ειμαι ηρεμη, ψύχραιμη δυνατή για αυτο το μωρακι. Πλέον δεν αγχώνομαι για τιποτα. Δεν ειναι στο χερι μου. 

Κ Εσεις να παίρνετε δύναμη απο μενα. Σας δίνω ολη την θετική μου σκέψη. Αφού μπορω εγω Εσεις μπορειτε πολυ καλυτερα. 

Ειναι καποιες μερες που σε τσακιζουν... τι να κανουμε μαθαινουμε απο τωρα να κανουμε υπομονη που θα μας χρειαστει και για αργοτερα που θα ερθουν τα μωρακια μας!!! 

Τελικα για κουνια και καροτσι καταληξατε;

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...