Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο μηνα κοριτσια μου!!!

Μπηκε το φθινοπωρο, αντε να φευγει κ αυτο και να παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας!!!

Ευτυχια μου να ζησετε!!Να ειστε παντα καλα, χαρουμενοι κ ευτυχισμενοι!!!

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

πρίν από 49 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Εγω σήμερα παντρεύτηκα!!! Σε δημαρχείο και έχουμε και τραπέζι σε λιγο...γι αυτο χάθηκα...

Κοριτσακι μου να ευτυχισετε !!!Μονο χαρες να  εχετε στην ζωη σας!!Με το καλο και να έρθει και η μικρουλα σας!!

καλο φθινόπωρο Λιζακι!!!Ολα καλα?

Πηγα σημερα και μου εγραψε την καμπυλη.Θα παω την αλλη εβδομαδα να την κανω, προς το τελος.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

πρίν από 19 λεπτά , ERIANTON είπε:

Κοριτσακι μου να ευτυχισετε !!!Μονο χαρες να  εχετε στην ζωη σας!!Με το καλο και να έρθει και η μικρουλα σας!!

Ναι Ειρηνακι μου ολα καλα. Με τα γνωστα μου αγχη....Δεν ακουω πολυ το μωρο σημερα...Κουνηθηκε μονο το βραδυ κ τετοια.Δεν ξερω τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι...Τι να κανω μετραω αντιστροφα μεχρι τις 25 Σεπτεμβριου παλι.

Αντε να ερθει κ ο αντρουλης μου την τεταρτη να παρω τα πανω μου:)

Και εγω για καμπυλη θα παω στο τελος της αλλης η αρχη της μεθεπομενης..για να δουμε εκαναν κακο τα κιλακια

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Εγω σήμερα παντρεύτηκα!!! Σε δημαρχείο και έχουμε και τραπέζι σε λιγο...γι αυτο χάθηκα...

Να ζησετε Ευτυχουλα μου!!! Να ειστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι!!! Με το καλο και το μωρακι σας τελειομηνο και μ' ενα πονο κοριτσι μου!!!

πρίν από 24 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Ναι Ειρηνακι μου ολα καλα. Με τα γνωστα μου αγχη....Δεν ακουω πολυ το μωρο σημερα...Κουνηθηκε μονο το βραδυ κ τετοια.Δεν ξερω τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι...Τι να κανω μετραω αντιστροφα μεχρι τις 25 Σεπτεμβριου παλι.

εσυ κοριτσακι μου πως τα πας? 

Ειναι με τις μερες τους Λιζακι!!! Μην ανησυχεις :-D

Καλα αποτελεσματα!!!

πρίν από 34 λεπτά , ERIANTON είπε:

Πηγα σημερα και μου εγραψε την καμπυλη.Θα παω την αλλη εβδομαδα να την κανω, προς το τελος.

Καλα αποτελεσματα Ειρηνη μου!!!

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

πρίν από 39 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Και εγω για καμπυλη θα παω στο τελος της αλλης η αρχη της μεθεπομενης..για να δουμε εκαναν κακο τα κιλακια

Βαλε του λιγη μουσικη με τα ακουστηκα να ακουμπανε στην κοιλιτσα και σε λιγο θα κοβει ζεμπεκιες.ετσι το εκανα μια μερα που δεν το ενιωθα μεχρι το μεσημερι και ηρθε  και μερακλωσε.

καιτο πρωτο μου ηταν καποιες φορες που δεν το ακουγα.μια μαλιστα ειχα παει πανικοβλητη στο ελενα και εβαλαν ενα μηχανημα σαν ασυρματο παλαιου τυπου και εψαχνα να ακουσουν καρδια.εν τελει ακουσαν και εφυγα ησυχη.τωρα χοροπηδαει ολη μερα.ολη ομως σε φαση που λεω οταν  βγει θα μου χωσει και καμια φαπα ετσι για το " καλως σας βρηκα".πσολλα νευρα χαχα.

4ywWp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

Βαλε του λιγη μουσικη με τα ακουστηκα να ακουμπανε στην κοιλιτσα και σε λιγο θα κοβει ζεμπεκιες.ετσι το εκανα μια μερα που δεν το ενιωθα μεχρι το μεσημερι και ηρθε  και μερακλωσε.

καιτο πρωτο μου ηταν καποιες φορες που δεν το ακουγα.μια μαλιστα ειχα παει πανικοβλητη στο ελενα και εβαλαν ενα μηχανημα σαν ασυρματο παλαιου τυπου και εψαχνα να ακουσουν καρδια.εν τελει ακουσαν και εφυγα ησυχη.τωρα χοροπηδαει ολη μερα.ολη ομως σε φαση που λεω οταν  βγει θα μου χωσει και καμια φαπα.πολλα νευρα χαχα.

Του ειχα βαλει 2cellos το μεσημερι και εριξε μια κλοτσια που νομιζα θα βγει απ' την κοιλια... Μηπως δεν του αρεσε και τοσο;

tt1db33b

πρίν από 31 λεπτά , ERIANTON είπε:

οχι μωρ ωραια ακούγεται.εγω του ειχα βαλει ρυθμο 949 και οτι επαιζε.....

Κοριτσια μη γινουμε σαν τα αλλα cafe πολυ στεναχωριεμαι...

Ευτυχως δεν εχω ουρολοιμωξη πηρα μολις τα αποτελεσματα!!!

tt1db33b

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Καλημέρα !! Ποπό διάβασα όλα αυτά που ετοιμάσατε και αγχώνομαι γιατί δεν έχω ετοιμάσει τίποτα , όλο λέω θα ξεκινήσω κι όλο αναβάλλεται από άγχος , έχω την δευτέρα ραντεβού με τον γιατρό και μετά θα τα βάλω μπροστά όλα ! Τα δίδυμα 36 δεν τα παίρνουν το αργότερο? Καλό μήνα!

Κι εμένα μου είπε ο γιατρός κατά τις 36 αν όλα είναι καλά ότι θα τα πάρει. Αλλά δεν ξέρω αν είναι απόλυτο αυτό. Μια γνωστή μου πριν 2 μήνες γέννησε δίδυμα στο τέλος της 38 βδομάδας. Φαντάζομαι παίζει ΄ρολο και το μέγεθος των μωρών.

3 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Να ζήσετε κοριτσάκι!!!!!!Ότι καλύτερο σας εύχομαι και με το καλό το νέο σας μπουμπουκάκι!

2 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Α καλά!! Κι εγώ το ίδιο έχω από χτες! Κάθομαι και σκέφτομαι αχ σήμερα δεν κουνήθηκαν τόσο όσο τις προηγούμενες μέρες.Γιατί? Μήπως τρέχει κάτι. Αλλά μάλλον είναι στο μυαλό μας. Δεν είναι και μηχανάκια τα καημενούλια να κάνουν κάθε μέρα ακριβώς το ίδιο!! :)

wVRPp2.pngwTonp3.png

3 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Πάντα ευτυχισμένοι Ευτυχία μου. Ότι καλύτερο!!!! 

Κοριτσια, τι έπαθα σήμερα!!! Ήμουν στην μαμά μου κ ενιωθα έξαψη. Λεω δεν μετρω πίεση. Είδα κατι νούμερα εγκεφαλικο!!!! 14/10, 13/11, 10/12!!!

Παιρνω τηλ τον νεφρολογο του το λεω, μου λέει αμέσως στο γραφείο μου. Παω ρε κορίτσια, την μέτρα την ξσναμετρα, με βλέπει με το μισο του, την ξανά μέτρα, και τον περνει ενα γελιο... Δεν ξέρω τι σκ@@@ έδειχνε το πιεσομετρο αλλα εγω ειχα υποπιεση!!! Η πιεση μου ήταν 9/5!!!!

Και ευτυχώς που του έκοψε κ δεν μου ειπε παρε ακόμη ενα χαπακι κ μετρα σε δυο ώρες!!! Θα ημουν ξάπλα στην κλινική στο 20 λεπτό!!! 

Συμπέρασμα : μετράτε πάντα την πίεση σας με το ίδιο πιεσομετρο!!!! 

Εγω για τις κινήσεις, εφοδιαστικα με μπισκοτα, σοκολατακια, παγωτα!! Οταν δεν είμαι σίγουρη τρέχω αμέσως!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Ήρθα κι εγω με νέα απο το γιατρό:

Ειναι εξαιρετικο και ζωηρο το παλληκάρι, μας τον εβγαλε και ωραια φωτογραφία! Άσχετο: αλλα ποσο πολυ εχουν εξελιχθει τα μηχανήματα του υπέρηχου;;; Και μιλαμε για το Αλεξάνδρα, που ειναι δημόσιο! Συγκρίνω με το 2014 στην πρώτη εγκυμοσύνη.

Ειναι 850 γραμμάρια, πιο μεγάλο απο την ημερομηνία απο ΤΕΡ, πιο μεγαλη η κοιλια μου, ασχέτως κιλών! Και πολυ πιο ζωηρό μωρό! Ο άντρας μου ρωτησε αν θα χρειαστεί κλουβακι οταν φευγουμε απο το μαιευτήριο!:-P

Ρωτησα για τους χουρμάδες: δεν κανουν στα αλήθεια ουτε καλο ουτε κακο.Μου ειπε οτι και τα μπαμπού περιεχουν παρομοιες ουσίες κ με αυτη τη λογικη τα κοαλα θα επρεπε να εχουν ευκολο τοκετο και συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (τα καημένα...)

@ERIANTON Δε θα το αφήσουμε το φόρουμ έρημο! Θα μπαίνω να γραφω έστω κι ενα καλημέρα, προκειμένου να κινείται! @Eutuxia25 Να ζήσετε!

Καμπύλη θα κανω το άλλο Σάββατο , πριν ξεκινησω φουλ πρόγραμμα μαθηματα κλπ.

Και απο Δευτέρα ο μικρός ξεκινάει παιδικό σταθμό, με το Δήμο, ευτυχώς @ERIANTON θυμάσαι που τα λέγαμε...κι αν προκυψει β φάση ΕΣΠΑ...καλως να έρθει!

Αυτά!

• Μου αρέσει 3

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Κοριτσια μη γινουμε σαν τα αλλα cafe πολυ στεναχωριεμαι...

Ευτυχως δεν εχω ουρολοιμωξη πηρα μολις τα αποτελεσματα!!!

μπραβο !!!

πρίν από 52 λεπτά , Marigula είπε:

Πάντα ευτυχισμένοι Ευτυχία μου. Ότι καλύτερο!!!! 

Κοριτσια, τι έπαθα σήμερα!!! Ήμουν στην μαμά μου κ ενιωθα έξαψη. Λεω δεν μετρω πίεση. Είδα κατι νούμερα εγκεφαλικο!!!! 14/10, 13/11, 10/12!!!

Παιρνω τηλ τον νεφρολογο του το λεω, μου λέει αμέσως στο γραφείο μου. Παω ρε κορίτσια, την μέτρα την ξσναμετρα, με βλέπει με το μισο του, την ξανά μέτρα, και τον περνει ενα γελιο... Δεν ξέρω τι σκ@@@ έδειχνε το πιεσομετρο αλλα εγω ειχα υποπιεση!!! Η πιεση μου ήταν 9/5!!!!

Και ευτυχώς που του έκοψε κ δεν μου ειπε παρε ακόμη ενα χαπακι κ μετρα σε δυο ώρες!!! Θα ημουν ξάπλα στην κλινική στο 20 λεπτό!!! 

Συμπέρασμα : μετράτε πάντα την πίεση σας με το ίδιο πιεσομετρο!!!! 

Εγω για τις κινήσεις, εφοδιαστικα με μπισκοτα, σοκολατακια, παγωτα!! Οταν δεν είμαι σίγουρη τρέχω αμέσως!!! 

κατι χαλια μετρησεις ειχα βρει με πιεσόμετρο καρπου.απο τα πιο αναξιοπιστα.με τις πεθερας μου το ηλεκτρονικό οτι να ναι την μια 12 /8.5 και στο καπακι 10/6.5.μιλησα στο τηλεφωνο με αντιπροσωπο της εταιρειας του πιεσομετρου και μου λεει οτι και αυτα χρειαζονται σερβις ανα διαστηματα.η πεθερα το ειχε 10 ετια και οταν το εστειλε τις ειπαν οτι ηταν προβληματικο.παλι καλα δεν λες....?

πρίν από 39 λεπτά , gaidaki είπε:

Ήρθα κι εγω με νέα απο το γιατρό:

Ειναι εξαιρετικο και ζωηρο το παλληκάρι, μας τον εβγαλε και ωραια φωτογραφία! Άσχετο: αλλα ποσο πολυ εχουν εξελιχθει τα μηχανήματα του υπέρηχου;;; Και μιλαμε για το Αλεξάνδρα, που ειναι δημόσιο! Συγκρίνω με το 2014 στην πρώτη εγκυμοσύνη.

Ειναι 850 γραμμάρια, πιο μεγάλο απο την ημερομηνία απο ΤΕΡ, πιο μεγαλη η κοιλια μου, ασχέτως κιλών! Και πολυ πιο ζωηρό μωρό! Ο άντρας μου ρωτησε αν θα χρειαστεί κλουβακι οταν φευγουμε απο το μαιευτήριο!:-P

Ρωτησα για τους χουρμάδες: δεν κανουν στα αλήθεια ουτε καλο ουτε κακο.Μου ειπε οτι και τα μπαμπού περιεχουν παρομοιες ουσίες κ με αυτη τη λογικη τα κοαλα θα επρεπε να εχουν ευκολο τοκετο και συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (τα καημένα...)

@ERIANTON Δε θα το αφήσουμε το φόρουμ έρημο! Θα μπαίνω να γραφω έστω κι ενα καλημέρα, προκειμένου να κινείται! @Eutuxia25 Να ζήσετε!

Καμπύλη θα κανω το άλλο Σάββατο , πριν ξεκινησω φουλ πρόγραμμα μαθηματα κλπ.

Και απο Δευτέρα ο μικρός ξεκινάει παιδικό σταθμό, με το Δήμο, ευτυχώς @ERIANTON θυμάσαι που τα λέγαμε...κι αν προκυψει β φάση ΕΣΠΑ...καλως να έρθει!

Αυτά!

πιστευω οτι τα δευτερα βρισκουν στρωμενο το εδαφος και ειναι πιο ανετα μεσα στις κοιλουμπες.και εμενα εχει τεραστια διαφορα με τον γιο.και στο μεγεθος (2700 τον ειχα γεννησει) και στην β επιπεδου ηταν 300 γραμμ ελαφρυτερος ο πρωτος.με μια εβδομαδα διαφορα και στις κινησεις λες και τα σχόλια σπαει ολη μερα εκει μεσα!!

και που να δεις στο Ελενα που είχα γεννήσει το 2010 ποσο εχουν  αναβαθμισει το τμημα των υπερηχων . στο Αλεξανδρας θα γεννησεις?

ευτυχως που σου το πηραν το αγορι σου .μην πήζει μεσα στο σπιτι.

3 μετρησεις σου εβαλε με 75 ml?

4ywWp2.png

Γειά σας κορίτσια. Καιρό είχα να μπω . Θα ήθελα να μάθω τα νέα σας πολύ αλλά είναι πολλές οι σελίδες. 

Εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτόν τον μήνα. Ο γιος μου έχει θέματα υγείας κ ξεκίνησε νέο κεφάλαιο για μένα με εξετάσεις κτλ . Με έχει πάρει παραπολυ από κάτω. Ούτε προσέχω ούτε βγαίνω ούτε τρώω  σωστά ... Ο γιος μου από την άλλη έχει σταματήσει να τρώει κ κάθε φορά που προσπαθώ να τον ταΐσω κ αρνιέται ξεσπάσω στα κλάματα.  Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες  ... πάνω κάτω αυτά κορίτσια μου  . 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...