Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , IoannaMas είπε:

Η πάντα της κούνιας πρέπει να έχει ταμπέλα με οδηγίες πλυσίματος, Ίσως να λέει στους 30 βαθμούς κ ότι δεν τη σιδερωνεις. Δεν πιάνει όλη την κούνια έτσι μικρό είναι στο κεφάλι βασικά...Εγώ δεν πήρα ποτέ δεύτερο ζευγάρι, Αλλά αν πιστεύετε ότι δεν σας καλύπτει πάρτε 2 ζευγάρια.

Φανελάκι εγώ βολευτηκα αυτά που κουμπωνουν από κάτω γιατί μου φάνηκαν εύκολα για την πάνα. Έχει κ αμανικα, κ κοντομανικα Κ μακρυμανικα. Ως εσώρουχο χρησιμοποιούσα τα αμανικα Κ κοντομανικα, γενικά το μωρό δεν το εντυσα ποτε πολύ χοντρά. Το χειμώνα δηλαδή με το ζιπουνακι κοντομάνικο από μεσα Κ απ έξω φορμακι χοντρό με πόδια εννοείται. Τα μακρυμανικα ζιπουνακια εγώ τα έβαζα μόνα τους γύρω την άνοιξη, μου φαίνονταν πολύ ζεστά για εσώρουχα. Η κάθε μανούλα κρίνει ανάλογα με τι πιστεύει αυτή, εμένα η μικρή μου ιδρωνε κ ιδρώνει πολύ εύκολα κ ετσι δεν την έχω μάθει με πολλά ρούχα. Ευτυχώς δεν μου έχει αρρωστήσει μέχρι τώρα.

Εγω απο έρευνα ξερω οσα φοραμε εμεις τοσα κ στο μωρό ...βαση λογικης δλδ οπως τα λες τα ξερω κ γω εσώρουχο αυτα τα κοντομανικα και απ εξω ενα ολοσωμο πιο χοντρο και για εξω μονο το ντυνεις σαν κρεμμύδι οπως μοιαζω κ γω οταν βγαινω...το καλοκαιράκι γυμνο.σαν την μαμα

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν είχα γεννήσει περνούσε ο παιδίατρος Κ μας έλεγε σε μια μια βγάλτε ένα ρούχο, πολλά του φοράτε. Κ στις 4 κοπέλες χαχαχα 

Κ Εγώ επειδή έχω δει ότι η μικρή μου ιδρώνει πιο εύκολα από μένα, πολλές φορές της φοράω κ λιγότερα απ ότι εγώ.. Λάθος ή σωστό δεν ξέρω Αλλά μου δίνει κουράγιο ότι δεν έχει αρρωστήσει ποτε, ούτε κρύωμα.. Κ έτσι έχω καθιερώσει να το ντυνω ελαφριά.

Στη Θεσσαλονίκη ίσως έχει πιο πολύ κρύο τον χειμώνα κ θέλει κ από μέσα μακρυμανικο ομως, θα το δείτε με τον καιρό μωρέ όπως νιώθετε .

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλή μέρα στα κορίτσια!!! Όλα ήσυχα θέλω να πιστεύω. Εμείς δόξα τω Θεό μια χαρά!Το "ξεμυαλισμενο" μου μαλλον το εχει κανει πισινα το μεσα μου πρεπει ν εχει βρει και βατήρα.Ολη την ωρα ταρακουναει .Πλακα εχει .

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, έλεγα θα μπω κ θα είχε 3 σελίδες να διαβασω αλλά βλέπω οτι η μέρα σας ήταν γεμάτη όπως κι η δικιά μου. Μόνο να είστε καλά! 

Εγώ σήμερα γεμάτη δεν λέει τίποτα!!! Τι κάναμε σήμερα :

1. Συνάντηση με την παιδίατρος (την μια) και συμβουλο θυλασμου. Μιλησαμε αρκετά και καληψαμε αρκετά πράγματα για τον θηλασμό κ την πορεία που θα ακολουθησουμε για τα μικρά. Έφυγα από το γραφείο της πιο ήρεμη. 

2. Παραγγειλαμε, καρότσι κ κρεβατακι για τα μωρά. Θα τα έχω μέσα του Οκτωβρίου. 

3. Αγόρασα τα τελευταία πράγματα για τις βαλίτσες δικιά μου κ των μωρών και συνειδητοποίησα ότι απλά η βαλίτσα που πήρα στην μικρή μου στην κλινική ειναι μικρή για τα μωρά και θα πρέπει να πάρω μια λίγο πιο μεγάλη. Η θα πρέπει να πάρω 3 βαλίτσες. Και εδώ οι γνώμες διίστανται.

Τι θα γίνει αν βαλω μια βαλίτσα για τα μωρά και το ενα το μωρό θα πρέπει να μεταφερθεί στην εντατική (χτυπα ξύλο) που θα είναι 2 ώρες δρόμο από εμένα? Τρεχουν εκεινη την ώρα να βρουν αλλη βαλίτσα για να μεταφερουν τα πράγματα? Βάζω μια handbag στην βαλίτσα και απλώς αν χρειαστεί μεταφερουν τα απαραίτητα στην handbag κ φεύγει το μωρό? Θα δω τι θα κανω!!! Αυτό το πράγμα μόνο με την σκέψη με τρομάζει!!!! 

4. Αγόρασα ότι χρειάζεται απο το φαρμακείο. Πήρα καλλυντικά για τα μωρά, πηρα την τσάντα της μουστελας. Έχει μέσα κρέμα συγκαμματος, σαμπουάν κτλ. Σερβιέτες γεννας για μένα κτλ. 

5. Έκανα λίστα τι θέλω ακόμη για τα μικρά και αγχώθηκα πως δεν θα προλάβω να πάρω οτι πρέπει. 

6. Έκλεισα ραντεβού και με τον άλλο παιδίατρο (2 μωρακια 2 παιδιατρους) και θα πάμε στο Σάββατο απόγευμα να μιλήσουμε κι με αυτον. 

Γενικά αρχισαμε να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους!!! 

Αχ Παναγιτσα μου, Αγία Μαρίνα μου να πανε όλα καλά!!!! 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Marigula είπε:

Καλησπέρα, έλεγα θα μπω κ θα είχε 3 σελίδες να διαβασω αλλά βλέπω οτι η μέρα σας ήταν γεμάτη όπως κι η δικιά μου. Μόνο να είστε καλά! 

Εγώ σήμερα γεμάτη δεν λέει τίποτα!!! Τι κάναμε σήμερα :

1. Συνάντηση με την παιδίατρος (την μια) και συμβουλο θυλασμου. Μιλησαμε αρκετά και καληψαμε αρκετά πράγματα για τον θηλασμό κ την πορεία που θα ακολουθησουμε για τα μικρά. Έφυγα από το γραφείο της πιο ήρεμη. 

2. Παραγγειλαμε, καρότσι κ κρεβατακι για τα μωρά. Θα τα έχω μέσα του Οκτωβρίου. 

3. Αγόρασα τα τελευταία πράγματα για τις βαλίτσες δικιά μου κ των μωρών και συνειδητοποίησα ότι απλά η βαλίτσα που πήρα στην μικρή μου στην κλινική ειναι μικρή για τα μωρά και θα πρέπει να πάρω μια λίγο πιο μεγάλη. Η θα πρέπει να πάρω 3 βαλίτσες. Και εδώ οι γνώμες διίστανται.

Τι θα γίνει αν βαλω μια βαλίτσα για τα μωρά και το ενα το μωρό θα πρέπει να μεταφερθεί στην εντατική (χτυπα ξύλο) που θα είναι 2 ώρες δρόμο από εμένα? Τρεχουν εκεινη την ώρα να βρουν αλλη βαλίτσα για να μεταφερουν τα πράγματα? Βάζω μια handbag στην βαλίτσα και απλώς αν χρειαστεί μεταφερουν τα απαραίτητα στην handbag κ φεύγει το μωρό? Θα δω τι θα κανω!!! Αυτό το πράγμα μόνο με την σκέψη με τρομάζει!!!! 

4. Αγόρασα ότι χρειάζεται απο το φαρμακείο. Πήρα καλλυντικά για τα μωρά, πηρα την τσάντα της μουστελας. Έχει μέσα κρέμα συγκαμματος, σαμπουάν κτλ. Σερβιέτες γεννας για μένα κτλ. 

5. Έκανα λίστα τι θέλω ακόμη για τα μικρά και αγχώθηκα πως δεν θα προλάβω να πάρω οτι πρέπει. 

6. Έκλεισα ραντεβού και με τον άλλο παιδίατρο (2 μωρακια 2 παιδιατρους) και θα πάμε στο Σάββατο απόγευμα να μιλήσουμε κι με αυτον. 

Γενικά αρχισαμε να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους!!! 

Αχ Παναγιτσα μου, Αγία Μαρίνα μου να πανε όλα καλά!!!! 

Μου φαινεσαι πανετοιμη :-D

Αλλα γιατι δυο παιδιατρους;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 34 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Μου φαινεσαι πανετοιμη :-D

Αλλα γιατι δυο παιδιατρους;

Αναστασία μου την ίδια απορία είχα. Όπως μου το εξήγησε ο γιατρός μου, τα μωρά βγαινουν σχεδόν ταυτόχρονα, αντε με 1 λεπτό διαφορά, έτσι δεν μπορεί ενας παιδίατρος να έχει την επίβλεψη και των δυο μωρων ταυτόχρονα. Άρα θέλουμε δύο! 

Καθ τρελάθηκα οταν τον ρωτήσα αν μου έχει να μου προτείνει κάποιους της εμπιστοσύνης του, και μου είπε ακριβώς αυτούς που είχα υπόψη μου. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Marigula είπε:

Αναστασία μου την ίδια απορία είχα. Όπως μου το εξήγησε ο γιατρός μου, τα μωρά βγαινουν σχεδόν ταυτόχρονα, αντε με 1 λεπτό διαφορά, έτσι δεν μπορεί ενας παιδίατρος να έχει την επίβλεψη και των δυο μωρων ταυτόχρονα. Άρα θέλουμε δύο! 

Καθ τρελάθηκα οταν τον ρωτήσα αν μου έχει να μου προτείνει κάποιους της εμπιστοσύνης του, και μου είπε ακριβώς αυτούς που είχα υπόψη μου. 

Δεν ειχα καταλαβει νομιζα εννοουσες δυο παιδιατρους να παρακολουθουν τα παιδια μετα. Ναι αυτο που λες ειναι λογικο!!!

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Καλημέρα !! Ποπό διάβασα όλα αυτά που ετοιμάσατε και αγχώνομαι γιατί δεν έχω ετοιμάσει τίποτα , όλο λέω θα ξεκινήσω κι όλο αναβάλλεται από άγχος , έχω την δευτέρα ραντεβού με τον γιατρό και μετά θα τα βάλω μπροστά όλα ! Τα δίδυμα 36 δεν τα παίρνουν το αργότερο? Καλό μήνα!

MugJp2.png 

πρίν από 58 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα!!! Καλό μήνα !!!

Μαρίγουλα μια χαρά τα σκεφτεσαι.Εχετε υπονοια οτι θα είναι πρόωρα τα  διδυμακια σου?Ολα καλύτερα δεν πάνε?

Καλημέρα καλο τελειωμένο μήνα να έχουμε όλες! 

Ειρήνη μου φοβάται για συσπάσεις. Έτσι λέει safe οι 32 εβδομάδες. 

πρίν από 9 λεπτά , Alzira είπε:

Καλημέρα !! Ποπό διάβασα όλα αυτά που ετοιμάσατε και αγχώνομαι γιατί δεν έχω ετοιμάσει τίποτα , όλο λέω θα ξεκινήσω κι όλο αναβάλλεται από άγχος , έχω την δευτέρα ραντεβού με τον γιατρό και μετά θα τα βάλω μπροστά όλα ! Τα δίδυμα 36 δεν τα παίρνουν το αργότερο? Καλό μήνα!

Ναι 36 με το καλο να φτάσουμε!!!! 32safe 36 σίγουρα 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Αγωνιστικές Καλημερα απο το γενεσις Θεσσαλονίκης!! 

Μ αρεσουν τα νεα σας!! @Marigula μου τα διαβαζω κ χαίρομαι!! Εγω ουτε αρκουδάκι ετσι για να λεω πηρα κατι για το μωρακι. 

Σαν πλάνο λεω αν φτάσουμε 28 να στελνω τον ανδρα μου με την μαμά μου για τα βασικά ψωνια. 

Χτες εκανα Doppler, θέλαμε να δουμε την ανάπτυξη του μωρού κ την αιμάτωση του πλακούντα. Ολα ειναι καλα απλα το αμνιακό υγρό ειναι στα κατώτερα στρώματα 

• Μου αρέσει 8

1WWgp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αγωνιστικές Καλημερα απο το γενεσις Θεσσαλονίκης!! 

Μ αρεσουν τα νεα σας!! @Marigula μου τα διαβαζω κ χαίρομαι!! Εγω ουτε αρκουδάκι ετσι για να λεω πηρα κατι για το μωρακι. 

Σαν πλάνο λεω αν φτάσουμε 28 να στελνω τον ανδρα μου με την μαμά μου για τα βασικά ψωνια. 

Χτες εκανα Doppler, θέλαμε να δουμε την ανάπτυξη του μωρού κ την αιμάτωση του πλακούντα. Ολα ειναι καλα απλα το αμνιακό υγρό ειναι στα κατώτερα στρώματα 

Βρε κανε λιγο υπομονή εσυ να μεγαλώσει ο μπέμπης να παχύνει λιγο και μετα θα του τα παρεις δίπλα απ την χαρα σ 

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Βρε κανε λιγο υπομονή εσυ να μεγαλώσει ο μπέμπης να παχύνει λιγο και μετα θα του τα παρεις δίπλα απ την χαρα σ 

Αυτο! Θα εχετε παρεις Εσεις πραγματάκια κ θα τα βρω ετοιμα!! Ααχαχαχ 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...