Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Χαχαχαχα το μονο που κληρονόμησα απ την μητέρα μου ειναι οτι δεν δυσκολεύομαι να μεινω εγκυος ειμαστε τέσσερις ...απο κει κ περα ακριβώς το αντίθετο εκείνη δούλευε.μεχρι τον εννατο ορθοστασία μονο και ειχε παρει και 20 κιλα και με έκανε 4.300 χωρίς κανένα πρόβλημα ποτε και σε καμια εγκυμοσύνη η γεννα για κανενα συγγενή μου επίσης δεν εχω ακούσει να χε θεματα γενικά...εγω μάλλον τα παθα ολα απ την κούραση και την κακη ψυχολογία γτ πριν ήμουν τελεια ανατομικά ειχα κανει παπ και παντα μου λέγανε οτι ειναι ολα αψογα... και ποτε δεν ειχα πρόβλημα υγείας ουτε καν απλο ουτε ίωση δεν κολλούσα τα τελευταία χρόνια ουτε συνάχι ολη μερα δουλεία βολτες βοηθουσα στις δουλειές του σπιτιού κτλ κοιμόμουν ελάχιστα και την άλλη μέρα φτου κ απ την αρχη και παμε στο τωρα κανω ξαπλες πηγα στην δουλειά χτες σήμερα οχι αυριο παλι και δεν κανω τπτ αλλο απο χτες δεν πολυενιωθα την μπέμπα ουτε και συσπάσεις ευτυχώς σήμερα το μεσημέρι κλωτσουσε πολυ και ήρθαν και μερικές συσπάσεις αυτα...δεν γνωρίζω αν παω καλύτερα γτ ποτε δεν ένιωθα και τπτ ανησυχητικο θα στειλω απο την άλλη βδομάδα μνμ στην γιατρό να με δει οποτε μπορέσει και ελπίζω να μου πει οτι η ξεκούραση κ η προγεστερόνη απέδωσαν καρπούς

Ευτυχουλα μηπως εχεις παρατηρησει τις συσπασεις να ερχονται μετα τα κλοτσιδια; εχω μια υπονοια...

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ευτυχουλα μηπως εχεις παρατηρησει τις συσπασεις να ερχονται μετα τα κλοτσιδια; εχω μια υπονοια...

Δεν ειμαι σίγουρη ...τι υπόνοια?

%20url%5D

πρίν από 9 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Οτι αρκετες φορες ερχονται συσπασεις αμεσως μετα τις κλοτσιες...

Λες να φταίνε τα διαβολακια μας? Τωρα που το λες νομίζω θα το παρατηρησω και θα σ πω...καποια εδω ειχε πει να μην χαϊδεύουμαι την κοιλιά μας γτ ενεργοποιούνται περισσότερες συσπάσεις εγω προσπαθώ αλλα ειναι μεγαλος ο πειρασμός..

%20url%5D

Just now, Eutuxia25 είπε:

Λες να φταίνε τα διαβολακια μας? Τωρα που το λες νομίζω θα το παρατηρησω και θα σ πω...καποια εδω ειχε πει να μην χαϊδεύουμαι την κοιλιά μας γτ ενεργοποιούνται περισσότερες συσπάσεις εγω προσπαθώ αλλα ειναι μεγαλος ο πειρασμός..

Το εχω διαβασει πολλες φορες αυτο για το χαϊδεμα της κοιλιας και λογικα ετσι θα ειναι, αλλα πως να αντισταθεις; τωρα εννοειται το αποφευγω... :-(

tt1db33b

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Οι παντες καλυπτουν μονο τις 3 πλευρες της κουνιας; Πλενονται στο πλυντηριο;

Εγω εχω προς το παρόν 2 μεταχειρισμένες που επλυνα στην μπανιέρα αν κ μου είπαν πως τα πάντα του μωρού μπαίνουν πλυντήριο με μουρουδιακο απορρυπαντικό και ναι αυτες που εχω ειναι προσκεφαλο και δυο πλάγια δεν ξέρω αν έχει πιο μεγαλες για γυρω γυρω..ααα και κατι αλλο ολα έχουν ετικέτα που λεει αν μπαίνουν πλυντήριο και σε πόσους βαθμούς αν σιδερωνονται κτλ..

%20url%5D

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Δώρα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! Υπομονή! Πλέον είμαστε κοντά στο στόχο μας!

Σας διαβάζω αλλά τρέχω πολύ ακόμη με τη δουλειά και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Αυτό που λέγατε για το σκύψιμο εγώ εδώ και πάρα πού καιρό δυσκολεύομαι. Παπούτσια μόνο παντοφλέ φοράω πλεόν. Οδήγηση θα μπορούσα αλλά ο άντρας μου δεν με αφήνει για κανένα λόγο μην γίνει τίποτα και τρομάξω λέει ..

Σήμερα είδαμε κι εμείς τα δεινοσαυράκια μας!!! Το ένα 890 γρ και το άλλο 920. Ο γιατρός μου είπε ότι ιδανικά μάλλον κατά τις 36 εβδομάδες θα γεννήσουμε. Αλλά προς το παρόν πάμε βήμα βήμα. Πρώτα βάζουμε στόχο τις 28 βδομάδες ,μετά τις 32 και μετά τις 36. Επίσης μου είπε μετά τις 28 να σταματήσω δουλειά για να ξεκουραστώ. Εσείς έχετε σταματήσει? Η πότε λέτε να σταματήσετε?

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 29 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Εγω εχω προς το παρόν 2 μεταχειρισμένες που επλυνα στην μπανιέρα αν κ μου είπαν πως τα πάντα του μωρού μπαίνουν πλυντήριο με μουρουδιακο απορρυπαντικό και ναι αυτες που εχω ειναι προσκεφαλο και δυο πλάγια δεν ξέρω αν έχει πιο μεγαλες για γυρω γυρω..ααα και κατι αλλο ολα έχουν ετικέτα που λεει αν μπαίνουν πλυντήριο και σε πόσους βαθμούς αν σιδερωνονται κτλ..

Αααα σιδερωνονται κιολας!!! Λοιπον κι εγω βλεπω σε ολες τις φωτογραφιες μικρες και δεν καλυπτουν ολη την κουνια. Ισως αν παιρναμε δυο και τα ενωναμε να εφταναν για ολη την κουνια.

πρίν από 15 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Δώρα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! Υπομονή! Πλέον είμαστε κοντά στο στόχο μας!

Σας διαβάζω αλλά τρέχω πολύ ακόμη με τη δουλειά και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Αυτό που λέγατε για το σκύψιμο εγώ εδώ και πάρα πού καιρό δυσκολεύομαι. Παπούτσια μόνο παντοφλέ φοράω πλεόν. Οδήγηση θα μπορούσα αλλά ο άντρας μου δεν με αφήνει για κανένα λόγο μην γίνει τίποτα και τρομάξω λέει ..

Σήμερα είδαμε κι εμείς τα δεινοσαυράκια μας!!! Το ένα 890 γρ και το άλλο 920. Ο γιατρός μου είπε ότι ιδανικά μάλλον κατά τις 36 εβδομάδες θα γεννήσουμε. Αλλά προς το παρόν πάμε βήμα βήμα. Πρώτα βάζουμε στόχο τις 28 βδομάδες ,μετά τις 32 και μετά τις 36. Επίσης μου είπε μετά τις 28 να σταματήσω δουλειά για να ξεκουραστώ. Εσείς έχετε σταματήσει? Η πότε λέτε να σταματήσετε?

Μεγαλα και τα δικα σου τα μωρακια και μαλιστα για διδυμα!!! Μπραβο κοριτσι μου!!!

tt1db33b

πρίν από 13 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Εγω κανονικά θα σταματήσω 2 μήνες πριν την πητ ελεγα οπως ορίζει ο νόμος αλλα επειδή εχω κατι θέματα ήδη το έκανα να δουλευω 2 φορες την βδομάδα αν οταν ξανα παω γιατρό δεν τα δει καλα τα πράγματα θα σταματήσω αμέσως

%20url%5D

Διαφημίσεις

Να ρωτησω και κατι ακομα; στο μωρο μας φοραμε φανελακι και φορμακι. Το φανελακι επισης κουμπωνει απο κατω και υπαρχει μονο κοντομανικο η και με μακρυ μανικι; Βλεπετε ξεκιναω απο τα βασικα.

tt1db33b

πρίν από 9 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Να ρωτησω και κατι ακομα; στο μωρο μας φοραμε φανελακι και φορμακι. Το φανελακι επισης κουμπωνει απο κατω και υπαρχει μονο κοντομανικο η και με μακρυ μανικι; Βλεπετε ξεκιναω απο τα βασικα.

Του φορας φανελάκι, με μακρυ μανικι. Έχει κ με κοντό αλλά αυτό το καλοκαίρι. Χειμώνα θα γεννήσουμε άρα επιβάλλεται μακρύ μανθ

Το φανελάκι κουμπώνει από κάτω, κράτα και το πανί. Προτείνω φορμακι ποτ κομπψνει στα πλάγια κ οχι κι αυτό απο κάτω. Εγώ το βρήκα πιο καλο. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Μπες στο youtube και δες την soti tafani την αγαπω!! Θα σε ενημερωσει για ολα θα περασει κ η ωρα σ θα χαλαρωσεις κιόλας εχω δει το καθε βίντεο τουλάχιστον 3φορες

%20url%5D

πρίν από 14 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Μπες στο youtube και δες την soti tafani την αγαπω!! Θα σε ενημερωσει για ολα θα περασει κ η ωρα σ θα χαλαρωσεις κιόλας εχω δει το καθε βίντεο τουλάχιστον 3φορες

Δεν εχω αλλα like :mad:

tt1db33b

Η πάντα της κούνιας πρέπει να έχει ταμπέλα με οδηγίες πλυσίματος, Ίσως να λέει στους 30 βαθμούς κ ότι δεν τη σιδερωνεις. Δεν πιάνει όλη την κούνια έτσι μικρό είναι στο κεφάλι βασικά...Εγώ δεν πήρα ποτέ δεύτερο ζευγάρι, Αλλά αν πιστεύετε ότι δεν σας καλύπτει πάρτε 2 ζευγάρια.

Φανελάκι εγώ βολευτηκα αυτά που κουμπωνουν από κάτω γιατί μου φάνηκαν εύκολα για την πάνα. Έχει κ αμανικα, κ κοντομανικα Κ μακρυμανικα. Ως εσώρουχο χρησιμοποιούσα τα αμανικα Κ κοντομανικα, γενικά το μωρό δεν το εντυσα ποτε πολύ χοντρά. Το χειμώνα δηλαδή με το ζιπουνακι κοντομάνικο από μεσα Κ απ έξω φορμακι χοντρό με πόδια εννοείται. Τα μακρυμανικα ζιπουνακια εγώ τα έβαζα μόνα τους γύρω την άνοιξη, μου φαίνονταν πολύ ζεστά για εσώρουχα. Η κάθε μανούλα κρίνει ανάλογα με τι πιστεύει αυτή, εμένα η μικρή μου ιδρωνε κ ιδρώνει πολύ εύκολα κ ετσι δεν την έχω μάθει με πολλά ρούχα. Ευτυχώς δεν μου έχει αρρωστήσει μέχρι τώρα.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...