Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 46 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Καλημέρα εχω και γω πολλές συσπάσεις χωρίς πονο πηγα στην γιατρό μου δεν ειχε δει τπτ ανησυχητικό ειχε μετρήσει τράχηλο χωρίς να μ πει νούμερο και υπέρηχο βλέποντας μια χαρα την μπέμπα με έστειλε σπίτι λέγοντας μ πως δεν πρέπει να εχω στρες και ολα ειναι καλα παω ξανα για β επιπέδου και μέτρηση τραχήλου 22mm ..οι οδηγίες αυτη την φορά ήταν οχι ορθοστασία οχι βάρος και λιγότερη δουλειά και utrogestan κολπικα καθε βραδυ  και τα λεμε σ ενα μηνα...συμπέρασμα δεν φάνηκε να ανησυχεί μονο αν παει πεντε ειπε θα μ κανε εισαγωγή...θα ήθελα να ακούσω κ την δική σ γνώμη...ααα ο πλακούντας ειμαι προσθιος υψηλός εμένα αν παίζει ρολο..

Τι να σου πω....εμενα ο τράχηλος παρεμενε κλειστος, ειδα τωρα τη β επιπεδου του γιου μου και ηταν 38 mm ....προσπαθησε οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι για να μην μικρυνει και άλλο..και τα φαρμακα των συσπασεων είναι πολύ δυνατα.....τρεμεις σαν ψαρι και εχεις μια ταχυκαρδια ασε...σου δινουν και extra χαπι για την καρδια ( η Δωρα ξερει)......οποτε το πανε συντηρητικα (υποθετω). Και αυτές οι ατιμες οι συσπασεις τις εχεις συνεχεια και όταν πας στο γιατρο εξαφανίζονται!! 

Καλη συνεχεια κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 2

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 7 λεπτά , iouliana είπε:

Τι να σου πω....εμενα ο τράχηλος παρεμενε κλειστος, ειδα τωρα τη β επιπεδου του γιου μου και ηταν 38 mm ....προσπαθησε οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι για να μην μικρυνει και άλλο..και τα φαρμακα των συσπασεων είναι πολύ δυνατα.....τρεμεις σαν ψαρι και εχεις μια ταχυκαρδια ασε...σου δινουν και extra χαπι για την καρδια ( η Δωρα ξερει)......οποτε το πανε συντηρητικα (υποθετω). Και αυτές οι ατιμες οι συσπασεις τις εχεις συνεχεια και όταν πας στο γιατρο εξαφανίζονται!! 

Καλη συνεχεια κοριτσι μου!

Οπως τα λες ειναι. Άτιμες κ ύπουλες συσπάσεις. Εγω Ευτυχως δεν εχω αλλα προληπτικά επειδη έσπασαν τα νερά μ ειχαν στο όρο απο την παρασκευη. Σημερα επέστρεψα στα τροφοκαλντ μαξ. Τελος οι ταχυκαρδίες! 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Just now, Dwroulita85 είπε:

Οπως τα λες ειναι. Άτιμες κ ύπουλες συσπάσεις. Εγω Ευτυχως δεν εχω αλλα προληπτικά επειδη έσπασαν τα νερά μ ειχαν στο όρο απο την παρασκευη. Σημερα επέστρεψα στα τροφοκαλντ μαξ. Τελος οι ταχυκαρδίες! 

Κουραγιο να κατσει το νινι μεσα. Όλα θα πανε καλα και σε λιγο καιρο θα σε τρεχει το μωρο και  θα λες τι ωραια που ξεκουραζομουν στην κλινικη!! Ασε που δε θα σου δινει κανεις σημασια!

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 3 λεπτά , iouliana είπε:

Κουραγιο να κατσει το νινι μεσα. Όλα θα πανε καλα και σε λιγο καιρο θα σε τρεχει το μωρο και  θα λες τι ωραια που ξεκουραζομουν στην κλινικη!! Ασε που δε θα σου δινει κανεις σημασια!

Αν δεν σε πειράζει θα μας πεις τι έγινε τελικα με την δικη σ ιστορία? Στις ποσες εβδομάδες γεννησες κτλ

%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Μπραβο Δωρακι μου!!! :)

tt1db33b

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Αν δεν σε πειράζει θα μας πεις τι έγινε τελικα με την δικη σ ιστορία? Στις ποσες εβδομάδες γεννησες κτλ

Στη δευτερη εγκυμοσυνη που τρυπησε ο σακος στις 28 περιπου εβδομάδες, το καταλαβα πολύ νωρις (εντελως τυχαια) και επειδη η ρηξη εγινε στην επανω πλευρα του σακου (όπως φανηκε εκ του αποτελεσματος) επουλωθηκε. Εκατσα για 2 εβδομάδες στο νοσοκομειο και αφου σταματησε η διαρροη και μου εκαναν έναν ειδικο τεστ που δειχνει αν υπαρχει πιθανοτητα να ξεκινησει τοκετος στις επομενες 15 μερες με εβγαλαν  και συνεχισα με εξετασεις για τυχον μολύνσεις, διαρροες κτλ και φαρμακευτικη αγωγη για τοκολυση, προγεστερονη κτλ. Τελικα όλα πηγαν καλα και γεννησα στις 39 εβδομάδες φυσιολογικα την αγορινα μου!!

• Μου αρέσει 5

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 19 λεπτά , iouliana είπε:

Στη δευτερη εγκυμοσυνη που τρυπησε ο σακος στις 28 περιπου εβδομάδες, το καταλαβα πολύ νωρις (εντελως τυχαια) και επειδη η ρηξη εγινε στην επανω πλευρα του σακου (όπως φανηκε εκ του αποτελεσματος) επουλωθηκε. Εκατσα για 2 εβδομάδες στο νοσοκομειο και αφου σταματησε η διαρροη και μου εκαναν έναν ειδικο τεστ που δειχνει αν υπαρχει πιθανοτητα να ξεκινησει τοκετος στις επομενες 15 μερες με εβγαλαν  και συνεχισα με εξετασεις για τυχον μολύνσεις, διαρροες κτλ και φαρμακευτικη αγωγη για τοκολυση, προγεστερονη κτλ. Τελικα όλα πηγαν καλα και γεννησα στις 39 εβδομάδες φυσιολογικα την αγορινα μου!!

Και επουλωθηκε;; Μπραβο βρε κοριτσι μου!! 

δεν μου δίνει ελπίδες για κατι τετοιο. Του αρκεί που εχω έστω κ λιγο. Ποιο ειναι αυτο το τεστ που λες οτι δείχνει για τοκετό σε 15 μερες; 

1WWgp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Και επουλωθηκε;; Μπραβο βρε κοριτσι μου!! 

δεν μου δίνει ελπίδες για κατι τετοιο. Του αρκεί που εχω έστω κ λιγο. Ποιο ειναι αυτο το τεστ που λες οτι δείχνει για τοκετό σε 15 μερες; 

Δε μπορω να θυμηθώ ονομα. Παιρνουν δειγμα από το τραχηλο και μετρανε την συγκεντρωση μιας πρωτεΐνης (αφηνω και ένα μικρο ενδεχομενο να μη το θυμαμαι πολύ καλα). Στο Παπαγεωργιου ημουν.

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 32 λεπτά , iouliana είπε:

Δε μπορω να θυμηθώ ονομα. Παιρνουν δειγμα από το τραχηλο και μετρανε την συγκεντρωση μιας πρωτεΐνης (αφηνω και ένα μικρο ενδεχομενο να μη το θυμαμαι πολύ καλα). Στο Παπαγεωργιου ημουν.

Ααα ναι αυτο μου το εκαναν την πρωτη μερα αλλα μου ειπαν πως αυτο το τεστ δείχνει αν ειναι αμνιακό. Θα ρωτήσω αυριο αυτο που λες τον γιατρο γιατι αν το κανουν κ εδω στο γενεσις θα μου φυγει μεγαλο αγχος. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ααα ναι αυτο μου το εκαναν την πρωτη μερα αλλα μου ειπαν πως αυτο το τεστ δείχνει αν ειναι αμνιακό. Θα ρωτήσω αυριο αυτο που λες τον γιατρο γιατι αν το κανουν κ εδω στο γενεσις θα μου φυγει μεγαλο αγχος. 

όχι αυτό που σου βαζουν το πεχαμετρικο χαρτι , κατι άλλο ηταν με ένα περιεργο ονομα που δεν μπορω να θυμηθώ με τιποτε....αλλα νομιζω εσυ εχεις περιδεση ..

kRl9p2.png kRl9p2.png

1 hour ago, iouliana είπε:

όχι αυτό που σου βαζουν το πεχαμετρικο χαρτι , κατι άλλο ηταν με ένα περιεργο ονομα που δεν μπορω να θυμηθώ με τιποτε....αλλα νομιζω εσυ εχεις περιδεση ..

Ναι εχω περιδεση. Μου ειπε μονο συσπάσεις φοβόμαστε κ μολυνση. Αυτο. Ουτε τα αμνιακα που τρέχουν βρύση 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Καλησπέρα κ από μένα! Ως συνήθως τρέχω με τη μικρή μου κ για μένα είναι καθημερινότητα τα σκυψιματα, δεν ξέρω αν έχεις την πολυτέλεια να μη σκύβεις ή να μη σηκώνεις καθόλου το άλλο σου μωρό όταν είσαι έγκυος για δεύτερη φορά. Κ ο ύπνος.. Τον λαχταραω τόσο πολύ ώρες ώρες αλλά δεν μπορώ πάντα. Όταν έχεις άλλο μωρο, κοιμάσαι όταν μπορείς κ όχι όταν θες. Για αυτό οι πρωτοεγκυουλες έχουν άλλα καλά να απολαύσουν! 

@Dwroulita85 χαίρομαι που είσαι καλύτερα , κ σε μεγαλύτερο δωμάτιο ακόμα καλύτερα να έχεις παρέα κ να μην ξοδέψετε κ μια περιουσία.

@Eutuxia25 εσύ πώς νιώθεις; ελπιζω να μην κουράζεσαι πολύ... Ίσως στην επόμενη επίσκεψη να είσαι κ καλύτερα τώρα με τα φάρμακα! Είχε κανείς από την οικογένεια σου τίποτα παρόμοιο με κοντό τράχηλο, πρόωρο τοκετό κλπ; νομίζω πάνε κ λίγο κληρονομικά αυτά!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλησπέρα κ από μένα! Ως συνήθως τρέχω με τη μικρή μου κ για μένα είναι καθημερινότητα τα σκυψιματα, δεν ξέρω αν έχεις την πολυτέλεια να μη σκύβεις ή να μη σηκώνεις καθόλου το άλλο σου μωρό όταν είσαι έγκυος για δεύτερη φορά. Κ ο ύπνος.. Τον λαχταραω τόσο πολύ ώρες ώρες αλλά δεν μπορώ πάντα. Όταν έχεις άλλο μωρο, κοιμάσαι όταν μπορείς κ όχι όταν θες. Για αυτό οι πρωτοεγκυουλες έχουν άλλα καλά να απολαύσουν! 

@Dwroulita85 χαίρομαι που είσαι καλύτερα , κ σε μεγαλύτερο δωμάτιο ακόμα καλύτερα να έχεις παρέα κ να μην ξοδέψετε κ μια περιουσία.

@Eutuxia25 εσύ πώς νιώθεις; ελπιζω να μην κουράζεσαι πολύ... Ίσως στην επόμενη επίσκεψη να είσαι κ καλύτερα τώρα με τα φάρμακα! Είχε κανείς από την οικογένεια σου τίποτα παρόμοιο με κοντό τράχηλο, πρόωρο τοκετό κλπ; νομίζω πάνε κ λίγο κληρονομικά αυτά!

Ευχαριστω Ιωάννα μου! Ειναι πρωτη μερα που αυτοεξυπηρετούμαι κ ειναι σαφώς καλυτερα. Μιλάω με τα κοριτσια κ εχει κοσμο!! 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

πρίν από 7 λεπτά , IoannaMas είπε:

Χαχαχαχα το μονο που κληρονόμησα απ την μητέρα μου ειναι οτι δεν δυσκολεύομαι να μεινω εγκυος ειμαστε τέσσερις ...απο κει κ περα ακριβώς το αντίθετο εκείνη δούλευε.μεχρι τον εννατο ορθοστασία μονο και ειχε παρει και 20 κιλα και με έκανε 4.300 χωρίς κανένα πρόβλημα ποτε και σε καμια εγκυμοσύνη η γεννα για κανενα συγγενή μου επίσης δεν εχω ακούσει να χε θεματα γενικά...εγω μάλλον τα παθα ολα απ την κούραση και την κακη ψυχολογία γτ πριν ήμουν τελεια ανατομικά ειχα κανει παπ και παντα μου λέγανε οτι ειναι ολα αψογα... και ποτε δεν ειχα πρόβλημα υγείας ουτε καν απλο ουτε ίωση δεν κολλούσα τα τελευταία χρόνια ουτε συνάχι ολη μερα δουλεία βολτες βοηθουσα στις δουλειές του σπιτιού κτλ κοιμόμουν ελάχιστα και την άλλη μέρα φτου κ απ την αρχη και παμε στο τωρα κανω ξαπλες πηγα στην δουλειά χτες σήμερα οχι αυριο παλι και δεν κανω τπτ αλλο απο χτες δεν πολυενιωθα την μπέμπα ουτε και συσπάσεις ευτυχώς σήμερα το μεσημέρι κλωτσουσε πολυ και ήρθαν και μερικές συσπάσεις αυτα...δεν γνωρίζω αν παω καλύτερα γτ ποτε δεν ένιωθα και τπτ ανησυχητικο θα στειλω απο την άλλη βδομάδα μνμ στην γιατρό να με δει οποτε μπορέσει και ελπίζω να μου πει οτι η ξεκούραση κ η προγεστερόνη απέδωσαν καρπούς

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...