Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , tinkerbell1991 είπε:

Γεια σου Δωρα...Χαρηκα πολυ που σε ειδα να ξαναγραφεις...Ολα θα σου πανε καλα κ θα πιασεις τις 30 εβδομαδες ειμαι σιγουρη...

Πως νιωθετε τις συσπασεις;

Εμενα πετρωνει η κοιλια μου. Το βραδυ δεν αντεξα και μ' επιασαν τα κλαματα. Δεν υπαρχει κανενα χαπι να μου δωσει για τις συσπασεις;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εμενα πετρωνει η κοιλια μου. Το βραδυ δεν αντεξα και μ' επιασαν τα κλαματα. Δεν υπαρχει κανενα χαπι να μου δωσει για τις συσπασεις;

Μαγνήσιο δίνουν σε μενα. Η κοπελα που εχει συνεχεια εχει όρο με prepar και μιονερ

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Αντε Δωρακι μου επανηλθες κανονικα; Μας ελειψες!!!

Εντελως Οχι. Εχω παρα πολλα υγρα. Λερωσα κ το κρεβατι κ την πάνα που μου εχουν. Τα κοριτσια που γέννησαν ξερουν πως ειναι η πάνα. 

Ανανεωνεται το αμνιακό αλλα χάνεται. Ευτυχως καθε μερα που κανω εξετασεις αίματος κ crp κ δεν εχω τιποτα. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Εντελως Οχι. Εχω παρα πολλα υγρα. Λερωσα κ το κρεβατι κ την πάνα που μου εχουν. Τα κοριτσια που γέννησαν ξερουν πως ειναι η πάνα. 

Ανανεωνεται το αμνιακό αλλα χάνεται. Ευτυχως καθε μερα που κανω εξετασεις αίματος κ crp κ δεν εχω τιποτα. 

Μην χανεις το κουραγιο σου οτι και να γινεται !!Ολα θα γινουν οπως θελεις.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλως το κοριτσι μας.Μια χαρα θα εισαι κ θα πανε ολα καλα. Υπομονη και κουραγιο σου ευχομαι.

Αφου φτασαμε με μεχρι εδω, θα φτασουμε μεχρι το τελος!!

πρίν από 58 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Αναστασια μου πονας κιολας? Μην στεναχωριεσαι με την ξεκουραση ολα καλα θα πανε, εχω ακουσει απο αλλες κοπελες πως η ξαπλα κανει θαυματα

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

το μαγνησιο δεν σου κανει τιποτα?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μπηκα (ξανα) σφηνα, ως εμπειρη δυστυχως στις συσπασεις. Αυτές που αισθάνεσαι τωρα αναστασια είναι προπαρασκευαστικες συσπασεις (της γεννας πονανε παρα πολύ και περιοδικα, σαν περιοδου η <χτυπάει> ο πονος στη μεση) αλλα δεν πρεπει να είναι πολλες και εντονες γιατι μπορει να ανοιξει ο τράχηλος η να τρυπησει ο σακος. Μπορει όμως να μην συμβει και απολυτως τιποτα, Όταν όμως η μητρα αρχισει μια πιο εντονη δραστηριοτητα συνηθως αυτό δε σταματα και παει ετσι σε ολη την εγκυμοσυνη. Δυστυχως στην δευτερη μου εγκυμοσυνη δεν ακουσα το γιατρο να μπω μεσα στο νοσοκομειο για αγωγη. και τρυπησε ο σακος. Οποτε αν αισθανθείς εντονη δυσφορια (γιατι αυτές σου φερνουν μια δυσφορια) ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ αν περασει η ωρα και δεν σταματάνε παιρνεις τηλ. τον γιατρο (θα μετρας κάθε ποτε εχεις).  Τωρα πλεον την αγωγη την δινουν ενδοφλεφια στο νοσοκομειο (τα χαπια εχουν καταργηθεί) και όταν σταθεροποιηθείς  συνεχιζεις με τοκολυτικα εκτος.

Δωρα ελπιζω όλα να πανε καλα!! Οι μερες στο νοσοκομειο θα περασουν γρηγορα!

Σε ολες ευχομαι πραγματικα το καλυτερο!

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Είναι αυτό που λεει η αναστασια ένα πετρωμα στην κοιλια που κραταει καποια δευτερόλεπτα και πολλες φορες συνοδευεται από έναν πονο όχι πολύ  πολύ εντονο όμως.  Μπορει να δεις και καραμπουλα στην κοιλια σου. Πως σφιγγεσαι για να πας τουαλετα (σορρυ αλλα αυτό μου ερχεται ως καλυτερο),...απλα η κοιλια το κανει μονη της.

• Μου αρέσει 4

kRl9p2.png kRl9p2.png

Τέρμα το χοιρινό!!!! Μου έκοψε το χοιρινό!!! Τέρμα τα σουβλάκια!!!! Και εμένα που μου αρέσουν τόσο!! 

Λοιπόν, θυμάστε που σας έλεγα για εχω φαγούρα κι εχω γεμίσει κ σπυράκια. Μέσα στις αναλύσεις που μου έγραψες χθες ήταν κ ηπατικα. Αφου αυτά είπε είναι μια χαρά αραε ενοχλεί το... Χοιρινό!!! Σε κιμά λέει μπορώ να φαω αλλά μόνο κρέας όχι. 

Και επίσης δεν έχει κάτι για την φαγουρα, παρά μόνο καμία κρεμα για βρέφη. Αχ Παναγια μου,!!!! 

Για την μόλυνση ρε κορίτσια, όπως είπε η Δώρα το CRP. Εμείς παλι ανιχνευεται μέχρι τις 2 μονάδες. Ο γιατρός μου προσπαθησε να το ρίξει αλλά δεν τα κατάφερε έτσι λέει υπάρχει φλεγμονή καθ και να το δω οταν με το καλο γεννησω. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , iouliana είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Μπηκα (ξανα) σφηνα, ως εμπειρη δυστυχως στις συσπασεις. Αυτές που αισθάνεσαι τωρα αναστασια είναι προπαρασκευαστικες συσπασεις (της γεννας πονανε παρα πολύ και περιοδικα, σαν περιοδου η <χτυπάει> ο πονος στη μεση) αλλα δεν πρεπει να είναι πολλες και εντονες γιατι μπορει να ανοιξει ο τράχηλος η να τρυπησει ο σακος. Μπορει όμως να μην συμβει και απολυτως τιποτα, Όταν όμως η μητρα αρχισει μια πιο εντονη δραστηριοτητα συνηθως αυτό δε σταματα και παει ετσι σε ολη την εγκυμοσυνη. Δυστυχως στην δευτερη μου εγκυμοσυνη δεν ακουσα το γιατρο να μπω μεσα στο νοσοκομειο για αγωγη. και τρυπησε ο σακος. Οποτε αν αισθανθείς εντονη δυσφορια (γιατι αυτές σου φερνουν μια δυσφορια) ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ αν περασει η ωρα και δεν σταματάνε παιρνεις τηλ. τον γιατρο (θα μετρας κάθε ποτε εχεις).  Τωρα πλεον την αγωγη την δινουν ενδοφλεφια στο νοσοκομειο (τα χαπια εχουν καταργηθεί) και όταν σταθεροποιηθείς  συνεχιζεις με τοκολυτικα εκτος.

Είναι αυτό που λεει η αναστασια ένα πετρωμα στην κοιλια που κραταει καποια δευτερόλεπτα και πολλες φορες συνοδευεται από έναν πονο όχι πολύ  πολύ εντονο όμως.  Μπορει να δεις και καραμπουλα στην κοιλια σου. Πως σφιγγεσαι για να πας τουαλετα (σορρυ αλλα αυτό μου ερχεται ως καλυτερο),...απλα η κοιλια το κανει μονη της.

Οποτε υπαρχει περιπτωση και με την ακινησια να συνεχιστουν κανονικα. Θα το παρακολουθησω σημερα και αυριο θα παρω τηλεφωνο τη γιατρο να δω τι θα μου πει. Δυσφορια δεν εχω παρατηρησει. Το θεμα μου ειναι αν υπαρχει χρονος αντιδρασης, αν δηλαδη εχω την πολυτελεια να το παρακολουθησω καμια βδομαδα να δω πως θα παει η πρεπει οτι γινει να γινει αμεσα...

tt1db33b

πρίν από 7 λεπτά , iouliana είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλημέρα εχω και γω πολλές συσπάσεις χωρίς πονο πηγα στην γιατρό μου δεν ειχε δει τπτ ανησυχητικό ειχε μετρήσει τράχηλο χωρίς να μ πει νούμερο και υπέρηχο βλέποντας μια χαρα την μπέμπα με έστειλε σπίτι λέγοντας μ πως δεν πρέπει να εχω στρες και ολα ειναι καλα παω ξανα για β επιπέδου και μέτρηση τραχήλου 22mm ..οι οδηγίες αυτη την φορά ήταν οχι ορθοστασία οχι βάρος και λιγότερη δουλειά και utrogestan κολπικα καθε βραδυ  και τα λεμε σ ενα μηνα...συμπέρασμα δεν φάνηκε να ανησυχεί μονο αν παει πεντε ειπε θα μ κανε εισαγωγή...θα ήθελα να ακούσω κ την δική σ γνώμη...ααα ο πλακούντας ειμαι προσθιος υψηλός εμένα αν παίζει ρολο..

%20url%5D

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Οποτε υπαρχει περιπτωση και με την ακινησια να συνεχιστουν κανονικα. Θα το παρακολουθησω σημερα και αυριο θα παρω τηλεφωνο τη γιατρο να δω τι θα μου πει. Δυσφορια δεν εχω παρατηρησει. Το θεμα μου ειναι αν υπαρχει χρονος αντιδρασης, αν δηλαδη εχω την πολυτελεια να το παρακολουθησω καμια βδομαδα να δω πως θα παει η πρεπει οτι γινει να γινει αμεσα...

Η δυσφορια ερχεται οταν είναι εντονες και συνεχομενες,...πιστευω ότι θα το καταλαβαινες,...βεβαια αυτό ειναι υποκειμενικο ...εσυ θα της το πεις και θα το παρακολουθήσεις και θα ξεκουραζεσαι........λιγα λιγα θα κανεις.........το σωμα προειδοποιει ότι χρειαζεται να κοψουμε ταχυτητα.  

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 29 λεπτά , iouliana είπε:

Η δυσφορια ερχεται οταν είναι εντονες και συνεχομενες,...πιστευω ότι θα το καταλαβαινες,...βεβαια αυτό ειναι υποκειμενικο ...εσυ θα της το πεις και θα το παρακολουθήσεις και θα ξεκουραζεσαι........λιγα λιγα θα κανεις.........το σωμα προειδοποιει ότι χρειαζεται να κοψουμε ταχυτητα.  

Δυστυχως εμενα μαλλον ειναι απο ψυχολογικους παραγοντες γιατι σωματικα ειμαι ηδη σε χαμηλη ταχυτητα. 

Εστειλα και ουρα για καλλιεργεια δε θα ησυχαζα αλλιως. Αν και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι κατι θα βρεθει αφου παντα παθαινα ασυμπτωματικες ουρολοιμωξεις.

Ξερει καμια σας σε ποση ωρα πρεπει να πανε τα ουρα στο εργαστηριο το αργοτερο;

tt1db33b

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Δυστυχως εμενα μαλλον ειναι απο ψυχολογικους παραγοντες γιατι σωματικα ειμαι ηδη σε χαμηλη ταχυτητα. 

Να επικεντρωθείς σε ευχαριστα πραγματάκια!!Ευχομαι το καλυτερο!

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...