Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@Marigula συμφωνώ με την @ERIANTON στην χειρότερη να πας τρέχοντας στην τουαλέτα που και παλι νομίζω πως το γαλα αν χαλασει ξινίζει αρα δεν το πίνεις η κιτρινιζει η κανει κομμάτακια κομματακια μεσα κτλ

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Marigula χαχαχα σαν να ακούω τη γιαγιά μου, όταν κάτι της λέω έχει λήξει μου λέει "δεν παθαίνει τίποτα αυτό". Αν δεν μύριζε το γάλα δεν τρέχει κάτι καλέ σιγά, θα είχε ξινισει αλλιώς, θα βρωμαγε κ η πίτα. 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

@Marigula κι εγω λεω μην ανησυχεις τιποτα δεν παθαινετε. Αν ειχε ξινισει θα σου ειχε μυρισει. Κι εγω που τα μυριζω πριν τα πεταξω τιποτα δεν εχουν παθει μερες μετα. Ασε που ψηθηκε κιολας μην το σκεφτεσαι καν.

tt1db33b

Ευχαριστώ, κι η μάνα αυτά μου είπε αλλά με επιασε πανικός. Αν ήταν να μας πειράξει από το μεσημέρι δεν θα πειραζε? 

Ασε που άκουσα κ τον εξαψαλμο οτι σηκώθηκα κ έφτιαξα μηλόπιτα!!!! 

Δεν φτάνει που σχεδον δεν έμεινε, φταίω κιόλας!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Just now, Marigula είπε:

Ευχαριστώ, κι η μάνα αυτά μου είπε αλλά με επιασε πανικός. Αν ήταν να μας πειράξει από το μεσημέρι δεν θα πειραζε? 

Ασε που άκουσα κ τον εξαψαλμο οτι σηκώθηκα κ έφτιαξα μηλόπιτα!!!! 

Δεν φτάνει που σχεδον δεν έμεινε, φταίω κιόλας!!! 

Καλα σ' αυτο δεν ειχε αδικο :-P

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Μηλόπιτα ε? Τι ωραία ιδέα , θα κάνω λίγη κι εγώ αύριο γιατί έχω πολύ καιρό να φάω και μου έχει λείψει. Με αυτό με τις ουρολοιμώξεις έχω φοβηθεί , δεν ήξερα ότι είναι επικίνδυνο για τα μωράκια , έχω μεγάλη ευαισθησία και πάθαινα συνεχεια , τώρα προσέχω πάρα πολύ και δεν φαίνεται να έχω πάθει όσο είμαι έγκυος, αλλά μια καλλιέργεια είναι καλή ιδέα .. έτσι κι αλλιώς έχει περάσει μήνας από την τελευταία που έκανα ! Επιτέλους τελειώσαμε με το βάψιμο τώρα θα παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες δουλειές μέχρι να κλείσω τον 7ο  να είμαστε φουλ έτοιμοι!! Άρχισε να σας ενοχλεί η κοιλιά δηλαδή μπορείτε να σκύψετε να πάρετε πράγματα από κάτω άνετα ? Με την οδήγηση πως πάτε? 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

πρίν από 9 λεπτά , Alzira είπε:

Μηλόπιτα ε? Τι ωραία ιδέα , θα κάνω λίγη κι εγώ αύριο γιατί έχω πολύ καιρό να φάω και μου έχει λείψει. Με αυτό με τις ουρολοιμώξεις έχω φοβηθεί , δεν ήξερα ότι είναι επικίνδυνο για τα μωράκια , έχω μεγάλη ευαισθησία και πάθαινα συνεχεια , τώρα προσέχω πάρα πολύ και δεν φαίνεται να έχω πάθει όσο είμαι έγκυος, αλλά μια καλλιέργεια είναι καλή ιδέα .. έτσι κι αλλιώς έχει περάσει μήνας από την τελευταία που έκανα ! Επιτέλους τελειώσαμε με το βάψιμο τώρα θα παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες δουλειές μέχρι να κλείσω τον 7ο  να είμαστε φουλ έτοιμοι!! Άρχισε να σας ενοχλεί η κοιλιά δηλαδή μπορείτε να σκύψετε να πάρετε πράγματα από κάτω άνετα ? Με την οδήγηση πως πάτε? 

Μπορω να σκυψω, αλλα δεν μου επιτρεπεται. Επισης εχω να οδηγησω απ' οταν εμεινα εγκυος. Στο αυτοκινητο μονο για γιατρους και εξετασεις και μονο συνοδηγος...

tt1db33b

καλημερα σας κοριτσια!!

αυτον του ν καιρό περιμενα !! υπεροχος!

Μαρίγουλα ολα καλά έτσι ?Μονο που μας εκανες να λιγουρευτουμε την μηλοπιτα,θελω και εγω τωρα.αλλα εγω θελω apple crumble ποθ εχει πανω ψιχουλιασμενα ζυμαρακια με αλευρι και βουτυρο αχ και μια μπαλα παγωτοοοοο.

Αλζιρα μου σκυβω ολη μερα οπως ολες οσες εχουμε παιδακια.αφου λέω στον γιο μου οτι θα βγει  σκυφτουλη το μωρο και μου λεει χτυπά ξύλο .Οδηγω κανονικα και στον πρωτο  μου μεχρι που γεννησα.δεν ειναι μεγαλη η κοιλια μου να μου δημιουργει θεμα.Σκεψου στον πρωτο δεν μου έδιναν ποτε σειρα σε τραπεζα, σούπερ μάρκετ και οπου επρεπε να περιμενω.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Καλημέρα ! Κατάλαβα , είναι θέμα πολυτέλειας το να μπορείς να σκύψεις  γιατί είναι το πρώτο μας παιδί. Εάν κάνει κάποια μηλόπιτα αξίζει να δοκιμάσετε την ολλανδική συνταγή που την απογειώνει! 

MugJp2.png 

Καλημέρα, μια χαρά κοπέλες μου. Ευτυχώς!!! 

Που να σκύψεις καλέ!!! Εδώ τα παπούτσια μου δεν μπορώ να φορέσω. Απο την μια μου αρέσει να με περιποιουνται απο την άλλη νιώθω αρρωστη!! 

Κοριτσια, να ρωτήσω, ο γιατρός μου έγραψε αναλύσεις προχθές, και μέσα σε άλλες ήταν κάτι περίεργες. Ηπατικα, είπε. Τις έκανα όλα καλά, θα μιλήσω σήμερα μαζί του. Αλλά ειδα οτι το LDH, είναι στα όρια. Δηλαδή πρέπει να ειναι απο 225-450 και εγώ εχω 449. 

Ξέρει καμία τι είναι αυτό? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

εφοσον πινεις τοσα φαρμακα πρεπει να κανεις και εξετασεις να δουν μηπως πειραχτει το συκωτι σου.με την χρηση πολλων φαρμακων αυξανονται τα επιπεδα.μετα την γεννα μου το 2010 χρεαστηκε να πιω χαπια για μυκητα που ειχα στο νυχι του ποδιου για 4 μηνες οπου μου ειπε οτι κατα την θεραπεια θα κανουμε και εξετασεις για το συκωτι.καλο ειναι να πίνεις και αφθονο νερο για να καθαριζουν νεφρα συκωτι και να μην μενουν υπολοιπα φαρμακων εκει.

Ισως με θεωρησετε ξερολα .Δυστυχως αναγκάστηκα να γίνω...

με έναν μπαμπά που τον έχασα στα 56 με χρόνιο πρόβλημα υγείας όπου βρισκόμασταν σαν παιδάκια να τον συνοδεύουμε στους γιατρούς να καθόμαστε παρέα του στο νοσοκομείο για καιρό όπου και βλέπαμε από γιατρούς νοσηλευτές τι έκαναν, ακούγαμε και κάναμε πολλα απο οτι χρειαζόταν για την θεραπεια.Απο εξετάσεις λιγες ηταν αυτες που δεν έκανε ο κακομοίρης .Οπότε σαν να έκανα πρακτική στην ιατρική ήταν. :( στον μπαμπά μου που προς το τέλος  του είχαν πειραχτεί πολλά όργανα του, τα νεφρά και το συκώτι του ήταν οκ.και ο γιατρός του έλεγε οτι το νερό που πίνει του τα έχει σώσει.Έπινε άπειρα φάρμακα.Απο το φαρμακειο φευγαμε με 2-3 σακουλες τη φορα.

(ηταν μια εν μερη ασχετη παρένθεση)

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

1 ώρα πρίν, Alzira είπε:

Καλημέρα ! Κατάλαβα , είναι θέμα πολυτέλειας το να μπορείς να σκύψεις  γιατί είναι το πρώτο μας παιδί. Εάν κάνει κάποια μηλόπιτα αξίζει να δοκιμάσετε την ολλανδική συνταγή που την απογειώνει! 

Ε γραψτη ντε να την εχουμε!!! Θα την κανουμε τα Χριστουγεννα πρωτα ο Θεος!!!

tt1db33b

Καλημερα κοριτσια μου, πως ειστε; 

διαβασα που λέτε για μολυνση. 

Επειδη εκανα ρήξη υμενων, κ ο σακος ειναι ανοιχτός το πρωτο που φοβόμαστε ειναι μολυνση. Μπαίνουν μικρόβια πολυ εύκολα. 

Η μολυνση αν υπάρχει πολυ να κινδυνεύσει τοσο η μαμά οσο κ το μωρο κ πανε για τοκετό. 

Για να ειστε σίγουρες κανετε εξετασεις Crp. Δεν φαινονται απο τα λευκα. 

Προσωπικα παιρνω καθε μερα αντιβίωση 3 στο αριθμό. 

Δεν ειναι τοσο ευκολο να εχετε μολυνση ετσι απλα. Οποτε μην ανησυχείτε. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

On 29/8/2017 at 10:44 ΠΜ, Dwroulita85 είπε:

Κοριτσια μου, φίλες μου, Καλημερα! 

Επιτελους μπορω να ειμαι πιο ηρεμη κ να εστιάζω καλυτερα, οποτε προτεραιοτητα μου να σας γραψω. 

Ιστορικο γρήγορο: 

πεμπτη πρωι με πιανει ιλιγγος. Ειχα ευαισθησία, μετακίνηση Κρυστάλλων αυτιού πριν 3 χρονια. Με ξανα επιασε τωρα. Το αποτέλεσμα πολυ εμετο με πολυ ζόρι. Ουτε βομεξ ουτε τίποτε δεν μ επιασε. Έχανα πολλα υγρα. Παντα έχανα αλλα αυτα ηταν σχετικά αρκετα. Ο γιατρος μου αυξάνει ουτροτζεσταν κ μαγνήσιο. Παρασκευη συνεχιζω εμετο, γέμισα 2 σερβιέτες καθημερινές αμνιακό.  Μεσημερι Παρασκευής ερχομαστε γενεσις. 

Στον υπέρηχο φανηξε η ρήξη υμενων και 2 μικρές λιμνούλες αμνιακου. Δεν ειναι κίνδυνος για το μωρο γιατι αναπληρώνεται κ επίσης χρησιμοποιεί τους νεφρούς του. 

Ξεκιναμε όρο για συσπάσεις, 4 αντιβιωσεις κ τα ουτροτζεσταν. 

Καθε μερα εχω λιγο λιγο χάνω υγρό, μου βαζουν πανιά για να ελέγχουν. 

Εχω πολυ ζαλη, απο τα φαρμακα κ την πλήρη πλήρη ακινησία. 

Σημερα μου έβγαλαν όρους, αντιβιωσεις απο το στόμα κλπ. Μου ειπε να ξεκινησω δειλά δειλά τουαλέτα, κ λιγο να σηκωθω. 

Μου ξεκαθάρισε πως παντα θα εχω υγρα μεχρι το τελος. 25 μερες σίγουρα στο γενεσις κ μετα στο φοιτητικό σπίτι του αδερφού μου. Αν ξεπεράσουμε τις 30βδ θα ειμαστε καλα. Μεγάλος μας πια φόβος οι συσπάσεις που μπορουν να ενεργοποιήσουν την μήτρα για τοκετό κ τη μολυνση γιατι ο σακος έσπασε οποτε ειναι ευαίσθητο, τοσο για το μωρο οσο κ για μενα. 

Μεχρι τωρα ημουν σε 2 κλινο και νοικιάσαμε το κρεβατι το δευτερο γιατι δεν μπορω να εξυπηρετηθώ. Ουτε να γυρισω μονη δεν μπορω, να φαω, να τεντωθω, τιποτα. Το ποσο καθημερινά ειναι 260 κ απο αυριο θα παω στα 4κλινα που με καλύπτει η ασφάλεια μου. Θα ειμαι μονη μου πια κ ελπιζω να μην γινει κατι. 

Αυτα κοριτισια μου αγαπημένα. Η ψυχολογία μου μια πανω μια κατω. Προσπαθώ παρα πολυ. Χτες το βραδυ απο την καούρα κ δυσπεψία λόγω ξάπλας με ψηλά πόδια δεν κοιμηθηκα καθολου. Ο θεος να μας δίνει ολες δύναμη ολες για το θεάρεστο έργο μας . Κ εμενα υπομονη κ ψυχραιμια. 

Σορρυ για το μεγαλο μηνυμα αλλα ξερω την αγωνία σας κ δεν ειμαι αχάριστη. Ήθελα να σας ενημερώσω. 

Ειστε ολες φίλες καλες! Συμπαραστρατριες! 

Σας ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας. 

Γεια σου Δωρα...Χαρηκα πολυ που σε ειδα να ξαναγραφεις...Ολα θα σου πανε καλα κ θα πιασεις τις 30 εβδομαδες ειμαι σιγουρη...

16 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Αχ τι θα κανουμε εχω αρχισει και αγχωνομαι... Μου ειπε χθες οτι οι συσπασεις φταινε για τον τραχηλο και να μεινω στο κρεβατι για να σταματησουν. Σημερα ειμαι ολη μερα ξαπλα και εχω μετρησει τουλαχιστον 7 μεχρι τωρα :-(

Πως νιωθετε τις συσπασεις;

πρίν από 7 λεπτά , tinkerbell1991 είπε:

Γεια σου Δωρα...Χαρηκα πολυ που σε ειδα να ξαναγραφεις...Ολα θα σου πανε καλα κ θα πιασεις τις 30 εβδομαδες ειμαι σιγουρη...

Πως νιωθετε τις συσπασεις;

Να σαι καλα κοριτσι μου! 

Εδω στο 4κλινο ειναι μια κοπελα κ εχει συσπάσεις. Οταν γραφτεί θα σας πει γιατι ειναι μανούλα Δεκεμβρίου. 

:-) Πίστη, αισιοδοξία. Σας ευχαριστω ολες. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...