Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Just now, Αναστασία33 είπε:

Το θεμα ειναι να το προλαβουμε.

Επειδή εχω παθει μανια με το θέμα της εγκυμοσύνης εχω διαβάσει τα παντααα απο συσπάσεις δεν γέννας μεσα σε μια νύχτα απο μόλυνση που περνα στο αμνιακό υγρό δεν το σταματαει τπτ το μωρό το κάνει για να έχει μια ελπίδα να επιβιώσει σωστα @vikib???

πρίν από 2 λεπτά , vikib είπε:

Εχω δυο παιδακια.σεπτεμβρη του 14 κ νοεμβρη του 16.στη δευτερη ομαδα ειχαμε δυο προωρα.το ενα μολις 27εβδ,ευτυχως ειχε καλο βαρος κ δυο μηνες μετα πηγε σπιτι του

Ασυμπτωματικη ουρολοιμωξη που εκανε συσπασεις

Ευτυχια παιρνεις ουτρο.μαγνησιο;σου ειπε ξεκουραση κ οχι βαρη,καντε εσυ λιγο πιο αυστηρα κ μεινε ξαπλα

Αναστασια εσυ μαγνησιο;

Μαγνήσιο η δικιά μου λεει.δεν κάνει τπτ ...θα παω αν έχει πεσει ο αριθμός θα αναγκαστώ να ξαπλώσω εννοείται απλά εγω το χα ξεφτιλίσει.ετρεχα οληηη μερα και νόμιζα δεν θα παθω τπτ...χωρια το άγχος τα νευρα κτλ... τωρα ποντάρω στην προγεστερόνη και στην ξεκούραση που σε σχέση με πριν ειναι θαύμα 

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , vikib είπε:

Και ειπες πως την πατησε απο ουρολοιμωξη; 

πρίν από 8 λεπτά , vikib είπε:

Εχω δυο παιδακια.σεπτεμβρη του 14 κ νοεμβρη του 16.στη δευτερη ομαδα ειχαμε δυο προωρα.το ενα μολις 27εβδ,ευτυχως ειχε καλο βαρος κ δυο μηνες μετα πηγε σπιτι του

Ασυμπτωματικη ουρολοιμωξη που εκανε συσπασεις

Ευτυχια παιρνεις ουτρο.μαγνησιο;σου ειπε ξεκουραση κ οχι βαρη,καντε εσυ λιγο πιο αυστηρα κ μεινε ξαπλα

Αναστασια εσυ μαγνησιο;

Ναι παιρνω solumag forte. Μη με κανεις να παω αυριο πρωι πρωι για καλλιεργεια ουρων...

πρίν από 8 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Επειδή εχω παθει μανια με το θέμα της εγκυμοσύνης εχω διαβάσει τα παντααα απο συσπάσεις δεν γέννας μεσα σε μια νύχτα απο μόλυνση που περνα στο αμνιακό υγρό δεν το σταματαει τπτ το μωρό το κάνει για να έχει μια ελπίδα να επιβιώσει σωστα @vikib???

Μαγνήσιο η δικιά μου λεει.δεν κάνει τπτ ...θα παω αν έχει πεσει ο αριθμός θα αναγκαστώ να ξαπλώσω εννοείται απλά εγω το χα ξεφτιλίσει.ετρεχα οληηη μερα και νόμιζα δεν θα παθω τπτ...χωρια το άγχος τα νευρα κτλ... τωρα ποντάρω στην προγεστερόνη και στην ξεκούραση που σε σχέση με πριν ειναι θαύμα 

Τι εννοεις απο μολυνση δεν το σταματαει τιποτα το μωρο;

tt1db33b

πρίν από 8 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Και ειπες πως την πατησε απο ουρολοιμωξη; 

Ναι παιρνω solumag forte. Μη με κανεις να παω αυριο πρωι πρωι για καλλιεργεια ουρων...

Τι εννοεις απο μολυνση δεν το σταματαει τιποτα το μωρο;

Εχω διαβάσει οτι ενεργοποιητε ο τοκετός γτ αν κατσει εκει θα πεθάνει ενω αν βγει έχει ελπιδες...αυτο συμβαίνει αμα πιασεις τζόκερ και εχεις Ουρολοίμωξη η κολπιτιδα τραχιλιτιδα για καιρό και δεν παρεις χαμπάρι και περάσει στο αμνιακό υγρό...δλδ μεγάλη γκαντεμιά και κακες συγκυρίες ...μια γνωστή μου έπαθε Ουρολοίμωξη το καταλαβε και πηρε αγωγή κ ολα καλα γέννησε μηνες μετα

%20url%5D

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Εχω διαβάσει οτι ενεργοποιητε ο τοκετός γτ αν κατσει εκει θα πεθάνει ενω αν βγει έχει ελπιδες...αυτο συμβαίνει αμα πιασεις τζόκερ και εχεις Ουρολοίμωξη η κολπιτιδα τραχιλιτιδα για καιρό και δεν παρεις χαμπάρι και περάσει στο αμνιακό υγρό...δλδ μεγάλη γκαντεμιά και κακες συγκυρίες ...μια γνωστή μου έπαθε Ουρολοίμωξη το καταλαβε και πηρε αγωγή κ ολα καλα γέννησε μηνες μετα

Καταλαβα με βλεπω αυριο πρωι πρωι να στελνω τον αντρα μου να παει ουρα για καλλιεργεια. 

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Just now, Αναστασία33 είπε:

Καταλαβα με βλεπω αυριο πρωι πρωι να στελνω τον αντρα μου να παει ουρα για καλλιεργεια. 

Υπάρχουν χιλιάδες πρόβληματα.τι θα προτοψαξεις? Εγω απλα ενημερώνομαι κ αν δω κατι που εχω διαβάσει πως είναι κακο συμπτώμα τοτε μονο το ψαχνω

%20url%5D

Ευτυχια φαε καμια μπανανουλα παραπανω που εχει μαγνησιο.αλλα ξεκουρασου!

Αν ξεκινησει η διαδικασια τοκετου δυσκολα τη σταματας.κ συνηθως ειναι απο λοιμωξη κ σπασιμο νερων.οι συσπασεις γεννας ειναι αλλο πραγμα.θα το καταλαβετε(απο αυτα που εχω διαβασει γτ εγω με καισαρικη)

Παντως για να μην απογοητευεστε μετα απο μια πρωτη χαλια εγκυμπσυνη που ειχα με ξαπλα 9μηνες ειχα μια καταπληκτικη δευτερη που κυνηγουσα την κορη μου 1,5χρονων.κ μια φιλη που γεννησε λιγο προωρα στις 35με σπασιμο νερων κ καισαρικη μια χαρα στη δευτερη εφτασε στην 39η εβδ

πρίν από 1 λεπτό , vikib είπε:

Ναι βρε κοριτσια.εγω σας το γραφω για να παρετε θαρρος.οχι για να αγχωθειτε παραπανω

Εγώ πάντως σου λεω την ειχα διαβάσει την ιστορία της κοπέλας και ειχα κΑταλΆβει πως αν ένα μωρό ειναι να ζήσει θα τα καταφέρει .αν ειναι η μοίρα να μην ζήσει...κατι θα στραβώσει εχω διαβάσει για τελειομηνα που τελευταία στιγμή πέθαναν τι να γίνει έτσι είναι η ζωη ...

%20url%5D

πρίν από 1 λεπτό , vikib είπε:

Ευτυχια φαε καμια μπανανουλα παραπανω που εχει μαγνησιο.αλλα ξεκουρασου!

Αν ξεκινησει η διαδικασια τοκετου δυσκολα τη σταματας.κ συνηθως ειναι απο λοιμωξη κ σπασιμο νερων.οι συσπασεις γεννας ειναι αλλο πραγμα.θα το καταλαβετε(απο αυτα που εχω διαβασει γτ εγω με καισαρικη)

Παντως για να μην απογοητευεστε μετα απο μια πρωτη χαλια εγκυμπσυνη που ειχα με ξαπλα 9μηνες ειχα μια καταπληκτικη δευτερη που κυνηγουσα την κορη μου 1,5χρονων.κ μια φιλη που γεννησε λιγο προωρα στις 35με σπασιμο νερων κ καισαρικη μια χαρα στη δευτερη εφτασε στην 39η εβδ

Λυπάμαι που θα το πω αλλα εγω να μου λυπεί δεν κανω αλλο θα βρω ενα τροπο να μην ξανα μεινω εγκυος...ειμαι κατα των εκτρώσεων γι αυτο και ειμαι εδω που ειμαι απο γκάφα στα 25 ενα βήμα πριν το ψυχιατρείο την αγαπαω την μπέμπα μου αλλα με έχει βασανίσει παρα πολυ ...

%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Λυπάμαι που θα το πω αλλα εγω να μου λυπεί δεν κανω αλλο θα βρω ενα τροπο να μην ξανα μεινω εγκυος...ειμαι κατα των εκτρώσεων γι αυτο και ειμαι εδω που ειμαι απο γκάφα στα 25 ενα βήμα πριν το ψυχιατρείο την αγαπαω την μπέμπα μου αλλα με έχει βασανίσει παρα πολυ ...

Εδω εχω φρικαρει εγω που προσπαθουσα κι ενα χρονο γι' αυτο το μωρο. Σκεψου... τοσο αγχος και φοβος μ' εχουν τσακισει ψυχολογικα, ποσο ν' αντεξει κανεις.

tt1db33b

πρίν από 17 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Μην λες μεγάλα λόγια, όταν με το καλό γεννήσεις κ έχεις το μωράκι σου δεν θα θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά τα άσχημα! Κ εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη τα ίδια έλεγα ότι εγώ δεν ειμαι για παιδιά, 1 κ πολύ μου είναι.. Αλλά αλλιώς τα έφερε η μοίρα. Θα ξαναβρειτε τον εαυτό σας σιγά σιγά. :)

Όταν είσαι έγκυος σε ένα, δεν γίνεται να σκεφτείς για δεύτερο. Αλλά όταν έρθει η σωστή ώρα ίσως το ζητάς!

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Ολα θα τα ξεχασεις με το που την παρεις αγκαλια

Οχι οτι σωνει κ ντε πρεπει να κανεις κ αλλο.κ εχεις χρονο μπροστα σου

Κ γω ελεγα απορω πως μετα απο καισαρικη κανουν δευτερο αλλα ενα χρονο μετα κ γω ηθελα

• Μου αρέσει 2

Κοπέλες βοήθεια, γιατί δεν θέλω να πάρω τον γιατρό. Ντρέπομαι!!! 

Σήμερα έφτιαξα μηλόπιτα, μέσα έβαλα 1 ποτηρι γάλα φρέσκο. Φάγαμε όλοι κι εγώ. Από το μεσημέρι. Το γάλα είχε ημερομηνία λήξεως 21/08. Δεν το είδα!!! Μια χαρά είμαστε όλοι!!! 

Λέτε να πείραξε κάτι ή τα μωρά???? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

τα μωρα δεν θα τα πειραξει αλλα μπορει εσυ να ξεκαθαρισεις λιγο το εντερακι σου.Τιποτα παραπανω.και που να εκανες παρεα με την μαμα μου.... τιποτα δεν πετάει .αφου τις εχω πει ορι αν τυχόν συμβει καμια δηλητηρίαση εχω δεν την τρεχω.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...