Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Δυστυχως οχι Αναστασια μου, κανονικη ημουν, 54 κιλα και δεν ειμαι ψηλη 1.60.

Το μονο που σκεφτομαι μηπως με επηρεασε η κορτιζονη που επαιρνα για 4 μηνες..

Μου φαινεται πρεπει να σταματησω μα τρωω τελειως...

Οχι μωρε μην απελπιζεσαι αν δεν τρως τοσο μηπως κανεις πολλη κατακρατηση. Εγκυος εισαι και χρειαζεσαι 1800 θερμιδες τη μερα οχι λιγοτερες. Απλα κοιτα να μην ειναι σαβουροθερμιδες.

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.όλες οι εξετάσεις μου ήταν φανταστικές κανένα πρόβλημα πουθενά. Ο γιατρός μου έλεγε τα ίδια ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην εγκυμοσύνη.αλλά δεν έγινε τίποτα.ήμουν 66 κιλά και έφτασα 92 έφυγα από το νοσοκομείο 85 κιλά και μετά από 3 εβδομάδες ήμουν στα 80.

Να φανταστείτε είχα σταματήσει να τρώω κάποια στιγμή δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Και η μικρή έβγαινε πολύ χοντρουλα. Αφήστε. Στεναχώρια χωρίς λόγο.

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Και εγώ είμαι στα +8 αλλά τα 4-5 τα πήρα στο πρώτο τρίμηνο που έτρωγα ότι και πριν μετά είχα συνέχεια το νου μου και έκοψα τα περισσότερα λάθος που έτρωγα. Τώρα έχω μια εβδομάδα που δυσκολεύομαι να κρατηθώ και ξαναγυρνάω σε κακές συνήθειες :-( . Έφαγα από έξω σήμερα το βράδυ! Ντροπή μου

MugJp2.png 

Καλή μέρα σας!!

ΛοΕγω προσπαθω να κρατηθω σε χαμηλα κιλα .δεν θελω.... και κανενα θεμα υγειας να μην δημιουργηθει μια καποια δυσψορια θα υπαρχει.η πεθερα μου ειχε τρεις γενννες φυσιολογικές με βαρος απο 35 εως 40 κιλα σε καθε εγκυμοσυνη.τραγικο!!!!!!!! και ολη μερα να τρως δεν ξερω αν γίνεται.

4ywWp2.png

Κ Εγώ έχω άγχος με τα κιλά γιατί ποτέ δεν ήμουν κ αδύνατη κ φοβάμαι μην ξεφύγω αλλά σε γενικές γραμμές καλά είμαι.. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 κιλά άλλα αφού γέννησα πήγα διαιτολόγο κ έκανα δίαιτα (όχι καμία υποθερμιδικη δίαιτα, ήταν κ συμβατή με τον θηλασμό) κ σε ένα χρόνο τα έχασα όλα κ 4 παραπάνω! Για Αυτό αν προσέξετε λίγο μετά τη γέννα, θα τα χάσετε αυτά τα παραπανίσια Χωρίς πολύ κόπο. Μέχρι τώρα έχω πάρει 9 κιλά, δεν τα λέω κ λίγα άλλα προσπαθώ να μην αγχώνομαι και για αυτό τώρα κ να αγχωθω μετά τη γέννα που θα ξανακάνω την ίδια δίαιτα για να τα χάσω. Τρώω μεγάλες ποσότητες μέσα στη μέρα (ειδικά παγωτό Τρώω πολύ δυστυχώς) αλλά αυτό που κάπως με σώζει κ δεν έχω πάρει 30 κιλά είναι ότι δεν τρώω το βράδυ γιατί μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Βραδυνό δηλ θα φάω κανένα τοστακι...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Ηταν ενα τεραστιο αγχος πριν μεινω εγκυος γιατι δεν χανω ευκολα κιλα, αλλα και στην αρχη επειδη ετυχε να εχω παρει αρκετα κιλα απο τα Χριστουγεννα μεχρι το Πασχα και αυτη η εγκυμοσυνη με πετυχε στα πιο πολλα κιλα ever, αφου μετα την αποβολη των Χριστουγεννων το ειχα ριξει στο φαγητο. Τωρα βρισκομενη στον 6ο πλεον μηνα που ακομη και σημερα θεωρητικα το μωρο μου κινδυνευει πραγματικα ειναι το τελευταιο που με νοιαζει. Απλα αν κρινω απο την αντιδραση της γυναικολογου στην προηγουμενη επισκεψη που ειδε οτι ειχα παρει 2 κιλα μεσα σε ενα μηνα (ηταν αυτα που ειχα χασει στην αρχη της εγκυμοσυνης) το εψαξα λιγο και ειδα οτι οντως υπαρχει περιπτωση να κανουμε κακο στο μωρο μελλοντικα. 

tt1db33b

1 hour ago, IoannaMas είπε:

Κ Εγώ έχω άγχος με τα κιλά γιατί ποτέ δεν ήμουν κ αδύνατη κ φοβάμαι μην ξεφύγω αλλά σε γενικές γραμμές καλά είμαι.. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 κιλά άλλα αφού γέννησα πήγα διαιτολόγο κ έκανα δίαιτα (όχι καμία υποθερμιδικη δίαιτα, ήταν κ συμβατή με τον θηλασμό) κ σε ένα χρόνο τα έχασα όλα κ 4 παραπάνω! Για Αυτό αν προσέξετε λίγο μετά τη γέννα, θα τα χάσετε αυτά τα παραπανίσια Χωρίς πολύ κόπο. Μέχρι τώρα έχω πάρει 9 κιλά, δεν τα λέω κ λίγα άλλα προσπαθώ να μην αγχώνομαι και για αυτό τώρα κ να αγχωθω μετά τη γέννα που θα ξανακάνω την ίδια δίαιτα για να τα χάσω. Τρώω μεγάλες ποσότητες μέσα στη μέρα (ειδικά παγωτό Τρώω πολύ δυστυχώς) αλλά αυτό που κάπως με σώζει κ δεν έχω πάρει 30 κιλά είναι ότι δεν τρώω το βράδυ γιατί μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Βραδυνό δηλ θα φάω κανένα τοστακι...

εγω δεν ετρωγα βραδυνο μετα τις 8 και το εσκισα κανα δυο εβδομαδες και κατ ευθείαν αρχισε να αλλαζει "συμπεριφορα " η ζυγαριά μετα.Ειναι αυτο που λενε " εγω 3100 γεννηθηκα τα κιλα τα πηρα μετα".

για τα μαθηματα του ελενα παρε τηλεφωνο αν θελεις στο 2132051366 

4ywWp2.png

Κοριτσια μου, φίλες μου, Καλημερα! 

Επιτελους μπορω να ειμαι πιο ηρεμη κ να εστιάζω καλυτερα, οποτε προτεραιοτητα μου να σας γραψω. 

Ιστορικο γρήγορο: 

πεμπτη πρωι με πιανει ιλιγγος. Ειχα ευαισθησία, μετακίνηση Κρυστάλλων αυτιού πριν 3 χρονια. Με ξανα επιασε τωρα. Το αποτέλεσμα πολυ εμετο με πολυ ζόρι. Ουτε βομεξ ουτε τίποτε δεν μ επιασε. Έχανα πολλα υγρα. Παντα έχανα αλλα αυτα ηταν σχετικά αρκετα. Ο γιατρος μου αυξάνει ουτροτζεσταν κ μαγνήσιο. Παρασκευη συνεχιζω εμετο, γέμισα 2 σερβιέτες καθημερινές αμνιακό.  Μεσημερι Παρασκευής ερχομαστε γενεσις. 

Στον υπέρηχο φανηξε η ρήξη υμενων και 2 μικρές λιμνούλες αμνιακου. Δεν ειναι κίνδυνος για το μωρο γιατι αναπληρώνεται κ επίσης χρησιμοποιεί τους νεφρούς του. 

Ξεκιναμε όρο για συσπάσεις, 4 αντιβιωσεις κ τα ουτροτζεσταν. 

Καθε μερα εχω λιγο λιγο χάνω υγρό, μου βαζουν πανιά για να ελέγχουν. 

Εχω πολυ ζαλη, απο τα φαρμακα κ την πλήρη πλήρη ακινησία. 

Σημερα μου έβγαλαν όρους, αντιβιωσεις απο το στόμα κλπ. Μου ειπε να ξεκινησω δειλά δειλά τουαλέτα, κ λιγο να σηκωθω. 

Μου ξεκαθάρισε πως παντα θα εχω υγρα μεχρι το τελος. 25 μερες σίγουρα στο γενεσις κ μετα στο φοιτητικό σπίτι του αδερφού μου. Αν ξεπεράσουμε τις 30βδ θα ειμαστε καλα. Μεγάλος μας πια φόβος οι συσπάσεις που μπορουν να ενεργοποιήσουν την μήτρα για τοκετό κ τη μολυνση γιατι ο σακος έσπασε οποτε ειναι ευαίσθητο, τοσο για το μωρο οσο κ για μενα. 

Μεχρι τωρα ημουν σε 2 κλινο και νοικιάσαμε το κρεβατι το δευτερο γιατι δεν μπορω να εξυπηρετηθώ. Ουτε να γυρισω μονη δεν μπορω, να φαω, να τεντωθω, τιποτα. Το ποσο καθημερινά ειναι 260 κ απο αυριο θα παω στα 4κλινα που με καλύπτει η ασφάλεια μου. Θα ειμαι μονη μου πια κ ελπιζω να μην γινει κατι. 

Αυτα κοριτισια μου αγαπημένα. Η ψυχολογία μου μια πανω μια κατω. Προσπαθώ παρα πολυ. Χτες το βραδυ απο την καούρα κ δυσπεψία λόγω ξάπλας με ψηλά πόδια δεν κοιμηθηκα καθολου. Ο θεος να μας δίνει ολες δύναμη ολες για το θεάρεστο έργο μας . Κ εμενα υπομονη κ ψυχραιμια. 

Σορρυ για το μεγαλο μηνυμα αλλα ξερω την αγωνία σας κ δεν ειμαι αχάριστη. Ήθελα να σας ενημερώσω. 

Ειστε ολες φίλες καλες! Συμπαραστρατριες! 

Σας ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας. 

• Μου αρέσει 7

1WWgp3.png

καλη μερα φιλη μου!!Μπραβο που παλευετε και εσυ και το μωρουλι .χαιρομαι που μπηκες και εγραψες σς εω στο μυαλο μου.δεν γινεται να μην τα καταφερετε .Η ψυχολογια σου φτιαξει βλεποντας να περνανε οι εβδομαδες.οποτς θα εισαι μεσα αλλες 4 εβδομαδες σιγουρα.θα νιωθεις και πιο ασφαλης εκει.φιλια πολλα και ολα να σου πηγαινουν τελεια

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλημερα Δωρουλιτα μου! Τι τραβας και εσυ  κοριτσι μου αλλα οπως ειπες ο Θεος μας δινει δυναμη να τα καταφερουμε.Θα περασουν και οι 30 εβδομαδε και ολα θα πανε καλα!Οι προαευχες μου ειναι μαζι σου.

Εγω κοριτσια σηκωθηκα το πρωι και εριξα το περπατημα μου αφου δεν τρωω πολυ η κινηση θα με βοηθησει πιστευω.θα σταμαρησω να τρωω πολυ αργα κ ισως κατι να κανω.Παλεψα πολυ γι αυτην την εγκυμοσυνη, δεν θα κολησω στα κιλα

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , ERIANTON είπε:

εγω δεν ετρωγα βραδυνο μετα τις 8 και το εσκισα κανα δυο εβδομαδες και κατ ευθείαν αρχισε να αλλαζει "συμπεριφορα " η ζυγαριά μετα.Ειναι αυτο που λενε " εγω 3100 γεννηθηκα τα κιλα τα πηρα μετα".

για τα μαθηματα του ελενα παρε τηλεφωνο αν θελεις στο 2132051366 

Το βραδυνό παίζει πολύ ρόλο, το κατάλαβα κ στη δίαιτα. Κ πολύ να τρως τη μέρα, αν το βράδυ κρατάς ελαφρύ τότε δεν παχαινεις.

Την άλλη βδομάδα που θα πάω νοσοκομείο θα ρωτήσω για τα μαθήματα, αφού Τηλέφωνα δε σηκώνουν ποτε. Δεν έχω πιάσει γραμμή ούτε μισή φορά κ δεν έχω διάθεση να προσπαθώ...

@Dwroulita85 τι περνάς βρε κορίτσι ηρωίδα είσαι, ούτε για 5 γέννες πονο δεν ισούται το τι πέρασες μέχρι τώρα. Κάτσε τώρα νοσοκομείο που σε προσέχουν κ όλα καλά θα πάνε. Είναι τουλάχιστον το κλίμα κάπως ευχάριστο εκεί; καλό είναι να είναι κ καμία άλλη κοπέλα δίπλα σου πιστεύω να λες κ μια κουβέντα...

@lizaki1111 κοίτα να πάει καλά η εγκυμοσύνη κ να είναι κ το μωράκι κ εσύ καλά κ τα κιλά θα τα χάσουμε.. Δεν είναι αυτός λόγος να αγχωνομαστε κ τόσο. Στο κάτω κάτω αν πεινάς τι να κάνεις; εμένα δεν με αφήνει κ ο άντρας μου να μένω νηστικη, όλο μου λέει τα κιλά θα τα χάσεις μετά μη ζυγιζεσαι τώρα.

Ας είναι τα κιλά μόνο το πρόβλημα μας.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ERIANTON είπε:

νομιζα οτι  ειχες ρωτησει που κλεινουμε ραντεβου.

Ναι από εκεί όμως αφού στα τηλέφωνα δεν το σηκώνουν.. Κ τα ραντεβού για υπέρηχους στο μικρό σπιτάκι τα κλείνω, από το τηλ δεν μπορώ να εξυπηρετηθω, σε σένα το σηκώνουν; Λογικά κ για τα σεμινάρια στο ίδιο μέρος δεν θα είναι;

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Κουράγιο @Dwroulita85 λίγες εβδομάδες μείνανε μέχρι το καλό τέλος, εύχομαι να περάσουν όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα είναι εφικτό, ίσως καλύτερα θα είναι στο τετρακλινο δωμάτιο θα περνάει πιο γρήγορα η ώρα θα λες και καμιά κουβέντα. Όταν βγεις από την κλινική μετά από 25 μέρες δεν θα έχει μείνει σχεδόν τίποτα  μέχρι το μαξιλαράκι. 

Τα κιλά μας ενδιαφέρουν για να μην έχουμε προβλήματα με τον τοκετό και ζαχαρο και μετά το μωρό να μην έχει συνέπειες κλπ και για να επανέλθουμε μετά εύκολα το εχτρα βάρος δεν βοηθάει ούτε την κίνηση ούτε την ενέργεια που θα έχουμε. Τώρα τι να σας πω εγώ κάνω διατροφή καλή και παίρνω το βράδυ μόνο φρούτα, όχι απ έξω αλλά έχουν μεγαλώσει οι ποσότητες λίγο.

Θέλω να ξεκινήσω περπάτημα αλλά βαριέμαι μονή μου.

MugJp2.png 

@Dwroulita85 δεν μπορείς να φανταστείς ποσο χαίρομαι που πας καλύτερα μην φοβάσαι τπτ λιγο έμεινε αμα φτάσουμε 30βδομάδες μετα δεν πειράζει!!! Εισαι ηρωίδα και έμπνευση για ολες μας ... ροδα ειναι και γυρίζει ήρθε η σειρά σ να ευτυχισεις!!! 

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...