Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Γυρισα και εγω απο τον υπερυχο.Ολα καλα μου ειπε.Η μικρη εγινε 840γρ.Εγω ομως δεν πρεπει να παρω αλλα κιλα:-(Θα προσπαθησω να κανω διατροφη

Καμπυλη σε 2 βδομαδες και συνεχιζουμε!!

• Μου αρέσει 4

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Γυρισα και εγω απο τον υπερυχο.Ολα καλα μου ειπε.Η μικρη εγινε 840γρ.Εγω ομως δεν πρεπει να παρω αλλα κιλα:-(Θα προσπαθησω να κανω διατροφη

Ποσα έχεις παρει ?εγω 7-8

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Just now, Eutuxia25 είπε:

Ποσα έχεις παρει ?εγω 7-8

Αστα Ευτυχια μου....14 κιλα!!!!!

Μου ειπε να μην παρω αλλα για μην δημιουργησουμε προβληματα ενω δεν υπαρχουν. Τοσα επρεπε να παρω σε ολη την εγκυμοσυνη.....

RaMVp2.png

Τελειωσα κι εγω απ' τη γυναικολογο. Ειδε τον παραχειλιο πλακουντα και τον μειωμενο τραχηλο και μου ανακοινωσε οτι ξαναμπαινω σε κατασταση πληρους ακινησιας. Απο βαρος ειμαστε 400 γραμμαρια μειον ακομα. Επισης ξεκιναω μεγαλυτερη δοση αντιπηκτικης. Λογω του μειωμενου τραχηλου μου ζητησε doppler στις 28/9. Πιεση ευτυχως δεν εχω. Κατα τ' αλλα ολα καλα!!!

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

πρίν από 12 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Τελειωσα κι εγω απ' τη γυναικολογο. Ειδε τον παραχειλιο πλακουντα και τον μειωμενο τραχηλο και μου ανακοινωσε οτι ξαναμπαινω σε κατασταση πληρους ακινησιας. Απο βαρος ειμαστε 400 γραμμαρια μειον ακομα. Επισης ξεκιναω μεγαλυτερη δοση αντιπηκτικης. Λογω του μειωμενου τραχηλου μου ζητησε doppler στις 28/9. Πιεση ευτυχως δεν εχω. Κατα τ' αλλα ολα καλα!!!

Ξεκουραση λοιπον Αναστασια μου και ολα θα πανε καλα! 

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

@ERIANTON για σενα που ανησυχουσες αν το μωρο ειναι μεγαλο λογω σακχαρου τη ρωτησα και μου ειπε για τη δικη μου περιπτωση π.χ. δεν ειναι χοντρο, εχει μεγαλο μηκος μηριαιου πολυ πανω κι απ' την τελευταια καμπυλη. Επισης εχει φυσιολογικη περιμετρο κοιλιας. Αν θες λεπτομερειες σου λεω. Κοιταξε τα κι εσυ για να ηρεμησεις.

tt1db33b

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@ERIANTON για σενα που ανησυχουσες αν το μωρο ειναι μεγαλο λογω σακχαρου τη ρωτησα και μου ειπε για τη δικη μου περιπτωση π.χ. δεν ειναι χοντρο, εχει μεγαλο μηκος μηριαιου πολυ πανω κι απ' την τελευταια καμπυλη. Επισης εχει φυσιολογικη περιμετρο κοιλιας. Αν θες λεπτομερειες σου λεω. Κοιταξε τα κι εσυ για να ηρεμησεις.

Ο τραχηλος σου Αναστασια μου επεσε κατω απο 3? Γιατι σου ειπε ακινησια? 

Και ο μπεμπακος γιατι ειναι 400 γρ μειον ? Ποσο επρεπε να ειναι? 

RaMVp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Αμαν ρε κορίτσια ποτε θα χαρούμε εμείς? Ποσο ηταν ο τράχηλος κ σε έβαλε σε ακινησία? Εμενα μου πε αν παει 5 απο 22 θα μου κανει εισαγωγή... μα τι στο καλό? Αλλες δουλεύουν μέχρι τον ένατο και δεν έχουν τπτ και στην ομαδα μας γίνεται χαμός...σου εξηγησε γτ ?

%20url%5D

1 hour ago, lizaki1111 είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου.είχα και εγώ το ίδιο άγχος με εσένα. Πρόσεχα το έτρωγα αλλά κ πάλι τα κιλά τα έπαιρνα.κατέληγα με +26. Ο γυναικολόγος να με τρομάζει συνέχεια ότι το μωρό θα γεννηθεί με ζάχαρο ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά στο τέλος και χίλια δυο άλλα. Επίσης η μικρή έβγαινε μεγάλη στους υπέρηχους και εγώ να είμαι χάλια ψυχολογικά.κάθε τρεις κ λίγο καμπύλη Και λεύκωμα μήπως εμφανισω ξαφνικα.Τελικά όλα καλά.γέννησα τον προηγούμενο μήνα 38 εβδομάδων και είμαστε απόλυτα υγιείς και οι 2

• Μου αρέσει 5

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

@Αναστασία33 θελω να πιστευω οτι το 400 μειον ειναι τα δικα σου κιλα ετσι?εσενα σου το ειχε βρει νομιζω το εμβρυακι 700+?ξεκουραση τωρα .. οτι σου ειπε.

σε ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες.θα περιμενω και εγω να δω την καμπυλη σακχαρου.πηρα και εγω σημερα αποτελεσματα απο εξετασεις και ο αιματοκριτης απο 37 πηγε 33,8.τα λευκα 10000+ και το σακχαρο 80.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Αμαν ρε κορίτσια ποτε θα χαρούμε εμείς? Ποσο ηταν ο τράχηλος κ σε έβαλε σε ακινησία? Εμενα μου πε αν παει 5 απο 22 θα μου κανει εισαγωγή... μα τι στο καλό? Αλλες δουλεύουν μέχρι τον ένατο και δεν έχουν τπτ και στην ομαδα μας γίνεται χαμός...σου εξηγησε γτ ?

Δεν την προβληματισε το μηκος του τραχηλου τη μερα της εξετασης 33mm ειναι αρκετα καλο, αλλα η αποτομη μειωση γιατι 20 μερες πριν ηταν περιπου 4 εκατοστα και μεσα ιουνιου στην αυχενικη 42mm, καταλαβε οτι ειχα συσπασεις πριν της το πω και μου ειπε τωρα χαλαρα στο κρεβατι και θα σταματησουν ολα. Και σε συνδυασμο με τον χαμηλο πλακουντα φυσικα.

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

@Αναστασία33 θελω να πιστευω οτι το 400 μειον ειναι τα δικα σου κιλα ετσι?εσενα σου το ειχε βρει νομιζω το εμβρυακι 700+?ξεκουραση τωρα .. οτι σου ειπε.

σε ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες.θα περιμενω και εγω να δω την καμπυλη σακχαρου.πηρα και εγω σημερα αποτελεσματα απο εξετασεις και ο αιματοκριτης απο 37 πηγε 33,8.τα λευκα 10000+ και το σακχαρο 80.

Ναι εγω ειμαι 400 γραμμαρια μειον απο την αρχη της εγκυμοσυνης κι ο μικρουλης την Πεμπτη που τον μετρησε ηταν 720 γραμμαρια 23w 1d

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 2 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου.είχα και εγώ το ίδιο άγχος με εσένα. Πρόσεχα το έτρωγα αλλά κ πάλι τα κιλά τα έπαιρνα.κατέληγα με +26. Ο γυναικολόγος να με τρομάζει συνέχεια ότι το μωρό θα γεννηθεί με ζάχαρο ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά στο τέλος και χίλια δυο άλλα. Επίσης η μικρή έβγαινε μεγάλη στους υπέρηχους και εγώ να είμαι χάλια ψυχολογικά.κάθε τρεις κ λίγο καμπύλη Και λεύκωμα μήπως εμφανισω ξαφνικα.Τελικά όλα καλά.γέννησα τον προηγούμενο μήνα 38 εβδομάδων και είμαστε απόλυτα υγιείς και οι 2

να το χαιρεσαι το βρεφακι σου!! λογικο ειναι να σε προσεχει ο γιατρος.δεν ειναι καλα τα πολλα κιλα.καμπυλη σακχαρου ειχες καλη?εγω αυτες τις δυο εβδομαδες τσιμπησα τα πρωτα δυο κιλα αλλα αρχισα τσαντιζομαι γιατι ενω πηγαινα καλα ξαφνικα ετρωγα και δεν χορταινα και ολο ηθελα να αλλαζω γευσεις.θα κοψω ομως......

πρίν από 6 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

ολες λιγο πολυ εχουμε κατι να μας απασχολει...

δεν θα ξεχασω μια γιατρο που μου ειπε οτι σε ολες τις γυναικες κατι αφηνει η εγκυμοσυνη...

εμενα στον γιο μου μετα την γεννα μου εμειναν και εβλεπα μυγακια,ακομα και τωρα

πρίν από 5 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Δεν την προβληματισε το μηκος του τραχηλου τη μερα της εξετασης 33mm ειναι αρκετα καλο, αλλα η αποτομη μειωση γιατι 20 μερες πριν ηταν περιπου 4 εκατοστα και μεσα ιουνιου στην αυχενικη 42mm, καταλαβε οτι ειχα συσπασεις πριν της το πω και μου ειπε τωρα χαλαρα στο κρεβατι και θα σταματησουν ολα. Και σε συνδυασμο με τον χαμηλο πλακουντα φυσικα.

Ναι εγω ειμαι 400 γραμμαρια μειον απο την αρχη της εγκυμοσυνης κι ο μικρουλης την Πεμπτη που τον μετρησε ηταν 720 γραμμαρια 23w 1d

με αυτη την μετρηση δεν εχω παρει και εγω,ξεκινησα 68 πηγα 64 και τωρα 66(στα 67)

4ywWp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Ακριβως αυτο! Δεν τρωω υπερβολικα προσπαθω και παλι κιλα παιρνω. Μου λεει οτι με τα κιλα μπορει να δημιουργησω προβληματα στην εγκυμοσυνη μου ενω δεν εχω. Εχω αρχισει περπατημα μηπως βοηθησει.Θα δουμε τι θα δειξει κ η καμπυλη ζαχαρου.

Σ ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και να χαιρεσαι την μικρουλα σου!!

RaMVp2.png

πρίν από 8 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Ακριβως αυτο! Δεν τρωω υπερβολικα προσπαθω και παλι κιλα παιρνω. Μου λεει οτι με τα κιλα μπορει να δημιουργησω προβληματα στην εγκυμοσυνη μου ενω δεν εχω. Εχω αρχισει περπατημα μηπως βοηθησει.Θα δουμε τι θα δειξει κ η καμπυλη ζαχαρου.

Σ ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και να χαιρεσαι την μικρουλα σου!!

Λιζακι μηπως ησουν πολυ αδυνατη πριν την εγυμοσυνη;

tt1db33b

πρίν από 28 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Λιζακι μηπως ησουν πολυ αδυνατη πριν την εγυμοσυνη;

Δυστυχως οχι Αναστασια μου, κανονικη ημουν, 54 κιλα και δεν ειμαι ψηλη 1.60.

Το μονο που σκεφτομαι μηπως με επηρεασε η κορτιζονη που επαιρνα για 4 μηνες..

Μου φαινεται πρεπει να σταματησω μα τρωω τελειως...

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...