Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Για μένα τα θέλω δεν θέλω να ειναι ο άντρας μου στη γέννα, επομένως το κομμάτι αυτό το παρακαμπτουμε .Πληροφορίες γενικές από τα μαθήματα ξέρω από άλλη κοπέλα, τώρα με ενδιαφέρουν οι ημερομηνίες κ που κλείνουμε ραντεβού για Σεπτέμβριο ή έστω Οκτώβριο. Αυτό ρώτησα μήπως θα τα παρακολουθήσει κ καμία άλλη κοπέλα κ έχει κλείσει θέση, αλλιώς θα πάω εγώ να ρωτησω.

Στο μάρσιπο κάθονται από περίπου 3 μηνών μέχρι 5-6 ανάλογα πόσο αντέχετε το βάρος του μωρού, Εγώ δεν το άντεχα.. Ο άντρας Μου δηλ μόνο τον χρησιμοποίησε. @Eutuxia25 θα είναι κ χειμώνας δεν ξέρω αν θα σας βολέψει, πήγαινε πάρε έναν από jumbo 15 ευρώ τον έχει κ είναι μια χαρά, κ εγώ αυτον είχα πάρει.. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 100 ευρώ σε μάρσιπο εκτός αν είσαι τύπος της περιπέτειας κ περπατηματος κ πας όλο σε πάρκα. Καλύτερα πάρε κάτι άλλο πιο ακριβό που ξέρεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις, Γιατί ο μάρσιπος παίζει κ να μείνει αχρειαστος..

Το πρόβλημα είναι ότι έκανα το τραγικό λαθος και νοικιασα σπιτι χωρίς ασανσέρ 2 ορόφους πανω και ειχα σκεφτει σαν μονη λύση μωρο στο μαρσιπο κρατημα απο τα κάγκελα της σκάλας και να το βάΖω στο καρότσι που θα χω μεσα στ αμαξι να πηγαίνουμε βόλτα...η αλλη λυση να το κατεβαζω στην αγκαλιά μ με φοβίζει για κανα παραπατημα

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Το πρόβλημα είναι ότι έκανα το τραγικό λαθος και νοικιασα σπιτι χωρίς ασανσέρ 2 ορόφους πανω και ειχα σκεφτει σαν μονη λύση μωρο στο μαρσιπο κρατημα απο τα κάγκελα της σκάλας και να το βάΖω στο καρότσι που θα χω μεσα στ αμαξι να πηγαίνουμε βόλτα...η αλλη λυση να το κατεβαζω στην αγκαλιά μ με φοβίζει για κανα παραπατημα

Τα σπίτια χωρίς ασανσέρ δε βολεύουν με παιδιά είναι η αλήθεια... Με το καρεκλάκι αυτοκινήτου μπορείς να το ανεβάζεις πάνω όσο είναι πολύ μωρό, είναι μικρό κ το καρεκλάκι...εξάλλου στο μάρσιπο δεν μπαίνουν απ την αρχή , πρέπει να ψιλοστηριζει το κεφάλι πρώτα.. Σίγουρα δηλ μετα το 3μηνο. Σ αυτά που μπαίνουν από νεογέννητα λέγονται sling νομίζω, ίσως σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό. Ο μάρσιπος είναι σε όρθια θέση το μωρό ενώ στο sling σε ξαπλωτή.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Κορίτσια μου, τι κάνετε? 

Πηγα για υπερυχο!!! Ολα καλά,!!! Και ο τράχηλος στα ίδια!!! 2.5 το έβρισκε σήμερα. Καλος λέει!!! 

Η μια είναι 800γρ. κ η άλλη 830γρ. Ολα φυσιολογικά. Καμπύλη ζαχάρου στις 13 Σεπτεμβρίου!!! 

Κοριτσια μου, σε 10 εβδομάδες!!! Είπε όχι πάνω από 10 εβδομάδες. Δηλαδή περίπου στις 8/11. Θέλω δύο παιδιατρους λέει να μιλησω μαζί τους. 

Κοντευουμε

• Μου αρέσει 9

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Marigula είπε:

Κορίτσια μου, τι κάνετε? 

Πηγα για υπερυχο!!! Ολα καλά,!!! Και ο τράχηλος στα ίδια!!! 2.5 το έβρισκε σήμερα. Καλος λέει!!! 

Η μια είναι 800γρ. κ η άλλη 830γρ. Ολα φυσιολογικά. Καμπύλη ζαχάρου στις 13 Σεπτεμβρίου!!! 

Κοριτσια μου, σε 10 εβδομάδες!!! Είπε όχι πάνω από 10 εβδομάδες. Δηλαδή περίπου στις 8/11. Θέλω δύο παιδιατρους λέει να μιλησω μαζί τους. 

Κοντευουμε

Με το καλο κοριτσι μου :)

Θα σε χασουμε βεβαια πιο γρηγορα. Με δυο μωρακια που να βρεις χρονο για μας :-P

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρσιπος soft & dream chicco

@IoannaMas ο μαρσιππος που ειχα ηταν απο νεογεννητο ειχε ενα μαξλαρακι που στηριζε το κεφαλι του μωρου και μετα το βγαζεις για να μην ειναι μεσα το κεφαλακι.εγω δεν τον χρησιμοποιησα γιατι ειμαι με το αμαξι και προτιμουσα το καροτσι και ολα τα τζετζελα που κουβαλαγα κατω απο το καροτσι.αυτος ειναι ο κυριος λογος που δεν τον χρησιμοποιησα.καποια στιγμη ποθ πηγα σε ενα εμπορικο και ηταν σχεδον 10 μηνων μοθ επεσαν τα αυτια και οι ωμοι απο το βαρος και ηταν καο πολυ ελαφρυς(9 κιλα στο ετος
  • Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@Marigula μια χαρά μπράβο σας! Προσοχή τώρα για τον καιρό που απομένει , εύχομαι να περάσει χωρίς καμία παραπάνω επιπλοκή. 

@ERIANTON αυτός φαίνεται σίγουρα καλύτερος απ τον δικό μου, στον δικό μου δεν κάθεται από νεογέννητο στάνταρ. Οποία κοπέλα θέλει μάρσιπο κ θέλει από νεογέννητο να το ψάξει καλά γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι.. (Κ ας λένε 0+ κάποιες φορές δεν ισχύει)

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Με το καλο μανουλες τα μπεμπακια σας

Μπαινω σφηνα να σας πω λιγο για τους μαρσιπους.φυσικα υπαρχουν μαρσιποι που μπαινουν απο νεογεννητα,αλλα στους συμβατικους τυπου κικο που ενεβασε κ η εριαντον δ θα μππρειτε να εχετε τα μωρα για πολυ ωρα.κ εσεις θα κουραζεστε αλλα κ δ κανει καλο στα μωρακια στα ισχια τους επειδη κρεμονται τα ποδαρακια.κ φυσικα πιεζει κ τα αγορακια στο επιμαχο σημειο

Οι ηδη μανουλες αλλα κ οι υπολοιπες ισως εχετε δει οτι οταν βαζετε ενα μωρακι να ξαπλωσει στην αγκαλια σας ξαπλωνει σαν βατραχακι κ τα ποδια με τον πωπο σχηματιζουν ενα Μ.αυτη ειναι η σωστη σταση,κ μπορειτε να εχετε τα μωρα ωρες σε τετοιο τυπου μαρσιπο baby wearing.υπαρχουν διαφορα ηδη wrap,pouch,ring sling,mai tai,kibi.το κιμπι δ ειναι απο νεογεννητο

Για το σλινγκ κ το μαι εχω κ μπορω να σας πω οτι θελετε.δ ειναι καθολου κουραστικα,ακομη κ το σλινγκ που πιανει στον ενα ωμο,σηκωνα την κορη μου 15μηνων 12κιλα.πιθανον κ πιο μεγαλη αλλα οταν ηταν 1,5εμεινα εγκυος

Στο σλινγκ μπαινουν κ ορθια κ ξαπλα.ξαπλα ειναι σαν απλα να το κρατας αγκαλια.

Προσωπικη γνωμη θεωρω το σλινγκ λιγο πιο δροσερο για το καλοκαιρι

Οι μαρσιποι αυτοι ειναι πολυ βολικοι κ μεσα στο σπιτι,ειδικα για δευτερομανουλες.γτ τα νεογεννητα στην αρχη θελουν ολο αγκαλια,παραλληλα εχεις ελευθερα χερια κ κανεις δουλειες,τρως,η ασχολεισαι με το μεγαλυτερο παιδακι σου.επισης θηλαζεις πολυ διακριτικα εξω

Εγω πηρα κ ενα μινιατουρα μαι ται στην κορη μου να βαζει τις κουκλες της να μην ζηλευει που ειχα το γιο

Το wrap ειναι το πιο ευελικτο,γτ το δενεις οπως θελεις.αλλα μου φανηκε δυσκολο,κ ειμαι μακρια για να πηγαινα να το δω.(στο επομενο)διαβαστε στο ιντερνετ για το baby wearing,οι δικοι μου ειναι απο το αστερακι,αλλα κ το κιτρινο στη θεσσαλονικη εχει.η ψαξτε στο Pinterest,εχει πως να φτιαξεις κ μονη η αν εχετε κανενα να ραβει.

Επισης εδω στις αγοροπωλησιες εχει κατα καιρους μαρσιπους διαφορων ειδων

Συγνωμη για το τεραστιο μνμ

• Μου αρέσει 5

Μαριγουλα μου μπραβο πολυ ωραια τα νεακια σου.Με το καλο!!

Εγω κοριτσια δεν εχω κανει καμια ετοιμασια για τη μικρη μου.Περιμενω βεβαια κ τον αντρα μου αλλα το κυριοτερο ειναι ο φοβος. Αν και εδω που εχουμε φτασει πιστευω πως θα τα καταφερω...

Μαρσιπο θελει ο αντρας μου για να μπορει λεει να κυκλοφορει με την κορη του ανετος κ ωραιος.Και εγω θελω αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να σηκωνω το μωρο αν παρει κιλα ειμαι κοντουλα.. 

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Μαριγουλα μου μπραβο πολυ ωραια τα νεακια σου.Με το καλο!!

Εγω κοριτσια δεν εχω κανει καμια ετοιμασια για τη μικρη μου.Περιμενω βεβαια κ τον αντρα μου αλλα το κυριοτερο ειναι ο φοβος. Αν και εδω που εχουμε φτασει πιστευω πως θα τα καταφερω...

Μαρσιπο θελει ο αντρας μου για να μπορει λεει να κυκλοφορει με την κορη του ανετος κ ωραιος.Και εγω θελω αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να σηκωνω το μωρο αν παρει κιλα ειμαι κοντουλα.. 

Καλως το Λιζακι μας. Κι εγω ακομα απ' το φοβο δεν εχω ετοιμασει τιποτα. Μονο την κουνια παραγγειλαμε την Παρασκευη κι αυτο γιατι θελει 2 μηνες και γενικα ειμαι περιεργη και δε μ' αρεσε σχεδον καμια.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Εμείς σήμερα ετοιμάσαμε ( βάψαμε και ζωγραφισαμε )το παιδικό δωμάτιο από μια του μήνα θα ξεκινήσουμε και να αγοράσουμε τα πρώτα απαραίτητα πράγματα. Αισθάνομαι λίγο πιο ασφαλής όσο περνάνε οι εβδομάδες αλλά σίγουρα από φόβο όλοι αναβάλλουν τον ενθουσιασμό τους άρα και τις ετοιμασίες 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

2 ώρες πρίν, vikib είπε:

Με το καλο μανουλες τα μπεμπακια σας

Μπαινω σφηνα να σας πω λιγο για τους μαρσιπους.φυσικα υπαρχουν μαρσιποι που μπαινουν απο νεογεννητα,αλλα στους συμβατικους τυπου κικο που ενεβασε κ η εριαντον δ θα μππρειτε να εχετε τα μωρα για πολυ ωρα.κ εσεις θα κουραζεστε αλλα κ δ κανει καλο στα μωρακια στα ισχια τους επειδη κρεμονται τα ποδαρακια.κ φυσικα πιεζει κ τα αγορακια στο επιμαχο σημειο

Οι ηδη μανουλες αλλα κ οι υπολοιπες ισως εχετε δει οτι οταν βαζετε ενα μωρακι να ξαπλωσει στην αγκαλια σας ξαπλωνει σαν βατραχακι κ τα ποδια με τον πωπο σχηματιζουν ενα Μ.αυτη ειναι η σωστη σταση,κ μπορειτε να εχετε τα μωρα ωρες σε τετοιο τυπου μαρσιπο baby wearing.υπαρχουν διαφορα ηδη wrap,pouch,ring sling,mai tai,kibi.το κιμπι δ ειναι απο νεογεννητο

Για το σλινγκ κ το μαι εχω κ μπορω να σας πω οτι θελετε.δ ειναι καθολου κουραστικα,ακομη κ το σλινγκ που πιανει στον ενα ωμο,σηκωνα την κορη μου 15μηνων 12κιλα.πιθανον κ πιο μεγαλη αλλα οταν ηταν 1,5εμεινα εγκυος

Στο σλινγκ μπαινουν κ ορθια κ ξαπλα.ξαπλα ειναι σαν απλα να το κρατας αγκαλια.

Προσωπικη γνωμη θεωρω το σλινγκ λιγο πιο δροσερο για το καλοκαιρι

Οι μαρσιποι αυτοι ειναι πολυ βολικοι κ μεσα στο σπιτι,ειδικα για δευτερομανουλες.γτ τα νεογεννητα στην αρχη θελουν ολο αγκαλια,παραλληλα εχεις ελευθερα χερια κ κανεις δουλειες,τρως,η ασχολεισαι με το μεγαλυτερο παιδακι σου.επισης θηλαζεις πολυ διακριτικα εξω

Εγω πηρα κ ενα μινιατουρα μαι ται στην κορη μου να βαζει τις κουκλες της να μην ζηλευει που ειχα το γιο

Το wrap ειναι το πιο ευελικτο,γτ το δενεις οπως θελεις.αλλα μου φανηκε δυσκολο,κ ειμαι μακρια για να πηγαινα να το δω.(στο επομενο)διαβαστε στο ιντερνετ για το baby wearing,οι δικοι μου ειναι απο το αστερακι,αλλα κ το κιτρινο στη θεσσαλονικη εχει.η ψαξτε στο Pinterest,εχει πως να φτιαξεις κ μονη η αν εχετε κανενα να ραβει.

Επισης εδω στις αγοροπωλησιες εχει κατα καιρους μαρσιπους διαφορων ειδων

Συγνωμη για το τεραστιο μνμ

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!!

η αληθεια ειναι απο τα λεφτα που πηγαν χαμενα γιατι δεν τον χρησιμοποιησα στην αρχη και οταν αποφασισα μου εκοβε τους ωμους.

εχει ξαι ενα σαιτ που εχει οδηγιες πως να φτιαξεις sling και ενα mai καπως ετσι.οποιες εχετε μαμα η πεθερα που ραβει ειναι πολυ ευκολοφτιαχτος αρκει να παρεις κρικους καλους και οχι πλαστικους.

4ywWp2.png

4 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Κορίτσια μου, τι κάνετε? 

Κοντευουμε

μπράβο σας!!!μια χαρα τα μικρουλια σου.ευχομαι να πιασετε τον στοχο σας!

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...