Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας! 

Νομίζω κ το δικό μου στρώμα εκεί γύρω στα 120 Είναι η τιμή λιανικής, αλλά είναι για την κούνια, δεν έχουμε άλλο κρεβάτι. 

Πήγα πρωί πρωί σουπερμάρκετ κ με λίγο περπάτημα κουράστηκα πολύ.. Δεν με βλέπω καλά από δω κ πέρα, η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ...θα χρειαστώ πολύ υπομονή για να φτάσω μέχρι τέλος. 

Επίσης άσχετο, έχει δει καμία αν έχει μαθήματα ανωδυνου στο Έλενας; ίσως τον Σεπτέμβρη με ενδιαφέρει να πάω γιατί αυτά που είχε το αττικό, μόνο μαθήματα δεν ήταν!

Έχουμε νέα από @Dwroulita85;

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 13 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλημέρα σας! 

Νομίζω κ το δικό μου στρώμα εκεί γύρω στα 120 Είναι η τιμή λιανικής, αλλά είναι για την κούνια, δεν έχουμε άλλο κρεβάτι. 

Πήγα πρωί πρωί σουπερμάρκετ κ με λίγο περπάτημα κουράστηκα πολύ.. Δεν με βλέπω καλά από δω κ πέρα, η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ...θα χρειαστώ πολύ υπομονή για να φτάσω μέχρι τέλος. 

Επίσης άσχετο, έχει δει καμία αν έχει μαθήματα ανωδυνου στο Έλενας; ίσως τον Σεπτέμβρη με ενδιαφέρει να πάω γιατί αυτά που είχε το αττικό, μόνο μαθήματα δεν ήταν!

Έχουμε νέα από @Dwroulita85;

καλημέρα κοριτσακι!! εμεις το ειχαμε παρει 100 το χοντρο για το παρκο-κρεβατι και 50 το λεπτο που διπλωνει απο κοκοφοίνικα ηταν για την πανω θέση του παρκοκρέβατου. το λεπτο φτιαξαμε ενα παγκακι για το μπαλκονι και βαλαμε για μαξιλαρι.το οποιο δεν θα το βαλω γιατι εχει κάτσει το στρώμα.Και εγω με το περπατημα δενβτο ειχα ποτε.και τωρα δρν θελω καθολου να περπαταω.νιωθω τα ποδια μου να κολλανε στο εδαφος .

Μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης του Ελενα τα παρακολουθησα.3 ηταν .δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο.μονο οι ασκησεις αναπνοης,διαφραγματικης ηταν χρησιμα οταν ποναγα.η αληθεια οτι μου απαλυναν τον πονο στις ωδίνες .ομως για την μεση που ενιωθα σαν να μου την ανοιγουν δεν εκανε κατι.αν θελει ο συνυροφος να ειναι παρον στον τοκετό μας ειχαν πειβοτι πρεπει να παρακολουθησει τα δυο μαθηματα για να παρει ενα χαρτακι - εισιτήριο.εμει; το καναμε και οταν μπηκε ο αντρας μου μεσα επαθε κατι που φαινοταν σαν κιτρινος ετοιμος να καταρευσει....κοινως χεστηκε πανω του.εκατσε περιπου κανα τριλεπτο,χαχα.του λεει ο γιατρος μηπως να βγεις εξω γιατι βγαινειντο μωρό?

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Καλη εβδομαδα να εχουμε!!! Το Δωρακι ειναι στην κλινικη σταθερη. Της μειωσαν τωρα λιγο το φαρμακο για τις συσπασεις γιατι εχει ταχυκαρδια και τρεμουλο. 

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Διαφημίσεις

@ERIANTON Ξερω ακριβώς τι περιγράφεις! Μπήκε λιγο κι εμενα ο άντρας μου, ημουν με επισκληριδιο ήδη και δεν πονουσα, ακολουθούσα οδηγιες του γιατρού. Αλλα μονοναπο το ολο που αντίκρισε ηταν για λιποθυμία και τον ξαναβγαλανε έξω. Και δεν.το κοροϊδεύω, το καταλαβαίνω. Οταν εισαι μεσα στην κατάσταση έχεις κατι να ασχοληθείς και εισαι εκει , δεν εχεις πολυτέλεια για αλλες σκέψεις. Αλλα οταν μπει κάποιος ως θεατής... ουτε εγω θα την παλευα... Δε βλεπω πια βίντεο με γέννες. Το έκανα πριν την πρώτη γέννα, guilty pleasure....να βλέπω να αγχωνομαι! Οπως και ολες οι βλακείες που διάβαζα!

Η Φαιναρετη εχει εναν οδηγό με πληροφορίες για τοκετό και "οδηγίες χρήσης μωρου" κλπ που μπορειτε να κατεβασετε δωρεάν. Μπορω να βαλω εδω λινκ; 

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Ααα και εγω εχω στρώμα κοκοφοινικα πραγματικά σαν καινούργιο τι Πρέπει να κανω για να το χρησιμοποιήσω? 

πρίν από 1 λεπτό , gaidaki είπε:

@ERIANTON Ξερω ακριβώς τι περιγράφεις! Μπήκε λιγο κι εμενα ο άντρας μου, ημουν με επισκληριδιο ήδη και δεν πονουσα, ακολουθούσα οδηγιες του γιατρού. Αλλα μονοναπο το ολο που αντίκρισε ηταν για λιποθυμία και τον ξαναβγαλανε έξω. Και δεν.το κοροϊδεύω, το καταλαβαίνω. Οταν εισαι μεσα στην κατάσταση έχεις κατι να ασχοληθείς και εισαι εκει , δεν εχεις πολυτέλεια για αλλες σκέψεις. Αλλα οταν μπει κάποιος ως θεατής... ουτε εγω θα την παλευα... Δε βλεπω πια βίντεο με γέννες. Το έκανα πριν την πρώτη γέννα, guilty pleasure....να βλέπω να αγχωνομαι! Οπως και ολες οι βλακείες που διάβαζα!

Η Φαιναρετη εχει εναν οδηγό με πληροφορίες για τοκετό και "οδηγίες χρήσης μωρου" κλπ που μπορειτε να κατεβασετε δωρεάν. Μπορω να βαλω εδω λινκ; 

Βαλε φυσικα

%20url%5D

@ERIANTON Ναι δεν το διευκρίνησα κι εγώ.Πήρα κούνια που μετατρέπεται σε προεφηβικό κρεβάτι.

@IoannaMas Κι εγώ πλέον έτσι είμαι,δυσκολεύομαι να ανέβω μεχρι και τη σκάλα του σπιτιού μου.Και δεν είναι να πεις ότι ξέφυγα και με τα κιλά.9 πήρα μέχρι τώρα

@Eutuxia25 Για τους μάρσιππους το σκεφτομαι κι εγώ.Διάβασα διφορούμενες απόψεις.Αλλες το έχουν λατρέψει και άλλες τελικά δεν τον χρησιμοποίησαν ποτέ. Πάντως ειναι και αρκετά τα διαφορετικά είδη που το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.

Εγώ αποφάσισα να κοιτάξω αν θα πάρω αφού γεννήσω.Να δω πως θα πάει τον πρώτο καιρό με το μωρό

• Μου αρέσει 1

@Eutuxia25 Εξαρτάται απο το μωρό! Εμεις του ειχαμε κανονικο ανατομικο μαρσιππο και σλινκ και οταν ηταν μικρος δε βολευοταν με τιποτα γιατι ως νευρικος τυπος ηθελε 2 μηνων να χει ελεύθερα χέρια! Αν ειναι δυνατόν! Και δε μπορουσε ετσι να στηρίζεται καλα η πλατη του. Αργότερα, μετα τους 5-6 μήνες χρησιμοποίησε με τον μπαμπα τον μαρσιππο σε ψωνια και δουλειές σε τραπεζες κλπ με πολυ χαρα! Ειχε χερια απ εξω βουταγε ο,τι εφτανε...

πρίν από 5 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Ααα και εγω εχω στρώμα κοκοφοινικα πραγματικά σαν καινούργιο τι Πρέπει να κανω για να το χρησιμοποιήσω? 

Βαλε φυσικα

https://www.fainareti.gr/el/enimerwsou/gia-thn-egkimosunh-kai-th-loxia

• Μου αρέσει 4

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Αφου έχετε πιάσει το θεμα των αγορών...για το μάρσιπο ποια η γνώμη σας?

καλως την,

ειχαπαρει τον soft and dream chicco.ειχε δυο στασεις πουπαινει το μωρο μπροστα μας ή ξαπλα σαν να κουβαλας τσαντουλα ωμου.να τον χρησιμοποιησα δυο φορες.... δεν τον βολεύτηκα.λενε οτι τα sling ειναι πιο ανετα

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις μου άνοιξε η μύτη...εκανα τα πάντα γύρω μου με αιμα έπαθα πανικουλη κλασσικά εεε τελικά σταμάτησε κ ηρέμησα...ολα μα ολααα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης θα τα περάσω εγω μην και μείνω παραπονεμένη...Ουφ πως κάνουν τέσσερα αλλες?

%20url%5D

Κορίτσια καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν μπορείτε να πίασετε το κεφαλάκι του μωρο'υ και να καταάβετε από ποια μεριά είναι, γιατί εδώ και λίγες μέρες πιάνω κάτι ελαφρως σκληρό πότε από εδω και πότε από εκεί.

HBNJp3.png

πρίν από 7 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν μπορείτε να πίασετε το κεφαλάκι του μωρο'υ και να καταάβετε από ποια μεριά είναι, γιατί εδώ και λίγες μέρες πιάνω κάτι ελαφρως σκληρό πότε από εδω και πότε από εκεί.

Κοιτα και μενα παει απ την μια μεριά η μπέμπα και ειναι πιο φουσκωμενη και πιο σκληρή η κοιλιά μ εκει χωρίς όμως να μπορώ να προσδιορίσω τι είναι αυτο που πιανω

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

1 hour ago, ERIANTON είπε:

καλημέρα κοριτσακι!! εμεις το ειχαμε παρει 100 το χοντρο για το παρκο-κρεβατι και 50 το λεπτο που διπλωνει απο κοκοφοίνικα ηταν για την πανω θέση του παρκοκρέβατου. το λεπτο φτιαξαμε ενα παγκακι για το μπαλκονι και βαλαμε για μαξιλαρι.το οποιο δεν θα το βαλω γιατι εχει κάτσει το στρώμα.Και εγω με το περπατημα δενβτο ειχα ποτε.και τωρα δρν θελω καθολου να περπαταω.νιωθω τα ποδια μου να κολλανε στο εδαφος .

Μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης του Ελενα τα παρακολουθησα.3 ηταν .δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο.μονο οι ασκησεις αναπνοης,διαφραγματικης ηταν χρησιμα οταν ποναγα.η αληθεια οτι μου απαλυναν τον πονο στις ωδίνες .ομως για την μεση που ενιωθα σαν να μου την ανοιγουν δεν εκανε κατι.αν θελει ο συνυροφος να ειναι παρον στον τοκετό μας ειχαν πειβοτι πρεπει να παρακολουθησει τα δυο μαθηματα για να παρει ενα χαρτακι - εισιτήριο.εμει; το καναμε και οταν μπηκε ο αντρας μου μεσα επαθε κατι που φαινοταν σαν κιτρινος ετοιμος να καταρευσει....κοινως χεστηκε πανω του.εκατσε περιπου κανα τριλεπτο,χαχα.του λεει ο γιατρος μηπως να βγεις εξω γιατι βγαινειντο μωρό?

Για μένα τα θέλω δεν θέλω να ειναι ο άντρας μου στη γέννα, επομένως το κομμάτι αυτό το παρακαμπτουμε .Πληροφορίες γενικές από τα μαθήματα ξέρω από άλλη κοπέλα, τώρα με ενδιαφέρουν οι ημερομηνίες κ που κλείνουμε ραντεβού για Σεπτέμβριο ή έστω Οκτώβριο. Αυτό ρώτησα μήπως θα τα παρακολουθήσει κ καμία άλλη κοπέλα κ έχει κλείσει θέση, αλλιώς θα πάω εγώ να ρωτησω.

Στο μάρσιπο κάθονται από περίπου 3 μηνών μέχρι 5-6 ανάλογα πόσο αντέχετε το βάρος του μωρού, Εγώ δεν το άντεχα.. Ο άντρας Μου δηλ μόνο τον χρησιμοποίησε. @Eutuxia25 θα είναι κ χειμώνας δεν ξέρω αν θα σας βολέψει, πήγαινε πάρε έναν από jumbo 15 ευρώ τον έχει κ είναι μια χαρά, κ εγώ αυτον είχα πάρει.. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 100 ευρώ σε μάρσιπο εκτός αν είσαι τύπος της περιπέτειας κ περπατηματος κ πας όλο σε πάρκα. Καλύτερα πάρε κάτι άλλο πιο ακριβό που ξέρεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις, Γιατί ο μάρσιπος παίζει κ να μείνει αχρειαστος..

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...