Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

ισχυει οτι περναει στο αιμα και μετα στο εμβρυο.για την καισαρικη εχω ακουσει οτι πρεπει να βγει στο 20 λεπτο (αν δεν κανω λαθος)απο την στιγμη που θα χορηγηθει αναισθησια.Εγω ευτυχως και δυστυχως δεν εκανα ουτε ραχιαια ουτε επισκληριδιο.δεν πολυ  κανουν στα δημοσια.

Να σου πω την αλήθεια τρωω τα παντα.Σαλατες που μου αρέσουν περισσοτερο απο το φαγητο δεν θα φαω έξω.Δεν παιζει .Λογω πλυσιματος.

Επισκληριδιο έκανα στην μικρή μου. 8.00 έγινε, 8.30 βγήκε η μικρή, μέσα στο κλάμα. 

Οταν ήμουν κλινική που σπασαν τα νερά κ ο γιατρός μίλησε για κολποραφη, ρώτησα αν εινα ξύπνια που γίνεται κ μου είπαν οχι κοιμάσαι. Και ρωτησα τον γιατρό αν πειράζει το έμβρυο η νάρκωση και μου είπε όχι. Εδω μου λέει κάνουμε κ μεγάλες εγχείρησεις αν χρειαστεί σε εγκυμοσύνη όπως αφαίρεση σκωλικοητιδας, χολής κτλ. 

Το μόνο ρε κορίτσια που εφαγα απεξω και μετά ειχα τεράστιες τύψεις είναι η σαλατα του καισαρα. Έχει μέσα αυγό ώμο!!! Μετά απο μια εβδομάδα έκανα αναλύσεις για να ηρεμήσω. Σαλμονέλα! Προχθές μου έφερε η αδερφή μου club sandwich, και ξέχασε να τους πει χωρίς μαγιονέζα και δεν έφαγα!!! 

Παντως μου ειπαν, φυσικά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, το αυγό ψήνεται στουε 75 βαθμούς άρα είναι οκ. Και απόψε θέλω κρέπα και ψιλό φοβαμαι!!!! 

Σαλάτα μόνο από καλά εστιατόρια. Απο Fast food το αποφεύγω ή αν πάρουμε κάτι πάντα λέμε καλο ψήσιμο ή καλο πλύσιμο γιατί είμαι έγκυος. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 41 λεπτά , ERIANTON είπε:

οποιοσδήποτε στιγμή γίνεται? δεν πρέπει να ειναι  καποιο σημειο και μετα (πχ διαστολή 5,6 κατι?)

Εκεί που έχω καταλήξει σαν προσωπικό συμπέρασμα είναι ότι εξαρτάται από τον γιατρό ποτε θα στην κάνει. Εμένα μου την έκανε με διαστολή 6 (Πολύ αργά αν σκεφτείς ο τοκετός κράτησε πάνω από 20 ώρες κ μου την κανανε περίπου 20 λεπτά πριν γεννήσω, στις εξωθησεις Δηλαδή). Ο τωρινός μου γιατρός λέει ότι πρέπει νωρίτερα... Ίσως έφταιγε κ η αναισθησιολογος βέβαια που δεν ήρθε νωρίτερα. Άντε βρες άκρη.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Κορίτσια ειδικά για τα εμβόλια είμαι κάθετη , δεν γίνεται να αφήνεις το παιδί σου ανεμβολιαστο γιατί η λειτουργία των εμβολίων βασίζεται στο ότι ένα συντριπτικό ποσοστό εμβολιάζεται. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι και παιδιά που για λόγους υγείας δεν μπορούν να κάνουν εμβόλια , αυτοί βασίζονται στην έμμεση ανοσία που τους προσφέρει ο υπόλοιπος εμβολιασμενος πληθυσμος. Μετά σκέφτομαι όταν θα έχω την μπέμπα μέχρι να έρθει η ώρα να ολοκληρώσει τα απαραίτητα εμβόλια θα είναι προστατευμένη μόνο και μόνο επειδή όλοι γύρω της θα είναι εμβολιασμενοι. 

Όσο για την επισκληριδιο ελπίζω να μου κάνουν , είμαι σίγουρη ότι θα παρακαλάω γιατί σκοπεύω να γεννήσω στο εφημερεύον στη Θεσσαλονίκη. Σαλάτα έφαγα μια μπουκιά καλή από fast food που είχε πάρει ο άντρας μου και έχει μέσα μαρούλι μαγιονέζα κλπ ανησυχώ αλλά εντάξει μια φορά είναι 28 χρόνια τρώω ότι να ναι και δεν κόλλησα τώρα με μια μπουκιά... 

MugJp2.png 

Ρε κορίτσια οσες ξέρετε..οπότε τρεχω στην δουλειά εδώ εκεί οκ ναι κουράζομαι πονάνε τα ποδια μ κτλ λογικο... οπότε κάθομαι ξαπλα και ξεκουραζομαι και πηγαινω απο το κρεβάτι στον καναπε τουαλέτα και παλι κρεβάτι εχω συσπάσεις κλωτσάει σαν τρελη η μπέμπα εχω δυσφορία πιάνομαι μέχρι και πονακια πιο έντονα εχω...μα τι ανάποδη που ειμαι..

%20url%5D

1 hour ago, Alzira είπε:

Κορίτσια ειδικά για τα εμβόλια είμαι κάθετη , δεν γίνεται να αφήνεις το παιδί σου ανεμβολιαστο γιατί η λειτουργία των εμβολίων βασίζεται στο ότι ένα συντριπτικό ποσοστό εμβολιάζεται. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι και παιδιά που για λόγους υγείας δεν μπορούν να κάνουν εμβόλια , αυτοί βασίζονται στην έμμεση ανοσία που τους προσφέρει ο υπόλοιπος εμβολιασμενος πληθυσμος. Μετά σκέφτομαι όταν θα έχω την μπέμπα μέχρι να έρθει η ώρα να ολοκληρώσει τα απαραίτητα εμβόλια θα είναι προστατευμένη μόνο και μόνο επειδή όλοι γύρω της θα είναι εμβολιασμενοι. 

Όσο για την επισκληριδιο ελπίζω να μου κάνουν , είμαι σίγουρη ότι θα παρακαλάω γιατί σκοπεύω να γεννήσω στο εφημερεύον στη Θεσσαλονίκη. Σαλάτα έφαγα μια μπουκιά καλή από fast food που είχε πάρει ο άντρας μου και έχει μέσα μαρούλι μαγιονέζα κλπ ανησυχώ αλλά εντάξει μια φορά είναι 28 χρόνια τρώω ότι να ναι και δεν κόλλησα τώρα με μια μπουκιά... 

Ετσι ακριβως ειναι. Πρεπει να ειμαστε ολοι εμβολιασμενοι για να προστατευσουμε οσο το δυνατον και τον πληθυσμο που δεν ειναι ετοιμος να εμβολιαστει ακομη, τα μωρακια μας δηλαδη και να εμποδισουμε νεες πανδημιες. Κανενα φαρμακο δεν ειναι τελειως αθωο, φυσικα και το ξερουμε αυτο, αλλα ουδεν κακο αμιγες καλου.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Επέστρεψα κι εγώ και χαίρομαι που διάβασα ότι όλα πάνε καλά με τη Δώρα μας.Ευχομαι κάθε μέρα και καλύτερα!

Το Σάββατο πήγα για ψώνια του μωρού.Του πήρα κρεβατάκι,καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Πάντως για στρώμα εγώ πήρα ένα με 3 στρώσεις.Λατεξ,ελιοσελ(σαν ανωστρωμα για τα ξενοδοχεια λεει) και η τρίτη στρώση air fresh που κάνει τη δουλειά του aerosleep,οπότε γλύτωσα τα εξτρα έξοδα.

Με το καλό και οι υπόλοιπες

3 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Eδω ειμαι και εγω!! Μια χαρα παμε δοξα τω θεω! Ξεκουραζομαι και προσεχω αρκετα.Αυριο το βραδυ εχω ραντεβου με τη γιατρο κ οπως παντα ανυπομονω και ανησυχω να ειναι ολα καλα!!

Περιμενω και να περασει και η εβδομαδα να γυρισει κ ο αντρουλης μου να νιωσω λιγο καλυτερα 

μπραβο Λιζακι!!Με το καλό αύριο να δεις το βλαστάρι σου!!

πρίν από 7 λεπτά , Maria K8 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

Επέστρεψα κι εγώ και χαίρομαι που διάβασα ότι όλα πάνε καλά με τη Δώρα μας.Ευχομαι κάθε μέρα και καλύτερα!

Το Σάββατο πήγα για ψώνια του μωρού.Του πήρα κρεβατάκι,καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Πάντως για στρώμα εγώ πήρα ένα με 3 στρώσεις.Λατεξ,ελιοσελ(σαν ανωστρωμα για τα ξενοδοχεια λεει) και η τρίτη στρώση air fresh που κάνει τη δουλειά του aerosleep,οπότε γλύτωσα τα εξτρα έξοδα.

Με το καλό και οι υπόλοιπες

καλως ηρθες!!

καλοριζικα τα πραγματακια σας!!!καλο ακούγεται το στρωμα,ηταν ακριβό;

2 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Εκεί που έχω καταλήξει σαν προσωπικό συμπέρασμα είναι ότι εξαρτάται από τον γιατρό ποτε θα στην κάνει. Εμένα μου την έκανε με διαστολή 6 (Πολύ αργά αν σκεφτείς ο τοκετός κράτησε πάνω από 20 ώρες κ μου την κανανε περίπου 20 λεπτά πριν γεννήσω, στις εξωθησεις Δηλαδή). Ο τωρινός μου γιατρός λέει ότι πρέπει νωρίτερα... Ίσως έφταιγε κ η αναισθησιολογος βέβαια που δεν ήρθε νωρίτερα. Άντε βρες άκρη.

που να βρεις ακρη,αυτο που αν ρωτησεις 10 γιατρους κατι περνεις 10 διαφορετικες απαντησεις ειναι απιστευτο.

πρίν από 48 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Ρε κορίτσια οσες ξέρετε..οπότε τρεχω στην δουλειά εδώ εκεί οκ ναι κουράζομαι πονάνε τα ποδια μ κτλ λογικο... οπότε κάθομαι ξαπλα και ξεκουραζομαι και πηγαινω απο το κρεβάτι στον καναπε τουαλέτα και παλι κρεβάτι εχω συσπάσεις κλωτσάει σαν τρελη η μπέμπα εχω δυσφορία πιάνομαι μέχρι και πονακια πιο έντονα εχω...μα τι ανάποδη που ειμαι..

Δεν ειναι οτι εισαι ανάποδη αλλά όταν ξεκουραζόμαστε ακούμε το σώμα μας.οταν τρεχεις και να το νιώθεις λιγο ισως το περνας στο ντουκου .καλο ειναι να μην κουράζεσαι.κα εμενα ολη μερα κουναει λες και τσακώνεται με τα έντερά μου.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Και γω νομιζω την καταλαβαινεις γτ εισαι σταθερη και ηρεμη. Και γω οταν περπαταω ή κανω δουλειες σπανια νιωθω τις κλωτσιες. Οταν ξαπλωνω, ειδικα ανασκελα καταλαβαινω τις κινησεις της.

πρίν από 25 λεπτά , Maria K8 είπε:

@ERIANTONΚόστισε 150 ευρώ με διαστάσεις 1,40x0,70

Με ενδιαφερει αυτο το στρωμα! Απο που το πηρες;

• Μου αρέσει 2

tt1da0a6

@Eutuxia25 Δε νομίζω ότι εσύ είσαι ανάποδη.Κι εμένα ο μικρός δαιμονίζεται όταν ξαπλώσω.Εγώ το μεταφράζω ότι είναι η ώρα που χαλαρώνω εγώ και για αυτό συμβαίνει

@Natale1 Εχεις μήνυμα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Ετσιιιιι!Την μια εβδομαδα μου λενε που ειναι η κοιλια σου δεν σου φαινεται εγκυμοσυνη και την αλλη μου λενε στρογγυλεψες.Σε λιγες μερες θα πιασουμε το διπλο νουμερακι.τι καλα?

Σκεφτομουν για το στρωμμα.. αφλυ εχω απο τον γιο να παρω μονο επίστρωμα ή να παω καπου να του κανουν εναν καλο καθαρισμο .δεν εχει λεκεδες αλλα εχει μεινει τοσο καιρο...

4ywWp2.png

Καλημέρα κι από μένα.

Ειρήνη μπορείς και να κάνεις καθαρισμό εφόσον έχεις ήδη.Δεν ξέρω βέβαια τι τιμές παίζουν.

Πάντως όσον αφορά το δικό μου στρώμα είναι πράγματι λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά εγώ θεωρησα πρώτον ότι γλυτώνω τα 80 ευρώ του aerosleep και δεύτερον είναι για προεφηβικό κρεβάτι.Συνεπώς την κάνει την απόσβεση του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...