Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Η αληθεια ειναι οτι ειναι ορμονη που κανονικα πρεπει να παραγει ο οργανισμος στην εγκυμοσυνη. Οταν διαβασα της παρενεργειες στα utrogestan φρικαρα, αλλα δε σκεφτηκα στιγμη να μην τα παρω. Ηξερα οτι θα με βοηθουσαν να κρατησω το μωρακι μου.

Και γω τις είχα διαβάσει κ ειχα τρελαθεί και μετα θυμήθηκα πως και τις οδηγίες του ντεπον να διαβασω έχει ενα κατεβατό παρενέργειες..

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Και γω τις είχα διαβάσει κ ειχα τρελαθεί και μετα θυμήθηκα πως και τις οδηγίες του ντεπον να διαβασω έχει ενα κατεβατό παρενέργειες..

Ναι παιδιά κ του ντεπον τις παρενέργειες να διαβάσετε θα φρικαρετε, ακριβώς αυτό. Με την εγκυμοσύνη δεν είναι για να παίζουμε αν υπάρχουν θεματακια... 

Γενικά Γενικά όλα κακό κάνουν, κ η επισκληριδιος λένε κάποιοι ότι περνάει στο μωρό με τον τοκετό κλπ.Το οποίο ίσως ισχύει δεν ξέρω...Αλλά τρελαίνομαι στη σκέψη να γεννήσω εντελώς φυσικά επομένως θα το πάρω το ρισκο. Μόλις θα δείτε τα μωράκια σας δε θα θυμάστε τίποτα πια απ την εγκυμοσύνη. Αλλιώς καμια δεν θα έκανε δεύτερο παιδι, όποια κοπέλα πει δεν παιδευτηκε καθόλου στην εγκυμοσύνη κ στη γέννα λέει ψέματα. 

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 30 λεπτά , IoannaMas είπε:

Ναι παιδιά κ του ντεπον τις παρενέργειες να διαβάσετε θα φρικαρετε, ακριβώς αυτό. Με την εγκυμοσύνη δεν είναι για να παίζουμε αν υπάρχουν θεματακια... 

Γενικά Γενικά όλα κακό κάνουν, κ η επισκληριδιος λένε κάποιοι ότι περνάει στο μωρό με τον τοκετό κλπ.Το οποίο ίσως ισχύει δεν ξέρω...Αλλά τρελαίνομαι στη σκέψη να γεννήσω εντελώς φυσικά επομένως θα το πάρω το ρισκο. Μόλις θα δείτε τα μωράκια σας δε θα θυμάστε τίποτα πια απ την εγκυμοσύνη. Αλλιώς καμια δεν θα έκανε δεύτερο παιδι, όποια κοπέλα πει δεν παιδευτηκε καθόλου στην εγκυμοσύνη κ στη γέννα λέει ψέματα. 

Αχ βρε κοριτσια σιγουρα δεν ειναι ευκολο πραγμα η εγκυμοσυνη, αλλα δεν την περιμενα και τοσο δυσκολη τουλαχιστον στην αρχη. Πιστευα οτι τα ζορικα ειναι μετα τον 6ο που μεγαλωνει η κοιλιτσα.

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Καλημέρα!!! 

Κουρασμένη είμαι!!! :?. Σήμερα μαζεύτηκαν ο άντρας μου, ο γαμπρός μου κ η αδερφή μου. Καθαρισαν τον πανω οροφο, που είναι τα υπνοδωμάτια. 

Μεταφεραν την μικρή μου στο μικρό δωμάτιο και αφησαν το πιο μεγάλο για τα διδυμα. Εγω ήμουν στον διάδρομο σε μια καρεκλιτσα κ έδινα οδηγίες!!!! Ευτυχώς που δεν μου άνοιξαν το κεφάλι στα δυο. 

Τώρα αρχίζουμε πλύσιμο ρουχων, και στο ερμάρια. Ανα πατος κ ηλικία. Μου κατεβασαν ολα τα μικρα ρουχα της μικρής μου. Θα τα χωρισω εγω, θα τα πλυνει η μαμά μου κι η αδερφή μου, και θα παμε για σίδερο σε σιδερωτηριο. Πωπω!!! Να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγά. 

Ναταλία μου, συγνωμη δεν σε καλωσόρισα στην παρέα μας. Αγχώθηκα με τον τράχηλο. Μια καλή τελειωμενη εγκυμοσύνη να έχεις κοπέλα μου. 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Natale1 είπε:

Γεια σας και απο εμενα. Ολα καλα απτη β επιπεδου η μπεμπα 22w  σχεδον 450 γρ :-D. Αυτο που μου παρατηρησα βεβαια ειναι οτι ο τραχηλος επεσε στα 3.1 ο γιατρος ειπε μια χαρα ειναι αλλα εγω ξεπατωνομαι στις δουλειες να περναει η ωρα, μηπως κανω κακο και προκαλω μειωση; παιρνω βεβαια utrogestan. Αιματοκριτης στο 30(αλλα εχω και στιγμα) και λευκα χαμηλα, ευτυχως ακομα δεν εχω κολλησει ιωση-γριπη! Με χουν πιασει και οι τυψεις εφαγα χτες λιγη πιτσα με προσουτο και φρεσκια ροκα...δεν αντεξα ηταν τοσο τοστιμη ελπιζω να μη μου βγει σε κακο! Απο στρωματα που λετε μαλλον θα παω σε λατεξ(διαβασα οτι ο κοκοφοινικας μπορει να προκαλεσει αλλεργια;) και ανωστρωμα aerosleep που αναπνεει λενε. 

δεν πειραζει μωρε λιγη πιτσουλα.

για τα στρώματα σε οποιοδηποτε υλικο μπορει καποιος να εχει αλλεργια.στην κατασκήνωση συγκεκριμενα επειδη ειχα παει στο ιατρειο να αφησω το σιδηρο που επερνε για να του το δίνουν ηταν ενα 14χρονο που ειχε αλλεργια ειπε στο λατεξ(δηλωνουν στον γιατρο αν εχουν καποιο θεμα τα παιδακια και αν περνουν φάρμακα) κα η γιατρος που ηταν εκει ρωτησε τον μπαμπα της δηλαδη τι πρεπει να αποφευγει? Και απαντησε μπαλονια , χειρουργικά γαντια και στρωματα και οτι περιεχει λατεξ.Ασχετο εκεινη την ωρα σκεφτομουν οταν ερθει η τρελη ωρα που θα παει με κανα αγορακι και βαλει προφυλακτικο θα τον πχιει.

πρίν από 29 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Και η @Elpidaaa μας που εχει χαθει;;;

οντως,τουλαχιστον το Λιζακι κανει κανα λαικ και λεω ειναι καλα ....

4ywWp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

δεν πειραζει μωρε λιγη πιτσουλα.

για τα στρώματα σε οποιοδηποτε υλικο μπορει καποιος να εχει αλλεργια.στην κατασκήνωση συγκεκριμενα επειδη ειχα παει στο ιατρειο να αφησω το σιδηρο που επερνε για να του το δίνουν ηταν ενα 14χρονο που ειχε αλλεργια ειπε στο λατεξ(δηλωνουν στον γιατρο αν εχουν καποιο θεμα τα παιδακια και αν περνουν φάρμακα) κα η γιατρος που ηταν εκει ρωτησε τον μπαμπα της δηλαδη τι πρεπει να αποφευγει? Και απαντησε μπαλονια , χειρουργικά γαντια και στρωματα και οτι περιεχει λατεξ.Ασχετο εκεινη την ωρα σκεφτομουν οταν ερθει η τρελη ωρα που θα παει με κανα αγορακι και βαλει προφυλακτικο θα τον πχιει.

οντως

Θα τον πιει κυριολεκτικα :-P:-P:-P

Δεν πειραζει σιγουρα λιγο πιτσουλα, για τη ροκα ανησυχησε απ' οτι καταλαβα. Μεχρι κι εγω που δεν ειμαι καθολου της σαλατας, οταν καμια φορα τρωμε εξω ζηλευω και θελω να φαω... και μου εχει πει τιποτα απο σαλατικο απ' εξω να μην τρωω. Βεβαια εκανα τις κουτσουκελες μου μια δυο φορες, γι' αυτο τρεχω τωρα για εξετασεις, εχω τη φωλια μου χεσμενη.

tt1db33b

2 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

ισχυει οτι περναει στο αιμα και μετα στο εμβρυο.για την καισαρικη εχω ακουσει οτι πρεπει να βγει στο 20 λεπτο (αν δεν κανω λαθος)απο την στιγμη που θα χορηγηθει αναισθησια.Εγω ευτυχως και δυστυχως δεν εκανα ουτε ραχιαια ουτε επισκληριδιο.δεν πολυ  κανουν στα δημοσια.

πρίν από 26 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Θα τον πιει κυριολεκτικα :-P:-P:-P

Δεν πειραζει σιγουρα λιγο πιτσουλα, για τη ροκα ανησυχησε απ' οτι καταλαβα. Μεχρι κι εγω που δεν ειμαι καθολου της σαλατας, οταν καμια φορα τρωμε εξω ζηλευω και θελω να φαω... και μου εχει πει τιποτα απο σαλατικο απ' εξω να μην τρωω. Βεβαια εκανα τις κουτσουκελες μου μια δυο φορες, γι' αυτο τρεχω τωρα για εξετασεις, εχω τη φωλια μου χεσμενη.

Να σου πω την αλήθεια τρωω τα παντα.Σαλατες που μου αρέσουν περισσοτερο απο το φαγητο δεν θα φαω έξω.Δεν παιζει .Λογω πλυσιματος.

4ywWp2.png

πρίν από 42 λεπτά , ERIANTON είπε:

ισχυει οτι περναει στο αιμα και μετα στο εμβρυο.για την καισαρικη εχω ακουσει οτι πρεπει να βγει στο 20 λεπτο (αν δεν κανω λαθος)απο την στιγμη που θα χορηγηθει αναισθησια.Εγω ευτυχως και δυστυχως δεν εκανα ουτε ραχιαια ουτε επισκληριδιο.δεν πολυ  κανουν στα δημοσια.

Να σου πω την αλήθεια τρωω τα παντα.Σαλατες που μου αρέσουν περισσοτερο απο το φαγητο δεν θα φαω έξω.Δεν παιζει .Λογω πλυσιματος.

Πλέον κάνουν αρκετά συχνά κ στα δημόσια, εξελίχθηκαν τα πράγματα.. Βέβαια λέμε για Αθήνα, σε πιο μικρές πόλεις δεν πιστεύω να κάνουν επισκληριδιο Στον Φ.Τ.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

μακαρι για οποια κοπελα το  επιθυμει! εγω παλι προτιμω τον πονο ,φοβαμαι την αναισθησία χειροτερα απο την γεννα.και τον καθετήρα παιδια .οταν γεννησα με ρωτησαν αν  θελω να μου βαλουν καθετηρα (δεν ξερω γιατι με ρωτησαν?) ειπα οχι με τρομο.

Σου ειχαν βαλει καθετηρα Ιωαννα?

4ywWp2.png

πρίν από 55 λεπτά , ERIANTON είπε:

μακαρι για οποια κοπελα το  επιθυμει! εγω παλι προτιμω τον πονο ,φοβαμαι την αναισθησία χειροτερα απο την γεννα.και τον καθετήρα παιδια .οταν γεννησα με ρωτησαν αν  θελω να μου βαλουν καθετηρα (δεν ξερω γιατι με ρωτησαν?) ειπα οχι με τρομο.

Σου ειχαν βαλει καθετηρα Ιωαννα?

Όχι, στις καισαρικές μόνο έβαζαν... Αν αντέχεις τον πόνο καλά θα κάνεις , εγώ δεν αντέχω, ειδικά αν διαρκέσει πάλι 20ώρες+.. Θα ζητήσω κ μάλιστα από νωρίς επισκληριδιο.

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , IoannaMas είπε:

Όχι, στις καισαρικές μόνο έβαζαν... Αν αντέχεις τον πόνο καλά θα κάνεις , εγώ δεν αντέχω, ειδικά αν διαρκέσει πάλι 20ώρες+.. Θα ζητήσω κ μάλιστα από νωρίς επισκληριδιο.

οποιοσδήποτε στιγμή γίνεται? δεν πρέπει να ειναι  καποιο σημειο και μετα (πχ διαστολή 5,6 κατι?)

4ywWp2.png

Μετα το 3 σε διαστολή γίνεται νομίζω. Εγω ειχα δηλωσει πολλάκις:οοοοο,τι έχετε θα το πάρω! Η αναισθησιολογος ηταν ξαδέλφη του άντρα μου, και μακρινή συγγενής του γιατρού. Ελπιζω να τα καταφερει να ειναι κι αυτη τη φορά, αν και αν ζητήσεις επισκληριδιο την εχεις μια χαρά. Εγω θελω να ειμαι συνεργασιμη με το γιατρό και τις οδηγίες. Δεν ξερω αν μπορω να διαχειριστώ τον πόνο, γι αυτο το σκέφτομαι ετσι.

Επίσης καθετήρας δεν παίζει στο φυσιολογικό τοκετό, αν δε συντρέχει αλλος λόγος. Και όντως στην επαρχία η αναισθησία ειναι πολύτιμη, αν δεν εισαι για καισαρική παίζεται αν θα την έχεις. Στην Καβάλα τουλάχιστον ξερω απο 2 φίλες.

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Λιζακι που εισαι εσυ ακι δεν με γραφεις και εσυ πως τα πατε με το εμβρυακι σου???

Eδω ειμαι και εγω!! Μια χαρα παμε δοξα τω θεω! Ξεκουραζομαι και προσεχω αρκετα.Αυριο το βραδυ εχω ραντεβου με τη γιατρο κ οπως παντα ανυπομονω και ανησυχω να ειναι ολα καλα!!

Περιμενω και να περασει και η εβδομαδα να γυρισει κ ο αντρουλης μου να νιωσω λιγο καλυτερα 

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...